icon

Kam skrývajú alkoholici alkohol?

23. aug 2025

Ahojte. Mali ste alebo máte niekto v rodine alkoholika? Kam si skrývajú alkohol? Na akých miestach ste ho našli?

Strana
z3
autor
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@cacianka mi chceš povedať, že ty by si bola v pohode s tým, keď ti príde návšteva a kuje pytle, zisťuje na koni,kde všade by ho mohla mať poschovávaný??
Napíš mi potom jeden jediný dôvod načo založila autorka diskusiu,kde ho môže mať ukrytý!
Spitá môžeš byť jedine ty s autorkou, keď jej tu pochlebuješ ..alebo máš o koliesko menej, keď tomu nechapeš.?
No presne na to,aby jej išla kutrať, zisťovať,snorit alebo druhá vec autor je alkoholik a zisťuje kde môže ukryť chľast.

@anonym_579ec8 ty si fakt úplne mimo pre boha🤣 áno ja som alkoholik a zisťujem na koni kde u seba doma mám dobre skrýše. Ešte koľkých ľudí tu označíš za spitých??? Neviem čo sa ťa tak dotklo. V ničom sa jej nekutrem ani nehrabem idem sa s ňou dnes normálne porozprávať. Ja som s ňou predtým roky žila nám je vzájomne normálne že si trebárs vojdeme do skrine alebo do chladničky vzájomne. Určite jej nebudem prebrlavat veci to je pod moju aj jej úroveň. Najmä keď som sa dočítala tie miesta kde všade sú takíto ľudia schopní to skryť tak ani nemá zmysel hľadať však je stále pri mne. Jediné som sa nazrela pod gauč a do kúpeľne do skrinky a tam to nebolo tak nehľadám už nič

autor
24. aug 2025
@cacianka

Pitie sa nájde hocikde, kde vojde čo len malá fľaška. Prekliaty alkohol do fliaš od octu, oleja, krabice od acidka, mlieka, džúsu, paradajkovej šťavy, malinovky. Nadstavec s mimosezonnymi vecami, medzi čistiacimi v kuchyni, wc, kúpeľňa, staré kvetináče na balkóne, vedrá, bieliznovy kôš so špinavým pradlom, botník, skrine, za hrncami, v trúbe, medzi knihami vzadu, v posteli, gauči, kresle, .......

@cacianka vidíš tak nakoniec sme tie spité my dve🤣

autor
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@cacianka mi chceš povedať, že ty by si bola v pohode s tým, keď ti príde návšteva a kuje pytle, zisťuje na koni,kde všade by ho mohla mať poschovávaný??
Napíš mi potom jeden jediný dôvod načo založila autorka diskusiu,kde ho môže mať ukrytý!
Spitá môžeš byť jedine ty s autorkou, keď jej tu pochlebuješ ..alebo máš o koliesko menej, keď tomu nechapeš.?
No presne na to,aby jej išla kutrať, zisťovať,snorit alebo druhá vec autor je alkoholik a zisťuje kde môže ukryť chľast.

@anonym_579ec8 a ešte ti dopisem že som sa pýtala aj dosť zo zvedavosti pretože mi to nejde do hlavy a nevidím ju piť nechápem kde a kedy pije keď je skoro celý deň doma ale cítim to

anonym_579ec8
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_579ec8 ty si fakt úplne mimo pre boha🤣 áno ja som alkoholik a zisťujem na koni kde u seba doma mám dobre skrýše. Ešte koľkých ľudí tu označíš za spitých??? Neviem čo sa ťa tak dotklo. V ničom sa jej nekutrem ani nehrabem idem sa s ňou dnes normálne porozprávať. Ja som s ňou predtým roky žila nám je vzájomne normálne že si trebárs vojdeme do skrine alebo do chladničky vzájomne. Určite jej nebudem prebrlavat veci to je pod moju aj jej úroveň. Najmä keď som sa dočítala tie miesta kde všade sú takíto ľudia schopní to skryť tak ani nemá zmysel hľadať však je stále pri mne. Jediné som sa nazrela pod gauč a do kúpeľne do skrinky a tam to nebolo tak nehľadám už nič

@anonym_autor z tvojej založenej diskusie vyplýva len jedno,kde hľadať fľaše,,tak tu napíš ešte milión krát "nieeeeeeee nemala som v úmysle sa kutrať v cudzom byte"
Týmto debatu končím

autor
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@anonym_autor z tvojej založenej diskusie vyplýva len jedno,kde hľadať fľaše,,tak tu napíš ešte milión krát "nieeeeeeee nemala som v úmysle sa kutrať v cudzom byte"
Týmto debatu končím

@anonym_579ec8 ďakujem že končíš

anonym_579ec8
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_579ec8 ďakujem že končíš

@anonym_autor netreba zakladať stupídne témy,nebude treba nikomu ďakovať

autor
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@anonym_autor netreba zakladať stupídne témy,nebude treba nikomu ďakovať

@anonym_579ec8 nepísala si že končíš? Btw. Nik ťa nenúti sa do stupidnych tém zapájať

cacianka
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@anonym_579ec8 ty si fakt prepnuta , ale že riadne ti kúruje v mozgovni 🤦🤷🤦
Načo založila ? No asi pokecať, poradiť sa, len tak sa spýtať. Nevideli sa dlho, prišla na návštevu a niečo sa jej nepozdáva. Tak sa radí, tak ako sa radia baby aj s inými vecami, aj blbostami. To že to ty svojim mozgom a vnímaním nevieš pochopiť, je len tvoj problém, nikoho iného.
Si fakt trápna a úbohá, ako sa do nás obúvaš; my tu normálne slušne debatujeme, odpovedáme na základnú otázku, ale ty a tebe podobne tu klovete ako staré vrany, útočíte, a vkladate nám do úst a do rúk čo sme nepovedali ani neurobili.
Mmch.tebe tých koliesok chýba podstatne viac ...a vyprosujem si aby si ma urážala, že som spitá, to napíše iba alkoholička aby hodila vinu na iných.
Za desiatky mojich rokov som nebola opitá ani jediný raz, zato ty si ožratá ako delo.

cacianka
24. aug 2025
@anonym_autor

@cacianka vidíš tak nakoniec sme tie spité my dve🤣

@anonym_autor no jasné, spíjame sa každý boží deň ako delá, a nalievame si navzájom...
( Ani neviem ako sa voláš, kde žiješ, ale aj tak chlasceme spolu ako dogy, aj nám chýbajú kolieska...a to o nás píše alkoholička ako vyšita 🤣)

anonym_579ec8
24. aug 2025
@cacianka

@anonym_autor no jasné, spíjame sa každý boží deň ako delá, a nalievame si navzájom...
( Ani neviem ako sa voláš, kde žiješ, ale aj tak chlasceme spolu ako dogy, aj nám chýbajú kolieska...a to o nás píše alkoholička ako vyšita 🤣)

@cacianka a ty si takto ináč okej?kde som písala, že sa spolu spíjate?ty vyšitá alkoholička.už nepi,lebo sa nevieš kontrolovať a trepeš dve na tri

autor
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@cacianka a ty si takto ináč okej?kde som písala, že sa spolu spíjate?ty vyšitá alkoholička.už nepi,lebo sa nevieš kontrolovať a trepeš dve na tri

@anonym_579ec8 prosím ťa už sa naozaj ďalej nestrapnuj keď si raz napísala že tu končíš tak konči. Evidentne sa ťa táto debata hlboko dotkla a ešte z opitosti obviňuješ namiesto seba ostatných. Zbytočne to už ďalej riešiš a evidentne aj pod parou...

autor
24. aug 2025
@cacianka

@cacianka 🤣🤣🤣🤣 odpadnem

amarilka26
24. aug 2025

@anonym_autor svokor schovaval flase aj psikovi do budy 🙈 alebo do hostovskeho sprchoveho kuta za sampony.

terry658
24. aug 2025

@anonym_autor do sústruhu, obalu vane, obalj na plynovy kotol, fľaše s napisom starý olej, za všetko čo je v poličke v predu. Prosto hocikde

anonym_579ec8
24. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_579ec8 prosím ťa už sa naozaj ďalej nestrapnuj keď si raz napísala že tu končíš tak konči. Evidentne sa ťa táto debata hlboko dotkla a ešte z opitosti obviňuješ namiesto seba ostatných. Zbytočne to už ďalej riešiš a evidentne aj pod parou...

@anonym_autor moja zlatá ja som abstinent a strapňuješ sa jedine ty aj s tou druhou s tým vašim alkoholizmom,si myslíte, že keď ste naliate sedem dní v týždni, že musia byť naliati všetci?no vyvediem ta z omylu.
Mňa dokáže uraziť len inteligent,nie alkoholik

autor
24. aug 2025
@anonym_579ec8

@anonym_autor moja zlatá ja som abstinent a strapňuješ sa jedine ty aj s tou druhou s tým vašim alkoholizmom,si myslíte, že keď ste naliate sedem dní v týždni, že musia byť naliati všetci?no vyvediem ta z omylu.

@anonym_579ec8 dobre moja dobre

simi8658
24. aug 2025

@anonym_autor a co keby si sa jej narovinu opýtala? Nie ci pije , ale či je všetko v poriadku, či sa ma dobre, že máš o ňu starosť, úplne normálne, ludsky

anonym_c4082c
24. aug 2025
@anonym_579ec8

Týmto debatu končím

@anonym_579ec8 bolo na čase 🙄

anonym_33b921
25. aug 2025

No neviem, ty si na návšteve a chceš jej po dome hľadať alkohol . To vážne ideš jej hrabať vo veciach? Veď keď nie si u ne spokojná tak môžeš odísť od nej. Či ona pije alebo nepije alkohol je to jej vec. Ty budeš asi chorá, že ideš prehladat cudzí byť.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anonym_ef8836
25. aug 2025
@anonym_579ec8

Vrchol drzosti toto.
Som na návšteve a idem kutrať kde čo má domáca ukryté a ešte aj zisťovať,kde by to mohla mať 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ sila toto
Skôr ty si alkoholička, keď si píla zarovno s ňou a nič si necítila v hlave

@anonym_579ec8 by si bola prekvapena, na alkoholikovi vidis velmi rychlo, ze ma pod capicou. Ked pili oni dve spolu, ta jej kamaratka uz mala co to v sebe. Preto sa bola skor a viac pripita. Autorka nepila pred tym, tak ju trocha alkoholu nezlozilo.

dorinecka45
25. aug 2025

@anonym_autor do stupaciek.. toto ked som pocula, som neverila. Su vynaliezavi

fidorka7
25. aug 2025
@darina77

@anonym_1eea21 tak toto je zatiaľ výťaz, ze pod vaňu

@darina77 tak vÍťazná je tvoja tvrdka v slove VÍŤAZ

nikha2809
25. aug 2025

Moj strýko mal víno skryté ešte aj medzi drevom, metrovicou zo strany od plota kde nebolo vidno

anonym_07dec7
26. aug 2025
@anonym_579ec8

@anonym_579ec8 podla mna si riadne odveci🤣 radsej sa zdrz svojich mudrosti lebo potom vyznievas ako idiot😜

heln
26. aug 2025

@anonym_autor vsimla som si v obchodoch, zaplati nakup jedno, ci ujko, ci teta, potom si pri pokladni vypyta malu flasticku a zaplati vydavkom, flasticku nacvicenym pohybom skryje vo vrecku.....

ghoul_
27. aug 2025

@anonym_autor povala, v skrini pod / za handrami

cacianka
27. aug 2025
@nikha2809

Moj strýko mal víno skryté ešte aj medzi drevom, metrovicou zo strany od plota kde nebolo vidno

@anonym_285 a @nikha2809 garáž, pivnica, v zásobe dreva a uhlia, seno, slama, aj niekde pri zvieratách, dom a dvor či záhrada má tisíce možností.
Byt už menej, ale vždy sa nájde prekvapivé miesto.

anonym_285
Odpoveď bola odstránená
cacianka
27. aug 2025
@anonym_285
Odpoveď bola zmazaná

@anonym_285 "sušilo" ho, poznám z blízkej rodiny tieto prípady, a potom aj s komunity liečených alkoholikov, kde som sa veľa dozvedela na ich komunitných sedeniach a akciách. tie ich spomienky a opisy života

Strana
z3