icon

Kamarátka a jej priateľ

17. aug 2022

Ahojte

Rada by som počula váš názor. Mám kamarátku ktorá žije so svojím priateľom v spoločnej domácnosti, obaja 30+ bez detí. No a teraz k veci. Ona chodí raz týždenne na týždenný nákup, málo kedy 2x do týždňa a nakúpi všetko čo majú radi, naplánuje obed a večeru na celý týždeň a podľa toho tiež nakúpi . On chodí 2 max 3x do týždňa na pivo a keď sa vráti tak zje to, čo ona nakúpila. Napr zje špekačky ktoré ona naplánovala na večeru no keďže to on zjedol tak je po naplánovanej večeri. A ona potom je na neho nasratá lebo on to zjedol. Podľa jej opisu je jej priateľ inak ok, nechodí opití domov atď. Ako by ste reagovali vy? Je jej reakcia ok alebo preháňa? Vďaka

Strana
z4
retatka
18. aug 2022

Ja by som ho poslala do fastfoodu ,hádam zarába a 5€ ho nevytrhne z biedy.Úplne absurdne ,čo sa tu rieši za problém .Až by prišiel skutočný problém ,ako by ho vyriešili …keď špekáčiky sú obrovský problém .Veď nech sa idu na druhy deň najesť keď všetko pojedli 🙂

au1994
18. aug 2022

Moja zlatá, aj ja si takto pekne plánujem, navarený kurací paprikáš za plný kotol doslova, teším sa, že máme obedy obaja aj na tri dni a potom na druhý deň pozriem do hrnca a tam na spodku. Zožerieme no. 🙈😂😂🤷🏻‍♀️ Ani môjmu sa nechce chodiť na nákupy, keď skončí v práci o 21:00, ale za to polovicu peňazí za ten nákup mi dá. 🙂 Pijavicu by som neživila, ja tiež 💩 peniaze.

babydesire
18. aug 2022

Necitala som co tu kto pisal ani dalsie autorkine odpovede,,ale uvodny prispevok - ako vazne ?! Vo vztahoch su aj ine problemy ako zozrata vecera na obed...a ja chcem riesit len toto 😇

filomena76
19. aug 2022

@koniarova
@koniarova 🤣🤣🤣🤣

Strana
z4