icon

Kamarát zašiel až moc ďaleko

6. feb 2022

Ahojte žienky ..
Tak k veci - môj manžel pozval na oslavu narodenín rodinného priateľa - ktorý je ženatý , má doma dve deti .. Pozval celú rodinku , ale žena s deťmi neprišli, nakoľko malá náhle ochorela. Vzájomne sme sa navštevovali často , naše deti sa spolu hrávali .. A teraz k veci - na tej narodeninovej oslave sa kamarát trochu odviazal ,vypil si a na druhý deň mi napísal už zatriezva prostredníctvom sociálnej siete .. Vždy som ho veľmi obdivovala a môjmu mužovi dávala za príklad , aký je úžasný manzel , otec , ako žije pre svoju rodinu . Až kým konverzácie cez sociálnu sieť nezačali byť za hranicou slušnosti .. On si cely čas myslel, že o tom nikto nevie,no ja som samozrejme všetky správy preposielala manželovi , kamarátke ...Dokonca som si s ním dohodla “rande “ o ktorom samozrejme vedel aj môj muž a chcela som zistiť , kam až je schopny zájsť ... Prišla som na to , že je to obyčajný debil, ktorý by ma neváhal pretiahnuť ( ženu kamaráta ) .. Ešte pár týždňov sme si vymienali správy a mala som z toho celkom slušnú zábavku , no potom sa mi neskutocne zhnusil .. A teraz neviem , čo urobiť .. Povedať o tom jeho žene , alebo s nimi prerušiť kontakty a vykašľať sa na to ? Je to ozaj nechutné ... Sme z neho s mužom veľmi sklamaní a ja som sa konecne presvedčila , že nie je všetko zlato , čo sa blyští ..

elizabet173
6. feb 2022

@emm_i tak vieš, ak ten jej kamarát skutočne dá do obehu časť ich konverzácie, bude mať toho dosť, netreba jej, aby bola ešte k tomu za totálni trúbu aj na MK

viestta
Odpoveď bola odstránená
jana_eyre_2
6. feb 2022

A čo chces ukázať jeho žene správy kde si s ním dohadujes rande? 🤦‍♀️ Preboha, to je akoze aká zábava? Vypisovať si s nadrzanym mužom a čakať kam je schopný zájsť? Ak by si bola taká cestná, tak už pri prvej správe čo by bola za hranicou slušnosti sa ozveš, stopnes a nerozvijas.. tvojmu mužovi akože nebolo nechutné že jeho žena si vypisuje s kamarátom? No ja by som sa asi 🤮 toto keby urobil môj muž, že začne ho balit nejaká spoločná známa, on mi to ukáže a potom si snou píše a akože skúša kam je schopná zájsť tak dostal by odomna akurát 🍳..po hlave, nie raňajky..

elizabet173
6. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl že by vysokozdvižný vozík?

miadi
6. feb 2022

@viestta hah akurat na mna vyskocil clanok v mobile ze ten co hral Davida tak sa tusim volal? Chodil s Donna. Ze caka s novou priatelkou uz 5 dieta a 3 synov mà s Megan Fox .. to 90210 nie je daleko od reality 😜

retatka
Autor odpoveď zmazal
limoncino
6. feb 2022

Tak princezná zjavne čakala, že tu budeme svorne nadávať na toho kamaráta, lebo veď jej názor je ten správny. A ajhľa! Padla kosa na kameň.

miadi
6. feb 2022

@retatka zda sa ze ju maju na haku obaja chlapi z toho prameni tuzba pochvalit sa jeho žene, .

dskjhfdlkdjhl
6. feb 2022

@miadi Hej, obaja jej uz maju dost a ona je teraz poburena z ich moralky🙉 Sodoma Gomora Cecilko😝

miadi
6. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl ved ona to cele robila koli nej 😉aby jej mohla ukazat akeho ma blbca doma. Chcela sa obetovat. Mozno aj nejaku chlamydiu jej podarovat. A uz to nejak nie je Sranda..

retatka
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
6. feb 2022

@miadi taka obetava zienka a moralna😉

limoncino
6. feb 2022

@dskjhfdlkdjhl zložíme sa jej na sochu s plaketou?

dskjhfdlkdjhl
6. feb 2022

@limoncino posleme jej tu povestnu hrdzavu kolobezku, to by mohlo stacit😝

mikadooo
6. feb 2022

Ahoj, chcela si radu, čo máš ďalej robiť, ale vidím že si dostala kopec rád na všetko ostatné, však klasika na koňovi. Ja by som to nechala tak. Jeho žene by som nepovedala nič. Kamošovi by som napísala, že ma tou komunikáciou veľmi nepríjemne prekvapil a že si pravdepodobne z tohto dôvodu budem od neho držať odstup. A takisto realitu - že som len skúšala, kam až je ochotný zájsť, ale v živote by som sa s ním nevyspala. Nech aj on pri ďalšom stretávaní vie, prečo sa k nemu budeš správať napríklad odmerane, atď. Ja by som ináč na základe chovania nejakého kamoša nikdy nepredpokladala, že viem čo je to za človeka, dokonca ani pri najlepšej kamoške by som si netrúfla. Čiže aj tá jeho manželka - nuž, nežiješ s nimi, nevieš ako sa k sebe správajú v súkromí, aj keď navonok sú Pán a Pani Dokonalí... Realita za zatvorenými dverami je možno o dosť iná.

bajka16
6. feb 2022

Hahahaha 🤣 akože ja som si k vám ženy zobrala normálne chipsy 😂😂🙏 skapem 🤣

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
6. feb 2022

Zakomplexované ženičky ,ktoré v nedeľu večer nemajú nič iné na práci , len komentovať a urážať.. Ktovie , kde majú manželov a partnerov .. 🤣😄

oktoberka
6. feb 2022

😃

midka
6. feb 2022

ako ja nechapemm,,, niekto je schopny napisat, polstranovy traktat - zadanie temy,, a potom vymaze vsetky svoje odpovede,,to si nestojis za tym, co napises,, chapem,, ak zmazes 1 komentar,, ale vsetky,,,,? zvlastne,, ale k teme,, nikdy by som to nevyhrotila do takejto situacie,, navyse ,, ak si to ty rozposielala kamoske, aj muzovi,, aj on to kludne mohol rozposielat kamosom,,, ako namotal,,, dalsiu,,, 🙂 ,,, vies, nikdy nic nie je cierno-biele....

bajka16
6. feb 2022

A ty máš čo iné na práci keď stíhaš muzovych kamarátov motať a chodiť s nimi na rande a ešte o takej hlúposti založiť diskusiu normálne lebo to je hodné oskara tento tvoj egoisticky čin 🙏😂
A neboj mužov máme pri sebe a môj sa fajne pobavil na tebe 😂

tetasa
6. feb 2022

zakompexovane zenicky?😂ty si normalne chora aj tvoj muz,tak mala si to teda zahrat az dokonca aby si mala aj dokazy😀na grc z takych zien ako si ty a ten tvoj muz ,ten musi byt🙊🙉nic z toho co ste spravili nie je normalne,musite sa riadne nudit vo vasom vztahu😨

zun
6. feb 2022

Oni doma mali možno prču tiež 🤷🏻‍♀️

dskjhfdlkdjhl
6. feb 2022

Tak takato traposinka tu bude pisat o zakomplexovanych zenickach? Ty si najskor pories svoje problemy a potom tu vypisuj hovadinky🙉

emm_i
6. feb 2022

@mikadooo toľko rád tu dostala p. autorka na základe toho, čo ďalej tvrdila - že išla na rande s dotyčným mužom, že je smutná z jeho správania, pritom na to, či mám pravdu, že sa jej to páčilo odpísala v jednom z komentárov, že áno (že sa jej páčil flirt atď.) - tieto komentáre ale zmazala a preto tie, ktoré ich už nevideli, bohužiaľ nevidia celú podstatu a vidia iba časť (t. j. základ témy uvedený v diskusii)... preto naše odpovede od ostatných autoriek vyznievajú absurdne, posmešne, nelogicky 🤐

jana_eyre_2
6. feb 2022

Radšej budem komentovať trápne témy na MK ako flirtovať s "kamarátom" cez správy a chodiť s ním na rande keď som vydatá..

miadi
6. feb 2022

Moj muz je doma a jeho kamosou nebalim. 🤣komplexy mas ty a chcela si si ich takto liečit. Normalna vydata zena by takuto frašku zo “ srandy” nerobila. Nieco nevyslo ako si chcela Tak si sklamana.

mandarinka555
6. feb 2022

Pravda bolí, však ? Keby si bola tá "dokonalosť" sama, nevymazala by si všetky svoje príspevky, že moja ? Nejaký dement si dvíhal na tebe ego (alebo aj niečo iné) a ty si myslíš aká zábava je to...Chlapovi stačí tak málo a je v momente "namotaný" ako špagát na kotúčiku😝

limoncino
6. feb 2022

@mandarinka555 zjavne sa aj pani slušne rýchlo namotala.
A či nemám čo robiť? Mám čas komentovať hlúpe temy, lebo si nevypisujem so žiadnymi kamarátmi akože ich idem zbaliť. A pracujúci človek si potrebuje niekedy oddýchnuť aj na takýchto stupiditach, ale to by si ako vysoko postavená mohla chapat. Ty nás ideš zosmiešňovať? Ty nás? Prosím Ťa, si normálne smiešna, najprv zhadzujes svojho manžela, že nie je dokonalý ako henten tajtrlik, potom si s ním bohviečo píšeš, potom s ním ideš na rande, a ešte ako posledný chrapun rozmýšľas, či to nepovedať jeho žene? Kristepane...

elizabet173
6. feb 2022

klasika, nenašla si odpovede, ktoré si čakala, tak si prešla do útoku. Tak to tu chodieva, keď niekto nie je schopný uniesť kritiku. Čo už.