K najlepšiemu kámošovi cítim niečo viac
Ahojte
Pred 7 mesiacmi som našla super chalana trz sme ti najlepší kamosi po čase som zistila,že k nemu citim viac :(( Snazilla som sa mu to naznačiť jeho odpoved vzdy : nikdy nebudem menej ako najlepší kamoš vždy ťa budem mať rad,no teraz sa necitim na vztah si daleko (165km) nechcem ta kvoli tomu stratiť, že trz momentalne sa na to necitim tak v buducnosti urcite :(( Mozno viete jak sa blbo citim kazdy den myslim len na neho :(( a neviem co dalej :(( keďze je daleko je to trapenie pre oboch :( chýba mi čim dalej viac a zalubena som kazdy den viac a viac :(( a este ktomu som uzavreta do seba mam depky mam chut za zabit :(( niesom 15-16 rocne dievca mam 20mozno kazda z vas si pomysli ze mi šibe ze bude chalanov vela ale popritom ja milujem jeho... Prosim poradte co mam robit dakujem :(((
@420nufko123 prosimta len si neublizuj kvoli nejakemu somarovy zazila som to dokonca som si ublizovala a teraz viec co robim? Skacem od radosti ze s takymi kretenmi niesom a to ze som si ublizila kvoli nim? Je to veeelka hovadina a viac ma mrzi ze vobec mi vtedy taky clovek zato stal ... a dialka nieje vyhovorka kto chce vie si najst cestu a cas .. daj tomu cas uzivaj si zivot a netrap sa lebo potom si o par rokov uvedomis ze si ten cas mohla prezit krajsie mozno to co pisem ti pride ako blbost ale vermi dost som sa natrapila pre podobne pripady a teraz? Nelutujem som stastna a prisiel ten pravy sice som ho nehladala ale sme spolu uz dlho a dalsie stastie mam na ceste
@klara221218 vieš, ze zbytocne otváras 2 roky starr diskusie?
@beky1813 hej vsimla som si ale az neskoro ..

Daktore zeny beru diskusiu tohto typu na lahku vahu ale neuvazuju nad tym ze takyto problem mozu mat aj ich dcery v buducnosti. Vsetko chce len cas ;( s tym ti nikto nepomoze je to len v tvojom srdci ;) ak sa odlubis tak jedine ak si sama uvvedomis ze to nema zmysel ... Tazko radit lebo to nie je nieco co zmenis zo dna na den