Je v poriadku, ak manžel ide sám do baru?
Napíšem anonymné lebo je tu aj moja sestra.
Dobrý deň, je podľa vás v poriadku, ak ide manžel večer sám do baru? Dnes sa má opýtal či môže ísť, nestihla som odpovedať lebo odišiel do práce ale poobede sa vráti, tak asi bude čakať odpoveď.
@zmrzlinka2021 nemyslim,ze to musia byt hned luzri. No vacsinou pojde sam ten,kto chce niekoho nabalit
@zmrzlinka2021 nezvrdim ze nie, len mi to evokuje inu situaciu...nie že manzel ide sam do baru...jedine ze je tam uz s niekým dohodnuty..
@petulda333 Ved prave to... Pre mna u muza dramatické zníženie bodov.
Je tam podľa.mna s niekym dohodnutý, keďže už ráno ti to oznámil.. nie je to spontánne rozhodnutie.
Samozrejme nech ide. Aj moj bezne chodi a ja takisto. Spolu len ked sme u todicov kedze mame dieta a nemame ho kde nechat 🙂
Stopercentne nebude sám.
Dnes som tu napísala, ale materstvo mi bije na mozog. Manžel povedal, že ide po Sáru len nevie kam. Ja som počula do baru. Ešteže, mi to vysvetlil a povedal ešte raz. No čo čakáte keď sa celú noc nevyspime, veľmi sa ospravedlňujem za zbytočnú tému 😁 Inak Sára bude mačka 🐈 darček pre dcéru k narodeninám, a chce ísť sám lebo ja neznášam mačky ale musím sa premôcť.
No sranda a aká plodná debata sa tu rozvinula. A nakoniec, že mačka 🐱. 😂
@janickacrazy Sa ospravedlňujem som zle ráno počula 😁🐈🐈🐈🐈🐈🐈
@petra5333 rešpekt a úcta, keď si pýtam povolenie niekde ísť? Ja na tom nevidím nič rešpektujúce. Oznámiť, fajn, ale pýtať sa? Tiež sa nepytam, či si môžem niečo kúpiť, to jedine, žeby som doma sedela a nezarabala, tak by som sa radšej opýtala.
My sme s mužom spolu vyše 30 rokov, 26 v manželstve a nepýtame si od jeden druhého povolenie. A áno rešpektujeme sa, rešpektujem, že manžel nie je môj prívesok, ani ja nie som jeho šéf, ani on môj, aby sme sa pýtali toho druhého, či môžme niekde ísť. Pre mňa absolútne ponižujúce.
@katkaseiner vyzerá to, že ja rozšírim tvoj klub o ďalšiu, čo nepozná nikoho, čo by šiel do baru sám 🤔
Akože sám alebo bez vás, ale s kamošmi? Ak s kamošmi , tak občas si človek potrebuje vyjsť aj s kamošmi. Ak úplne sám, tak to je dosť divné.
Aha 😁, Sáru.
@sisaka ponizujuce? Tak ako ja neviem ale obudvaja sme zarobkovo cinny a ano ak chcem ist vonku co je raz za uhorsky rok ani nie tak mu to poviem a ano opytam sa ci mu to nevadi a ci nieco nema... Na tom nic ponizujuce nevidim..urcite sa len tak cez den neobleciem a nejdem len tak niekde .. a ano tymto to je ore mna respekt a ucta k nemu ze len tak si nebeham kade tade a o mne nevie kde som..a ano samozrejme tym ze mame spolocny ucet tak urcite ked idem kupit nieco drahsie ano opytam sa a ani raz mi nepovedal ze nie..kazdy ma na manzelstvo iny pohlad ak vam to funguje takto ok nam to funguje zase takto...ale.to ze je to ponizujuce ste trocha prehnali.. tak sa potom navzajom ponizujeme ..ale aspon sa nehadame,nase deti maju krasne detstvo,nepodvadzame sa a rozumieme si po kazdej stranke🤷

@katkaseiner
Ale najdu sa takí lúzri