Je v poriadku, keď manžel bol vonku s novou kolegyňou?
Ahoj, predstavte si situáciu kde vás partner/manžel by mali v práci novú kolegyňu a dosť by sa rozprávali, smiali a podla jeho slov by ju LEN tak pozval na čaj alebo niečo také? A povedal by vám to keď prišiel neskôr domov a povedal by pozval som novu kolegyňu na čaj... (s tým, že tam neriešili pracovné veci)
@berta100 on je skôr introvert, nemá až tak veľký okruh ľudí a s nikým sa tak skoro nestretol ako s ňou a preto mi je to divne. A plus včera som sa dohodla, ze ho čakám pred prácou a videla som ako sa lúčil s kolegovcami. A tá nová.... No s nou sa veľmi dlho obijmal a ostatných len tak rýchlo a je mi divne.
Ooo a povedala som, že mi to vadilo a, že sú si akosi príliš blízky a on, že "Áno ale keď sme si tak padli do oka... Vždy sa mame o com baviť...."
Tak aby sa niekto objímal s kolegami (teda vlastne len s touto jednou kolegyňou) pri odchode z práce?! 🤔 No neviem. Ja keď odchádzam z práce, poviem "Čaute", alebo zakývam, ak má niekto slúchadlá a nepočuje. Keby som sa išla s niekým objímať, asi by si mysleli, že som sa zbláznila. A keď to robí ešte aj pred tebou a sám prizná, že si s ňou padol do oka... 😒
Objímať sa s kolegami? 😳 Tak to by ma ani nenapadlo... Ani rýchlo, ani pomaly... Som zvedavá koľko žien bude zase ultra tolerantných voči čomukoľvek..
Prepáč ale stále viac si myslím že to nie je ok, on to vie a nepripúšťa si to, ale ani nezastavuje.. ako sa poznam, ja by som teda toto dôrazne zastavila..
Tiež som v manželstve stretla niekoho s kým som si sadla.. ale ja som si uvedomila, že to nie je fér voči môjmu mužovi hneď a reagovala som tak, že sa s tým človekom nijako nebavím.. lebo viem, že by to ohrozovalo môj vzťah a ten si nadovšetko vážim.. môj muž mal tiez raz takú kolegyňu čo mu bola blízka.. písala som o tom už viac krat, nechcem sa k tomu moc vracať.. ale podstatou bolo že môj muž (mim.tiez introvert) si ju pustil k telu a ohrozil tak tým náš vzťah.. nie, viem že s ňou nespal, avšak začínali si byť blízki.. keď som to zistila, bolo z toho veľké haló, lebo ja si nechávam veci pre seba ktoré má naozaj dokážu naštvať.. on si uvedomil svoju chybu a popracoval na nej.. už je to dávno čo sa to stalo, vzťah medzi nami sa zlepšil dalo by sa povedať..
Tvoj partner sa pri odchode z prace objima z kolegynami?
@0kristina0 áno zvyknú to tak robiť, všetci ale zase nie je ich tam veľa... Asi 8 dokopy a to rátam aj šéfa
Aj my sme malá firma, cca toľko ľudí, ako si písala. A nikto sa s nikým neobjíma.
Áno mala by som s tým problém.Je určite iné ísť na spoločný obed alebo grilovacku s viacerimi ako pozvať kolegyňu na čaj po práci. Za mňa to do manželstva nepatrí
A objímať? To už vôbec nie, to patrí do školy a nie do prace a ešte ženatý chlap 😲
@mmoni89 oni tam sú aj tak všetci až na jednu chlapi a poznajú sa ešte zo školy čiže sú si dosť blízky skoro všetci ale vadí mi, že s ňou to robí, keby to bol takt letmi dotyk na rameno a povie ahoj, čau... Dobre ale celkovo mi je to divne
Objimacka po práci?To som ešte nevidela , teda ani ani nepočula.Jedine vo Francúzsku, tak ale tam sú iné zvyky.
Oni su v nejakej sekte? To nemyslis vazne, s tymto som sa nikde nestretla, je to naozaj velmi divne. To sa chlap s chlapom objima?
@0kristina0 ako som písala si kamaráti roky a áno aj chlapi si zvyknú dat kamarátsky objatie alebo take... Hmm ako to nazvať... Pól objatie alebo podať ruku
Nikdy ma nenapadlo predkladať partnerovi zoznam ľudí s ktorými sa stretávame ku schváleniu.
Velmi divne vztahy sa tam zaviedli. Aby sa chlapi pri odchode objimali a este aj s kolegynami? Nebere mi to hlava.
@anjelicek26 no a niektoré nie môj ex manžel tiež len kavickovals kolegyňou a ajhla, bol z toho hnusný, tahavy rozvod, kde by vlastným deťom zobral aj auto, aj byť, všetko čo sa dalo. Je s tou kolegyňou "na kávičke" doteraz, aj keď teda nič moc sa majú ale sú.... Takže, keď ty takto, niekto druhý môže uplne inak. A je absolútne iné mat teambuikding, spoločnú grikovacku, kde sú kolegovia spolu, ako keď ide párik.
Ak máš zlý pocit, nejaké tušenie, porozprávaj sa s ním. Možno to cele dopadne zle a možno nie. Ale pokiaľ nie si hysterka a niečo sa ti nezdá, tak rieš. Kľudne, rozhovor. A uvidíš....niekedy je fajn zasiahnuť skôr. A nie neskôr, ako u mňa. Ale vswtko zle je na niečo dobré....
@maciatkolulu skúsim dnes večer zase rozhovor taky dlhy, že mu vysvetlím veci
Myslím si, že ak sa s dotyčnou stretol sám, tak to v poriadku nebude. Iné by bolo, keby sa stretli viacerí kolegovia, z toho by mi červené kontrolky neblikali.
@hefo asi tak, keby idú ďalší, že partia na čajík alebo tak v pohode ale takéto... Nepáči s mi to
Autorka, žiadny dlhý rozhovor. Keď príde z práce, nebuď doma. Príď až tak po hodine, alebo aj neskôr. Keď sa bude pýtať, kde si bola, povedz, že s kamarátom, alebo kolegom. Veľmi si rozumiete, padli ste si do oka, je vám spolu super a vždy sa spolu nasmejete, tak ste si spolu vyšli na čaj/kávu/večeru...
Účinnejšie, než akékoľvek vysvetľovačky.
@h2 😂
@h2 klin sa klinov vybíja
@retatka nuž, ja som stíhačka nebola, až keď bolo neskoro. Až keď dotyčná, ktorú kopol ex kamarát, lebo ju odhadol s nou sedával a ona mu vypla káva, som spozirnela a hold bolo neskoro, veľmi neskoro, keď žena cíti, že je to iné ako bežné, tak ma riešiť a veľmi rýchlo, bud sa to vyrieši, alebo nie. Ale to, čo som si zažila ja to neželám žiadnej... A evidentne ty a niektoré ste nezažili, tak píšete o chudákov a stíhačkach. Kebyže zažijete šikovnicu, ktorú som aj ja zo začiatku podporovala, odkazová la som kamarátovi, že nech ju má rád, slobodná matka s chorým deckom a tak. No do roka a do dňa som. Bola ja sama s dvomi deťmi, z toho jedným chorým a bila sa po súdoch o výživné, o majetok, dávala trestné pre neplatenie a iné radostne veci. A naopak, môj ex mal až príliš veľa slobody a samozrejme bez deti.....
ja som velmi tolerantna vo vztahu, aj manzel ku mne… ale toto co pises by som netolerovala 🙂 ved uvidis co bude dalej ale nevidim to ruzovo
Mna casto kolegovia pozvu nielen na caj, kavu ale aj na večeru a víno. Vždy je to počas služobnej cesty. Nikdy na mna nikto nevystartoval ani ja na nikoho. A to moji kolegovia sú veľkí sympataci a aj sa muzom pacim. Preberieme pracovne aj bezne Sukromne veci. Rozumieme si nielen ako kolegovia ale aj ako ľudia. Samozrejme je to velmi individuálne, ty musis vediet, aký je tvoj muz. Keď bude chcieť, podvedie ta aj v pracovnom čase. Je to iba o ľuďoch. Nevies, aká je jeho kolegyňa, môže byt s jasne nastavenými morálnymi pravidlami a môže byt taka, že roztiahne každému. Iba tvoj muz sa môže rozhodnúť, či podľahne alebo nie. A žiarlivostnou scénou to neovplyvnis. Možno by som na začiatok iba pozorovala, ako sa bude správať a vyjadrovať. Ak by som doma zažila žiarlivostnú scénu, tak by som už radšej nic nehovorila😉
@portret7 ale tak služobná cesta je iné. My sme tiež chodievali počas služobky na večeru, veď jesť musí každý a nepôjdeme predsa každý zvlásť.

@blue_violet nič mu zakazovať nechcem. Ale ak by bolo treba riešiť prácu dobre alebo by išli ako partia v pohode alebo ta pracovná doba, že zájdu na obed, čaj tiež v pohode aj ja zájdem a môj chlap zájde. Ale toto mi vadí