K najlepšiemu kámošovi cítim niečo viac
Ahojte
Pred 7 mesiacmi som našla super chalana trz sme ti najlepší kamosi po čase som zistila,že k nemu citim viac :(( Snazilla som sa mu to naznačiť jeho odpoved vzdy : nikdy nebudem menej ako najlepší kamoš vždy ťa budem mať rad,no teraz sa necitim na vztah si daleko (165km) nechcem ta kvoli tomu stratiť, že trz momentalne sa na to necitim tak v buducnosti urcite :(( Mozno viete jak sa blbo citim kazdy den myslim len na neho :(( a neviem co dalej :(( keďze je daleko je to trapenie pre oboch :( chýba mi čim dalej viac a zalubena som kazdy den viac a viac :(( a este ktomu som uzavreta do seba mam depky mam chut za zabit :(( niesom 15-16 rocne dievca mam 20mozno kazda z vas si pomysli ze mi šibe ze bude chalanov vela ale popritom ja milujem jeho... Prosim poradte co mam robit dakujem :(((
@dominika6 my spolu von chodievame ....
@420nufko123
aha a kolko x za 7 mesiacov si ho videla? 7?
@dominika6 boli sme vonku 3-4 krat do tyzdna stale ale mam pocit že sa to nejako straca a uz sme len 1-2 razy... :((
@dominika6 ale zrejme to neham ist :/ ty by si co robila?
@420nufko123 on býva od teba 165km ?
to sa ako stretávate?
@420nufko123 zaujimave, to ako sa stretavate, ked ste tak daleko od seba? Vies, ze kontakt cez sociane siete nie je fyzicke stretavanie, vsak?
Joj baby, to preco nad jej problemom vzdychate. Jasne, aj mne to pride ako malichernost, ale je to velmi mlada baba bez deti, ma proste ine starosti a problemy ako my, ruku na srdce, ktora z vas nedramatizovala problemy s chlapmi alebo kamoskami. V tom veku je to uplne bezne a normalne a patri to k tomu. Tak ako mojej babke pridu srandovne problemy 'mojho veku' ako dietovanie a co ja viem sediny a nase svokry si myslia, ze sme aj v 30tke pochabe a nerozumne. Som si ista, ze mlada zomriet nechce, to je len proste dramatizovanie a patos, kebyze chce, nepise o tom takto, aj ja som tvrdila, ze chcem umriet, ked som sa prvykrat rozisla, ale kazdemu vratane mna bolo jasne, ze su to len kecy. Netreba jej tahat medove motuzy a vela z vas jej tu davate super rady, ale proste toto vysmievanie mi trochu vadi, lebo... naco? 🙂
@420nufko123 dievca zlate, to mas len tu jednu kamosku a jeho? migaj ty niekam do kolektivu, kde sa budes bavit a smiat a nebudes na hluposti mysliet.
Vsetky sme si tu skoro presli sklamaniami, ale aby nas zabitie napadlo? to co si sa zblaznila? Mas najkrajsi vek a ver mi, ze bez frajera si ho uzijes este viac ako s nim. Lebo si mozes uzivat, chodit kam chces a s kym chces a nie len s jednou osobu byt. To ta caka este potom, ked budes vydata a doma deti. TEraz vyuzi svoje kridla a lietaj! Uzivaj si mladost!
Vies kolko krat som bola ja zalubena ?? A kolko krat sklamana? Bud rada ze ste spolu neboli a nenechal ta. Vsak si vedela ze nechce vztah. Ja som nedufala ze uznajdem niekoho a normalneho a bum zrazu som spoznala priatela 🙂 zabav sa s niecim , nemysli na to , viem je to tazke ale rob nieco co ta bavi chod von s kamaratmi 🙂
@moni244 tak,zas nie kazdy ma partnera v 16ich,treba to brat aj tak..poznam par celkom fajn bab,ktore si nasli partnera az v neskorsom veku...mna skor zaraža ta vzdialoenost a na druhej strane pise,že byvali spolu 4 krat tyzdenne..to troska nedava logiku,pokial necestovali 4 krat tyzdenne kvoli niecomu alebo kvoli sebe taku vzdialenost...a mozno intrak to riesil..boh vie
@moni244 samozrejme, ze nic, ved pisem, ze mat chladnu hlavu a neriesit je obrovska deviza, bud rada za nu 🙂 ale isto si si aj ty vsimla, ze obe temy su oblubene u zien skoro kazdeho veku, staci zachytit nejaky rozhovor :D a sama som zvedava, ci fakt je to vymyslena tema, vyzera to tak :P
...my sme chodili po dve aj preto, že jedna mala hrebeň a druhá ceruzku ( na oči 🙂 ) a tam sme si to menili 🙂 a ešte pre takú " morálnu podporu ", bolo proste " blbé " ísť sama 🙂...och, aké krásne časy to boli 🙂

...pane bože,zľutuj sa nad nami,
daj znamenie týmto zblúdilým dušiam,3dňovou búrkou,
kedy stratia signál na wifi,budú nútení použiť nohy,výjs do ulíc..
a v nekonečnom žiali,zúfalstve a depke otvoriť ústa a
rozprávať sa s inou civilizáciou..
IT volať domúúúú...