icon

Je zakázaná túžba hriechom?

diskutujuci
25. mar 2014

ahojte, uz dopredu tusim co toto vyvola a mozno nic, ani nik nenapise, nik neporadi 🙂 predsa vsak pootvorim svoje srdce a spytam sa.
Prosim, je nevera aj skutocnost, ked clovek bojuje s tuzbou po inej zene/muzovi a pise si na forach, zapaja sa do diskusii, v snahe inak neublizit svojmu partnerovi? vysvetlim - som clovek plny emocii, tuzob a vasni, tuzim po milovani, stretnut sa, ale viem, ze je to nespravne, preto som tu, zapajam sa, diskutujem, pisem blogy a komunikujem s roznymi zenami, pretoze som proste taky. A je to iste nespravne. Ale je to velmi nespravne, kedze si to cele ospravedlnujem skutocnostou, ze sa realne nestretavam? nechcem realne sa stretnut? nechcem fyzicky tuzit? Prosim poradte, ake ste vy? chodite na pokec? pisete si s muzmi? tuzite? podlahli ste? verim ze niesom jediny.
PAAA

Strana
z5
sandracs
25. mar 2014

Ku cti mu slúži, že povedal veci viac - menej na rovinu a nehral sa na skvelého dokonalého manžela, ktorého jeho zlá lenivá žena len využíva a nič nerobí, lebo je na materskej a on sa chudák môže zodrať a preto si našiel milenku a očakáva od diskutujúcich "požehnanie".

adri266
25. mar 2014

@diskutujuci joj, Ty si ale ...😀 😀 😀 Tu pises, ze na pokec nikdy nechodis, v inom prispevku si sa mi uz raz priznal, ze to tam predsa len poznas 😎 Kde potom kecas so zenami o takych veciach? Kde s nimi flirtujes, ak nie na pokeci? Noze povedz, nech sa nieco nove priucim 😉

PIses, ze mas dieta, si zenaty, ale potom nechapem, kedy chodis do prace, ked sa tu zapajas do diskusii od rana od 8. hodiny cely den...kedy potom stihas pracu, starostlivost o domacnost, o dieta, o zenu a este aj blogovat?

A ze tu uz neprides? Neverim Ti 😎 Ak to robis uz desat rokov, uz o dva dni budes mat taky abstak, ze si najskor zalozis novy nick, mozno tu, mozno na inom fore...

lelulenka
25. mar 2014

@adri266 ale to mi uz nebudeme vediet, ze je to on s inym nickom 😀

adri266
25. mar 2014

@lelulenka to jeho/jej povestne pa na konci sa nebude dat prehliadnut 😉

juliana77
25. mar 2014

@adri266 Možno je to dobré znamenie, že tu už nepríde, možno sa ide konečne venovať rodine a práci a niečomu čo má logiku. 😉 😉 😉

digysa
25. mar 2014

@diskutujuci Vies co? Ak som v nejakej politickej teme a vidim, ze diskutujuci je fesak, tak s nim urcite viac debatim, ako by som mala....... Tuzit a mat su dve veci.........
Tiez mam ale stastie, ze vacsinou sa diskutujuci nachadza v inom state, ako ja........takze nejake stretnutia by nehrozili......
Ale tuzit, fantazirovat, predstavovat si, snivat..............to by ozaj nemalo byt zakazane, pokial clovek dokaze vynat tieto veci z realneho zivota.

Baby, vy tie diskusie niekedy beriete PRILIS vazne.....ako keby sa vas to vyslovene tykalo 🙂

zdenopeta
25. mar 2014

@sirene Veľmi pekne a múdro si to napísala, je veľa vzťahov, kde sa partneri ako keby len hrali na partnerov a nevedia si otvorene povedať svoje sexuálne túžby, a to je veľký problém. Lebo sa to potom hľadá niekde inde a niekedy náhoda dá hľadajúcemu opáčiť to po čom túži a ten opúšťa svojho partnera a pritom by sa možno stačilo iba s partnerom porozprávať, ak by v tom partner videl problém, potom je možné navštíviť nejakú poradňu, ale každo pádne si myslím, že robiť podobnú vec je veľmi hlúpe ak sme vo vzťahu s človekom ktorého ľúbime a záleží nám na ňom.
A vy všetky čo tu píšete, že sa to dá pochopiť a bla bla, no veru neviem keby ste našli v počítači svojho partnera, sexuálne vyznania a prasačinky s inou ženou, tak na 100% by bol z toho veľký problém a neverím že by ste mu uverili že to je len v úrovni písania a bol by z toho istý rozchod. Pre mňa je ázet jedno veľké zlo, ktoré už takto rozbilo veľa vzťahov a manželstiev.
A dotyčnému poradím, nech sa venuje niečomu užitočnému a nie zabíjaniu času na ázete 😒

sirene
25. mar 2014

@zdenopeta on sa chlapec sam prejavil...kazdej, ktora tu dala nejaky svoj nazor napisal slusne " dakujem za nazor/odpoved", na blizsie otazky odpovedal oblukom, a s podaktorymi tu doslova flirtoval a unikala tak uplne podstata ( na tie "vyvolene" reagoval hned, staci si prezriet casy) a mas na 100% pravdu - kazdej by to vadilo, keby odhali nieco take u svojho muza a tie, ktore tvrdia, ze nie, tak si len našli v zivote sebe podobnu vranu 😉

zdenopeta
25. mar 2014

Keď to tu tak všetko čítam príde mi ako keby som ťa veľmi dobre poznal, ale nie ako muža, ale jednu dotyčnú ženu 😀 😀 😀

dossy
25. mar 2014

@diskutujuci o co ti ide..chod na pivo s kamosmi..pripadas mi jak uchyl...

renka40
25. mar 2014

@sirene
@zdenopeta
Ja som to tu vsetko nečítala, mne to zas pripadá tak prázdna téma...a čudujem sa, že práve takéto témy sa rozoberajú na niekoľko strán a vlastne ani neni o čom. A ešte aj ja sa tu zapojím 😀

zdenopeta
25. mar 2014

@renka40 Vieš čo, nie je to až taká zlá téma a práve na dnešnú dobu je dosť aktuálna, toto všetko čo sa tu do bodky popísalo som si prežil a je to veľmi smutné, keď vy niekoho milujete a ten druhý robí presne takéto veci, namiesto toho aby sa venoval vám ako priateľovi či mužovi a trávil s vami ten čas čo venuje tým druhým na azete, v mojom prípade mala moja priateľka až niekoľko nickou na azete a to ma úplne zlomilo ☹ ale už je to tam a je to všetko jedno ☹

sandracs
26. mar 2014

Ja si tiež myslím, že to nieje zbytočná téma, nakoľko virtuálna nevera je v dnešnej dobe dosť aktuálny problém, ktorý veľmi negatívne zasahuje do vzťahov...

mysicka36
26. mar 2014

Tiež si myslím, že to nieje zbytočná téma. Som síce benevolentná na takéto nič nehovoriace bláboly, nepoznám ani pokec a na FB kumunikujem len s kamoškami. Nechápem ani na čo tam majú ľudia bývalých v priateľoch 😀 aby špehovali? Ale ak má niekto na pokeci 4 nicky a na jednom je drobná brunetka a na druhom prsatá blondína a ....... tak to je už podla mňa choroba a úchylka nie? To isté platí pre chlapov. Na jednom je hamblivý romantik a na druhom akčný športovec. 😝 Ja sa fakt musím smiať. Ja kebyže vidím môjho muža že si len pozerá niečo na azete či na tom pokeci tak chytím taký záchvat smiechu že až.
No zato mi vôbec nevadí ak mi povie, že sa mu páči nejaká kočka alebo v akej blúzke prišla jeho kolegyňa že všetci chlapi slintali 😀 veď žime trochu v realite. A to niesme dôchodci ale 35+ Ak je vzťah pevný z oboch strán tak internet ho určite nerozbije. 😉

Ale téma tu vôbec nebola o virtuálnej nevere ale o túžbe a to je rozdiel......

lelulenka
31. mar 2014

Uz sa nasiel diskutujuci ci este je nezvestny? ci ma uz iny nik a objavil ho niekto? 😀

lucia466
27. apr 2014

@diskutujuci nie je to nič nezvyčajne 😉

maria1989
8. máj 2014

@adri266 😀 😀 😀

Strana
z5