icon

Kam skrývajú alkoholici alkohol?

23. aug 2025

Ahojte. Mali ste alebo máte niekto v rodine alkoholika? Kam si skrývajú alkohol? Na akých miestach ste ho našli?

Strana
z3
anonym_917359
23. aug 2025

Vo fľaške od minerálky 😅

markusrasford
23. aug 2025

@anonym_autor pod vankúš alebo do skrine kde ma veci co nosí

januska12323
23. aug 2025

Hocikde kde sa vojde tekutina.

diablikovci
23. aug 2025

Do kanistra. Sused si kúpil celkom nový, že na benzín a bol v tom tvrdý chlast.

anonym_8a0762
23. aug 2025

Môj otec doma nemal ani štamperlík. On sa ráno vybral vyniesť smetí a prišiel večer, večer išiel venčiť psa, netrafil domov. Išiel do roboty, zabudol, trafil len do krčmy. Koľkokrát za deň aj 3x sa opil a vytriezvel. Vyspal sa a išiel na ďalšie kolo. Mama s nim takto vydržala rok. Potom si povedala, konečne, že na opilca pozerať nebudeme.

anonym_877557
23. aug 2025

@anonym_autor my sme akurát tak po ex svokre našli aj 50 fliaš prázdnych. Rôzne druhý alkoholu.. keď zomrela a vypratali sme byt tak takéto veľké sklamanie, akurat nechápem ako to ex nemohol vedieť že pije keď s ňou zil, aj keď teda viac menej nebol síce doma a žili sme inde, ale často sa doma zastavil, ku koncu bola svokra ležiaca a že si nevšimol schované fľaše tak to mi bolo divne. Ex partner je na tom podobne, keď sme spolu boli, navštevoval krcmi viac alo som si myslela, domov kupoval občas si dal aj doma, ale najviac čo má zarazilo tak schovaný alkohol v pivnici, akurát aom nevedela že tam chodí celkom pravidelne. Ako som sa s ním rozišla tak pije ešte oveľa viac. Najhoršie že si neváži zdravie a pije aj napriek tomu že má alkoholicku epilepsiu, prácu si tiež nikdy neudrží koli alkoholu, určite má už aj kadejaké dlhy.
Najhoršie je že taký človek má potrebu začať už hneď ráno cuckat, na dedine chodil každé ráno kupovst čerstvé pečivo samozrejme v tom bolo pivko a stamplik z rana

darina77
23. aug 2025

@anonym_autor môj otec zvykol skryvat flasku v pivnici medzi postrekmi na burinu a stromy. Bolo to tam ozaj nenapadne

pribinak
23. aug 2025

Sused: vo fľaši s kolou, bola síce kola alw doliaty rum, cela 0,5 L. Prišlo sa na to veľmi náhodne

Treba sledovať kam chodí pravidelne, kde sa zdržuje, ale aj keď ho nachystajte “priamo pri cine” ani to nepomôže

anonym_1eea21
23. aug 2025

stupačka, pod vaňou.....vodár na mňa pozeral keď vybral 20 fliaš z pod vane🙈 ale vedel dôvod rozvodu.

darina77
23. aug 2025
@anonym_1eea21

stupačka, pod vaňou.....vodár na mňa pozeral keď vybral 20 fliaš z pod vane🙈 ale vedel dôvod rozvodu.

@anonym_1eea21 tak toto je zatiaľ výťaz, ze pod vaňu

marsmykkok
23. aug 2025

V domoch často garáž, dielňa a podobné a stále tam potrebujú pre niečo ísť. V byte je to horšie, menší priestor a ťažšie sa skrýva a pije nenápadne.

autor
23. aug 2025

No tak takéto miesta by mi nenapadli teda. Poviem vám o čo ide. Jedná sa o členku mojej rodiny. Bývali sme spolu veľmi často no potom sa s priateľom odsťahovala ďaleko takže sa vidíme naozaj sporadicky. Teraz som u nej na týždeň aj dcerou lebo jej priateľ je v zahraničí tak že aspoň sa konečne porozprávame vybehneme niekam. No a ja mám pocit že je neustále opitá. Mala som dojem už keď sme prišli že je v nálade ale neriešila som reku asi si dala pohár vínka a ponúkla aj mňa tak sme si dali spolu po príchode. Na druhý deň sa mi už od rána zdalo že je akási zvláštna a celkovo celý deň mi prišla ako keby bola pripitá. Večer zas otvorila vínko tak som si dala s ňou ale teda ona to pila ako malinovku a keď sme si šli ľahnúť ona bola už pomerne dosť opitá pritom ja som skoro ani nič necítila na sebe. Už sme tu tretí deň a mne sa stále proste zdá že je pripitá nonstop od rána lenže ona si počas dňa nelieva predo mnou ani nič. Buď som ja blbá alebo to možno ona má niekde skryté a chodí si tam upíjať? Neviem

autor
23. aug 2025

Ani nemá naotvarane fľaše v chladničke na linke nikde

klarissa25
23. aug 2025
@anonym_autor

No tak takéto miesta by mi nenapadli teda. Poviem vám o čo ide. Jedná sa o členku mojej rodiny. Bývali sme spolu veľmi často no potom sa s priateľom odsťahovala ďaleko takže sa vidíme naozaj sporadicky. Teraz som u nej na týždeň aj dcerou lebo jej priateľ je v zahraničí tak že aspoň sa konečne porozprávame vybehneme niekam. No a ja mám pocit že je neustále opitá. Mala som dojem už keď sme prišli že je v nálade ale neriešila som reku asi si dala pohár vínka a ponúkla aj mňa tak sme si dali spolu po príchode. Na druhý deň sa mi už od rána zdalo že je akási zvláštna a celkovo celý deň mi prišla ako keby bola pripitá. Večer zas otvorila vínko tak som si dala s ňou ale teda ona to pila ako malinovku a keď sme si šli ľahnúť ona bola už pomerne dosť opitá pritom ja som skoro ani nič necítila na sebe. Už sme tu tretí deň a mne sa stále proste zdá že je pripitá nonstop od rána lenže ona si počas dňa nelieva predo mnou ani nič. Buď som ja blbá alebo to možno ona má niekde skryté a chodí si tam upíjať? Neviem

@anonym_autor no ak nespite v spolocnej izbe tak to ma vo svojej izbe.

autor
23. aug 2025
@klarissa25

@anonym_autor no ak nespite v spolocnej izbe tak to ma vo svojej izbe.

@klarissa25 my sme u nej v spálni ona spí v obývačke

ivik4
23. aug 2025

V aute za sedackou som raz nasla

andrejka1974
23. aug 2025

@anonym_autor asi všade počula som že aj do fľaše pre dieťa to schoval

malina12
23. aug 2025

@anonym_autor do záchodu do nádržky ale bolo to uz dávno vtedy boli tie nádržky také ze vrch sa dal odklopit

evcagabi
23. aug 2025

Hoci aj v kupelni alebo v kabelke. Nechodi niekam casto? Wc? Kuchyna? Balkon?

zuzinka888
23. aug 2025

V satniku v cizmach dokonca v bunde vo vnutornom vrecku, ci v rukave. V kupelke- stare vane nali taku plastovu krytku, zahrabane v peletkach na kurenue, proste vsade, kde sa zmesti flasa

anonym_fb8d31
23. aug 2025

Keď zomrel otčím, tak sme našli flaše naozaj všade, medzi oblečením, pri náradí,v bundách vo vnútorných vreckách,po celej izbe ich mal ukryté. Čokoľvek sme otvorili,tak tam bola zarucené skrytá ploskačka. Bolo to šialené

anonym_579ec8
23. aug 2025

Vrchol drzosti toto.
Som na návšteve a idem kutrať kde čo má domáca ukryté a ešte aj zisťovať,kde by to mohla mať 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sila toto
Skôr ty si alkoholička, keď si píla zarovno s ňou a nič si necítila v hlave

lenvam
23. aug 2025
@anonym_autor

@klarissa25 my sme u nej v spálni ona spí v obývačke

@anonym_autor gauč ma úložný priestor? Tam si tiež známej urobil skladisko chlastu

janulka1802
23. aug 2025

Kdekoľvek, dočasne kľudne aj vo vagíne. Mne by to na um nezišlo. Viem to od alkoholičky.

anonym_579ec8
23. aug 2025

Hľadáš inšpi na úkryt?

procrastique
23. aug 2025

Všade, vo vázach. V náhradnej flaške s destilovanou vodou do žehličky, v špajzi naliate do hocičoho, v garáži do hocičoho...
Ale tá váza ma pobavila.
V gauči, v posteli, v perinári... v kufri ktorý používame len na dovolenku. v stupačke, za kuchynskou linkou, jedna časť bola plytšie osadená ako druhá.

Skôr je otázka, že kde by ho neodložil/neskryl lebo oni ho nechajú skrytý všade.

autor
23. aug 2025
@anonym_579ec8

Vrchol drzosti toto.
Som na návšteve a idem kutrať kde čo má domáca ukryté a ešte aj zisťovať,kde by to mohla mať 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sila toto
Skôr ty si alkoholička, keď si píla zarovno s ňou a nič si necítila v hlave

@anonym_579ec8 no prepáč? Ja nie som žiadna alkoholicka nepila som zarovno s ňou ja som si dala pohár ona vypila zbytok. Tak keď vypijem pohár za dve hodinky tak ja osobne nie som opitá no.
Ty si sama sila... Ja jej chcem pomôcť a nie uškodiť

autor
23. aug 2025
@janulka1802

Kdekoľvek, dočasne kľudne aj vo vagíne. Mne by to na um nezišlo. Viem to od alkoholičky.

@janulka1802 to vážne či sranduješ?

sissy27
23. aug 2025

@anonym_autor kdekolvek. Ale ty si navsteva, ty sa jej nemas co hrabat vo veciach. Ked aj najdes tak co? Budes jej robit kazanie? Na liecenie musi ist dobrovolne (alebo rozhodnutim sudu, ak by spachala trestny cin pod vplyvom alkoholu), takze najprv si ona musi priznat problem. Ty za tyzden nic nevyriesis, nehraj sa na spasitelku. Max co mozes teraz spravit je zorganizovat vam taky program, aby nemala kedy a kde pit a ked ponukne vinko, tak odmietnut a nie slopat s nou.

anonym_579ec8
23. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_579ec8 no prepáč? Ja nie som žiadna alkoholicka nepila som zarovno s ňou ja som si dala pohár ona vypila zbytok. Tak keď vypijem pohár za dve hodinky tak ja osobne nie som opitá no.
Ty si sama sila... Ja jej chcem pomôcť a nie uškodiť

@anonym_autor ako jej chceš prosím ťa pomôcť?
Tým, že prekutreš celý CUDZÍ byt?
Pomoc ako od matelka,fakt

Strana
z3