Kamarát sa nevie zbaviť milenky, no miluje svoju ženu.
Ani neviem ako začať. Mam dobrého kamaráta. Poznám sa aj s jeho ženou. Oni sú spolu 13 rokov. On si pred 7 mesiacmi našiel milenku. On pracuje v zahraničí, manželka a dieťa bývajú na Slovensku. A tu je ten problém. Prišiel nato ze miluje svoju ženu. Len milenka si ho tak namotala okolo prsta že nevie ako to ukončiť.
Keby ja som bola ta manzelka a moji kamarati vedia nieco a nepovedali by lebo kryju kretena a jeho pohodlie hned by som robila cistky. A este keby som zistila ze sa to riesi na mk...
Ps. Dufam ze nemaju doma zajaca ... (ref. na film osudova pritazlivost)
Jediný debil tu je ten chlap. Proste, keď miluje svoju ženu ako tvrdí, nebude skákať na nejakú 20-tku, ktorá nech mu narozpráva čokoľvek, chlap sa ženil, má dieťa, žena mu je doma tiež verná, tak prečo nemôže byť on? Všetko ostatné sú z jeho strany omáčky, aby nevyzeral ako úplný debil, lebo manželka už pravdepodobne niečo tuší ako píšeš. A on nech rozmýšľa tým, čo má na hlave a nie v gatiach. Zahral chudáka, vlastne milenka mu ešte aj toho vtáka sama vytiahla z nohavíc asi a si ho tam sama strčila aj ho s pištoľou pri hlave nútila počúvať tie jej výplody fantázie. Ten chlap je proste debil a kvôli svojej debilite sa mu teraz podarilo si zničiť manželstvo, pretože jebnutá milenka ho len tak nepustí
@karolinakr Stabilné keď si odskočil? Tebe ako sestre sa čudujem....asi si neodskocil ďaleko...je to zrejme dôležitejšie šťastie švagra ako tvojej sestry- ja mám tiež sestru ale keby takéto niečo viem, nenutila by som ju rozviesť sa ale povedala by som jej to aby sa mala možnosť sama rozhodnúť či obetuje zvyšok života hlupakovi...
Počítam, že tá 20r. s ním ešte aj tehotná zostane. Veď ak jej toto všetko uveril, tak jej zrejme uveril aj rozprávku o tom, že nemôže mať deti 🙈
Ale chlapovi nejde o radu,... na 100% dám ruku do ohňa, že milenka netušila na začiatku ani, že je ženatý a má dieťa, kedže žena žije na Slovensku, dobre sa to ututle. On len nechce vyzerať ako debil pred rodinnými známimi, lebo manželka už tuší, ak sa to neprevalilo. Klamal milenku na začiatku a tá sa ho nedokáže už vzdať, klamal manželku, ďalší dvaja sú malina. Ide len o to, aby mu chytili stranu, keď sa to prevalí, tak si to príbehmi istí. Chlap, ktorý ma u riti milenku sa spáva inak, naopak je rád, že sa !smeti upracú samé" a milenka sa už neozýva, tento bude trošku iný prípad, keď tak vystrája.... a možno mu milenka prišla na to, že je ženatý a má dieťa a nechala ho, tak je už dobrá aj žena,... len to vy od rozprávkara nezistíte 🙂
@miadi úplne súhlasím s názorom
Ja rozlisujem medzi “poviedol” a “podvadzal”. Jednorazovu zalezitost by som neriesila. To by sa odomna nedozvedela ani najlepsia kamoska.
Nemienim si plnit vznesenu povinnost ju informovat o jeho poklesku, aby nebodaj nevedoma neumrela.
A keby sa aj nasiel debil, co by jej to prezradil a prisla by sa vyplakat, vypocula by som ju, objala, poradila, ale nikdy nepriznala, ze to viem tiez. Jej to nepomoze, ani jej vztahu. A to ani keby to nevedela, ani keby sa to dozvedela.
No keby ju podvadzal dlhodobejsie, ci sa to zopakovalo, to uz by bola ina situacia. Tam by som si nasla riesenie, ako ju nasmerovat, aby to zistila. Ale silne by to zalezalo na tom nakolko ho lubi, nakolko by ju to zlomilo, nakolko je silna to zvladnut a v akej zivotnej situacii sa prave nachadza.
Isto by som neprisla s “novinkou” bez toho, aby som jej neponukla aspon par moznych realizovatelnych rieseni.
Pretoze jedna vec je s takym dacim dojst a druha vziat si nasledne udalosti na svedomie. Lebo budu aj mojou zodpovednostou, kedze som ich dala do pohybu.
Tu nejde o fazulky, ani dolezitost nejakeho nalievania cisteho vina.
A hovorit, ze co ja, vsak to on zacal prvy - to je take skolkarske.
7 mesiacov klamať manželke s kamennou tvárou,... ale milenka je na vine, ako nehnevajte sa, ale vy sama ste normálna?
@ptmt1011 vsak ale moja sestra vedela koho so berie.On povedal, ze ju miluje a nikdy sa s nou nerozvedie. Stale rozpraval o sexe a mal predplateny eroticky casopis, vsetky zeny na koniku vraveli ze im to neprekaza ( ked muz slinta nad inymi) iba mne to vadilo.A ja som svagrovi povedala, ze aka je to laska ked muz miluje zenu a sex ma s inou dokonca pred sestrou a on tvrdil, ze to je velka laska.Tak ja sa nebudem do falosnych ludi montovat a zaroven byt zodpovedna za ich rozvod. A mozno by sa ani nerozviedli.Vobec neviem ako by sestra zareagovala v tomto ju nepoznam a maju dlhodobo spokojne manzelstvo
Vydala sa muza ktory je viac nadrzany, no co uz
@karolinakr ono do manželstiev sa neradno starať, vždy bude ten najhoší ten, ktorý sa ešte snaží pomôcť,...
.... najlepšia je tá veta v prvotnom príspevku, že "Prišiel nato, že miluje svoju ženu"😲
nie, on neprišiel na to že ju miluje, to ho len omrzela tá milenka, toť vsjo😉
@zdenuska213 spýtaj sa tej známej či by chcela vedieť o prípadnej nevere svojho muža. ja by som napríklad nechcela. sú páry ktoré tak či tak budú spolu kvôli deťom financiám spoločnej hypotéke a kvôli tomu že si niečo sľúbili, a nie nepotrebujú riešiť manželovo zlyhanie kvli nedostatku sexu v zahraničí....osobne by som sa aj nahnevala keby mi niekto týmto kazil život ako mám dosť vlastných starostí nech si neveru vyrieši on, neviem prečo by som to mala riešiť ja alebo sa kvôli tomu trápiť. toď vše
@ave17 ona je asi milenka 😁
Tlieskam chlapakovi. Podla mna si uvedomil, ze ta milenka nie je moc zdrava na hlavicku. Od tej ruky prec a heeet na milion kilometrov.
Aj ked podla mna ona este narobi riadne rsamo tejto rodine.
@quorum Ty si tu chlap tak mi odpovedz- preco muzi podvadzaju, ked svoju zenu miluju a ci sa to snazia zatajit a maskovat, alwbo len skacu z postele do postele??
prosim ťa konaj,niečo rob lebo ak to ty nezachraniš tak neviem......😅toto cele čo pišeš mi dava iba jeden zmysel,ty si ta milenka a pokiaľ nie tak asi si moc naivna že ten ON ti hovori pravdu
@karolinakr ...pošli mi číslo, dáme rande a tam ti to vysvetlím😉
P.S. to bol vtip🌹
Nie som milenka a ani nikdy nebudem. V takýchto veciach ja mam jasno. Svojho manžela poznám a nikdy by si ani on nenašiel milenku. Len kamarátka je moja veľmi dobrá kamoška. Včera som jej to povedala. Niečo tušila a teraz som jej to z manželom potvrdila. Ja by som tiež chcela vedieť pravdu aj kedy ma to ranilo. Ale takto to bude pre ňu dobre. Plakala nadávala na neho aký je hajzel. Zobrali sme ju na par dni ku nám. Budem sa jej snažiť pomôcť ci už s malou alebo inak. Len aby sa ako tak dala do poriadku. Celu noc nespala. Len toto ju naozaj položilo na kolená. Nečakala to od neho a nečakali sme to ani ja s manželom. Stretávali sme sa pravidelne. Véd ten chlap ju mohol na rukách nosiť. Nepochopím chlapov prečo si hľadajú milenku keď je im doma dobre. Ja by som ho tak do prdele nakopala. Nechápem ved dva týždne dozadu sme boli spolu na výlete v Poľsku a nič správal sa ku nej pekne tak ako vzdy.
@anabella111 nie som milenka ani manželka. Ja mam v takýchto veciach jasno. Ja môžem svojmu manželovi dôverovať a aj on mne. Ale keby sa stane tak ho zabalím za sekundu a nech si ide ale už nech sa nevracia. Pre mňa je nevera niečo nepochopiteľné. Ale je to moja najlepšia priateľka. Ja neviem co robiť ako jej pomôcť. Len to ze jej pomôžeme s malou pôjdem nakúpiť, budeme pri nej stat. Vypočujem ju ale ja naozaj neviem co robiť. Ja som to nezažila a ani nechcem.
@zdenuska213 ..👍
@zdenuska213 Ak už sa.do toho montuješ... Minule som videla rozhovor na túto tému s psychologičkou (v Dámskom magazíne) Iveta to tam smerovala k tomu, že by kamoške chcela nejako pomôcť a psychologička ju usmernila takto. Máš si pohovoriť s jej mužom, odvolať sa na tvoje priateľstvo s jeho ženou a vyzvať ho, aby jej to povedal, lebo inak to ako kamarátka budeš musieť urobiť ty, keďže ju tiež nechceš stratiť a ona ak by sa to prevalilo by sa cítila podvedená dva krát. Mužom aj kamarátkou. Takže asi tak 🤷
To mi pripomina pribeh z minuleho roku. Sused sa stazoval, ze sa do neho zamilovalo mlade dievca ktore nie je mentalne v poriadku. Dievca sedavalo v aute pred domom. Manzelka cela vydesena sa bala o ich dve deti. A ejha - o mesiac dievca nabehlo na manzelku, ci vie, ze spolu 2 roky spavali, a ona bola tehotna. Ale pretoze jej chlap povedal, ze manzelka je psychicky chora, nemoze sa starat o jej dieta, a zaplatil jej potrat v Rakusku. Manzelka na nu pozerala s ustami dokoran. Babe ale skutocne preplo po potrate, lebo si uvedomila co spravila, do toho pocit viny, do toho zistila, ze chlap ju mal na haku, a ma doma milujucu zenu a vlastne stastne manzelstvo. Dievca chodilo najskor konfrontovat chlapa domov, potom do prace, potom vykrikovala pod oknami, ze zabila ich spolocne dieta. Posledna kvapka bola, ze cakala jeho deti pred skolou, a spustila na nich, ze ich ocko je vrah deti. Chlapovi zasla chut na mlade masko 😅 pekne prasky na hlavu, hanba po celom meste. Truby ma jedine stastie, ze manzelka nahodila united front vdaka detom, a snazi sa to cele mentalne udrzat nad vodou. Predpokladam, ze panko z tejto diskusie bude ta ista sorta - sibnuta manzelka, sibnuta milenka a on muzikant.
@zdenuska213 A odkiaľ ty máš takéto podrobnosti o tej jeho milenke a jej živote? Veľmi divné :(
@kittykat22 presne si to zhrnula, tie rozprávky o rakovine mi tiež nesedia,.... on klame podľa mňa všetkých okolo, len aby nevyzeral až taký sviniar aký je,...
@zdenuska213 ženy mi je veľmi ľúto, vždy si to odserie nakoniec ten ,ktorý tu chybu neurobil, tiež bude mať problém dôverovať chlapom, ak nezanevrie úplne a pretlkať sa sama s dieťaťom, tiež nie je výhra, či už po citovej stránke, predsa len mať oporu je super, ako aj po fiančnej stránke,.... zachovala si sa podľa svojo svedomia, keď budete pri nej stáť, bude to znášať lepšie, bude mať pocit opory vo vás,... a ten debil.... och po hube je mu málo, ešte aj teba klamal rozprávkami o rakovine, neverím, že je to až tak ako to vykreslil, ktovie, čo by ste sa dozvedeli od milenky,... čo zase jej nahovoril,.... nechápem prečo tí chlapi tak dokážu klamať a pretvarovať sa... mňa by svedomie úplne zožralo,tot fakt obdivujem

@miskakyska mozno ma dobry dalekohlad🙊