icon

Kam by sme ušli s deťmi v prípade vojny?

10. sep 2025

Kam by ste isli ak by teraz vypukla vojna? A este aj s malymi detmi 😭Mam strach

anonym_b361e7
10. sep 2025
@anonym_d6ec9f

@anonym_b361e7 sa tu bavite o vojne v celej europe..
Ku nam to maju ukrajinci na 5 krokov.
Vsak ak planujes ujst do Viedne tak ok ale pisu tu o Juznej Amerike, Portugalsku a pod.

@anonym_d6ec9f teda je hlúposť "vojnou" nazývať to podlízanie a vítanie rusov :D to vojna fakt nebude :D komu to nebude šmakovať, zmizne ako krysa a kto ich bude s radosťou vítať tu zostane :D

natinka36
10. sep 2025
@anonym_b361e7

@anonym_d6ec9f plnoformatova vojna v celej eu určite nebude... za to kľudne to môže byť len na svk/ua

@anonym_b361e7 tak potom v poriadku, na metle zaletia 😁

lija22
10. sep 2025

nebyt putina neriesili by sme taketo diskusie

anonym_c4c4d6
10. sep 2025

Takto dopadol jeden dom v Poľsku.

anonym_61d400
10. sep 2025
@sweaaa

@anonym_autor Nech by si utekala kamkoľvek, manžela zrejme budeš musiet nechať doma.

@sweaaa radsej mu dolámem obe nohy a ruky ako ho pustiť od nas

mimikarol
10. sep 2025

Neodišla by som. Ak by to muselo byť tak nech zomriem doma . Čo by som akože robila keby môj dom zbombardujú? Chodila by som niekde v zahraničí po žobraní? Ďakujem, neprosím

anonym_1d14c7
10. sep 2025

Co vojna, ake rus jed pride a fico nas preda potom utekajme kto moze.

anonym_f07e9a
10. sep 2025

Vojna uz davno zacala. A ak si myslis, ze po zapojeni NATO tu budu behat vojaci s pistolkami … 🤣 Bude to velmi rychle (dufam).

anonym_6f29c6
10. sep 2025
@anonym_b30305

@sweaaa vyhlásenie mobilizácie zvykne prísť až pár hodín po vypuknutí vojnového konfliktu. Z Bratislavy sa dá do Rakúska dôjsť aj pešo.

@anonym_b30305 a ti by všetkých vítali s potleskom samozrejme,prvé čo spravia zatvoria hranice ...aj tak číhajú na bergu ako suoi

anonym_58a277
10. sep 2025

Ja mám chuť utiecť z tej krajiny po chystánom konsolidácnom balíčku našej úžasnej vlády ani na vojnu nemusím čakať len ešte rozmýšľam kam a to nie som najmladšia aj susedné ČR by bola lepšia voľba

veronika2316
10. sep 2025
@anonym_58a277

Ja mám chuť utiecť z tej krajiny po chystánom konsolidácnom balíčku našej úžasnej vlády ani na vojnu nemusím čakať len ešte rozmýšľam kam a to nie som najmladšia aj susedné ČR by bola lepšia voľba

@anonym_58a277 haha presne nezabije nás vojna ale konsolidácia. 🙈

ma77
10. sep 2025
@veronika2316

@anonym_58a277 haha presne nezabije nás vojna ale konsolidácia. 🙈

@veronika2316 Presne🫣

nikpa
10. sep 2025
@zuzanita1609

@nikpa lenže,pri Rusovi nikdy nikto nevie čo myslí, urobí (iba ožratý Rus povie pravdu,keď sa prekecne), možno len skúšajú,čo je ešte možné si dovoliť...podľa mňa oni veľmi zámerne vedeli a blbá Európa radšej vezme túto chabú verziu vysvetlenia,že omylom...(ba síce, keď nerozoznajú vojenské hangáre od stodoly a družstva...). Boh vie ... a sám Putin 🤨.

@zuzanita1609 a co mali Poliaci podľa teba spraviť? Rozpútat kvôli tomu teraz vojnu? Za 3 roky vojny na Ukrajine sa toto stalo koľkokrát??

nikpa
10. sep 2025
@anonym_b361e7

@nikpa inak, vieš o tom, že to je vždy presne naopak? Keď Rusko/Putin tvrdí A realita je B. Keď Rusko/Putin tvrdí B, realita je A.

@anonym_b361e7 áno, s tým súhlasím. Ale 3. svetová sa snáď kvôli tomu co sa dnes stalo, konať nebude...

kiki68
10. sep 2025

My sme povedali nasim, ze keby nech idu okamzite na AT hranicu, odtial uz pojdu dalej . Svokra nam vsetko vybavila, my zijeme na druhom konci AT a ona ma zalozny plan pre celu rodinu. Aspon by sme mali trosku naskok

sara07
10. sep 2025
@veronika2316

@anonym_c4c4d6 nikde nie je potvrdené že bol útok na Poľsko takéto tu už bolo a nakoniec to vypálili Ukrajinci takže klud

@veronika2316 potvrdila to už polska strana, treba si aj iné ako sk noviny prečitat

sara07
10. sep 2025
@nikpa

@anonym_autor Rusko vydalo oficiálne vyhlasenie, že útok nebol smerovany na Poľsko. A podla všetkého to ani nemuseli byť ich drony Vedia, že to by tak ľahko neustali, útok na člena NATO, nie je ako útok na Ukrajinu. Takže kľud.

@nikpa je potvrdené že su ruské , mimochodm nad nemeckymi mestami aj kasarnami tiež boli neviem koho vlastne drony
tu šlo vyslovene čo urobia, či teda sa budu zase tvarit že nič a raz proste sa zobudia do trosiek alebo zasiahnu čo urobili

anonym_b361e7
10. sep 2025
@nikpa

@anonym_b361e7 áno, s tým súhlasím. Ale 3. svetová sa snáď kvôli tomu co sa dnes stalo, konať nebude...

@nikpa určite nebude, čož je škoda, len sa to odkladá.. nuž počkáme, trocha sa dozbrojíme a potom snáď vykynožíme rusko.

ivangeline
10. sep 2025

My sa sťahujeme do zapadákova, tak hádam budeme v bezpečí.. ;D ale keby som utekala ja, tak idem za more.. ostrovy..

mirokub
Odpoveď bola odstránená
senta_sofia
10. sep 2025

@anonym_autor tu sa bat nemusis, tu im natiahnu cerveny koberec, slavnostne privitaju a vymenia obrazy Pelleho za Putina

lavender94
10. sep 2025

Ale prosim ťa. Aká vojna. Veď hranatý je s Voloďom kamoš, ten nás všetkých zachráni 😂 pri najhoršom bude treba trošku oprášiť azbuku a naučiť sa nejaké ruské básničky.
Ja si myslím, že ak reálne príde vojna do Európy, tak to bude veľmi rýchly proces a zasiahne to celý svet takým spôsobom, že už bude jedno kde budeme.

mizoko
10. sep 2025
@anonym_0cf47f

@anonym_c615c2 a ako si to predstavujes v praxi? Ako by si prezila v zasypanej pivnici? Alebo v zime bez kurenia? Ked bude chybat jedlo? Alebo ked vojaci obsadia obec a bude sa drancovat a znasilnovat?
Len ma zaujima prakticka stranka veci...

@anonym_0cf47f také niečo sa vo vojne robí? Aleeeeeeee. Toto armáda nášho kamka predsa nerobiiiiii ....😏

vilma7
10. sep 2025

Nikde, žijem vo Švajčiarsku a tu by som aj ostala ;)

mizoko
10. sep 2025
@vilma7

Nikde, žijem vo Švajčiarsku a tu by som aj ostala ;)

@vilma7 ja som tiež už mimo rodnu hrudu 😌 práve kvôli skvelej politike a ekonomickej situácii

simca06022011
10. sep 2025

dalsia co robi paniku... nie, nikam by som neutekala. Fakt nechapem co su toto za diskusie...

anonym_b30305
10. sep 2025
@anonym_6f29c6

@anonym_b30305 a ti by všetkých vítali s potleskom samozrejme,prvé čo spravia zatvoria hranice ...aj tak číhajú na bergu ako suoi

@anonym_6f29c6 a preto netreba chodiť cez Berg.

simca06022011
10. sep 2025
@anonym_58a277

@anonym_58a277 ja sa chystam rozsirit rady nezamestnanych :DDDD lebo ked vidim, ako mame vraj nizku nezamestnanost.. a v realite vidim opak, tak mi bude fajn :D a ziadne nervovacky, chvilu si oddychnem .. neviem co by robili ti nasi papalasi, keby proste kopa ludi prestala pracovat. Podnikatelia zavru kseft a dovi...

ibatanecnica
10. sep 2025
@veronika2316

Inak keď to tu čítam aké máte vy plány tak si prídem strašné pozadu 😂 ja žiaden evakuačný batoh nechystám som divná 😁?

@veronika2316 ani ja. Ja nad tym dokonca ani neuvazujem a ani si nic take nepripustam. V praci mam toho vyse hlavy nemam cas riesit taketo ''blbosti'' - co vlastne ani nevyriesim.

bluka2
10. sep 2025

Ja mám náhodou plán B na prípadnú vojnu už 7 rokov. Brazília. Porodila som tam dieťa, ich občana teda, takže sa tam dostaneme pomerne ľahko, keby bolo treba. Plán C Afrika niekde.
Celkovo som lajdak, ale cestovné doklady mám vždy v poriadku a aj platnú ESTA a také veci mám, lebo to stojí pár šupov a možno to niekedy pomôže. Žiadna paranoja, ale už niekomu ublížilo mať možnosti?
My sme sa už raz evakuovať museli. Inak vtedy ma susedia vysmiali, že či odchádzam kvoli "zlému počasiu". Skoro 200 mŕtvych, známa potratila od stresu tam, ďalší majú traumy. Malo pravdepodobné, ale stáva sa.