Kamarát - piate koleso u voza

nelililink
25. nov 2021

Ahojte, s partnerom mame ročný vzťah a chcela by som sa spýtať či máte skusenosti s tym ze mate "prívesok" vo vztahu.
Jedná sa o to ze ma dobreho kamarata ktoreho aj ja poznam niekolko rokov a oddelene predtym som s nim nemala nikdy problem a mala som ho rada. Posledne týždne mozno aj mesiace ho uz neviem vytrpiet lebo je ako jeho tretí cecok. Kamkoľvek ideme ide aj on. S priatelom ani nie sme sami. Ideme na vylet, priatel soferuje a on si sadne dopredu za ním a ja sedím zadu sama. Rozpravam sa s priatelom je niekam pojdeme a chce ist aj on. Mám vela krat pocit ze chodi s nim a nie somnou. Citim sa odstrcena v tom vztahu. Ked sa rozpravam aj s tym kamaratom o hocicom vzdy vsetko vyklopí priatelovi aj ked to nie su dolezite veci ale vsetko mu spoveda, proste je na nom nacapeny. Akoby nestacilo robil to pred tym aj s priatelovym bratom. vzdy chce byt cislo 1 a mam pocit ze ked o tom prehovorim priatel podrzi stranu jemu. Som divna? alebo zlá ze mi to vadi?
Neviem čo s tym robiť a mam pocit ze kvoli jeho (nášmu) kamaratovi sa nam rozpadne vztah

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nelililink
autor
25. nov 2021

@cocolino234 priatelovi som povedala že mi ten karat zacina vadit a ze sa o tom musime vsetci traja porozpravat (co bude asi dnes).. ale jeho reakcia na to bola ze ostal na mna odporny a pristupil na kamaratovu stranu pricom ani neviem o co ide a uz si vybral jeho

ivkazba
25. nov 2021

@nelililink akože idete niekam v trojici a priateľ si dopredu vedľa seba posadí kamoša a nie partnerku? A kamkoľvek idete vo voľnom čase, ide kamarát s vami? Myslím, že to vypovedá dosť o tom, ako dôležitá si pre partnera. Myslím, že si určite dosť chytrá, aby si vedela, čo máš robiť. Hlavne skôr, než stihnete mať deti, lebo potom budeš na tom zadnom sedadle sedieť aj s deťmi.

ivkazba
25. nov 2021

@nelililink nie nie nie, žiadny rozhovor v trojici. Toto si rieš s partnerom a on nech si to potom porieši s kamarátom. Ak by si bola pre neho ty dôležitejšia. A ak bol hnusný na teba a stojí na strane kamaráta, tak platí, čo som písala vyššie. Nech žije s kamarátom.

pribinak
25. nov 2021

Priateľovi rovno povedz že chceš ísť iba s ním. Nie s jeho kamosom. Ak to nepochopí, tak potom hľadaj niekoho iného.

maryon1
25. nov 2021

@nelililink všetci traja? to z akého dôvodu sa musíte rozprávať v trojici??? to je záležitosť, ktorú si si mala už dávno vyrozprávať sama so svojím priateľom. nemala si to rozhodne nechať zájsť tak ďaleko. nepoviem, ak by raz-dvakrát šiel niekto s vami, ale neprestajne, to určite nie. a aby som sedela vzadu na sedadle, a on vpredu pri mojom frajerovi, to je úplne že nie. tretie koleso je on, nie ty.

denda007
25. nov 2021

Možno sú teplý, a vy ste iba zástera 🙄

januarova
25. nov 2021

@nelililink napadlo ma presne čo napisala @denda007
Nie sú teplí a ty si zásterka? To určite nie je normálne. Aj pri sexe je s vami? 🤔
Ak to priateľ nechápe, kopni ho do prdele a hľadaj normálneho. Ty máš byť pre neho princezná a na prvom mieste.

martina1201
25. nov 2021

@nelililink ahoj, bývate s priateľom spolu? Alebo každý sám? Vôbec žiadna šanca byť sami nie je? Ak priateľ drží stranu kamosovi tak potom nie si pre neho dôležitá. Neskusila si urobiť takú vec že keď idete na výlet a ide s vami kamarát tak povedať prepáč nejdem nikam. Ty už partnera máš, ja si s vami dvoma pripadám ako piate koleso u voza ..... Zabavte sa a odísť preč? Možno po pár razoch by to obaja pochopili. Prípadne si dones kamošku a bav sa len s ňou.

bajka16
25. nov 2021

Nečítala som ti všetky komentáre ale.. Ja by som v takomto vzťahu nebola. Ak je aj priateľ ako hluchý a prednejsi mu je kamarát tak nie. Stránila by som sa ich obidvoch aa s priateľom by som sa rozišla. Ak pre niekoho niesom dôležitá ako žena že si ma neposadi ani vedľa seba tak nech s tým kamarátom aj sexuje pre mňa za mňa.

martinajurkechova
25. nov 2021

Ten rozhovor v trojici bude fakt zábavný. Ja by som s kamošom nič neriešila. Vzťah si máš riešiť len s priateľom. Toto by určite žiadna žena nechcela. Vykašli sa naňho. Asi je dosť nechapavy keď mu to nedochádza, že toto nie je normálne.

timing
25. nov 2021

Seriozne vazne mi ako prve napadlo, ze su obaja gay 🙄
A kedze nemas podporu zo strany " frajera" tak to nevidim ruzovo pre Teba. Ked sa dnes budete rozpravat, by som ich oboch konfrontovala,ci tvoria par. Lebo sa tak spravaju. A ze je od nich sebecke vyuzivat Teba aby mohli byt spolu. Podla rekacie zistis ako sa k tomu postavia. A ukoncila by som tento trojuholnik.

brembo
25. nov 2021

no v každom prípade je to teda dost divné. Ty sa porozprávaj s priatelom,s ním máš vztah,nie s kamošom. Toho do toho netahaj a to si ani nemala robit. Musíš sa pozhovárat s priatelom sama,kamoš sa do toho nemá čo montovat. Vysvetli mu,že by s ním rada trávila spoločné chvíle,nie v trojici. Ten tvoj kamoš je bud manipulátor,čo nevie čo so sebou,alebo je poriadne prihriaty. A tiež povedz svojmu priatelovi,že ked to takto bude pokračovat,može všade chodit s kamošom,lebo ty už nebudeš v jeho živote. Toto budeš už musiet riešit tvrdo.

brembo
25. nov 2021

@timing to zapru obaja,škoda námahy. Ked su prikurený a neodvažuju alebo nechcu chodit spolu len dvaja,tak budu zapierat a zapierat.

timing
25. nov 2021

@brembo jasne,ze vsetko popru.
Ale, ide aj o to im nastavit zrkadlo ich spravania. Ja nikoho neodsudzujem. Ak su par,ok nech su. No nech netahaju za nos babu. Ak nie su par nech sa zamyslia ako posobia na druhych svojim spravanim. A mozno tymto oznacenim pochopia,ze existuju iste hranice a toto ich kamoškovanie je nevhodne.

nelililink
autor
25. nov 2021

@brembo no ja to check povedať im obom naraz aby si kamoš uvedomil čo robí a zároveň to bude počuť priateľ, viem je to divné že rozhovor v trojii ale bohvie ano by to priateľ preniesol kamošovi keby mam debatu len s priateľom. preto chcem aby to počul odomňa

nelililink
autor
25. nov 2021

@timing nie nie, nie su teplý naozaj

beronsche
25. nov 2021

@nelililink Ides na to zle.
v prvom rade sa vykasli na to, ako to vezme kamarat a ako mu to bude zreprodukovane!
Potrebujes to prebrat s frajerom, len ty a on.. Pretoze problem je vo vasom partnerskom vztahu.

maryon1
25. nov 2021

@nelililink nechápem, prečo ťa trápi, ako to tvoj frajer prednesie tomu vášmu "kamarátovi". trápiť by ťa malo, prečo si piate kolo u vozu ty a nie on. na to, aby si si to s frajerom vyrozprávala, fakt nepotrebuješ obecenstvo. zajtra tu napíšeš, že aká si nešťastná z rozhovoru v trojke, že sa obaja do teba obuli, že si namýšľaš, vymýšľaš... čo vlastne čakáš od toho rozhovoru? že ti obaja povedia, áno, máš pravdu, sme spolu až príliš často, skúsime zriediť naše spoločné chvíle, však to je trápnosť. povedz rovno frajerovi, že s tým kamošom končíte a basta. ak chce, z času na čas nech ide s ním na pivo, ale že trojka skončila jednoducho. žiadna debata na dlhé hodiny.

timing
25. nov 2021

@nelililink potom s tym kamosom nic neries. On si moze robit co chce a vies preco? Lebo to ma tvojim frajerom dovolene. Ty tuto situaciu ries s frajerom. Ak jemu tvoja prosba bude u prdele tak nemas co dalej riesit.

brembo
25. nov 2021

@nelililink nie to je velmy zlý nápad. Budeš sama na dvoch,chápeš? Tu budeš tahat za velmy krátky povraz,to si musíš prediskutovat so svojou láskou,nie s jeho kamošom,čo sa k Vám na silu tlačí. Tak sorry ale ked si všetko vzájomne vytrubia,to je desivé. Ver mi,toto ani trochu nie je normálne správanie,či su buzny alebo nie.

jitkakuruc84
25. nov 2021

najdi si tiez priatela a sedte spolu v zadu :D

janulka1802
25. nov 2021

Nechápem, že si to vobec dovolila takéto stretávky v trojke... Keď sme s mužom randili, tak v živote by na rande nevzal kamaráta. Mal oči len pre mňa. Absolútne si neviem predstaviť, čo by tam robil s nami niekto tretí a je to jedno, či jeho kamarát, moja kamarátka. Randí sa vo dvoch predsa. Ja toto fakt nechápem...

jana_eyre_2
25. nov 2021

Tak toto by som netolerovala ani náhodou.. aj plánuje s vami spoločné bývanie? Že ty budeš mať jednu izbu a oni budú v spálni 😅 prepáč nechcem sa smiať ale to znie naozaj tragikomicky.. hodila by som rozhovor s priateľom osamote či sa mu to zdá ozaj normálne.. a ak mu to príde fakt normálne tak by som hľadala inde.. načo strácať čas s niekým kto má evidentne na prvom mieste kamaráta? Príde.mi to choré..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
brembo
25. nov 2021

@nelililink vieš ja sa dost obávam,že ked si to všetko takto povedia,čo by malo zostat výhradne medzi vami dvoma,tak kamošovi hovorí,čo robíte v posteli😨

brembo
25. nov 2021

musíš sa pozhovárat s priatelom,medzi dvoma očami. V trojici to može skončit v tvoj neprospech. Ked si to vybavíš s priatelom,a to by som riešil bezodkladne,a budeš neskor chciet,možeš si to vybavit s jeho kamošom-nereaguj vobec na to,čo ti natára,že mu povedal tvoj priatel. Drž sa svojho-to isté platí pri rozhovore s priatelom. Drž sa témi,neodbáčaj,takto bude rozhovor dlhý a možno ani už nebude vnímat,o čo ti išlo. My muži sme vecnejší pri rozhovoroch,tak ked je rozhovor pridlhý,nie vždy nám všetko utkvie v pamati.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nelililink
autor
25. nov 2021

Nakoniec sme sa pozhovárali všetci traja, neviem či to mozem opísať že to dopadlo dobre ale vypočuli si ma. Vnímali všetko,, neviem či viac k tomu dodať. kamarata to mrzi priatela tiez. tak som im povedala (teda priatelovi) že ma nezaujima popravde čo mi teraz povie ale ako sa bude správať a či sa niečo zmení.

mala_zabka
26. nov 2021

@nelililink 🤦🤦🤦