Jednoduchšia žena v mojom okolí
Pekny vecer, mam vo svojom okoli jednu zenu, ktora jednoducho je taka jednoduchsia co sa vyzoru tyka, co sa vzdelania tyka je inteligentna, mudra, ale teda nepotrpi si na mode, na tom ako je nalicena, ucesana a tak …. Ale uz viackrat sa mi stalo v jej pritomnosti, ze sme napriklad boli spolu na kave a prisli do kaviarne zeny, ktore vyzerali tip top, oblecenie, vzhlad a tato moja znama mala tendencie ze zacala pozri sa, to je otras toto, uchechtavala sa na nich, vsetkych co sme spolu boli upozornovala aby sa pozreli, a ironicke poznamky typu, o nadherne su velmi a smiech a takto …. Ja sama si na sebe celkom potrpim, nie som uplne dokonala, ale snazim sa, aj co sa mody tyka a upravy a tak, a teda pride mi to od nej take, neviem nepaci sa mi to …. Preco si myslite ze to robi? Myslite ze im zavidi? Takym zenam …. Ona sama sa stavia do roly, ze jej na mode nezalezi, to ju nebavi a podobne reci …. Len ma zaujima nazor inych žien na taketo spravanie …
ale ked sa pred tebou smeje z takych zien, asi medzi take nepatris (medzi tie podla teba tip top), mozno ta berie ako seba, ze sa o to nezaujimas, inak by to asi pred tebou nepovedala
normalne jej povedz,ze by si bola rada ,ak by s tym prestala v tvojej pritomnosti, ze to povazujes za nepekne a opytala sa jej preco ma potrebu sa takto vyjadrovat o inych zenach.
Nie je jednoduchšia, tiež si na móde nepotrpim, obliekam sa športovo, vždy mám na sebe čisté a oprate prádlo, nechodím jak posledný šupak, a co sa nejakej mojej úpravy týka, keď idem niekam von, musím mať umyté a učesane vlasy, to je asi taky základ že človek nevypadá celkom jak dilino 😂 ale žiadne šatičky štýl "ceckyven" ani lodičky, čačky mačky, nemalujem sa, jednoducho sa tak necítim dobre, väčšinou nosím kraťasy, tričko, tenisky, rifle, mikina... cítim sa tak dobre, a nepáčia sa mi koľkokrát tie prehnane nastajlovane, jak gejša vymaľované ženy, neviem čo je na tom pekne a čo si potrebujú dokazovať, ale niektoré baby co poznám keď som videla odmaľované, popravde som ich nespoznala, načo to je dobre? A áno nám podľa teba "jednoduchým" sú možno koľkokrát tieto ženy na smiech, pretože sa dokážu tak zmalovat a doobliekať, že sa z nich už vytráca akákoľvek prirodzenosť. Pre mňa nepochopiteľné, radšej budem ta nenamaľovaná, športovo oblečená sivá myška, niektorým chlapom sa aj také páčia, keby už o to išlo 🙂
Na druhej strane, povedzme si otvorene- čo nás nezaujíma, to si nevšímame, to nekomentujeme, len tu v diskusiách to tak funguje, tiež si každý vyberie, kde prispeje, co ho zaujme. Keby to jej kamarátke bolo naozaj jedno, ani by ich neriešila, nevšimla si ich, ale ona tým zenam venuje svoju pozornost, dokonca až tak, ze do toho núti svoje okolie. Takze potom jej to nie je jedno. Možno ju trapi, ze sa nevie upraviť.
Ja vyzerám na materskej teraz desne niekedy, ale neriešim vôbec upravene, vymaľované a neviem aké zeny. Každý ako sa cíti. Poväčšine nosím legíny, lebo môj spoločensky život je na 90% kocikovanie po dedine, ale ja sa zas rada inšpirujem, keď vidím pekne upravenú zenu, oblečenú. Nemám potrebu nou pohŕdať. Ja teraz som rada, ze stihnem sprchu 😀
takto sa zvyknu chovat ludia, ktori su prilis uvazneni vo svojich nazoroch a povazuju ich za jedine spravne a ked sa potom niekto chova inak, tak sa ich to az prilis dotyka a maju potrebu to napravat, alebo aspon kritizovat, lebo predsa nemozu nechat nieco tak ocividne nespravne len tak nepovsimnute.. a ked uz to nemozu zmenit, tak to musia aspon okomentovat, aby bolo kazdemu jasne, aky maju na to nazor .. pricom tie nazory mozu byt aj ich vlastne, ale mozu byt aj naucene, prebrate napriklad od rodicov, vychovou a ti ludia im tak uverili, tak ich vzali za svoje, ze teraz ani samym sebe nedovolia chovat sa inak, aj keby mozno chceli, lebo by nezniesli, ze konaju 'nespravne'.. maju potom v sebe kvoli tomu vnutorny tlak a ten este zvacsuje ich posadnutost vsetko 'nespravne' kritizovat a poukazovat na to..
tvoja kamoska mozno vyrastla v prostredi, kde sa vyzdvihovala setrnost a odsudzovala 'marnivost' a kedze sama si na to nepotrpi, tak sa tak presvedcila o tom, ze nosit jednoduche oblecenie a nijako sa neskraslovat je to jedine 'spravne' a to ostatne je 'nespravne', ze teraz aj ked by si chcela kupit modne saty a namalovat sa, tak to neurobi, lebo by si sama sebe pripadala hlupo, nevhodne, smiesne, no proste 'nespravne'
clovek, ktory sa oblieka jednoducho a nepotrpi si na modu ani ziadne zdobenie, lebo to tak proste citi a je mu v tom fajn, tak to tak bude mat, ale nebude mat potrebu kritizovat inych za iny styl..
mozno, ak nabuduce kamoska nieco taketo zacne, tak jej skus povedat, ze tebe sa tie zeny hrozne nezdaju a ze ved aj ty si podobne oblecena a upravena, ci si aj ty podla nej hrozna 🙂 a uvidis podla reakcie.. ci je ochotna si nieco priznat alebo nie.. niekedy tym mozes aj pomoct, lebo tym ludom samym v ich presvedceniach casto nie je dobre a pomohlo by im sa od toho oslobodit.. alebo, ked nie, tak by som povedala, aby v mojej pritomnosti takto nikoho nekritizovala, ze je mi to neprijemne a nechcem to pocuvat
Ono to tak býva, že viac zaujímajú tie neupravené ženy fifleny ( teda pre ne ) ako naopak. Dnes je vo vzhľade naokolo toľko rozmanitosti, že keby som bola taká p...a, ako tvoja kamarátka, tak to snáď robím celý deň. Raz si to jedna z tých, ktoré ohovára všimne a povie jej také veci, že tvoja kamarátka bude ešte týždeň doma pod paplónom revať.
Kamarátka a známa, sú pre mňa dva diametrálne odlišné pojmy. To len tak podotoknem na začiatok...
Dospelé osoby, kamarátky, majú medzi sebou problém povedať si narovinu, čo si myslia? Najmä o takejto nepodstatnej veci? Prepáč, ale to čo ste za kamarátky? Mne keď sa niečo páči, tak to poviem. Takže ja na tvojom mieste, by som jej dala odpoveď v štýle, že mne sa naopak tie ženy páčia, vyzerajú dobre a je vidieť že sa o seba starajú a nevidím natom nič smiešne.. To si nikdy kamarátke nato nedala podobnú odpoveď? Lebo zo mňa by to vypadlo hneď pri prvej takej situácii asi aj pred človekom, s ktorým by som bola prvý x 🤷🏽♀️ Ono mne sa naozaj také ženy páčia, jednoducho je to na ľuďoch vidieť či sa o seba starajú a majú vkus, nech si tu hovorí kto chce čo chce.. Rovnako ako je vidieť to, keď si niekto nepotrpi a oblieka sa nemoderne. Ale nechápem, že niesi schopná to normálne na rovinu povedať, resp. ju stopnúť so slovami, že na čom sa smeje, že to podľa teba nieje smiešne a myslíš si opak.. Vždy sa dá aj nesúhlas podať slušne, najmä medzi kamarátkami by to mala byť automatika.
Miesto toho ju počúvaš a ideš sa sem pýtať, čo si o tom myslia iné? Ja si hlavne myslím, že je to trápne keď dospelá osoba má potrebu vysmievať sa za veci ako oblečenie, makeup, výzor atď. To patrí medzi pubertálne decká, ktoré ešte úplne nemajú pojem o tom, čo je nevychované a hlúpe, čo sa nepatrí a smejú sa ako teliatka na iných 🙂 aj keď existujú rôzne extrémy to áno, niekedy sa nedá nepomyslieť si svoje a pousmiať sa nad ľuďmi.. Ale to je asi všetko, čo urobí inteligentná dospelá osoba.
Náhodou sympaticke, že si nekupuje veci každý rok podľa módy. Šetrí tak mimo iného aj planetu
A ty to ako komentujes keď niečo také povie? Asi od teba nepočula spätnú väzbu a preto to tak komentuje, myslí si, že ste v tomto na jednej vlne a nie ste. Ja občas tiež dačo okomentujem. Napr pred jednou dobrou kamoškou, keď mala žena neprirodzene veľké umelé prsia a mihalnice, až kým raz tak sama kamoška nedošla.. Tak potom mi to aj bolo blbé, že takto som zistila, že jej sa to vlastne páči.
ak to komentuje ona u inych tak az tak nad vecou v tej oblasti nie je ja by som jej rovno povedala ak to zacne rozpravat a komentovat oblecenie inych ze ta to nezaujima a ze sa nechces o tom bavit alebo jej nadstav zrkadlo a skomentuj jej oblecenie ty a uvidis 😉
V čom si ty iná? Píšeš ako komentuje všetko, čo sa jej nepáči. A ty komentuješ ju, lebo sa ti nepáči čo nosí, ako vyzerá... 🙉🙊🙈
@autorka ona nie je feministka? Žije vo vzťahu? Nerobí to preto, že sa to jej zdá smiešne, že ženy to robia kvôli mužom?
Môj zážitok zo včera z kúpaliska. Upravený MUŽ. Vyzeral pekne opálene, športová postava, upravený účes, nezarastený ako bušman. Videla som ho takto na kúpalisku spredu. Mal kraťasy, keď prichádzal. Všimla som si, že má krásnu veľkú kabelku. Na slnku tá pozlátená kabelka s “haďou” textúrou len tak sa leskla. Myslela som si, že čaká na svoju polovičku. Nuž aj po hodine sedel sám na tom uteráku. Potom sa zdvihol s kabelkou v ruke, že si ide volačo kúpiť. Mal peňaženku v ruke. Ako sa postavil, zohol sa pre kabelku. A mal na sebe moderné tangáče s tigrovaným motívom. Tie tangáče po bokoch sa viažu. Čiže mal tam mašličky.
Chodil ako chlap, žiadne vrtenie s bokmi, nič. Asi 1 meter odo mňa sa dal do reči s jednou pani. Vychvaľoval si svoju modernú tašku na kúpalisku.
Nedalo sa to nepočuť, nedalo sa to nevidieť. Nuž móda nastupuje aj k pánom.
Ja osobne nemám rada takéto reči..
Každý nech sa upravuje podľa svojich kritérií a nikto to nemá právo komentovať....
Ja napríklad tiež teraz riešim....takú vec....minule som ležala s manželom v posteli, niečo sme sa rozprávali a on mi vravel že jemu sa na mne nepáči že som veľmi umelá ..obočie umelé nechty a že celkovo tak pôsobím ako umelina mi povedal.
Tak sa ma to dotklo....snažím sa stým vyrovnať...
Ja som mala takú kamarátku kedysi. Že tiež takto reagovala, a ešte podotkla že ešte že my nie sme také,že sme iné. A to s týkalo aj žien a ľudí čo si chodili v piatok posedieť do mesta.
S ňou sme športovali,chodili sa prechádzať.
Odstrihla sa odomna, potom čo som spoznala jednu kamarátku a s tou som si šla občas posedieť na kávu,koláč. Že som sa zmenila a už sa so mnou nechce baviť
@vanda323
Tak mne umelá žena príde taká, ktorá ma neprirodzene napichané pery, viditeľne nadpojené vlasy, dlhé umelé nechty, umelé mihalnice…. Tak to nie je estetické. Ty posobis esteticky a upravene, nie umelo.
@vanda323 Tak toto je úder pod pás. (môj názor). Pretože, teraz ako to riešiť? Nepôjdeš na nechty, budeš sa mu viac páčiť? Tu by mi blikala taká vnútorná kontrolka asi. Že odrazu takýto názor. Neviem, tvojho manžela poznáš len ty. Ty vieš, že kedy sranduje.
Inak tiež si umelú ženu predstavujem inak. Ty nie si umelá.
@evica17
@eva112014
@katkami123
Ďakujem dievčatá, no ja som z toho sklamaná nikdy to neriešil až teraz.... Akože od vtedy sme sa otom nebavili už ..ani sa k tomu rozhovoru nechcem vracať veľmi ..
Ale tak ja to beriem tak že on sa upravuje ako chce a aj ja ako chcem celkovo je nejaký žiarlivý v poslednom čase...nechapem čomu je...
Ona so svojim vyzorom nie je spokojna a preto sa aspon takto utesuje. ja by som sa jej opytala, preco ma s takymi zenami problem, aj ked to neprizna, ale naozaj žiarli na to, že taketo zeny su pre muzov pritazlivejsie
@autorka čo znamená podľa teba ,,nemódne rifle,, ? Môžeš prosím ťa niekde na googli nájsť jej outfit alebo aspoň nejaké oblečenie čo nosí? Lebo možno som podľa teba aj ja nemódna... momentálne je IN laminácia obočia a také to vyčesávanie si ho do hora a mne sa to tak hrozne nepáči a normálne si svoje obočie kreslím stále tieňom a ceruzkou takže som možno aj ja nemódna podľa teba 😀a taktiež momentálne sú IN široké zvoncové rifle a ja staaale nosím obtiahnuté skinny jeans takže asi som nemódna aj ja😀😀 a celkovo sa mi páči móda okolo roku 2010...
Každý podľa mňa sa oblieka ako chce, ako sa mu páči ako vyhovuje. V živote by mi nenapadlo podľa toho niekoho hodnotiť alebo niečo.
@zoro9836 Si chlap! Môžem Ťa poprosiť, napíšeš, že aký je tvoj názor na upravenú ženu. Ako vyzerá podľa teba upravená žena?
Indície:
- oblečenie (čo je moc a čo je antisexy 😀)
- obočie (farba, tvar)
- rúž aký? (výrazný?, jemný?)
-mihalnice (prirodzené, umelé)
A aká je podľa teba sebavedomá žena?
Hmmm? Čo si myslíš?
vyrovnany clovek toto absolutne nepotrebuje riesit, take povrchnosti ako vzhlad a cokolvek s tym suvisiace… tvoja znama sa tvari ze je nad vecou, ale je to len pretvarka, taka ista ako tie “umelotiny” ktore ma potrebu riesit…A mozno jej objekt dal prednost takejto zene co sa upravuje a preto to riesi. Takto sa ventiluje, robi jej to dobre, ulavuje si od bolesti, co ma v srdci…
Je podľa mňa smutné keď sa dospelá žena dokáže vysmievať za čokoľvek, za akýkoľvek výzor alebo názory..
Rovnako je podľa mňa smutné, keď dospela žena rieši tu konkrétnu známu, označí ju za lakomu a vpodstate ohovori..
Mám tiež vseliake kamarátky, nie vždy sa zhodneme a niektoré ich komentáre ma zamrzia, aj včera ich pár takých bolo.. ale sú to naše súkromné rozhovory, ich súkromné názory hoci s nimi nesúhlasím, nebudem ich za to riešiť na nete, lebo sú to jednoducho kamarátky.. keď sa mi niečo nepáči, keď mi príde niečo príliš cez, ozvem sa priamo kamarátke a snažím sa nekonfliktne ich rozprávanie zastaviť..
Keď by som bola na tvojom mieste, tak by som jej úprimne povedala, že takéto veci nechceš riešiť a nemáš dojem že by tie ženy boli nejaké divné, alebo akékoľvek za čo by sme sa museli vysmievať.. lebo v konečnom dôsledku aj ja sama som upravená, snáď mi nechce naznačiť že som otras.. no jednoducho vydiskutovala by som si to priamo s ňou..
Samozrejme môžeš robiť čo len uznas za vhodné, ale z popísaného mi to príde tak, že ty robíš presne to isté čo ona, len na nete a v opačnom garde.. viem že možno mám prílišné názory a zase má tu niekto označí za obmedzenú, ako sa mi stalo nedávno, čo mu nebudem rozporovat..

Lebo kydať tu na ňu na fóre ťa určite robí lepšou 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Dve jednoduché sa našli