Kamarát zašiel až moc ďaleko
Ahojte žienky ..
Tak k veci - môj manžel pozval na oslavu narodenín rodinného priateľa - ktorý je ženatý , má doma dve deti .. Pozval celú rodinku , ale žena s deťmi neprišli, nakoľko malá náhle ochorela. Vzájomne sme sa navštevovali často , naše deti sa spolu hrávali .. A teraz k veci - na tej narodeninovej oslave sa kamarát trochu odviazal ,vypil si a na druhý deň mi napísal už zatriezva prostredníctvom sociálnej siete .. Vždy som ho veľmi obdivovala a môjmu mužovi dávala za príklad , aký je úžasný manzel , otec , ako žije pre svoju rodinu . Až kým konverzácie cez sociálnu sieť nezačali byť za hranicou slušnosti .. On si cely čas myslel, že o tom nikto nevie,no ja som samozrejme všetky správy preposielala manželovi , kamarátke ...Dokonca som si s ním dohodla “rande “ o ktorom samozrejme vedel aj môj muž a chcela som zistiť , kam až je schopny zájsť ... Prišla som na to , že je to obyčajný debil, ktorý by ma neváhal pretiahnuť ( ženu kamaráta ) .. Ešte pár týždňov sme si vymienali správy a mala som z toho celkom slušnú zábavku , no potom sa mi neskutocne zhnusil .. A teraz neviem , čo urobiť .. Povedať o tom jeho žene , alebo s nimi prerušiť kontakty a vykašľať sa na to ? Je to ozaj nechutné ... Sme z neho s mužom veľmi sklamaní a ja som sa konecne presvedčila , že nie je všetko zlato , čo sa blyští ..
Kto chce, ten sa zabavi uz aj na tom, ze si mu vobec odpovedala😉 Vela mudrosti si nepreukazala. Take pubertalne😉
na čo tu pletieš to, že ste si všetko sami vybudovali? Jednoducho si urobila hlúposť, tak si priznaj chybu a už ju druhý krát neopakuj. Ináč mňa tiež napadlo, či ten kamarát sa nebaví na tvoj účet a nedáva to čítať či už žene, alebo iným kamarátom. Nenapadlo ťa, že to, čo si ty myslíš o ňom, si môže myslieť on o tebe? Keď si si chcela zachovať čistý štít, mala si ho stopnúť v úplnom začiatku. On to ešte môže zverejniť aj teraz a otočiť to opačne
Boli ineho charakteru? Tak hlavne ze ste si dohodli rande 😅 ale ty si neviniatko
Mna by zaujimalo, ze ako vies, ze by ta bol schopny pretiahnut. 🙊
Len aby si za chvíľku neplakala, ako ťa známi ohovárajú alebo ešte horšie: tvoj muž príde s výmyslom, však sranda, že si bude veselo flirtovať s jeho kolegyňou a pozve ju na sex-stretko... ;) potom si dajte spolu pukance, alebo len ty sama, však ide len o žart :D :D :D
A ta zena bola taka jebnuta, ze sa na tom bavila, namiesto toho, aby ho priamo poslala do prdele.😉
mne to cele pride vymyslene. neviem si predstavit cloveka, co by sa takto zabaval a cakal, kam to az moze zajst....
Pripadá mi to, že máš zlé svedomie, ale keby ste tam boli sami na oslave, vyspala by si sa s ním. Mne to tak príde. Prepáč. Ale táto diskusia... nie že mi je na smiech... skôr sa čudujem, že ani nepremýšľaš... ale však čo už, svedomie je svedomie... že, treba ho očistiť ;)
Ja ale nechápem s čím sa nám tu ženská vlastne prišla pochváliť.. s tým že si blbá alebo s tým že ešte niekto o teba zakopne ? 🤔
@autorka - tak ty si s ním ešte išla na RANDE a teraz to chceš zhodiť na chudáka muža, že ON je všetkému na vine :D nič v zlom, ale tebe sa to páčilo a napíšem poslednú vec: je to o SVEDOMÍ, nemáš ho čisté, chcela si to, obhajovala si sa pred mužom v rámci srande (chudák tvoj muž, jeho to asi ranilo, nehooriac o druhej žene) a teraz tu nariekaš, aký je to vlastne C*UJ ten váš kamarát... naozaj... charakter niektorých ľudí, inteligencia, správanie... nemám slov... a vieš čoho mi je najviac ľúto? 🙂 že si možno zničila aj kamarátstvo tvojho muža s jeho 🙂 možno vaše celkovo, celej partie - lebo si dávala náznaky a dávala, dávala a dávala, stačilo odpisovať, ísť na rande a už to je.. 🙂 ale čo by mne to bolo ľúto, malo by to byť tebe 🙂 🙂 🙂 toto bude mať ešte dohru, tomu ver 🙂 🙂 no škoda 🙂 🙂 🙂 ale na to prídeš časom...
prepáčte, ostastné diskutujúce, že som tu dnes písala toľko, ale naozaj som musela/chcela, skrátka no 🙂
vieš, stačí ak niekomu ukáže len časť vašej konverzácie, len tú, kde si súhlasila s tým, že si dáte rande, to sa roznesie rýchlo. Ťažko vysvetľovať potom polovici mesta, že to bolo ináč. Keby toto urobila 16 ročná žaba, poviem si, že v jej veku je to ešte tolerovateľné, ale u teba?
Mine z tvojho konania vychadza ze si jej zavidela alebo mà podla teba super muza. Davala si ho svojmu za vzor. ( to uz dost svedci o tebe viac ako o nom) . Neverim ze on tvoj obdiv alebo co to bolo nevidel - ten kamos., a teraz len chces jeho žene prasknut tu jej bublinku nevedomosti akeho mà muža. Proste cele to bol plan ubližit pobavit sa a este z toho vyst ako uplne čista. Ale nejak ti to nikto nechce zjest iba tvoj muz..
Ty si s nim bola na rande a este budes zhrozena z neho? No, tak Ty musis byt sen kazdeho muza😀
no moralizovať si začala ty a pri tom si mala maslo na hlave. A ešte si to chcela riešiť s jeho ženou, choré, totálne úbohé 🙉
Asi si chcela, aby ti tu ženy podržali stranu, alebo sa pochváliť, ale vyšla si z toho ako úplná 🐄 ... Tak ti treba. Keď robíš hlúposti a ešte sa tým chvális, nečakaj pochvalu🤷
A teraz to nemas sancu obhajif ze si mu nedavala nadeje. Svojim extra zaujmom extra pozornostou extra usmevom extra chvalenim aky je super ., aj ked si pisala ze nech da zene sancu bla bla bla zivila si v nom zaujem robila si mu butlavu vrbu.. “ zo srandy “ si podporovala vasu extra komunikaciu. A teraz chces vyslepičit jeho zene aky je nechutny a si si ista ze ty z toho vydes ako panna Maria neposkvrnena. Tak len smelo do toho . Budu vediet vsetci vasi kamosi a znami celu vec aj z druhej strany. A za blbcou budete obaja ( vlastne 3 aj s muzom)
Mňa len udivuje, čo všetko Ti Tvoj manžel toleruje, porovnávas ho s iným, dávaš mu za vzor iného, potom si s ním vypisuješ a ideš na rande. A ešte si pobúrená a sklamaná, ale v podstate je Tvoje konanie úplne v poriadku, pretože ty si VS vzdelaná a máš vysokú funkciu a všetko si si vybudovala sama 🤦
Že ja som sem liezla, ale na strane druhej Ti ďakujem za obohatenie mojej štatistiky, len si potvrdila, že čím vyššie vzdelanie a funkcia, tým väčší magor.
Aha, kamarat taky rad-tymto sa autorka haji?🙉

@viestta a vsetci vedia, aka je ta v tej vysokej funkcii😀