icon

Je ženatý alebo hanblivý?

skromnarada
23. jún 2015

Prosím o radu kočky. Prešla som si ťažkým obdobím, kto ma bude googliť zistí, že som už písala diskusiu a vylievala som si tu srdce...ALE!!!S tým je už koniec, som šťastné slobodná, zlomené srdiečko je vyliečené 🙂....Teraz mám iný problém...Konečne sa mi po dlhom čase páči muž...
Aby som to zhrnula...Chodím každý mesiac platiť internet a tam som spoznala jedného muža..mali sme problémy s internetom tak som tam chodila dosť často to riešiť...ani som nevedela,že je to riaditeľ tej spoločnosti, ale on sa správa úplne normálne ako obyčajný zamestnanec, žiadny namyslený týpek! Vždy keď tam prídem stretnem ho, rozprávame sa, dáva mi komplimenty, je neskutočne pozorný, no žiaľ neviem či je slobodný..jeho komplimenty sú také úprimne, že by som ani nepovedala, že je ženatý, ale dnešný muži sú všelijaký...napriek všetkým komplimentom čo mi dáva ma vôbec nepozval von, čiže asi je ženatý....chcem radu
1. ako zistiť či je slobodný
2. v prípade že je slobodný, mám ho pozvať ja??
Veľmi som sa trápila a aj ja si zaslúžim konečne šťastie a tento muž mi za to stojí ☹

Strana
z3
mala_hobitka
24. jún 2015

@ynda nuz niektore zeny su vynimkou 🙂

0silvia0
24. jún 2015

@mala_hobitka alebo majú vymakanejšie techniky lovu 🙂

jojake
24. jún 2015

@skromnarada Ahoj. Ked chces zistit, ci je zenaty, tak sa musis vhodne spytat - ako radia baby (dovolenka,...). Alebo mu nadhod, ze z konkurencnej firmy (ponúkajúcej internet) sa ti ozvala pani s rovnakym priezviskom ako ma on. Ze aky gol, ked jeho zena robi u konkurencie. Ci ste len menovci? Ide o to, ze vymysliet si mozes hocijaku otazku. Problem je tvoj strach. Tak si predstav do detailov, co najhorsie sa stane:
1.povie, ze je zenaty.
2. vysmeje sa ti?
3. je zadany
4. strapnis sa

a tak dalej a tak dalej..... No a co! Ved ti moze byt jedno, co si o tebe mysli. Nerobis nic zle, iba slusne komunikujes. Ved keby neboli trapasy a drobne nedorozumenia, zivot by bol nuda. Neboj sa pytat! Nehanbi sa! 🙂
Alebo pockaj na jeho pozvanie

mischy00
24. jún 2015

...v prvom rade, pozriem či nemá obrúčku...to síce nič nedokazuje, mnoho chlapov ju nenosí. Keď si v jeho kancelárii, nemá na stole ale na stene nejakú fotku? Zisti aké ma auto, rodinné, či nejaké malé. Prípadne pozri do auta (ak dáke má) či v ňom nieje trebárs autosedačka, alebo trebárs vôňa do auta (mnoho chlapov také somarinky nerieši, to zväčša ženy), aj poriadok v aute veľa napovie.
Len tak mimo rečou spomeň,alebo sa pozeraj stále na hodinky, že dnes sa ponáhľaš napr. do cestovky, ideš vybaviť dovolenku pre teba a kamarátku (docvakne mu že si sama) a spýtaj sa, či on plánuje niečo v lete podniknúť alebo bude dovolenkovať doma........
Ja by som ho sama určite nikam nepozývala, to nechaj naňho........alebo sa ho spýtaj, či nepozná nejakú dobrú reštauráciu kde by si sa mohla najesť lebo si veľmi hladná....možno ťa nakoniec pozve sám.
Ja neviem, je veľa spôsobov.........ale keď ani po takýchto návnadách neskočí, tak potom neviem či je ženatý, či je teplý, alebo len prehnane slušný................

juditka_d
24. jún 2015

@mischy00 no ohladom toho auta, veľa chlapov má rado veľké autá - aj keď nemajú rodinu, Vôňu do auta . tú som napr asi v živote ja nekupovala, len môj manžel 🙂 A poriadok? Niektorí chlapi sú na poriadok v aute oveľa viac precitlivení ako podaktoré ženy 🙂

@skromnarada - ten nápad z dovolenkou je super - nezáväzná konverzácia, navyše je čas dovoleniek, takže sa to hodí.

oldman50plus
24. jún 2015

1. Pozrel by som sa či je v nejakých podnikateľských subjektoch ako s.r.o a či tam nie je rovnaké ženské meno
2. Zavolal by som kamarátovi na polícii ktorý má prístup do evidencie obyvateľstva ten to pozrie za 2 minúty.

cecil36
24. jún 2015

@skromnarada nikdy,nikdy v zivote by som nepozvala chlapa na rande...reco? Preco? Citila by som sa trapne. Ale to som ja. Btw tvoj objekt tuzby moze byt este aj teply 😀 a to na katastri nezistis 😀. A ak si myslis, ze gay je len typ Rochnyak a lahko to spoznas,never tomu. Mam vela kamaratov gayov a a niektori su take kotuhy, co radi flirtuju s babami na zdvihnutie si ega. Ale samo, toto nemusi byt tvoj pripad, len som nim chcela ukazat, ze moznosti preco ta nepozval este moze byt viac.

romanovic
24. jún 2015

Napriek emancipacii si myslim, ze dama ma byt dama a nema byt prva aktivna.

mirkaandrej
24. jún 2015

@skromnarada A čo ak tieto finty skúša aj na ine????

bonaqa2013
24. jún 2015

@skromnarada no čo našla si?

skromnarada
autor
Odpoveď bola odstránená
liz_lemon
25. jún 2015

@skromnarada ak je podnikateľ, tak tí radi majetky prepisujú na rodinu

majika19
22. aug 2015

tak ako to pokracuje? uz mi to chyba?: 🙂 🙂 🙂 zaujimavy pribeh 🙂

ajuga
28. apr 2021

@skromnarada chcela by som vediet ako to dopadlo 😀😀

buba183
10. jan 2025

@skromnarada náhod že dávajú niečo dobre v kine, divadle a ty nemáš ísť s kým. A uvidíš či sa ponúkne.

papaya308
10. jan 2025

@buba183 desať rokov stará téma...

Strana
z3