icon

Je tu žena, ktorá nevarí doma?

31. okt 2023

Zaujima ma či je tu nejaká žena čo napríklad má manžela ale nevarí. Že skratka sa v tom nenašla, nejde jej to a nevarí alebo už je to taká povinná zručnosť ktoru musí žena ovládať?
A ak taká je, ako to riešite? 😄 donáška, varí manžel či niečo inee? 😄

Strana
z4
galioska
2. nov 2023

ja deti ucim varit aj syna, doba je taka, ze teraz sa vztah rozpadne velmi rychlo a ked nebudu chciet minat majland na kupovabe obedy budu mat tu svhopnost si navarit doma. Nieje to veda a kopec roboty okolo je ulahcenej, menej pracnej.

terezka1947
2. nov 2023

@mirka414 no len už je dávno prekonaná doba,kedy ženy mohli mužov vydierať nevarenim.
Pôjdu inde,kúpia si. Ani neopranim nič nevyriešia,lebo práčka vyperie,gombík stlačí aj dieťa.
No a dospeje to do štádia,kedy aj pochopenie a lásku keď nenájdu doma,pôjdu ďalej.
To isté platí aj pre ženy.
Nie je výslovne odkázanost mužov na ženy a žien na mužov.
Je potrebné nájsť nové vzorce spolunažívania a vytvorenia pocitu pohody v rodine.
Možno aj preto je toľko rozvodov teraz.

iwesska
2. nov 2023

"Nenasla som sa v tom" je podla mna len taka vyhovorka,ktoru pouziva aj moj muz😂 Ja tiez nemam z varenia orgazmus,pretoze varim po navrate z prace na dalsi den a som uz unavena a urcite by som radsej robila inu cinnost. Ked vsak vidim kolegov,co si objednavaju donasky kazdy den a potom to ofrflu, lebo to je varene z tych najlacnejsich surovin a tak to potom vyzera,tak sa radsej hecnem a navarim si sama. Mam to lacnejsie aj chutnejsie.

beronsche
2. nov 2023

Fakt neznasam varit, podla mna to zabera more casu...
Cez tyzden sa u nas vari velmi malo, max.polievky, stravujeme sa v praci, v skole. Cez vikend castejsie vari muz, pre neho je to vraj relax - divny to chlap.. 😂
Na druhej strane, aj ked to neznasam, vraj varim dobre..

Donasky neriesime, tam sa vzdy zamyslam nad kvalitou surovin a dochutovadlami, prilezitostne ok, ale davat to pravidelne detom, to nikdy.

mrva
2. nov 2023

Ja napriklad nemam rada pranie a napriek tomu periem, nemam rada utieranie prachu a napriek tomu ho utieram a neznasam prezliekanie perin, napriek tomu to robim…
Je xy cinnosti, ktore nerobime radi, ale urobime ich, lebo skratka treba… ja to mam s hore vymenovanymi aktivitami, ty to mas s varenim. A nepochybujem, ze sa najde aj viac veci, ktore budes robit nerada. Pockaj, ked sa ti detsko preserie od brady cez päty az po zatylok 😂 to este len bude ukazka toho, co nerada robis a aj rak to spravis 😂

sonnenshein
2. nov 2023

Ja varit viem, ale zufalo ma to nebavi, nemam predstavivost co s cim kombinovat. Manzel naopak vari rad a naozaj excelentne. Takze vari on, a vsetci sme spokojni.

janka2000
Odpoveď bola odstránená
autor
2. nov 2023

@janka2000 a je dobrý ten multifunkčný hrniec? Ktorý vlastníte? A naco ho používate? 😄😄😄 asi si ho kupim

janka2000
Odpoveď bola odstránená
Strana
z4