icon

Je ženatý, ale nie so mnou

scertynejsouzerty
15. mar 2015

Dobry den, v prvom rade by som chcela poprosit o nieco, co asi nebude mozne, ale aj tak skusim - neodsudzujte. Zivot je nevyspytatelny, netrvrdim, ze stat sa to moze aj vam, ale ja som si to tiez nikdy nemyslela, ze sa to stane prave mne... nuz, stalo sa. . Mala som v zivote problemy, aj ked som sa snazila vsetkym pomoct a vyjst v ustrety..myslim, ze som silna osoba, ale pred par rokmi som sa dostala do obdobia, ked som riesila velmi vazne problemy - zdravotne-psychicke v mojej blizkej rodine, troskotal mi dlhorocny vztah z ktoreho som sa nevedela vymotat a do toho aj problemy pracovne.. Zacalo sa to vsetko tak nejak miesat a ja som nikde nenachadzala oporu. Do toho prisiel on - sarmantny, zamilovany, zenaty... zacal sa okolo mna motat a napriek tomu, ze som sa snazila si udrziavat odstup mi to velmi v tom obdobi imponovalo.. citila som sa po velmi dlhej dobe zensky a prijemne a zacala som ten pocit nasavat plnymi duskami trosku aj s pocitom viny, ale nerozmyslala som nad tym az tak ako by bolo vhodne, pretoze mi to padlo v tej tazkej situacii dobre . Zacal mi so vsetkym pomahat, on sa velmi zamiloval a stale do mna hustil , ze som jeho zivotna zena, ze ma miluje, zacal sa mi zdoverovat ..trvalo to dlhu dobu, ja som bola totiz stale odmietava, vyhybala som sa mu, on si samozrejme nejak nasiel cesticku... postupne sa lady topili, zlomil ma a stal sa mi najblizsou osobou. Ma zenu a dve male deti, ktore velmi lubi... vztah so zenou ochladol uz davno, bol nespokojny a zdeptany vo vztahu - Funguju spolu kvoli detom. Ja som si cely cas vravela, ze sa to nejak utrasie, tak nejak navzajom si pomozeme, snazila som sa mu dokonca najprv nejak dopomoct, aby nasiel na tom ich vztahu nieco pekne, aj ked to nema velmi logiku, rozpravali sme sa o tom casto.. cakala som, ze ho to casom omrzi a pojdeme si kazdy po svojom... doteraz ho to vsak neomrzelo, mame spolu krasneho syna a on v podstate pendluje medzi dvoma domacnostami. Doma travi vikendy, so mnou je cez tyzden. Zena mu to ticho toleruje a nevyjadruje sa k tomu. Myslim, ze caka, ze ho milenka omrzi.. len viac nevie. Nevie nic konkretne, mozno jej to vyhovuje, ze ma pokoj a je zabezpecena, tak len caka..On zas caka, ze s tym pride ona a , ze to niekto za nho vyriesi zrejme, prinajlepsom sa to vyriesi same. Castokrat som mu vravela, ze mozno bude lepsie to ukoncit, dohodneme sa spolu na vychove synceka, ale "partnermi" nebudeme, nech odide domov a ja budem fungovat ako dalsie slobodne mamicky, ktore si casom mozno este lasku najdu, ale on o tom nechce ani pocut a pre mna je to tak tazke ,ze nadruhy den mu vacsinou padnem donarucia, ze som to tak nemyslela, a ze to teda nejak zvladneme.. Rozmyslam, ze preco tu vlastne pisem, lebo predpokladam, ze sa tu na mna zhrnie velke mnozstvo urazok a opovrhnutie a asi velmi vela rad o tom, ako som na to mala mysliet predtym, nez som si s takym zacala ... Len mozno by som bola vdacna za kazde vyjadrenie, ci nemam tu situaciu predsalen vyriesit tak, ze to ukoncim, a dam mu priestor, nech si uvedomi co vlastne chce, pretoze zatial to takto nejakym zazrakom funguje, ale nemoze to tak ist donekonecna.. Chcem upozornit, ze nie som milenka, ktora by chcela -akokolvek smiesne to bude zniet rozvracat vztah, pretoze ten bol uz davno vychladnuty.. a uz vobec nie som ten typ, ktory by sa chcel zviditelnovat jeho zene a davat ultimata..V prvom rade nechcem ublizit detom..Ja som nesmierne vdacna, ze mam synceka, ktory by bez nas dvoch nebol a je to pre mna zazrak... na druhej strane ma tazi pocit, ze to nie je vysporiadane, tak ci onak... a casom, ked sa syn opyta, preco s nami tatko nie je cez vikendy mu to chcem vysvetlit radsej tym , ze tatino ho lubi ,ale spolu nezijeme, ze to tak niekedy proste chodi ako to, ze tatino je u druhej maminy.. Dufam, ze ma tu aspon niekto nedokonaly pochopi... Pretoze myslim, ze dokonale ma nepochopia 🙂 , napriek tomu vsetkym pekny vecer.

moonlight1210
15. mar 2015

@scertynejsouzerty pises, že má dvě male deti a pises před rokmi. Tie deti asi coskoro budu alebo už su vo věku, ked začínají věci okolo vás dospělých chápat.
Stě vy dvaja na to pripraveni?

Jedna známa takto má dieta s otcom troch deti. Jej dieta už ide do školy a prstena sa nedočkala. Najprv chápala, že miluje svoje male deti. Potom, že kym to tretie je malicke, kym trochu podrastie (rodila s jho ženou skoror v rovnakom termine). Pototm, že jeho žena má z toho celého poporodní psychicke problémy. Chápala a chápala a milovala. Aj to chcela ukončit, ale nemohla. Tak moc ho milovala. Jeho žena Nakoniec nevydrzala a rozviedla sa. Vyriesila to za vsetkych troch. Hurá! A on ... konecne volny ... objavil dalsiu mladu slečnu a zije Teraz s nou v dome co mu ostal.
Manželke kupil stvoizbak.
A známa dalej sama u rodicov.
A tak vela rozpravala o tom, ako to dieta mali z rozhodnutia ako dokaz ich lásky...
Dnes občas spomenie ze ich este občas pride pozriet.

morning
15. mar 2015

@guinevre preco by mala manzelka nieco tusit ? Ved chlapik sa venuje svojim detickam, snazi sa o 106. a potom sa zastavi u milenky, pretiahne ju, potlapka ju po pleciach - ty si taka ina, si uzasna, - a pekny vikend je za nami. 😀

veronikax
15. mar 2015

Tiez suhlasim....zbavit sa ho 🙂 Neverim mu...ze nespi so svojou zenou... Mne by to vadilo ... Ver tomu...ze by nakoniec nemal kde spat....keby ste sa vy dve spolu porozpravali 🙂))) Ak o tebe naozaj vie ... a o syncekovi 🙂 Ruky prec od takeho chlapa...kludne nieco take moze aj tebe urobit...ak to uz urobil a robi manzelke. Nestoji ten chlap za to. Teraz mas vo svojom zivote dolezitejsieho chlapa! Synceka! 🙂 Skus mu dat lepsi a krajsi priklad rodiny 🙂 Ten drobcek to bude vsetko vnimat 🙂 Co keby si ho poprosila o stretnutie s jeho zenou? ;)

zabudnuta
15. mar 2015
mala_hobitka
15. mar 2015

@scertynejsouzerty No vlastne si si to zhrnula ze si sama dostala do tejto situacie. Samozrejme ze ked mas syna je jasne ze toho nemienis lutovat. Stalo uz sa neodstane, sama vies ze to cele malo skoncit skor nez zacalo. Ale okej tuto temu nechajme tak.

Je jasne ze ti tento aktualny stav nevyhovuje. Neviem ako inym ale mne by tiez nevyhovoval. Mozes mu dat ultimatum - a hoci je naozaj cas toto vase spoluzitie uz nejako doriesit - nechces davat ultimata. No dobre, teda rozhodnutie na nom nechces nechat resp. nechces ho postavit do neprijemnej situacie...coz je trochu smiesne lebo on sa do nej dostal sam. Ale no dobre.
Takze nieco ine. Bolo by fajn keby si ste sadli a ako partneri sa porozpravali. Povedz mu ako by si si to idealne predstavovala ty (predpokladam ze rozvod z jeho strany - no ved ked sa so zenou nemaju radi tak je to formalita) a nech ti povie ako si to predstavuje on. Mate spolu dieta takze si myslim ze uz nie je namieste odkladat, posuvat a hovorit - neskor, potom, mozno, asi...atd. Ak totiz on vaznejsie riesenie bude okladat mozes sa dostat do situacie kedy si po dalsich 5/10/15 rokoch povies ze "hm...toto je nanic, on je stale zenaty a ja mam najlepsie roky za sebou". Po spolocnom rozhovore uvidis ake ma plany, ci vobec (bolo by divne keby po takej dobe nemal) a ci ti to vyhovuje.
Je jedno aky mate "krasny vztah" - zenaty je furt zenaty. A myslim ze je na mieste tuzit po tom aby si ty bola niekoho skutocne jedinou - pred vsetkymi a uradne. A ked to nechce alebo sa boji urobit on....som si ista ze aj ako slobodna mamicka mas moznost najst niekoho kto ta bude lubit all inclusive 🙂

sono2
15. mar 2015

@scertynejsouzerty neniem, čo chceš počuť. mne len príde, že máš syna s dobrým hercom. Že sú spolu len kvôli deťom, vsťah vychladol, veď to je klasika, čo ti mal povedať. Nemá charakter, že ukončiť jeden vsťah a začať alebo pokračovať v druhom. Chlapi sú neskutočný, omrzi ich vsťah, alebo zovšednie, alebo proste sa im zaziada zmeny a ženy im skáču do postele.

kaktusik007
15. mar 2015

@scertynejsouzerty chvilu som mala pocit ze viem o kom pises - akurat tam je z manzelstva jeden syn a s milenkou ma dceru... Ja ti k tomu iba tolko - je to kreten, egoista. Brutalny egoista. Jemu je uplne u riti ako sa citis ty, ci manzelka. On vas manipuluje a hra sa s vami, akoby ste boli figurky na sachovnici. Kasli na neho a to co najskor.
To, ze si do takehoto vztahu vhupla - neodsudzujem. Niektori chlapi - a obzvlast ten ktoreho spominam v uvode - si najdu cestu vzdy. Vyrazis dverami, pridu oknom. Tam pomoze iba zo zaciatku kruty rez a striktne odstrihnutie. Ziaden kontakt.
A na to, ze ho milujes - tak toto sem nech ta ani nenapadne pisat. A odpovedz si na otazku - milujem viac jeho, alebo svojho syna?

Ak syna, vies co mas urobit - poslat tohto zasr.teho egoistu na strom, a to cim skor.

blahowoman
15. mar 2015

@guinevre tak tato urcite tusi,to je jasne!vsak kde by bol debilko 5 dni v tyzdni,ze? Ja myslim na tie manzelky,kde normalne byvaju spolu len manzel ma este nejaku pichandu a najde si cas ju pretiahnut a pritom byt aj nacas doma! lebo nam manzelkam vlastne vyhovuje ,ze je muz 5 dni v tyzdni prec pri inej fľandre ,a vsetka starostlivost o deti je na nas,ALE????podla vas mame peniaze???? Tie nam nahradia kompletnu rodinu,ze????? wrrr

mikema
15. mar 2015

Je to chrapun, klamar a zbabelec. Taky muz by mi nestal ani za odplutie... A tebe poviem uprimne, ze si strasne naivna a svojim spravanim znicis samu seba. Este par rokov a bude z teba troska. Radsej ho nakop, uz len z laksy ku synovi. Takeho otca by som sa inak hambila predstavit vlastnemu dietatu, ale co uz. To uz nezmenis. A ked pocuvam "nefungujuci" vztah, tak sa len smejem. Len raz taketo nieco na mna jeden skusal. A to ani nebol zenaty, len vo vztahu. Vies co som mu povedala? Ze nech si teda ten vztah uzavrie. Ale v podstate ani potom by som ho nebola chcela, lebo uz len to, ze bol ochotny podvadzat, bolo hnusne...

moonlight1210
15. mar 2015

@scertynejsouzerty este jedna věc: nedaj svoj instinkt oklamat slovami o tom ako nechce pocut o konci vasho vztahu ked o tom začneš hovořit. Také věci sa strasne dobře pocuvaju a strasne lahko si v nich najdeme "dokaz" lásky.
Ale co urobi, az si dupnes a na rozchode budeš trvat?
So slzami ti povie ako "ta bude vzdy milovat, nikdy nezabudne a boli ho ze ho vyhanas zo svojho zivota" a odide k zene?
Alebo konecne ukáže s kym naozaj chce byt?

sheila72
15. mar 2015

@scertynejsouzerty a ako vieš, že ich vzťah bol narušený? Preto že ti to povedal on? Ja poznám prípad, keď ženatý chlap hovoril o svojej žene pred milenkou, ako spolu nevychádzajú a aká je ona sviňa, ale pritom opak bol pravdou. Podľa mňa to bolo nezodpovedné hlavne od neho, nakoľko on bol/je zadaný. Skôr či neskôr sa budete musieť tomu postaviť, keď sa začnú jeho deti a neskôr tvoj syn vypytovať, prečo je to takto. Podľa mňa by sa mal rozhodnúť hlavne on, kde bude žiť, nemôže mať 2 rodiny.

sue
15. mar 2015

Bez nejakych odsudzovani a podobne....uz nikdy vasa situacia nebude 100% dobra :( ak ostanes v tomto polovztahu,budes sa trapit ty aj syncek, neskor,ked sa to prevali,bude trpiet aj manzelka a ich deti... Ak odide od manzelky,je velmi pravdepodobne,ze vas vztah nevydrzi...zit totiz s nalepkou flandry co rozbila manzelstvo nie je uplne idealny zakladny kamen noveho vztahu + manazovat partnerove dalsie deti + vyzivne + rozvod + planovat sviatky a prazdniny s "jeho" detmi.........ak sa rozhodnes vztah ukoncit, mas nadej,ze natrafis na skutocneho muza,ktory moze byt dobrym nahradnym tatkom pre tvojho syna...ale tak ci tak si od maleho asi vypocujes par hrejivych slov ked bude v puberte :( maj uz rozum, maj sa rada a rozid sa s tym muzom...nezabijaj najkrajsie roky :(

lucy109
Autor odpoveď zmazal
aredhel
15. mar 2015

@scertynejsouzerty plne suhlasim s @mojajulia
to vsetko su iba jeho klamstva...ak by naozaj mal na prd vztah ako ti drista, a teba miloval a chcel byt s tebou, uz davno by nechal svoju zenu a bol pri tebe...ved ak vztah totalne nefunguje, potom v nom trpia vsetci aj on aj ona a deti si myslim najviac...alebo sa musia velmi pretvarovat pred detmi a nemyslim si ze sa to dokonale da a najmä taky dlhy cas...a najst si zivotnu lasku s ktorou moze mat uzastny zivot no aj napriek tomu ostat v tom nestasti co doma preziva...zda sa ti to normalne?
sa s nim porozpravaj a nech ti narovinu povie ako si to predstavuje a co chce robit dalej a podla toho sa rozhodni pretoze to ako fungujete teraz nie je dobre...
ja by som toto nikdy nedovolila...ak chce byt s tebou tak nech je s tebou a ak nie tak nech ostane so zenou a by som to ukoncila na tvojom mieste pretoze to nie je fer z jeho strany ani voci tebe ani voci jeho zene...bud je s jednou alebo s druhou ale nech neklame obe

tova
16. mar 2015

ja sa normalne smejem ako v telenovele. Ved tomu muzovi musia kamarati ( s podobnym zmyslanim ako on) blahozelat ze take truby nasiel.

zabka147
16. mar 2015

...normálne neverím,že je takéto dačo možné aj v skutočnosti...žena má vždy naviac ako byť jednou z dvoch, alebo tá druhá...aj keď jej muž zalepuje oči, že je vlastne ona tá prvá, a to LEN vyzerá, že je druhá...V SKUTOČNOSTI SI TY TA DRUHA A VŽDY BUDEŠ...nikdy nevieš pravdu ako to medzi nimi v skutočnosti je...doma si hrkútajú a v skutočnosti jeho žena ani len netuší, že ten jej miláčik je PORIADNY hajzel...jasné, že ti narozpráva báchorky typu ako si nerozumejú atď. taktika, ktorá STÁLE funguje... Ty musíš vedieť čo od života a od chlapa očakávaš..a či ti stačí byť len v pozadí...bez všetkých tých pravých prejavov lásky...po ktorých každá normálna žena túži....je to obyčajný hajzel,keď klame svojej žene, tým, že má teba...klame aj tebe...a keď dokáže takto klamať je to bezcharakterný smrad, ktorý je rád, že ma pri sebe dve ...nebudem radšej vravieť čo...lebo ani tebe to nevadí, ani jej to nevadí a on sa miluje s tou,ktorá mu kedy je viac po chuti...a vy dve ho v tom ešte aj podporujete... keby ste ho obe opustili...zrazu by tu bola ďalšia do ktorej sa zamiloval...

sante81
16. mar 2015

@scertynejsouzerty zelám ti po rokoch ten pocit, ktory nastane ked zistís ze tvoj milovany priatel alebo manzel ta podvádza s niekym inym, to sklamanie tu bolest, v mojich očiach si obyčajna stetka, ktorá sa nemala miesat tam, kde nebol ešte ukončeny vztah

mata128
16. mar 2015

Ja si toto neviem predstavit.Cez tyzden by bol so mnou,cez vikend by bol s druhou...urcite s manzelkou po veceroch citaju bibliu,to sa neboj....ved si sama pisala,ze maju chladny vztah.Svojho muza milujem nadovsetko (samozr.aj s detmi),ale toto keby mi spravil,vsetka moja laska by isla bokom....z ucty k sebe a detom...pretoze tie deti vnimaju viac,ako si myslime

maslenka47
16. mar 2015

@scertynejsouzerty Ak chces byt v tomto svinstve aspon trochu "ta cestna", tak sa zdvihni a chod sa porozpravat s jeho zenou.. na rovinu. Potom urcite budes lepsie vediet, na com vlastne si. Aj ona.

maciatkolulu
16. mar 2015

@scertynejsouzerty takze z prvej ruky ti pisem. Mala som zenateho, tiez mal nefunkcny vztah s dvoma velkymi detmi a co je dolezite velmi rychlo sa rozviedol a som prenho tou prvou a jedinou zenou. Sme uz dlhsi cas manzelmi, mame dieta a sme stastni. Sme stale spolu, podnikame a fakt sme stastni. Takze ono to naozaj existuje, ze su muzi aj nestastni vo svojom manzelstve, aj ked si to mnohe zeny nepripustaju a silou mocou sa snazia manzelstvo udrzat... a to mam tiez z prvej ruky, lebo som bola aj ja podvadzana zena. A nakoniec som stastna, lebo keby sa k mne a mojim dvom detom moj prvy muz vratil od milenky nepoznam, co je to plnohodnotny manzelsky a rodicovsky zivot. Je mi to luto najma kvoli mojim dvom starsim detom, ktore poznali ako malicke krik, hadky a place, ale hlavne, ze som bola financne zabezpecena a mala nalepky vydatej. Takze teraz patri velka vdaka exovej milenke. A to uprimna. A dalsia dolezita vec moj byvaly sa vobec nechcel rozvadzat a ja som v tom case na to tiez kaslala, dala som ziadost na vyzivne a bolo. On sa podal navrh az ponvyse troch rokoch. Takze muzi su niekedy nevyspytateľny. Jedina uprimna rada je, ze ty musis vediet co k tebe citi, nie je to jednoduche, ale moj muz vedel hned od zaciatku, ze sa rozvedie a to sme si este vykali... bolo tak po par mesiacoch a rozvedeny bol po 10mesiacoch. Za to byvalemu to trvalo 3.5.... pokial to zvladas, tak neries, nejako bolo, nejako bude. Si v nie lahkej situacii, ale mas zdrave dieta a muza cely tyzden, co nemaju niektore vydate. A na margo bývalej ženy mojho muza ta ma uz davno dalsieho....

nuvaring
16. mar 2015

Ja si myslím, že s ste to s tým dieťaťom "zabili", myslím ten váš iskrivý vzťah, ktorý už isto nie je iskrivý a to majú radi a vyhľadávajú ženatí chlapi nudiaci sa v manželstve. čiže on sa k tebe nehrnie a ja sa nečudujem, už máš dieťa, máš čo robiť, máš sa okolo čoho obracať a točiť a to on nepotrebuje, predsa to isté má doma, inak by od ženy dáááááááávno odišiel. skôr to vidím na alternatívu, že si na tú iskru a chémiu nájde ďalšiu. tak to proste v živote chodí. z toho celého si vyšla ako chudera vlastne iba ty. (len pre zaujímavosť, môj exmanžel mal po rozvode tiež nejaké známosti a vždy sa vrátil a vracia k nám, lebo to, čo mu tie ženy dali, sa vyčerpalo a o ďalší stereotyp nemá zaáujem, rovnako ako ja, hoci mám priateľa, nežila by som s ním).

mimla
16. mar 2015

@scertynejsouzerty

- Tento chlap ťa "blokuje". Nepohneš sa ďalej, kým sa nerozhýbeš. Blokuje iné možné vzťahy s normálnymi mužni bez záväzkov.
- Sú veci, ktoré hovorí tebe, veci, ktoré hovorí manželke, veci, ktoré hovorí svojim kamarátom (ozaj, poznáš aspoň zopár z tých kamarátov?)
- To, že svoju manželku v podstate zahmlil, má dôvod. Aj jej pasivita. Možno už niečo podobné zažila a teraz čaká až sa jej manžel ZASE vráti natrvalo domov. Niečo si už s ním zažila a pozná ho. Niečo ich spolu drží a deti to nebudú.
- Do budúcnosti je váš "vzťah" veľmi neperspektíny. Hovorím o naozaj ďalekej budúcnosti. Čo myslíš, s kým bude ráno na dôchodku piť kávu, s tebou, s manželkou, alebo s nejakou ďaľšou milenkou?
- Dávaš zlý príklad svojmu dieťaťu. Predstav si, že sa mu stane presne to isté, ako by si sa cítila?

Čo by som urobila ja: Ukončila by som vzťah, a súdom doriešila otázku výživného a stretávania sa dieťaťa s otcom. Ty urob ako uznáš za vhodné. Čo ja viem, nakoniec sa možno rozhýbe a rozvedie a ostane navždy stebou. Akurát neviem, či to je šťastný koniec a či tu vôbec existuje nejaký happyend.

guinevre
16. mar 2015

@morning Neverim, ze muz ma milenku, s nou dieta, travi s nou cely tyzden, a ze zena NIC NETUSI.

sue
16. mar 2015

@guinevre da sa to....poznam take manzelstvo :( muz je ryzden u milenky a potom cez vikend u manzelky. Ona nic netusi...pretoze on je cez vikend idealny manzel...Nosi jej "tazko zarobene peniaze", hycka si ju,stara sa o deti a cez tyzden zije s milenkou....neverila by si,ale ide to...

suem
16. mar 2015

@sue Aj ja takych poznam. Akoze na tyzdnovkach - len nebyva v hoteli ale u paralelnej rodiny. 😠

angelos
16. mar 2015

V tomto pribehu nechapem len jedno -ako mozu dve!!! zeny stat o takeho chlapa??? na svete je sedem miliard ludi,prepanajana dievcata nerobte zo seba rohozky.To je len karikatura chlapa,to nie je CHLAP.Zbavte sa ho obe.Iny zivot nebude.

katarinamarkova
16. mar 2015

@scertynejsouzerty on sa rozvadzat nechce ani sa rozvadzat nikdy kvoli tebe nebude.....on chce aj manzelku aj teba - pochybujem, ze na tomto sa niekedy nieco zmeni.
ocividne patri medzi muzov, ktorym dokonale vyhovuje ,,haremovsky,, sposob zivota.....ak to vyhovuje jemu, jeho manzelke aj tebe, tak niet co riesit.
ak ti to nevyhovuje, smola, nerataj s tym, ze sa to niekedy zmeni.

trdielko007
16. mar 2015

tak po precitani tohto pribehu mi padla sanka.....prisaham.....nechcem ta deptat,ani poucovat,je to tvoj zivot a mas pravo ho zit tak ako len ty chces....ale pytas si radu,nazor,tak ti ho uprimne poviem,napisem...od srdca
podla mna mas dobry silny vsetko stravitelny zaludok...pretoze toto by som ja netolerovala,neakceptovala,nedokazala- ani len predstavit.a ked som to niekedy videla vo filme,krutila som hlavou a domnievala sa,ze nieco take hadam ani nie je pravda.ved tvojmu milemu chyba uz doklad formalny na to,ze je bigamista.ved on ma dve zeny- normalne,v tichosti udrziava dva zivoty s dvoma zenami,rodinami.manzelka mu to toleruje,ze po alebo vacsiu cast tyzdna je s tebou a ty mu tolerujes ze je par dni u svojej zakonitej.uvedomujes si,ze vediete pertnersky trojuholnik,ktory je typicky pre krajiny,ktore nezakazuju bigamiu ci polygamiu? 😀 tvoj drahy si tento komfort zaviedol v nasich zemepisnych sirkach.sila!uprimne,ak by mi toto muz co i len navrhol,dostal by do genitalii

feuille
Autor odpoveď zmazal
suem
22. mar 2015

@feuille da sa to. Presne ako píšeš. Len na to treba mat gule a vzdať sa pohodlia, darov, pozornosti a pocitu vlastnej vynimocnosti , ktore milenke ženáč dopriava. Neviem ci to bol tvoj príbeh, prajem šťastný život a správnych ľudí okolo.