icon

Je vám s deťmi lepšie po rozvode?

lenkamartin
12. okt 2019

Ahojte mam otázočku na tie ktoré ste rozvedene samé z deťmi... Je vám lepšie takto alebo keď ste zili z manželom v jednej domácnosti??

brita7777
12. okt 2019

to by aj mna zaujimalo 😃

katarinka89
12. okt 2019

@lenkamartin Mala som muža ktorý nebol ten typ že by slopal, bol má, mal ku..i ale nerozumeli sme si, on mal svoj koníček a ja s malým sme boli niekde ďaleko ďaleko za.....odišla som k rodičom, bolo mi lepšie no zároveň smutno, keď sme chodili na výlety a videla som kompletné rodiny a ja som takú nemala. Má to aj svoje pre aj proti ale nebanujem toho manzelstva- nenaplnilo ma

deti95060810
12. okt 2019

manželstvo je pekná vec, ale ak má byť zle - tak radšej byť sám...😉
Nie som za vydaj za každú cenu....

monro
13. okt 2019

Ja som rozvedena od juna a je mi lepsie urcite. My sme spolu dlho zili iba kvoli detom. Vobec sme si ako par nerozumeli. Mna to stresovalo, nervovalo. Teraz je zivot krajsi. Nastastie aj deti to zvladaju skvele...

janickacrazy
13. okt 2019

@lenkamartin tak ja ked som odišla, bolo to také zmiešané, občas mi bolo horšie, občas lepšie, potom sa to nejak ustálilo a bolo mi celkom fajn a neskor som si našla nového chlapa, vydala som sa, máme dalšie 2 deti spolu a je to super, určite neľutujem, že som vtedy odišla, ale zase si neviem predstaviť, žeby som bola už celé roky len sama s deťmi

alexema
13. okt 2019

Lepsie mi je samej. Rozchadza som sa predsa preto,ze mi s muzom nebolo dobre

kristiii
13. okt 2019

@lenkamartin mne je rozhodne lepšie samej so synom, keďže aj pri bývalom som sa cítila viacmenej ako slobodná matka

bratislavcankanm
18. okt 2019

U mna - lepsie je mi samej so synom aj ked odisiel on od nas (nova frajerka), nebola to moja iniciativa.

Na domacnost som aj v manzelstve bola aj tak sama, on tak 2x za rok povysaval (vtedy nezabudol obtelefonovat vsetkych znamych a len tak mimochodom sa zmienit, ze prave vysava 😎 ). Furt na pokeci, cely cas, aj pred svadbou, aj po nej aj...no proste furt - myslim, ze tak nejako si narazil aj tu dotycnu .....

Zalezi na tom, ake mate v manzelstve problemy... teda predpokladam, ze nejake mate. Nieco sa da (vy)riesit, nieco nie. Ale ostavat v zlom vztahu a v jednej domacnosti len preto, ze "bojis" samoty nema zmysel.