Kam dať dieťa, keď nemáte rodinu či priateľov?
Ahojte, keď potrebujete ísť k lekárovi alebo tak, kam dávate dieťa, keď nie je možnosť rodiny ani kamarátov? Nejaký kútik alebo niečo také? 3 roky
vsade a vzdy chodila somnou .. nemam ani rodinu okolo a ani nikoho s kym by mohla byt ... takze hold isla somnou .. ale ja som bola jedna z tych stastnejsich-moja ani necekla a poslusne cakala ..
Napr aj k zubárovi ste brali dieťa so sebou? Nemali s tým lekári problém?
Ja dávam stracit tetam, dedkovi, ak nikto nemôže, ide so mnou. A je veľmi zíva …
Bola uz so mnou aj u zubára, bohužiaľ inak sa nedalo. Dala som jej do ruky mobil s rozpravkou a pozerala. Nikto to nijako nekomentoval … A ak by niekoho napadlo, tak nie, doma sa s mobilom nehrá.
Vzdy musi byt niekto iny,kto sa o dieta vie postarat.Ak pojdes akutne na operacnu salu dieťa tam s tebou ozaj nemoze.
Ono je to praveze dobre brat dieta k zubarovi. Aspon sa tak zoznami so zubarom. Vidi co ti robia a co robis ty a potom sa nebue bat ked bude na rade on. Predpokladam ze tomu zubarovi dobre platis, on by mal vydrzat s dietatom ordinacii za tie peniaze.
Ak bývaš v meste skus pozrieť jaslicky, niektoré majú aj hodinové stráženie a berú aj 3 ročne.. aspoň v našej kde chodí mala tak chodí par deti sem tam na par hodín
Brala som dieťa všade sebou, aj na gynekologiu.
Nie, doktorka sa skôr tešila, že vidí detí ;)
Mame 5 deti...aj sme platili....aj brala som sebou....aj zostali doma....vsetko si musí clovek zariadit......dnes si nosia do prace aj deti....
3 rocne som mala uz v skolke, a lekarov som si vyberala tak aby mi vyhoveli terminom, ked nebola chora ... co bola casto...a mladsie islo so mnou, ked som uz naozaj nikoho nezohnala ...
Opatrovateľka , suseda kamoska atd. Prečo nechodí 3 ročné dieťa do škôlky? Doteraz mohlo chodiť do jaslí alebo do tej škôlky, a mala by si kľud na vybavovanie vecí/ prácu atď.
@hildeberta IKEA kútik nie je opatrovanie deti, je to miesto kde na deti dajú pozor, kym rodičia nakúpia a tí nemajú opúšťať obchodný dom... Ale ano, mnohí si to vysvetľujú po svojom..