Kamarát sa nevie zbaviť milenky, no miluje svoju ženu.
Ani neviem ako začať. Mam dobrého kamaráta. Poznám sa aj s jeho ženou. Oni sú spolu 13 rokov. On si pred 7 mesiacmi našiel milenku. On pracuje v zahraničí, manželka a dieťa bývajú na Slovensku. A tu je ten problém. Prišiel nato ze miluje svoju ženu. Len milenka si ho tak namotala okolo prsta že nevie ako to ukončiť.
@zdenuska213 a kto či je normálny v tomto príbehu ?
Ktorá žena ? Ste 3 !
@diewcatqoo 😂🤣😅
@zdenuska213 To už je na tebe- len si to preto tu situáciu na seba- bola by sa na jej mieste a ona by vedela aj s jej mužom o milenke tvojho muža ....🤔
@diewcatqoo 😂😂😂😂😂😂
@katarinka89 nie nepáčilo by sa mi to. Ale ja jej to nedokazem povedať. Viem ako by ju to ranilo. Ale urobil to on. On by mal nabrať odvahu a priznať sa jej
@zdenuska213 Lenže chlapy s tým nikdy dobrovoľne neprídu a nepovedia- iba vtedy, keď s tou osobou plánujú žiť, čo nieje tento prípad. Si žena, jej priateľka, nieje to ublíženie z tvojej strany ale z jeho. Tak pritlac nabehol nech sa prizna- sám. Lebo môžu sa do toho obuť ta milenka a bude zle. A ešte keď jeho žena zistí že si to vedela ty a tvoj muž a že ste jej to zatajili- kamarátstvu bude koniec ! Veď dobre kamarátstvo aj vzťah sa buduje hlavne na dôvere...
Nie, nemiesaj sa do toho. Nic jej nehovor, mas pravdu v tom, ze je to jeho kasa, tak nech si ju zje. Mohlo by sa to obratit proti tebe, ved tebe to ani ten tvoj priatel nepovedal, povedal ti to tvoj manzel , ak som spravne vyrozumela. A on urcite nechcel, aby si s tym sla za nou. Musis to nechat na nich.
Ale tie choroby su vymyslene ona je hypochonder a chronicky klamar.Urcite nema rakovinu ani ju nikto neznasilnil len chce aby ju lutovali a na tvojho kamosa to funguje.akeby niekto prisiel za mnou s takou rozpravkou neverim mu ani slovo.Ma 20rokov a prezila vsetky havarie choroby a rakoviny celeho sveta.Je sibnuta a klamarka k tomu
No za prvé... čo riesiš ich vzťah ešte k tomu na internete.Tvoj život to nijako neovplyvňuje.
Za druhé.Hanbím sa za ľudí čo majú po 20tke a takto sa správajú.Robia tým hanbu zrelým ženám.Môj muž by ma už dávno do prdele poslal s takýmto pubertálnym chovaním.Cvokáreň.
@zdenuska213 akoze co. milenka je dospela. moj ex sa tiez pokusil o sebevrazdu ked som sa s nim rozisla... ale to bolo jeho rozhodnutie nie moje. nenesieme zodpovednost za rozhodnutia druhych
@zdenuska213 Milenke podla mna absolutne nic nie je lebo s takymi diagnozami a neliecenymi by tolko nevydrzala a hlavne by mala velke bolesti. Nech sa od nej nenecha psychicky vydierat, pekne sa prizna zene, ospravedlni sa jej a dufa, ze mu odpusti
Toto je tak bizarná situácia. Tvoj kamarát je akurát tak dobrý debil, to je ad 1. Nájsť si o 13 rokov mladšiu , pri ktorej nemá ani kvalitný sex, evidentne s psychickými problémami... tak na čo je s ňou? Čo si dokazuje? Ad 2 - keby si tak uvedomoval ako miluje svoju manželku, tak by takúto trúbu opustil bez toho aby nad tým rozmýšľal.
A ad 3, keby ste takí kamoši, tak by ste to manželke aspoň naznačili, pretože z nej robíte hlupaňu, tvárite sa normálne a pritom viete, že ju manžel podvádza a ona s ním stráca čas, ešte k tomu s dievčaťom, čo má v hlave vymetené, Pani manželka by sa mala vykašlať na muža a popravde aj na vás, lebo ste tiež dobrí farizeji. Hlavne že to kvetnato vypisuješ na modrého koníka, ale pred ňou už to nepovieš, lebo veď nech si to vyriešia sami.
@diewcatqoo ty si supeeeerrr😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
zaujimalo by ma moc, ako to, ze ona o tom nevie, ale ty hej. cele sa mi to ako nejak nevidi a zda sa mi to proste pritiehnute cele za vlasy. nie si nahodou ty ta milenka?
Tak toto je moc toto sa mi vidí jak vymyslené. Akože aj keď v dnešnej dobe mám pocit, že už je snáď možné čokoľvek :/
@zdenuska213 ja oblubujem cierny humor tak by som po poradila, ze pri najblizsom vyhrazani nech jej povie nech urobi ako slecna mysli. Ak sa jej to podari tak ju to ochrani pred strasnymi bolestami v poslednom stadiu. Ak nie tak aspon ju poriadne v nemocnici povysetruju. Teda tak ci tak urobi jej rozchodom sluzbu😉
@zdenuska213 ...ahoj..Tvoj počiatočný výkrik s tromi výkričníkmi ..ktoré zároveň akosi latentne obhajujú toho muža...mi evokuje nie kamaratku...vobec nie milenku...ale len jednu jedinu zenu..ktora moze napisat taky zaujaty prispevok...a to manzelku. Ale to je len vyplod mojho vnimania..zrejme. Neber to ako fakt ..ktory podavam...skor dokaz ..ako bizardne mozme vnimat . ☺.....Keby som bola jeho a jej znama/priatelka....Tak by som mu povedala...nech sa ani neopovazuje vypytovat rady na situaciu ..ktora je od zakladu zlá a plne v jeho rézii a ktorú nechce ani riesit. Lebo nechce. Mimo Teba a Tvojho manzela je jeho pribeh o milenke...ci je milenka zdrava..chora..ci choromyselna predsa nemoze riesit zenina kamoska...wtf??....😲....Jedine co mu mozete poradit...je povedat...,,Ked ti prestane sibat a budes hodny svojej zeny...ukaz sa pri jej dverach. Ale az vtedy..aby sa nestalo...ze si mladu ,,ktora je tesne nad hrobom "(a vsetci dufame..ze nie) prinesies pomyselne v rupsaku domov.....aby nicila aj tvoju zenu "
..ugfssbbhgfd...Az sa mi jazyk zaplietol...
@zdenuska213 a ak ho tak strasne miluje milenka tak co mu nedopraje zivot s jeho milovanou zenou a dcerkou, ale citovo ho vydiera? A on vyzera, ze mu dobre robi byt nenahraditelnym pre milenku. Inak uz by k tomu davno zaujal racionalny postoj.
@zdenuska213 Neriešte cudzích ľudí. Vás sa to vôbec netýka. A k tomu, čo ste napísali o tej milenke... nuž, každý má to, čo si zaslúži. Všetko sa vracia ako bumerang, dobré i zlé. Vôbec ju neľutujem.
Ak si neni ani jedna z nich, tak to nerieš. Je to jeho problém, on to spôsobil a neviem, možno spolu už neboli šťastní. Ako fakt neviem, no ak by sa ma to bytostne netýkalo, tak by som sa tým fakt nejak nezaťažovala
@sandokanka36 Lebo ten debil to povedal jej muzovi- chcel radu ako sa zbaviť priblblej milenky a tento to zasa povedal svojej zene- autorke
Uf..blbá situácia. Vy to zatajite pred kamarátkou a ak sa to prevalí , stratíte ju. Nvm...myslím , že máte co robiť aby ste to ustáli.
@diewcatqoo 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Tak mu povedz ze je totalny idiot ked si nasiel milenku ktora jednu rakovinu prezila a teraz umiera na 2ine druhy a zaroven sa vyhraza ze sa zabije ked snou prestane mat sex ktory ju este k tomu aj boli. Ked jej toto všetko žerie on si mysli že mà čarovny penis ktory ju z tej rakoviny dostane? A pritom doma nanho čakà žena a dieta. Ja by som mu povedala nech ma nekontaktuje s debilinami kym to neukonči že som aj kamoška jeho ženy a postavil ma do neprijemnej situacie.
... ty musíš byť strašne dobrá "butľavá vrba",ked vieš o všetkych,kde,kto s kym,kedy a prečo?...
@ptmt1011 lenze nie kazdy rad pocuje pravdu.A co ked mu ona odpusti, potom bude kamoska zla
1.ked povie, ze ju podvadza
2.ked nepovie, ze podvadza
Ja tiez viem o tom, ze moj svagor si odskocil inde, ale nic som segre nepovedsla a uz mali xy vyrocie sobasa a stabilne manzelstvo.No, co uz...

@diewcatqoo je to moja kamoška. Ona o nej nevie. A ja som normálna až moc. Tak mi prosím ta nepíš že nie som. Do teba sa nestarám