icon

Kamarátka a jej priateľ

17. aug 2022

Ahojte

Rada by som počula váš názor. Mám kamarátku ktorá žije so svojím priateľom v spoločnej domácnosti, obaja 30+ bez detí. No a teraz k veci. Ona chodí raz týždenne na týždenný nákup, málo kedy 2x do týždňa a nakúpi všetko čo majú radi, naplánuje obed a večeru na celý týždeň a podľa toho tiež nakúpi . On chodí 2 max 3x do týždňa na pivo a keď sa vráti tak zje to, čo ona nakúpila. Napr zje špekačky ktoré ona naplánovala na večeru no keďže to on zjedol tak je po naplánovanej večeri. A ona potom je na neho nasratá lebo on to zjedol. Podľa jej opisu je jej priateľ inak ok, nechodí opití domov atď. Ako by ste reagovali vy? Je jej reakcia ok alebo preháňa? Vďaka

veronicka88
17. aug 2022

No a môže sa len modliť aby o chvíľu nebola ex pri tokomto prístupe....ešte len spolu chodia a robí mu prieky s úplnými blbostami🤪

autor
17. aug 2022

@thoughtfulweirdo toto beriem od teba ako dobrý napad jedne regál vytriediť a pridať tam aj veci ktoré sú pri hranici dátumu trvanlivosti. Furt sa mi stane že niečo je skryté a potom treba vyhodiť a toto podám aj kamoške ďalej. Ďakujem 👍

autor
17. aug 2022

@veronicka88 oni sú už dlhšie spolu nejak cez 6 rokov len on s tým začal ze vraj až pred par týždňami byť takýto 🤷‍♀️ predtým to normálne fungovalo resp nerobil jej takéto veci

malapepka
17. aug 2022

Jej plany jedal mi pridu prehnane. Je s nim sama a uz jej chlap robi nervy.
U nas iba ja zabezpecujem potraviny do domacnosti (financie mame spolocne, takze kupujem za nase pre nas) a nakupim kadeco. Obcas, raz za 2 mesiace, idem na nakup aj s muzom, ale nemusi, sam sa ponukne.
A vecne mi niekto nieco vyzerie, ci muz, ci moje 2 deti. To je ako najazd kobyliek. No riesim to, ako to pride. Varim z toho, co ,,zostalo,, alebo na co mame chut.
Tteba sa trosku uvolnit.
Skor by som sa blizsie pozrela na tie vyjazdy za pivom.

miskakyska
17. aug 2022

...hm🤔🤔
... takú dvornú kámošku mať,čo rieši moje samonadieracie situácie na koni je radosť mať 🥰

...alebo ty tá kámoska, keď vieš všetky podrobné detaily?🤭

panelacikova
17. aug 2022

to je zvláštne, pomaly čo téma, to otázka: ako by ste reagovali vy?
prosím ťa/vás, čo vymýšľate tieto kktiny, už hádam aj stačilo, nie? 🙂

ivangeline
17. aug 2022

Ak je hladny a chce viac jest,tak nech kupi viac? Kupi snacks? Poradi sa? Inac ako rozhovorom a dohodpu to nepojde predsa...

autor
17. aug 2022

@ivangeline súhlasím 👍

retatka
17. aug 2022

Veď nech sa naje preboha vonku ,má x-možnosti aj lacnejšie sa najesť .Nevyužíva ju náhodou ?Keby nemal priateľku ,by sa musel zariadiť a spoľahnúť na seba.Ako malý chlapec všetko pod nos mu dať .Nechcela by som takého muža čo sa nevie sám o seba postarať ..

autor
17. aug 2022

@retatka nie nevyužíva všetko im klape aj jej pomáha pri varení ked treba len jedine toto ze ked príde s pivami v žalúdku domov že by zjedol aj celú chladničku 😅 aj s tými špekačkami to tak bolo, v balení sú 3 ks a on všetky zjedol. Ja neviem po alkohole či pivách je taký veľký hlad?

ivangeline
17. aug 2022

Po pivach ke vacsia chut do jedla.

retatka
17. aug 2022

A prečo nejde napríklad do McDonaldu /nemusí ist do nobl restiky/z piva sa najesť ?Nech mu to navrhne keď ho to nenapadne .Ozaj trápne .Či je tak prehnane šetrný ?

janetinka27
17. aug 2022

na to, ze si len kamoska, sa o to privela zaujimas. nepride mi to real.

retatka
17. aug 2022

A kamoska tiež je čudná ,že ráta kolko špekáčikov pojedol a že nemá na druhy deň na večeru .A ďalšia vec prečo chodí len ona na nákupy ?Co je on kráľ ?Treba ho zapriahnuť už od začiatku.Zvláštne fungovanie vo vzťahu .

autor
17. aug 2022

@retatka ja si myslím že tie prachy si radšej nechá na ďalšie pivo ako keby mal kúpiť žrádlo 🤷‍♀️ toto som sa jej nepýtala

autor
17. aug 2022

@janetinka27 nie nezaujímam keď mi ona volá alebo si telefonujeme tak sa ju nevypytujem keď ona niečo povie resp chce radu inak ja sa ju sama nepýtam že no co ten tvoj

autor
17. aug 2022

@retatka neviem asi chce robiť nákup ona lebo ze vraj už raz boli a chlap tam jej toľko veci nabúchal do košíka ze ho viac razy už nezobral. Oni sa tak rozhodli ze on platí nájom a ona nákupy

amelie2017
17. aug 2022

Nechodi domov opity, ale radsej si odlozi peniaze na dalsie pivo..no neviem ja.
Ak by som kvoli muzovi mohla jest len na pridel, kedy, co a kolko, tak by som si ten najom radsej platila sama a muzovi by som zakyvala. A je jedno ci po pive alebo bez piva. Ked on plati najom, tiez jej rata, kolko minut sa sprchuje, kolkokrat za den splachne wecko alevo v zime viac zakuri?

vler
17. aug 2022

"inak je ok, nechodi domov opity" ? To su skutocne minimalne naroky

jaskolka
17. aug 2022

Nechápem, príde o polnoci a zvyknú večerať? Akože kedy? Na druhý deň alebo kedy? Neviem veď aj dajme tomu v utorok zje spekacky v noci, tak bud nech ich dokúpi, ak chce ich mat aj v stredu, alebo ona medzitým hádam zisti, že už nie sú a tak na večeru dačo iné bude.
Podľa mňa si zbytočne robia nezmyselné problémy. Veď aj ona, ak má chuť dajme tomu v pondelok na nejakú šunku, čo naplánovala na utorok, tak si ju dá, alebo bude slintat, lebo"nie, je to až na utorok? "
Inak 3 kusy spekackov pre chlapa nie sú až taká obrovská porcia.

autor
17. aug 2022

@vler 🤷‍♀️ nie som pri nej, ona mi tvrdí toto. Keď jej to ok

autor
17. aug 2022

@jaskolka nie ona nie len on keď dôjde domov z piva. Ona resp oni zvyknú okolo 18 - 18:30 večerať. No neviem ja ju v každom prípade nechcem uraziť či ublížiť. Len som nevedela reagovať nezmohla som sa na slovo keď mi toto rozprávala. Keby mne tak bolo tak zjeme to na čo máme chuť a na druhy den už niečo vymyslíme alebo cestou domov z práce nakúpim alebo môj manžel. Môj zvykne napr z práce domov kupovať maličkosť napr pizzu alebo kebab... aj jej priateľ by mohol tak urobiť ze ked zjedol tie špekačky tak nech jej kúpi na ďalší deň pizzu alebo niečo z mekáča 😅

vler
17. aug 2022

Chapem. Zda sa ze nemaju vydiskutovane zakladne aspekty spoluzitia

mariaveronikag
17. aug 2022

@veronicka88 schuti som sa zasmiala :mám ti z založiť diskusiu že mi muž a deti zmarili moje plány den nevarit🙄?

sticker
veronicka88
17. aug 2022

@mariaveronikag 😩som rada že tá moja bolesť rozosmiala 🤪🤪🤪(srandujem samozrejme)

Autorka:ak by ten chudáčik kúpil pizzu alebo mekac obávam sa či by ho nevyhodili že totálne ničí jej stareotyp a narúša ich dokonale stolovanie 😔ja si myslím že vieme len o jednej strane bolo by fajn vypočuť aj jeho postoj

autor
17. aug 2022

@veronicka88 že by ho pošlem ho sem na MK? 😁

koniarova
17. aug 2022

Tu končí každá sranda. Ja navrhujem prinajmenšom hneď rozchod. Toto môže mať fatálne následky. Raz príde domov z piva a pustí sa aj do zásob v komore.😁

ddaassuullaa
17. aug 2022
veronicka88
17. aug 2022

@koniarova toto by malo ale fatálne následky len na jednej strane...na jej🙈asi by zinfarktovala....chudák chlap😛

a_andrejka4
17. aug 2022

Neplanuje si aj kedy budu sexovat 🤷🏼‍♀️🤣😇? Ale nie vazne to fakt urobi taky problem že zje spekacky? Ved ked nema spekacky vymysli alternativu, hadam ma aj nejake zasoby v spajzi, mrazaku atd. Alebo pride necakana navsteva tak neda im na stol nič lebo to nebolo v plane? Toto planovanie mi pride az extremne no kazdopadne nech si to vykomunikuje s nim, ale tiez by som nerada jedla iba podla rozvrhu, ved kazdy ma na nieco chut raz za cas a preco si to nedat ked je to v chladnicke.