icon

Kam odísť od partnera s dieťaťom?

7. jan 2024

Ahojte..tak uz aj ja som medzi zenami.ktorym sa zrutil cely svet...manzel ma extremne depresie, nechce sa dat liecit, jedine co robi tak si nechava predpisovat lieky od obvodnej..xanax..a doma to zapija alkoholom...ma stavy amnezie a uz mu aj mala spadla z gauca na hlavu lebo pri nej zaspal ...30 sekund co.som sa sla len vycikat a povedala mu nech ju nachvilu postrazi...nemam rodinu, nemam nikoho...kam.mam ist, na koho sa mam obratit prosim? Uz je toho moc a kedze sa odmieta normalne liecit, musim od neho odist, kym sa nestane nieco horsie, nechcem byt uz ani za neho zodpovedna, kedze uz neviem ako mu mam pomoct...vystupnovalo sa to narodenim dcerky, pred tym taketo sialene veci nikdy nerobil...jemu proste preplo...je toho strasne vela co tu ani napisat nemozem, ale prosim Vas...na koho sa.mam obratit...sme z okolia Popradu..velmi pekne dakujem !

Strana
z2
jessicai
7. jan 2024

Skúste nájsť v okolí krízové centrum pre matky s deťmi. Obecný úrad by vám v tom mohol pomôcť.

autor
7. jan 2024

@jessicai dakujem..cize staci ist na mestsky urad v Poprade...snad ma tam nasmeruju..nenapadlo by mi ze sa to.moze.riesit cez Msú

0kristina0
7. jan 2024

Tak v prvom rade sa asi najprv rozviest, pochybujem ze ta niekam vezmu vydatu ak ta manzel netyra. Najprv pories rozvod, zverenie dcery do tvojej staroslivosti a potom krizove centra.

jessicai
7. jan 2024

@0kristina0 Myslím,že by sa to dalo aj pred rozvodom keď by boli v ohrození a nemusí to byť len ohrozenie fyzické. Prihliada sa na dobro a správnu výchovu dieťaťa. Treba skúsiť a uvidí čo sa dá v jej prípade robiť.

guiseppinka
7. jan 2024

Skor by som asi riesila sudne nariadenie na liecbu, resp. dostat muza do nemocnice... Ani rozvod, ani rozchod, ani odstahovanie ti nepomoze... Vyhrazky rozvodom ti tiez nemusia pomoct. Je chory... Ak sa da dokopy, potom mozes zvazovat co dalej

stefi_k
7. jan 2024

Nepises co konkretne robi, ak by vyvadzal da sa zavolat policia a sanitka aby ho hospitalizovaly, pripadne ho vykazaly. Ale na to musi byt dovod. Dobrovolne , ked sa nechce liecit tak ho ty k tomu neprinutis a treba si uvedomit, ze ani ty v podstate nemas ziaden dokaz o tom co vyvadza, pri rozvode je to len slovo proti slovu

autor
7. jan 2024

@stefi_k no napriklad teraz zjedol dalsie 4 xanaxy a ma ist na nocnu...pracu ma 30 km daleko...podla mna sa zabije na tom aute, ze zaspi...mozem v takomto pripade zavolat sanitku?

sidicek
7. jan 2024

Sanitku?skôr políciu ak berie oblbovaky a do toho pije a sadne za volant

banalu
7. jan 2024

Zavolaj nanho policiu, ze vzal xanax a odisiel autom. Ak to este aj zapil alkoholom...
Len aby nezabil nevinnych a on to prezije bez skrabanca...

pieksamaki
7. jan 2024

Pricina depresie ?

sidicek
7. jan 2024

Kontaktuj aj obvodnu s tým, že ich berie vo väčšom množstve spolu s alkoholom, že vyrába zavislaka a človeka nebezpecneho pre okolie a nerieši príčinu, lebo xanax nie je liečba depresie.

alickapusinka
7. jan 2024

Ak povieš lekárke že berie viac liekov naraz pije alkohol už mu ich nemusí predpísať. A otázka času ak narobí niečo sebe OK. Je nezodpovedný ale ak zabije nevinných ľudí alebo urobí z niekoho doživotného invalida tak sa nedoplatí. A na roky pôjde do basy .Od rozkoše sa aj psy trhajú. Nedovoľ toto. Treba ísť sa opýtať na ten mestský úrad čo Ti radia.

autor
7. jan 2024

@pieksamaki sam nevie...je to.umelec...taky asi to bude fakt pravda co sa o nich hovori...

autor
7. jan 2024

@alickapusinka nesiel nakoniec do roboty..spi..nonstop len spi..zajtra volam doktorke

sidicek
7. jan 2024

Tak u umelcov je maniodepresia bežná .V manickej fáze tvoria a v depresivnej končia so životom.

pieksamaki
7. jan 2024

Umelec coho? Ma tvorive obdobie? S depresiou sa da pekne pracovat....ale chce to mentora....kedy naposledy rozpraval co ho trapi ak vobec dostal zo seba tie pocity?
Precitajte si letak antidepresiv....vedlajsie ucinky su spavost......viete nejak ist na prechadzky?

autor
7. jan 2024

@pieksamaki no moc ani nemozem to tu verejne pisat...niekto by ho mohol spoznat...on ked ma tie zle dni tak velmi mi slovne ublizuje...ale velmi...neda sa to ani opisat ach...neviete si predstavit cim som si presla poslesny rok a pol

pieksamaki
7. jan 2024

Asi by som kontaktovala psychiatra a presla si to medzi 4 ocami ..... je to asi najlepsie co mozete urobit...kedze moze prist k horsiemu stavu...

autor
7. jan 2024

@pieksamaki dakujem Vam...bola som...aj jemu som dohodla termin asi u 4...nesiel ani k jednemu...stale v ten den sa ,,znormalizoval" a ze on ziadnych lekarov nepotrebuje...v stave normalnosti si uvedomuje ze je ale blazon...takto seka dobrotu max 2-3 dni a potom zase kolotoc psychopatie...mam 49 kg pri 170 cm a to este kojim...nevladzem s nim zit a uz zvazujem aj ja psychiatra/psychologa...

pieksamaki
7. jan 2024

A kto mu predpisuje lieky?

autor
7. jan 2024

@pieksamaki obvodna...xanaxy...a maju mu vydrzat dva tyzdne...jemu tak 3 dni...a tak dookola..raz alebo 2x mesacne mu ich predpise...raz bol mesiac aj bez nich...ale najnovsie ich zapija alkoholom...

pieksamaki
7. jan 2024

Drzim palce....urcite je dolezite aby ste vedeli spravne odhadnut vase hranice....kedze kazdy clovek si zodpoveda za svoj zivot sam.......

autor
7. jan 2024

@pieksamaki velmi pekne dakujem...😪😪😪😪

zuzinapipina
7. jan 2024

boze neviem ako presne funguju krizove centra, akus nejake najst a ihned tam zavolat, a mozno by ta zobrali. ved toto je psychicke tyranie, a ty mas predsa babo akojis, musis mysliet na seba. ak spi a mas chvilkju tak skus to obvolat.

autor
7. jan 2024

@zuzinapipina ved toto...ze to kvoli nej uz musim...ja len trpnem ci nejake ,,zlo" zo mna neprenika aj do mlieka...a mala to nejakym sposobom nasava tiez...je to velmi ale velmi narocne dietatko...mile, zlate, ale bezo mna nevie vydrzat ani 5 minut...aj ru ked pisem tak vacsinou je na rukach alebo som proste pri nej a hrame sa...ja uz vyzeram na 40...a to mam tesne po 30-tke :(

tinus139
7. jan 2024

Určite obvolaj krízové centrá v okolí... A odíď od neho...urob to pre dcérku zaslúžite si lepší život, pre muža si urobila maximum a ak on odmieta tvoju pomoc, tak urob ten krok vpred ty... zvládneš to my ženy sme silné ❤️ držím ti palce.... A nemáš vôbec žiadne kamošky? kde by si vedela ísť?

autor
7. jan 2024

@tinus139 vsetky maju deti..muzov...neviem si to naozaj predstavit ich takto otravovat...oni by ma aj mozno vzali. .no som na rodicaku zatial...za jasle sa plati strasne vela..ja fakt neviem ako to zvladaju mamicky s malymi detmi..v podobnej situacii ako som ja..bez rodiny 😪😪 nechcem sa ale lutovat, viem ze to bude raz dobre no momentalne som naozaj v beznadeji...a povodom som z CZ cize az tak vela znamych tu nemam...uz som nasla organizaciu co by mi snad vedela pomoct...zajtra si tam zavolam hned rano...

autor
7. jan 2024

@tinus139 a dakujem ❤️

autor
7. jan 2024

A nechcela som to tu pisat...no.rodicia mi zahynuli pri autonehode 16 rokov dozadu...byvala som u tety, no ta ma jednoizbak v českej dedinke, kde sa ndchcem vratit...ona je sice mila, aj by ma vzala...ale uz ma svoj vek a nezije v prostredi vhodnom pre 12 mesacne dieta (tuha fajciarka v byte atd) je to prusvih vsetko 😪

tinus139
7. jan 2024

No ale pozri dôležité je že nejakých známych máš, určite sa im ozvi aj sa skús zdôveriť...určite to zvládneš 🤗 dcérka ťa bude poháňať vpred...

Strana
z2