icon

Je tu žena, ktorá by chcela dieťa, ale partner nechce?

psychokatrina
12. nov 2016

Zdravím dámy nájde sa tu niektorá taká ktorá by veľmi chcela bábetko ale priateľ / manžel nechce ? 😢

catherinah
12. nov 2016

@psychokatrina divne cele. Co to mate za vztah, ked neviete, co vlastne chcete. To vyzera, ze on vobec nechce a Ty velmi chces. Vyjasnite si to medzi sebou.

psychokatrina
autor
12. nov 2016

@lilyianka ak by som ja tomu chápala nepýtala by som sa ja sama som s toho zmatená a neviem sama čo si myslieť ...
myslím že z jeho strany jee to váhanie

nivea777
12. nov 2016

@psychokatrina poviem ti uprimne,ak chlap fakt nechce dieta tak sa proste do zeny nespravi a neexistuje take ze uslo mi..ak dieta berie tak ze bude bude tak to neriesi a proste ked ujde tak ujde.. dlho som praktizovala prerusovany sex a tehotna som veru nebola pokial do mna cielene nezacal davat takze tak... zbytocne si robis testy

psychokatrina
autor
12. nov 2016

@dori92 myslím že človek časom vyzrie na všetko a postupom času sa mu menia priority a u mňa tiež prišlo to obdobie

lilyianka
12. nov 2016

@psychokatrina treba sa pytat jeho,my ti tu neodpovieme......do jeho hlavy nevidime.....ale qk by toto robil moj partner tak by som si myslela,že je riadny cudak a dobre by som si rozmyslela,ci s takym clovekom chcem byt
ako dlho ste spolu?

catherinah
12. nov 2016

@psychokatrina na to by som sa nespoliehala, ze casom. Kolko ste spolu? Planujete spolu buducnost? Byvate spolu?

katka253111
12. nov 2016

@zlte_kuriatko ako si ho presvedcila? Moj druhe tiez nechce...ze mu staci jedno

psychokatrina
autor
12. nov 2016

Aj ja sama si myslím že je to tak v našom prípade ... že ja veľmi chcem a on nechce len ja sa pýtam či nechce vobec ... alebo či je to len tak že momentálne nechce podla jeho správania to neviem ani sama odhadnúť ... takže som na vážkach to je asi celý moj problém

psychokatrina
autor
12. nov 2016

áno plánujeme spoločnú budúcnosť ... a bývame spolu ... to všetko je asi len moj vnútorný strach že nikdy nebude chcieť ...

esther03
12. nov 2016

@psychokatrina a ved sa ho spytaj, co vy spolu nekomunikujete?

lucinka511
12. nov 2016

@psychokatrina tak ale keby bol stastny.ze nie si tehotna kazdy mesiav.tak si predsa dava pozor.moj ked deti nechcelmtaksi sakramensky daval pozor.nakolko ja som tabletky nikdy nejedla. Mozno je rad.ze to nevyslo ale kebyze sa zadari tak z tojo nerobi tragediu.inak by si dal aspon kondom.alebo prerusoval suloz....

mysga
12. nov 2016

Pokial nepouzivate ochranu inu ako prerušovanu sulož, tak je šanca, že ostaneš tehotná. Ale pokial sa vyslovene cielene nesnažíte, tak načo sa testuješ a "zaťažuješ" chlapa testami? 🙂 pozri, ak teraz konkretne babo nechce a povedal, že neskôr, tak to berie tak, že neskôr. Tym padom - negativny tehotensky test znamena, že opäť sa podarilo popri používaní nejakej prirodzenej ochrany (prerušovana sulož) oddialiť dieťa. Ciel splnený. Chlapi nemaju podla mňa moc zložite zmyšlanie.

Takže - keď vravi neskor, tak neskor. Keď s tebou spi na ostro, tak asi rata s tym, že sa môže zadariť. To je celé. Ak sa zadarí, oznám mu to. Ak sa raz začnete snažiť cielene, oznamuj mu každé testovanie. 🙂 môj tip.

mrkvicka060
12. nov 2016

Jaaaj, dobre ta natahuje. Vyznie mi to tak, ze dieta zatial nechce, ale nechce ani aby ste sa zato hadali alebo nedajboze rozchadzali, tak sa tvari, ze mu je to jedno, ci sa zadari ci nie. Ale kazdy mesiac je z toho trosku nervozny a dufa, ze nejakym zazrakom sa nepodarilo a chce aby si si robila test a ukludnil sa, ze zase nic. Takze podla mna, ma ta zrejme rad, ale na dieta sa zatial moc neciti. Netlac ho do toho. A zaroven mu povedz, ze testy si robit nebudes. Ze si ich budes robit ked sa normalne budete o dieta snazit.. sak toto je na hlavu, aby si sa kazdy mesiac testovala, ked nemas byt v podstate z coho tehotna...viac menej...
A rada: vyjasnite si to. Normalne sa ho opytaj, ci niekedy chce dieta. Resp, sa dohodnite na nejakom casovom horizonte, napr. tri roky. Ked sme s tym mojim zacali spolu chodit, po prvom roku som mu objasnila ze do 30ky chcem mat prve dieta. Ak by mi povedal, ze deti nechce, bol by pre mna len stratou casu, bohuzial... nastastie deti chcel a aj sme dodrzali termin 😀

janinah
12. nov 2016

Sexovať spolu viete...ale normálne sa rozprávať to nie...ach,tá moderná doba.....

obsadenemeno
12. nov 2016

@psychokatrina bola tu jedna a ta to vyriesila tak, ze proste manzelovi povedala, ze su neplodne dni....
sranda bola, ze ked zalozila temu, ze by babo velmi chcela, ale manzel chce pockat, tak uz vedela, ze je v tom.... sikulka

timea7
13. nov 2016

@psychokatrina veď ste partnermi, to sa nebavíte na rovinu o takýchto dôležitých veciach? On zjavne dieťa nechce, ty veľmi. Si pripravená to dieťa mať, aj keby partner po tvojom otehotnení povedal, že ho neplánoval a necíti sa naň? Máš preň pripravené podmienky, dokážeš sa o seba a o dieťa postarať úplne sama? Ak nie, tak nefantazíruj, nevrážaj peniaze do tehotenských testov, ktoré vám slúžia len na to, aby si tvoj priateľ vydýchol, že tehotná nie si, ale pracuj na vašom vzťahu, na svojej budúcnosti. Ak priateľ časom svoj názor nezmení, rozmýšľaj, či je to ten pravý, s ktorým chceš dieťa nie len mať, ale aj ho vychovávať.

janickacrazy
13. nov 2016

@psychokatrina Takýmto sposobom neotehotnieš asi nikdy. Pokiaľ je chlap normálny a vie sa ovládať, tak pri prerušovanej súloži proste neotehotnieš, tak nechápem, načo si robíš tie testy. Ja mám pocit, že tvoj chlap to dieťa proste ešte nechce, ale keby sa pritrafilo, tak by sa hádam aj tešil, tak preto má tie divné reči. Mne to trochu pripomína mojho, ked sme chceli druhé, ja som chcela veľmi a on, že áno, chce, ale ešte počkajme pár mesiacov a bla bla, stále niečo, stále to posúval. Potom som sa naštvala, už mi to liezlo na nervy, tak som nanho nahučala, že teda či ho chce alebo nie, ved to bolo úplne od veci. Tak potom už sme sa začali normálne snažiť a bolo vybavené.

sasa1310
13. nov 2016

@psychokatrina no ak ti nosí testy, aby si si robila každý mesiac a teší ho, že nie si.....tak ja v tom mám len jedno jasné a teda mám taký pocit, že ak by bol ten test pozitívny, tak s tebou viac neráta. Možno sa mýlim, ale nepoznám chlapa, ktorý by riešil tehostenské testy.... len tak

moni244
13. nov 2016

Myslim, ze tvoj nick vystihuje teba aj celu diskusiu

ondrejevkaondrej
13. nov 2016

@psychokatrina 5 rokov :D

lija22
13. nov 2016

aj u nas to tak dlho bolo. velmi som chcela, on aj chcel, nechcel. potom raz z neho vypadlo, ze este nie je pripraveny. srdce mi vtedy puklo, nechapala som preco, ved sa milujeme, vsetko mame zabezpecene! mno, trvalo rok kym ma to preslo. cely rok som dufala, ze test bude pozitiv a potom ked sme ozaj zacali robit dieta a otehotnela som uz som sa tak netesila ako predchadzajuci rok. vsetok optimizmus a radost som si minula :D
mame dvojicky a s nostalgiou spominam na bezdetne casy

tym chcem povedat, ze tvoj chlap nie je pripraveny. musis to respektivat. prestan s tymi testami. chrante sa a ked ti on povie, ze uz chce vtedy sa pustite do toho naplno. mas kopu casu na babo a vsetko narocne s tym spojene

psychokatrina
autor
13. nov 2016

@lija22 ďakujem ti pekne za odpoveď 🙂 presne niečo tohto typu som chcela počuť teda resp. čítať už som sa obávala že len ten moj je taký ale, ako vidím nie som sama ... 🙂

psychokatrina
autor
13. nov 2016

ďakujem každému kto sa zapojil do debaty ... našla som tu pár odpovedí ktoré ma upokojili ... a potvrdili to čo som si myslela aj ja ... Reči typu že so mnou moc neráta to si k srdcu určite neberiem ... pretože ... viem ako to medzi nami je a nie nedokážeme len SEXOVAŤ a vieme sa aj rozprávať len som jednoducho zmätená niekedy som si prišla v tejto téme neistá tak som si prišla po radu ... alebo sa s niekým porozprávať kto zažil niečo podobné ... LEN nechápem pár podrivákov :D Ale hold taký/é sa asi nájdu v každej diskusii 🙂 a socialnej sieti 🙂 @moni244 tebe prajem extra krásnu nedeľu
Ešte raz ďakujem zúčastneným pekný zvyšok víkendu 🙂

narayan
13. nov 2016

Môj teraz už manźel tiež roky rokúce deti nechcel, sám aj povedal, že sa hrozne bojí tej zodpovednosti a hlavne že bude umierať strachom, ak by sa dieťatku niečo stalo. Po 10 rokoch ale zmenil názor, no strach ho neopustil. Krpćek bude mať dva roky a u nás je muž za tú "hysterku" keď si náhodou udrie kolienko, snaží sa ho chrániť až moc, źe ho musím niekedy napomenúť, aby mu nebol stále za zadkom, nech mu nechá nejakú volnosť.

psychokatrina
autor
13. nov 2016

@narayan Ja mám taký pocit že aj ten moj sa bojí alebo nie je ešte na to pripravený len niekedy ako by bol a potom zas nie a ja neviem čo mám čakať ... tiež keď vií dieťa na ulici ako padá tak odvraca zrak že to nemože ani vidieť že to je strašné a tak ... no po jednej stránke máš super manžela ale, všetko má svoje nevýhody a výhody ... je super že je tak starostlivý ... iný sa nezaujímajú vobec aj takých prípradov je mnoho

narayan
13. nov 2016

@psychokatrina eśte dodám, že syna nadovšetko miluje a sám už aj uznal, že sme ho mohli mať aj o niečo skôr. Tak snáď to bude aj váš prípad. Na tvojom mieste by som na neho ešte netlačila, očividne sám má v tom zmetok a ak ti zato stojí, počkaj ešte chvíľu. Za rok dva vám nič neutečie. No ale zas nečakaj večnosť, aby nakoniec nebolo neskoro.

psychokatrina
autor
13. nov 2016

@narayan myslím že máš pravdu upokojila si ma celkom ... pretože niektoré odpovede ma už začínali celkom desiť ... asi si musím len počkať teda 🙂

timea7
13. nov 2016

@psychokatrina môžem sa spýtať, ako dlho ste spolu? Nemyslím si síce, že kým sa dopracuje pár k dieťaťu, musia uplynúť roky, ale u teba mám pocit, že dosť tlačíš na pílu. Nemusíš sa ponáhľať, užívaj si ten nádherný vek, ktorý máš, dieťa môže kľudne tri, štyri roky počkať, aj tvoj partner bude zrelší. Dnes sa muži príliš do rodičovstva nehrnú...

emilia25
13. nov 2016

Neviem ale mna taketo temy zaujimali to bola prva otazka na mojho muza ci by chce niekedy deti a kolko.a moj muz ano ked niekedy stretnem tu pravu tak ano aspon 4.no a ta prava som ja a dnes uz tie 4 deti mame na svete.to bola otazka hned v prvy den nasho chodenia.tak si myslim ze zeny ktore chcu byt nieedy matkami by sa to mali pytat aby potom neriesili ci chce ci nechce.toto su zakladne otazky uz dospelych ludi.este pochopim ked su deti co spolu akoze chodia ale ako zena buduca matka by toto mala vediet o svojom partnevy.potom by uz bola len otazka ze kedy.a aj na tom sa musia vediet dohodnut obaja.a hlavne citit.nie je dobre ked to iba zena chce musi chciet aj muz.

mrkvicka060
13. nov 2016

@psychokatrina inak, ono viem ake to je tuzit po babatku... ja ho teraz mam, ale niekedy si spomeniem na casy bez dietata, a popravde, obcas mi tie casy chybaju 😀 a to tym teraz nechcem povedat, ze nieco lutujem... ale clovek sa musi uplne preorientovat z veci, ktore predtym bezne robil a neuvedomoval si, ze s dietatom pridu okrem radosti a lasky aj ine povinnosti a obmedzenia a uz tie veci nebude tak bezne robit... tak si uzivaj, kym pride babo 🙂