Je vám s deťmi lepšie po rozvode?
Ahojte mam otázočku na tie ktoré ste rozvedene samé z deťmi... Je vám lepšie takto alebo keď ste zili z manželom v jednej domácnosti??
@lenkamartin Mala som muža ktorý nebol ten typ že by slopal, bol má, mal ku..i ale nerozumeli sme si, on mal svoj koníček a ja s malým sme boli niekde ďaleko ďaleko za.....odišla som k rodičom, bolo mi lepšie no zároveň smutno, keď sme chodili na výlety a videla som kompletné rodiny a ja som takú nemala. Má to aj svoje pre aj proti ale nebanujem toho manzelstva- nenaplnilo ma
manželstvo je pekná vec, ale ak má byť zle - tak radšej byť sám...😉
Nie som za vydaj za každú cenu....
Ja som rozvedena od juna a je mi lepsie urcite. My sme spolu dlho zili iba kvoli detom. Vobec sme si ako par nerozumeli. Mna to stresovalo, nervovalo. Teraz je zivot krajsi. Nastastie aj deti to zvladaju skvele...
@lenkamartin tak ja ked som odišla, bolo to také zmiešané, občas mi bolo horšie, občas lepšie, potom sa to nejak ustálilo a bolo mi celkom fajn a neskor som si našla nového chlapa, vydala som sa, máme dalšie 2 deti spolu a je to super, určite neľutujem, že som vtedy odišla, ale zase si neviem predstaviť, žeby som bola už celé roky len sama s deťmi
@lenkamartin mne je rozhodne lepšie samej so synom, keďže aj pri bývalom som sa cítila viacmenej ako slobodná matka
U mna - lepsie je mi samej so synom aj ked odisiel on od nas (nova frajerka), nebola to moja iniciativa.
Na domacnost som aj v manzelstve bola aj tak sama, on tak 2x za rok povysaval (vtedy nezabudol obtelefonovat vsetkych znamych a len tak mimochodom sa zmienit, ze prave vysava 😎 ). Furt na pokeci, cely cas, aj pred svadbou, aj po nej aj...no proste furt - myslim, ze tak nejako si narazil aj tu dotycnu .....
Zalezi na tom, ake mate v manzelstve problemy... teda predpokladam, ze nejake mate. Nieco sa da (vy)riesit, nieco nie. Ale ostavat v zlom vztahu a v jednej domacnosti len preto, ze "bojis" samoty nema zmysel.

to by aj mna zaujimalo 😃