icon

Jedna chyba - rozvrátil rodinu

ibajaanikiny
13. jún 2023

Ahojte,nebudem sa skryvat za anonym,casto tu komentujem prispevky,ale nemam dovod byt v “utajeni”. Tymto mozno povzbudim zeny,ktore sa nejako trapia vo vztahu a nevedia ako dalej. Mala som vztah,mame dieta,mame dom,auta,prace,proste nic nam nechybalo. Dovolim si tvrdit,aj napriek tomu,ze uz spolu nie sme,ze vztah bol naozaj dobry a harmonicky. Pochytili sme sa obcas,to ano,ale vzdy sme si to vedeli vysvetlit a ist dalej. Ako otec-ukazkovy,pol slova nemozem povedat. No stala sa vec,sli sme na svadbu,svadba bola v rodine z mojej strany a chytil tam “slinu”. Ze on nejde domov,on ostava. Vravim si,nebudem robit sceny,nikdy som ich nerobila a robit nebudem,v konecnom dosledku,co by sa tu mohlo stat,vsetci su z rodiny alebo znami. Ale! On sa neozyval ani celu nedelu,tak som zacala patrat,az mi bolo povedane,ze sa nechal odviezt nejakou babou zo svadby,kedze svadba bola mimo nasho mesta cca 40km a sli este okolo 11 doobedu. Male mesto,poznate to,krcmy prejdete hned,tie som obisla,lebo bolo 9 hodin vecer a nikto o nom nic nevedel. Zacali ludia vyvolavat teda babe co ho viezla,nedvihala,neodpisovala. Ja a rodina jemu,nedvihal a neodpisoval. Prisla som pod jej vchod a cakala. Hadate spravne,po vyse hodine cakania vysiel…nebudem pisat,ako zbledol,ked ma zbadal,to si vie asi predstavit kazdy. Urobila som mu este laskavost,odviezla ho k jeho rodicom,vsetko im povedala aj s dodatkom,ze s nim koncim. Jasne,odprosuje,prisaha,ze spolu nic nemali,pravdu sa uz nedozviem. Aj keby nemali,ale siel s vedomim k nej,aj ked vedel,ze ho s dcerkou cakame. A vyhovorka?on bol smadny a siel sa k nej napit😁 taky bol smadny,ze tam pil 9 hodin. No,co dodat,nasla som odvahu a posledne zvysky sil,riesim predbezne opatrenie o zverenie dietata,vyzivne a musime poriesit dom. Do domu som naliala 70tisic ja,z predaja bytu,takze toho sa nebojim. Ale mam aj tak strach,strach ostat s malou sama,vziat jej otca na kazdy den,ostat na ucty sama. Mam pracu,myslim,ze to utiahnem,nemam zly plat,som samostatna,vybeham si veci okolo auta,domu a aj malej,ale aj tak mam strach.viem vsak,ze nemozem fungovat bez dovery a ze mi velmi ublizil,boli to,ale ja to musim zvladnut. Kvoli sebe,kvoli malej. PS: malu mu branit nebudem,lubia sa a cez nu by som sa nikdy nepomstila,nikdy vedome neublizim svojmu dietatu.
Damy,na vsetky,ktore sa citite podvedene,citovo na dne a je vam fakt na h.vno zo vsetkeho,prajem Vam vela sil a spravnych rozhodnuti…

lilitela
14. jún 2023

@simca06022011 myslim, ze to je dobre na zamyslenie si, ci tam fakt iba nespali. dokonca by som za danych okolnosti vedela pochopit aj to, ze muz hned nevola spät, lebo ak by aj nesexovali, tazko sa vysvetluje ze bol tak dlho prec a prespal v byte cudzej zeny. Ale asi to tak nebude, lebo ak bol opity, mohol sa ho ujat ktokolvek iny na tej svadbe, nejaky iny chlap, ze ho odvezie a pod, castokrat to byva nejako vymyslene, byva tam "rozvazac", alebo jednoducho taxik. Tak aky bol dovod ze siel k nej? Treba zistit, ako sa k nej cely cas mal na tej svadbe, po odchode manzelky.

@ibajaanikiny Pauza vam za tychto okolnosti prospeje a uvidis, ako sa to bude vyvijat, mozno sa to vysvetli. Ako pisem, dokazem pochopit, preco obaja nedvihali telefon, no co by ti povedala? Ano je tu pri mne, spi pri mne, nic sme spolu nemali? Neverila by si rovnako, ako ked vysiel von z toho domu. Tu uz treba len cakat, ci sa niekto z nich prizna, ak je k comu.

A este by som sa rada vyjadrila k tomu, ze tuto je vcelku dobry priklad toho, ze niekedy nie je zle, ked zena trosku stihackuje a tahala by muza domov spolu s nimi. Lenze kebyze tu zaznie taka tema: Je dobre, ze som muza nenechala dlhsie na svadbe? tak to by sa tu zase hemzilo recami, aka ta zena je a ze dovera musi byt - no, bohuzial, asi radsej obcas rozhodnut za druheho, ako zlikvidovat cely vztah.

lilitela
14. jún 2023

@kristinka92 mohlo to byt, ze sa ponukla, ze ho zvezie domov. on v aute zahlasil, ze je smädny a ona povedala, tu byvam po ceste, pod sa napit, a on siel, napil sa, odkväcol, alebo odmietol navrhy, ona ho ale zdrziavala v nadeji.... ale on zaspal. Potom sa zobudil a spamätal, ze ide domov, ma vycitky svedomia, nevie, ako to vysvetli... a ona si povie, co by som mala komu co vysvetlovat a nedviha tiez, alebo mozno je aj nasrata, ze sa jej to nepodarilo, ze ona chcela, ale on nie, tak si povie, ze mu trosku zavari. co my vieme, ved tam je tisic premenych...

Skoda ze neexituje nejaky vyter pre muzov, ktory by boli ochotni podstupit, hned by sa zistilo, ci ma na vtakovi jej sekrety alebo nie....

bruno1
14. jún 2023

@tykat 95%príspevkov na MK píšu Ženy ,takže to vyznieva že v rodinnom živote robia problémy ,hlavne Muži ,skrátka Socialna bublina.

horislava
14. jún 2023

Sú aj také čo schválne rozvracaju vzťahy...... Možno sa chytil do pasce a ma smolu. No i tak je to neprepacitelne.

simca06022011
14. jún 2023

@lilitela oni nesli domov zo svadby, v noci... ale o 11tej rano, tam ziadny rozvazac nebude cakat 24hodin, aby rozvazal, cize kto tam ostal isiel domov s tymi co ostali. Dospeli ludia sa veida o seba postarat. Podla mna jednoznacne je to, ze volat vedel, aj o 11tej ked vyrazal, keby chcel. Ale co robili a nerobili uz by som v rodine asi neskumala, na svadbu sa chodia ludia bavit a nie sledovat kto co robi, neobtazovala by som ich. On povedal, ze sa sli napit.. ako pri tom napiti zaspal na gauci je pre mna nepochopitelne... :D Mozno by som skor konfrontovala priamo slecnu. Ja ked to tak pozriem zo svojej strany: muz inej zeny sa ide ku mne napit, zatial zaspi na gauci. Tak ja nic, idem si lahnut do spalne a spime do vecera = tak toto urcite nie. U mna jednoznacne by som ho zobudila, alebo by som volala jeho zene/rodicom, ze proste zachrapal mi tu na gauci. Ona asi nemala vazny vztah, a nevie ake je to chlapa cakat doma, inak neviem... opacne to asi nebolo, ze ona zaspala v spalni a on sa ulozil na gauc :D to proste nehra...
Tam su obaja uplne preskoceni... nemuselo s anic zle stat, len ten pristup a este ked slecna nekomunikuje :D presli dva dni, kto vie ciniekto sa s nou spojil nakoniec :D

karolinakr
14. jún 2023

@bruno1 hrozne na hulvata to spravil, ja nechapem že xy ženskych považuje za normalne, že chlap ide spat k cudzej žene a zdrži sa tam celu noc..Proste mi to nedava zmysel a vyhovorka, ze bol smädny? Prečo sa nenapil a nešiel domov..Alebo nešiel spat teda k sesternici? Slušny chlap by toto nespravil..A tam si pisal, že mala ho podusit..Aky trest mu daš? žiadny. akurat facku zprava zlava by dostal odo mňa

karolinakr
14. jún 2023

A tej baby, čo manžel došiel z firemnej akcie s cucflekom? A ona uprimne verila, že nič nebolo..bohvie kde je pravda..Ale tuto verziu, ze zo svadby ide k cudzej ženskej a zdrzi sa tam do večera by som mu nezhltla..

ibajaanikiny
autor
14. jún 2023

Ahojte,dakujem za dalsie reakcie. Chcela by som reagovat opat na par veci,v prvom rade,prosim,neobvinujte ma tu,ze podla Vas mu taky ulet uz u mne presiel alebo,ze sme nemali dobry vztah. Chlap pracuje z domu,vsetok volny cas travi len a len s nami,davali sme do kopy zahradu,mensie vylety s malou. Ja si uz ani nepamatam,kedy bol niekde bez nas,bez nas bol hadam na posledy,ked som porodila malu. Chcem este dodat,aby ste ma nevinili,ze ho drzim pod papucou,lebo ani to nie je pravda. On nechcel ist ani v dedine na pivo,velakrat sa s niekym uz aj dohodol,ked na neho tlacili a aj tak to zrusil. A ze mu zjavne nieco chybalo?samozrejme,ze aj mna to napadlo,ako prve som sa ho pytala,co mu chybalo,ale on neustale opakuje,ze absolutne nic. Ze som ho nechala na svadbe sameho,mna to nasralo hned,ale ja sa nebudem na ociach natahovat s clovek,ktory ma slinu a ja som triezva. Iba preto som to neriesila,lebo som si povedala,ze ide o moju rodinu,su “v hornej dolnej”,co sa tam len moze stat. No stalo sa,je to poucenie pre mna,ale na druhej strane,som rada,ze sa stalo,asi to na nieco bude dobre. Dotycna sa ozvala,ta mi tvrdi samozrejme to,co on,ze nic spolu nemali,ze jej udajne pomohol vyniest veci,ona mu ponukla pohar vody,on si sadol na gauc a zaspal. A,ze to nie je jej problem,do akeho stavu sa dostal. Je tam stale vela otaznikov a stale nechapem,preco,aj ked udajne vyniesol veci,sa na chodbe nenapil (chudacik) a nesiel prec,ale prekrocil prah jej bytu. Pred tym sa nepoznali,cize stale pre seba cudzi ludia…svokrovci zle,precistili ho samozrejme a svokra sa ani nesnazi ma prehovarat,lebo povedala,ze sama nechape a sama je zhrozena a ze nevie,ci by odpustila. No a on,on odprosuje stale,ale je to kolotoc a nebavi ma to. Manzelia sice nie sme (ja som ta,ktora nie je na tie pripravy a tieto veci okolo a ja to oddialujem),ale mame spolu dom,hypo,dieta…a ze mi chyba kruzok na prste,je len niekoho nazor,mne nechyba. Uznavam nazory,ze mozno to je site horucou ihlou,ze prvy preslap atd,ale my sme mali svoje “pravidla” jasne dane ked sme zacinali. On vie,ze su dve veci,ktore neodpustim nikdy a jednou z nich je nevera. A jeho smola je,ze ci s nim alebo bez neho,prezijem…ja nebudem plakat iba pre to,ako prezijem,aj ked sa bojim a mam respekt,ale ja mam lutost pre to,ze mi zrutil moj domcek z karat…

jennky13
14. jún 2023

@tykat pockaj, brzdi. Ak ona vztah ukonci, tak riesenie sa uz neda hladat, ale ak bude chciet problem riesit, tak je jasne, ze to musia obaja rovnako.
Na druhej strane stale plati, ze muzi su z Marsu a zeny z Venuse. Sme iní, mame ine rozmyslanie. Muzi riesia konflikty inac ako zeny, viac riesia len fakty bez emocii - to sa riesi jednoduchsie, ( ale samozrejme nie je to vzdy tak ) .
Vo vztahu vzdy plati - nepalme mosty, ale radsej opravme trhliny ak sa to da.

karolinakr
14. jún 2023

Dobre, hovoriš, že zbledol. čiže...otazka znie sice len 1% ale predsa, čo ked spolu nesuložili, len tam spal( prečo nešiel potom domov spať) a tebe sa zruti cely svet a on je nevinný? Poznaš si chlapa, mysliš, že klame?

karolinakr
14. jún 2023

A plakal alebo jak sa tvari? Je smutny, nasraty, alebo skrušeny? Čo su jeho reakcie?

bruno1
14. jún 2023

@karolinakr Áno spravil obrchujovinu ,to som tiež písal ale sama autorka napísala článok JEDNA CHYBA -rozvrátil rodinu a nie To bola posledná kvapka.Pripadá mi dosť tvrdé hned ukončiť manželstvo ,keď autorka nemá istotu ,že spolu súložili,zámerne nepíšem že spali.Veľa žien sa tu dookola pýta ,prečo s ňou odišiel do jej bytu ?Skrátka preto ,lebo bol ožratý a vtedy sa človek správa úplne iracionálne .Prečo nedvíhal mobil?Pretože bol ožratý ,aj delobuchy by ste mu mohli hádzať pod postel a nezobudil by sa.Či spolu spali (súložili)?Nuž milé dámi veľké množstvo alkoholu ,určite nie je afrodisiakum ,práve naopak (osobná životná skúsenosť,myslím si že väčšiny mužov ).

pralinka25
14. jún 2023

@ibajaanikiny ja si fakt neviem realne tu situaciu po napiti sa vody predstavit ako si u cudzej osoby sadnem na gauc a zaspim po tom co som sa uz prespala na chate. proste to je debilovina.

pralinka25
14. jún 2023

@bruno1 ale on uz nebol ozraty. on k nej prisiel o 12 naobed. prespaty z chaty. mohol mat este opicu ale nie az taku aby nevedel o sebe.
a akoze z pohladu zeny si neviem predstavit akehokolvek chlapa keby bol ozraty vliect si domov obzvlast cudzieho. to nedava zmysel. ziadna zena pri zmysloch by toto neurobila len tak.

bruno1
14. jún 2023

@jennky13 odo mňa máte za zrelí pohľad samé 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

karolinakr
14. jún 2023

@bruno1 🤣😍
ja netvrdim, ze by bol 2 sekundovy rozchod..Lebo dobry chlap nerastie na každom strome. Roky ho musiš hladat ako ihlu v kope sena, a nie že v pondelok vykopneš a v utorok už maš druheho dokonaleho nastahovaneho..Takže za mna nie, ale keby sa to malo opakovat, tak ho zjem zaživa. ja ked som nasrata, tak fakt nič nedarujem

ckocka
14. jún 2023

Ak si naozaj povaha čo toto neodpustí tak tvoje rozhodnutie je správne. Myslím že ostávať spolu v takom prípade by bolo trápenie pre oboch.

falbala132
14. jún 2023

@ibajaanikiny a spytala si sa ostatnych ako sa chovali k sebe kym boli v spolocnosti ostatnych? ci uz vtedy tam boli nejake naznaky.

bruno1
14. jún 2023

@karolinakr absolutný súhlas a o to mi od žačiatku diskusie šlo .Takže aj Vám posielam 👍👍👍👍👍👍👍

h2
14. jún 2023

@karolinakr Už to píšem tretíkrát a už ma to ani nebaví, ale to, že spolu nesúložili, neznamená, že je nevinný a hodný autorkinej dôvery. Ja sa fakt nestačím diviť, koľkým ženám by jeho správanie nevadilo, ak by bolo isté, že s ňou nemal sex. Ja si dokonca začínam myslieť, že ho s ňou ani nemal, alebo aspoň nie v tom byte. Keď už, tak na tej chate, kde boli zrejme obaja pod vplyvom (ona šoférovala až na druhý deň po 11 predpoludním). Ale to je jedno. Odmietol ísť s autorkou domov a nechal ju ísť samu, hoci sa nedá povedať, že by ho zo svadby ťahala domov nejako predčasne. Uprednostnil spoločnosť cudzej ženy (nikde síce nie je napísané, že ten čas od 4 do 11 strávil s tou ženou, ale osobne si myslím, že áno). Potom ráno, keď sa zobudil na chate, nedal vedieť, nezavolal, nenapísal, nezaujímal sa, či sama autorka prišla v noci v poriadku domov. No a potom zmizol na celý deň a až do večera ho nebolo, nikto nevedel, čo s ním je. No a úplne na záver, keď sa konečne u nej na gauči zobudil a rozhodol ísť domov, alebo kam, tak zase nedal vedieť, hoci musel vidieť zmeškané hovory a správy. Keby ho tam autorka nečakala, ani by nevedela, kde bol.

ibajaanikiny
autor
14. jún 2023

@falbala132 ano,pytala. Nijako,dokonca som sa dozvedela,ze bol v takom hroznom stave,ze ho nevedeli zo saly ani nalozit do auta a ked sa im to konecne podarilo,tak pred chatou zase vystrajal,ze nevie kde je,ked ho kamos chcel stiahnut do chaty,tak do neho zacal strkat,az sa nasrali a nechali ho spat von pred chatou…este som nezazila a vlastne nikto,kto ho tam poznal,aby bol tak strasne opity a nevedel o svete. Takze na chate s nou nebol urcite…z chaty,ked sa prebral sa dokonca dostal k mojej starkej,ale bol plny dom spiacich ludi,tak sa vybral pesi domov (somar,42 km),ale zrazu cestou zbadal salu a ludi a ostal tam,no a odtial uz zvysok poznate…
A ako sa chova. Tak place,vypisuje,sype si popol na hlavu,ze uz v zivote nebude pit atd atd. Ale stale si stoji za verziou,ze nic s nou nemal. Mna to cele vytaca nie len kvoli moznemu sexu s nou,ale globalne za vsetko,co som si vypocula,od uvodu,ze nesiel so mnou az po cas,kedy prekrocil prah jej bytu. Niekto pisal,ze na co som ho hladala? Ked uz ostava len jedina moznost,tou je,ze skoncil u nej,mala som ist domov a cakat,ze sa mi dobrovolne prizna,ze skoncil u nej??nie,nie je dokaz,nie je priznanie…

pralinka25
14. jún 2023

@bruno1 fakt by ti nevadilo spavat so zenou o ktorej si presvedceny ze spala s niekym inym? uprimne.
kazdy ma hranicu inde to mi je jasne. len ma zaujima tvoj osobny postoj. nerypem, len som zvedava. pre mna to je brutalne no go. ja by som ho ako cloveka ani otca neodpisala. dalej by som sa snazila fungovat s nim v tomto smere ale partnersky vztah by som uz nechcela. nemohla by som s nim spat bez toho aby som si pri kazdom jeho dotyku nespomenula na to.

simca06022011
14. jún 2023

@ibajaanikiny no vies, ked pozriem na to ako zil doteraz, tak proste bol mimo dom, bez teba ako odtrhnuty z retaze, prislo mu to nove, oslobodzujuce, preto sa nehrnul domov, uvedomenie si, ze povolenie si pytat veru nemusi alebo kto vie co mal v hlave. Nie je to, ze mu nieco chybalo, cize toto vobec nemusis riesit. Cize to sa da pochopi, aj ked si isiel dat vodu dnu s tym "ze ved este si uzijem trochu mimo domu, pokecam s niekym inym", a aj s tym, ze zaspal nebodaj nejakym zazrakom. Co ja nechapem, ze v dnesnej dobe mobilov, nevie zavolat domov.. za cely den, pred cestou domov atd. MOj nech sa spije na akciach s kamosmi akokolvek, rano vstane a prve co robi vola, ze v noci dobre dosli, a da sa dokopy, da ranajky a o cca tolkej a tolkej vyraza domov... naozaj nech je AKOKOLVEK opity. Ale tiez sme si presli podobnym uletom ako ty s tym tvojim, a sice bol z toho vybuch, ze Etna je nic, ale utriaslo sa to v pohode. Posli ho k mamicke, premysli si co a ako, neriad sa extremami, radami... vies ked sa nieco stane raz a nahodou, nemusi sa to vobec opakovat. AJ ked budes mat nervy vzdy ked na akciu pojdete, ak vobec niekde bude chciet zostat. Ludia robia pod vplyvom rozne veci... moj ex mlatil frajerky, alebo sa vyspal s hocijakou okoloiducov v krcme, alebo dalsi prereval hodiny s paranormalnymi predstavami = pochopili a proste prestali pit. Otec, kt pije vynimocne mal epizody ako vyvadzanie, vyskakovanie z okna na chate, ze sa ide zabavat a pod... Moj ked sa opije tak zase nevie prestat, kym neodpadne... Najdes si noveho? ok. Co ked bude mat taku istu poruchu, alebo este horsiu? :D Ja teda som tych chlapov vela nemala, ale okolo seba mam exotov co pod vplyvom alkoholu robia kadeco... moze robit este horsie veci. S takymto niecim, ak ti nebeha za zenami bezne, tu prezentovane pribehy o dvojitom zivote a hlupostiach vies, ze pravda nie su, vies robit hocico... opatrenia su uplne jednoduche. Je to ale na tebe ako sa rozhodnes.

A ta zenska nema vsetkych 5 po hromade, rposte zaspi jej chlap na gauci a ona si ide lazkat vedla, nemohla cakat ze to dopadne inak ako takto, ale na druhej strane naoazj nemoze za to ze sa tam muz opil a vyvadzal do druheho dna a neudrzal sa pri zivote ani na cestu domov :D Toto je take zamotane cele, ze nemyslim, ze sa dozvies co je naozaj pravda. Aj keby ti vravel pravdu, je tam tolko moznych scenarov... nemusis uverit. A budete sa obvinovat hore dole. To nema zmysel. Bud odpustis, nezabudnes a pojdete dalej, alebo sa rozidete, ale ani to nemusi byt dobre. Dovera sa da stratit, da sa aj ziskat spat.
Comu nerozumiem, preco ked ho nevedeli dostat domov, nezavolali teba napr. nech po neho prides?

@karolinakr tak kazdy zbledne, ak vyjde z cudzieho bytu a stretne zenu, po tom co uz mal byt od rana doma. Je jedno co tam vnutri robil. Proste vie, ze ma pruser, ak matka malej dceri ho caka pre mna uz v noci pred panelakom.

77daniela77
14. jún 2023

@ibajaanikiny Ked bol az taky zrichtovany tak nemuselo prist k sexu....ale uz to ze sa spraval ako idiot,dospely chlap sa opije ako debil,ze sa nevie kontrolovat....hanba by ho mala fackovat.Bolo by dobre keby sa k tomu vyjadrila aj ta zena co si ho vzala domov....

tykat
14. jún 2023

@bruno1 ...tak na muzskom fore asi muzi tiez placu ze im zeny chlastaju, behaju za chlapmi a nedaju peniaze, das mi prosim link na take forum nech to mozeme porovnat?

pralinka25
14. jún 2023

@77daniela77 mne sa to tiez zda nepochopitelne ktora normalna zena si vezme domov cudzieho chlapa ktoreho vidi na svadbe prvy krat, potom ho vidi v hentakom stave vyvadzat na chate. ja neviem je to divne - ona je divna

karolinakr
14. jún 2023

Po tomto poslednom statuse si myslim, že sa mu ani nepostavil..ked bol tak opity, že nevedel chodit a spal vonku pred chatou, tak priklaňam sa k nazoru, že naozaj s ňou naozaj nič nemal ..toto je iny level ožratosti

hope87
14. jún 2023

@ibajaanikiny absolutne neverim tomu, co ta dievcina tvrdi, pretoze, AJ KEBY sa to stalo tak, ako tvrdi, preco by cudzieho chlapa nechala zaspat u nej doma??? A ked uz by zaspal, tak v momente mala zodvihnut telefon a zavolat sesternici, ze aby tebe dala vediet (kedze vy dve sa nepoznate), aby si si prisla po muza. Resp. keby sa toto stalo mne, urobila by som cokolvek, aby som toho chlapa prebrala a vypravila som ho pekne krasne domov, prave preto, aby to nevyzeralo podozrivo atd. 9hodin si nechat cudzieho chlapa doma "len tak, lebo zaspal"?? 🙄. Aj ked, ja by som si takeho ani nepustila do bytu. Nie len preto, ze neviem, co je zac ale PRETO, ze som ho videla na svadbe s partnerkou a dietatom! Ak spolu neboli za ucelom sexu, je tolko sposobov, ako sa to mohlo vyriesit bez toho, aby si vedela, ze tam vobec bol a on by siel za tebou domov bez akehokolvek podozrenia, lebo by na to nebol dovod. Akoze cele zle.
Inak, tak ma len napadlo...mozno prave to, ze bol stale doma a s vami, nebol doteraz v pokuseni spravit nieco podobne. Vies, lebo je kopec takych ludi, ktori to v sebe sice nemaju...ze ich nevera nelaka, atd. Ze ich to ani nenapadne...ale vies ako sa hovori: "prilezitost robi zlodeja". Takze stacila prilezitost a on sa uplne odtrhol z retaze. 9h bol nezvestny...ani jeden z nich dvoch sa neozval, nedvihali telefony, neodpisovali...vsetko, co mohli spravit zle, tak aj spravili zle a vynasob si to 1000x. A oni ocakavaju, ze im niekto bude verit? Dvom dospelym ludom, ktori daju take vysvetlenie, ktore by si este uverila mozno 10rocnemu dietatu.
Ja nepochybujem o tom, ze ho to mrzi a sype si popol na hlavu...ALE...ale. Cas a ciny sa nedaju vratit spat...

tykat
14. jún 2023

@jennky13 ak vztah ukonci da jasne najavo ze toto netoleruje, ci sa k sebe vratia je otazka. Chlap dostane zretelne najavo ze prekročil hranicu ktoru mali. Ak mu teraz odpusti tak poprie samu seba. Chlap to po par dnoch zlahci a z nej urobi hysterku.
Ak mu bude na nej zalezat tak si cestu skusi najst, dovera sa buduje tazko, a velmi lahko ju stratis.

bruno1
14. jún 2023

@pralinka25 prečítajte si príspevok autorky 11:02 už si nie je istá či sňou súložil ,podľa toho aký bol ožratý .A teraz k tej otázke na mňa ,já nepatrím k ľudom čo nedokážu odpúšťat ,hlavne keď sa ten druhý dostatočne kajá a hlave ,úprimne svoj čin ľutuje .Tak že ANO.