Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?
Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)
Tiež som bola s kolegom na pive, náhodou sme sa stretli keď som išla na nákup a zavolal ma, bola som smädná tak som si dala s ním jedno malé pivo, porozprávali sme sa, zasmiali ale o nič tam nešlo, nemala som k nemu žiadne sympatie. No môj priateľ to zobral veľmi zle, neveril a dlho sa hneval 😁 brala som to tak že ja mám čisté svedomie a je to len jeho problém že mi nedôveruje. Musím povedať že takéto veci sa vo mne nazbierali že mi neveril a poznačilo to samozrejme náš vzťah ..
@h2 a? Ja si myslím že vzťahy s ľudmi treba pestovať, tak ako doma, či s priateľmi tak aj s kolegovcami
Mizno mali v práci ťažký deň, potrebovali sa uvoľniť. Vždy lepšie ako prísť natlakovany domov a tak vypustiť paru na ženu/muža a deti
Ja neviem, ja by som z tohto dramu nerobila, kto chce nech robí a zozeria sa
My mame v praci taku hlasku: “ze nie je to tak ako to vyzera” 😃
Aj ked teda obcas to je presne tak, ako to vyzera…
@u2jana väčšinou to tak je 😉
@thoughtfulweirdo Keď som chodila na VŠ, zoznámila som sa v škole na plavárni s jedným chalanom z vyššieho ročníka. Tiež sme takto chodili spolu na čajíčky. V zime po plávaní nám to dobre padlo. Ja som vtedy mala priateľa, dotyčný bol single. O nič nešlo, kamarátske posedenie na čaji. Pre mňa. Preňho nie, mal záujem o vzťah. Vedel, že mám priateľa, ale dúfal, že keď s ním chodievam na ten čaj, tak to medzi nami nie je vážne, rozídem sa s ním a budem chodiť s týmto novým. Uvedomila som si, že robím chybu. Ja som si užívala jeho pozornosť (bol to ohromný fešák, popri škole pracoval, ako model) a k tomu vzťah s mojím priateľom a neuvedomovala som si, že tým ubližujem obom týmto chlapom. Ukončila som to.
@berta100 áno, keď bude chcieť, podvedie. Väčšinou podvedú a o nič nejde z ich strany. Ale tu sa môžu vyvinúť aj city a to môže viesť k nevere. Príležitosť robí zlodeja. Cím viac sa s niekým spoznávaš, smeješ, môžeš si to idealizovať, tým skôr sa zalúbiš a už to ide
No to neprichádza do úvahy, môj by niečo také nespravil. Ani ja by som akože "len tak" nikoho nepozývala, ani neprijala pozvanie. Veď to smrdí až za hory, za doly...
@h2 väčšinou to tak je. Dcéra tiež mala zopár kamarátov, s ktorými išla sama na čaj , pizzu, posedieť si a z každého nakoniec vyšlo, že dúfali, že z toho bude viac, keď si tak rozumejú, majú sa o čom baviť, smejú sa spolu. Ja za slobodna tiež pred 100 rokmi. A žiadny mi nepovedal, že buďme len kamaráti, každý dúfal v niečo viac.
Tak mne sa to divné nezdá. Nás napr. šéf berie po jednom na obed na narodeniny a pod. Dokonca sme boli pár krát spolu na obede a osobné mi to dobre padlo sa v kľude porozprávať o práci o smerovaní a pod.
@mimikas tak toto je zase iné. Šéf berie každého a rozprávate sa o prac. veciach. možno sem tam padne slovo o súkromí.
@kvetinka75 To sa môže stať aj bez toho ,že nebudú chodiť spolu na kávu .Až autorka bude ako stíhačka ,už druhýkrát jej nepovie nič .To či človek buduje vzťahy mimo pracoviska ,nič neznamená .Tu záleží na charaktere človeka !Kebo muž ktorý ma charakter môže ísť na kávu s najkrajšími babami, ale vie čo ma doma,váži si ženu a nepodvedie.No zufalka ,čo za všetkým vidí neveru ,muža stíha si o tu neveru koleduje …
A ešte záleží aký typ človeka to je ,či je kamarátsky ku všetkým alebo len k jednej osobe …
Na pracovnom obede som bola s kolegom (aj len jedným) tisíckrát. Čajík/koláčik/kávička/večera po pracovnom čase by už bolo rande.
@kvetinka75 nemyslím si že to je iné, tiež sa rozprávame o všeličom a ver že o robote je to minimálne. Ako novej v robote by mi dobre padlo ak by ma niekto vzal von a bavil sa so mnou. Neviem prečo za tým niekto hneď niečo hľadá.
Áno je to v poriadku keď chodí aj s kolegami a aj inými kolegyňami na kávu a čaj .
Aj ja chodím s kolegami ,dobre mi to padne a v živote by ma nenapadlo s nimi niečo mať
Poznám aj ich manželky už
Môj muž tiež ma tri ,síce staré kamošky /cez 60 rokov majú/ a už ich poznám i ja .
Nie vždy káva a čaj znamená pozvánku na sex 😄
Ináč dosť ma prekvapujú názory, že keď to nie je nevera, tak to nevadí. Napríklad @berta100 , že "muž, ktorý má charakter, môže ísť na kávu s najkrajšími babami a nepodvedie". Takže pokiaľ nepodvedie, je OK, ak by išiel hoci aj každý deň na čaj, kávu, drink, večeru... s krásnymi babami, s ktorými mu je super, smejú a zabávajú sa spolu, kým verná a dôverčivá žena, ktorá vie, že je to "charakter, ktorý nepodvedie" ho sama čaká doma?
@h2 akože, čiže sa má zavrieť doma a nikdy sa s nikým nebavit lebo veď, má ženu. A žena sa s nikým nikdy nebaví, veď lebo má muža. Bože z ktorého storočia si? On išiel von s kolegyňou jednou, nechodí každý deň a dokonca sa priznal žene. To akože tá žena nechodí nikam? Veď nech tiež ide, hádam má aj svoj život.
@mimikas vieš čo, ja si myslím, že aj keď to bolo možno prvýkrát nebolo to posledný. Mne osobne by sa to nepáčilo.Zaujímalo by ma, či aj manželku niekam berie a smeje sa s ňou. kolegyňa je nová, neokukaná, zaujímavá, tak prečo s ňou niekam neísť?
@h2 Dobre si t vystihla... kde je teda tá hranica? Budem v pohode, ak si dá takto čajík raz do týždňa? Dva krát do týždňa? Každý deň? Môžu spať v jednej izbe na služobke, keď aj tak sa tam nič nestane? AJ v jednej posteli, keď aj tak sa nič nestane...? Povedzme si na rovinu: keď si s niekým opačným pohlavím tak veľmi že veľmi si sadnem, tak niečo na tom bude... nemusí dôjsť k žiadnej fyzickej nevere. Keď je to pre niekoho v pohode, tak fajn. Ja nemám dôvod sedieť vo svojom voľnom čase s kolegom na káve, sedela by som, iba keby som na to už dôvod mala...
@oblecenie99 Mne tu rozum zastáva, ako by tu ženy pomaly aj na dovolenku s inou ženou muža zbalili a zaželali by mu šťastnú cestu a dobrú zábavu, veď predsa si dôverujeme a podviesť môže tak či tak, tak nech si robí, čo chce, veď nie je zvieratko. 🙃
Toto su temy, kde to často dopadá rovnako. Stretnu sa dva tábory, kde na jednej strane su ženy "tazko nad vecou, co muza nevlastnia"a na druhej tie akože"stihacky, co.musia muza stále kontrolovať ". Schvalne to davam do uvodzoviek. Ale podľa mňa je pravda opäť uprostred. Tych šialených ziarliviek nie je take množstvo a ak zena funguje v relativne normálnom vzťahu, ma taky ten pomyselný radar, kedy vie, ktore veci povazovat za absolútne v poriadku a ine, kde uz sa jej spúšťa alarm. Aj ja som sa za svoj pomerne pokrocily zivot naucila, ktoré Zuzany, Jany, Anny v okoli môjho muza netreba riešiť a môžem pri nich robiť ramená, ako mojho muza nevlastnim a moze si chodit kam chce. Az kym nepríde jedna konkrétna Zuzička, Anička ci Janka, pri ktorej sa pravidlá hry zmenia. A celkom nechápem tomu postoju, hlavne mu nerob dusno, nebud hysterka. Akoze nesulahsim s krikom a trieskanim riadov, ale ked sa.mi nieco vo vzťahu nepáči, tak to poviem. Inak je to pre mna nejaká zvrátená submisivita alebo co. Hlavne mu nic nevycitaj. Akoze co? V inych vzťahoch matka-dcera, svokra-nevesta a pod, sa tu radi komunikovať a vo vzťahu s partnerom mám byt ticho. Nie. Ak mi jeho aktivita uz nepríde v poriadku, tak to poviem. A hovorim to stále, moj muz ma svoju voľnosť, kamarátov, voľný čas, moju dôveru. Ale zas debila zo mna robit nebude. A ako dospelá, svojpravna osoba si viem povedať, co pre mňa vo vzťahu nie je ok. Ak to jemu nevyhovuje, ok, ale nech si najde niekoho iného.
Netvrdím ze zadány chlap sa nemôže stretnúť s inou ženou ale pokiaľ ma mňa tak ja mam byt jediná žena ktorú má pozývať na také veci a nie cudziu, ak je z rodiny, dlhodobo sa poznajú, ešte skôr ako ja, riešia prácu v pohode ale inak mi nepríde v pohode nadväzovať kamarátstva s opačným pohlavím keď ma mňa
autorka- myslím si to isté. V práci majú dosť času aby prebrali všetko možné. Veď každý deň sa môžu o niečom baviť. Nevidím dôvod, aby chodili spolu po práci si sadnúť.
Tak ja teda neviem,ale ak by som po práci sla na kavu s kolegom a prišla az večer,muz by asi nebol nadšený z toho, keďže by musel deti vyzdvihnúť zo škôlky a postarať sa zatiaľ co ja by som si kavickovala s novým kolegom Po Práci..( čiže rande). .... tie co píšu ze to je úplne ok, sú obyčajne hrdinky na MK a v reále by muza zbili metlou ako staré jezibaby 🙈
@kvetinka75 asi, tak keby celá partia dobre ale súkromné, hmm niečo mi nesedí
Určite by mi to vadilo.
Ale áno považujem to jednoznačne za rande

@pribinak Nikto z toho neveru nerobí. Jasné, že nešli hneď sexovať. Teda, možno aj áno, to naozaj nevieme. 😃 Ale strávili spolu čas, sami dvaja, smiali sa spolu a bolo im spolu super. Po tom, čo spolu strávili celý deň v práci.