icon

Kamarátka z dávna

2. dec 2021

Dohodla som sa po dlhej dobe odlúčenia s kamarátkou ,nevideli sme sa cca 6 rokov, tak sme sa dohodli že príde kumne , dáme si víno ,pozrieme film pokecame atď, lenže teraz som ju našla na inej sociálnej sieti a tam sa prezentuje ako satanistka , má tam obrázky s popisom že miluje satana, má tam samé rohaté postavičky, lebky, obrázok ženy ako keby pri sexe so satanom.
Ja som teraz v takej životnej situácii ze sa potrebujem obklopit len dobrými ľudmi a všetko toxické a negatívne chcem zo svojho života odstrániť.
Snou som trávila vždy veľmi veľa času velmi som si snou rozumela vždy keď mi bolo najhoršie tak mi pomohla no ja neviem teraz, myslite že takýto človek moze priniesť nejaké zle energie do môjho bytu? Ja som si snou už zažila všeličo. Vždy keď som u nej bola tak mala “duchov”/energie doma. A keď som prišla a začalo všetko trieskať na hornom poschodí tak začala im nadávať a vtedy to prestalo. Ale keď už z tohoto prešla k satanizmu tak sa bojím že mi tu nechá suvenír a môžem sa aj po💩

hipuska
2. dec 2021

Kto sa komu ozval prvý? Resp. kto navrhol stretnutie?

autor
2. dec 2021

@hipuska ona , takto : “ Fiiiha ty si vzdy bola taka super impulzivna nestretneme sa niekedy“

marse
2. dec 2021

ak nechceš tak sa vyhovor na coronu 🙂

barborachors
2. dec 2021

kolko mate obe rokov, 16? 🤣

autor
2. dec 2021

@barborachors prečo by sme mali mať 16? Ona ma 30 a ja 25. Keď nemáš čo k veci napísať tak sa zdrž komentára a vysmievaj sa inde.

vikusjk
2. dec 2021

Rob hlavne to, co citis. Chces sa s nou stretnut, alebo nie? Ak po tychto zisteniach uz nie, tak to zrus. Ak ano, tak sa stretnite. Niektore veci v zivote si zbytocne komplikujeme ;)

autor
2. dec 2021

@vikusjk ja by som sa sňou stretla rada len už mám dieťa a asi je strach silnejší ako ten chtič , mala umňa aj prespať a ja som taká náchylná na tieto veci , mne buď niečo niekto závidí alebo nedopraje alebo niečo a mne sa hneď zle veci stanu úplne nešťastie mám potom. 😃

vanda323
2. dec 2021

Nestretla by som sa snou. Také.vexo to není sranda

martina1201
2. dec 2021

Ahoj, prepáč, ale sama vieš čo sa u nej dialo a ty súhlasíš so stretnutím? Ja by som sa s ňou nestretla ani keby satanistka nebola..... Nechranis len seba ale aj dieťa. A čo máš teraz spraviť? Napísať jej pravdu. Prepáč našla som ťa že vyznavas satana a mám rešpekt pred ním aj tebou, radšej by som bola keby sa nestretneme ani u mňa a ani inde.

Či to pomôže? Skôr nie, keďže sa ti zlé veci dejú už len keď niekto ti nepraje. Nečakaj že ti bude priať len to dobré keď sa stretnutiu budeš chcieť vyhnúť.....ak si veriaca pros Boha o pomoc v podobe anjelov, nech chránia teba i tvojich blízkych. To ti od zlého pomôcť môže. Daj si vysvätiť byt.

caroline_
2. dec 2021

Ja by som sa s nou urcite nestretla

renirv
2. dec 2021

Pripajam sa, radsej nie a na co. To si program vymyslim aj sama nejaky.

maria1678
2. dec 2021

nie, neradím ti stretnúť sa s ňou, ja by som už na žiadnu jej snahu o kontakt nereagovala, ak máš záujem napíš ip, sú to vážne veci, vráť sa z kratšej cesty, tvoja intuícia ti napovedá aj sama.

ankare
2. dec 2021

Nie, nestretni sa s ňou,keď vyznáva takéto hodnoty.

barborachors
2. dec 2021

prepac ale pride mi divne ze davno dospelá baba vyznáva satana 😆 neni toho zla okolo dost? sa jej opytaj, pride mi to infaltilne ale k tvojmu problemu len tolko ze ja osobne uz len z tej zvedavosti by som sa s nou stretla, chcela by som vidieť ako stara koza vyznava satana 😂 omg

h2
2. dec 2021

Porozprávaj sa s ňou na rovinu. Povedz jej, čo si našla, že si z toho zmätená a nevieš, čo si máš myslieť. Ak zistíš, že to s tým satanizmom myslí vážne, povedz jej, že Ti to vadí a stretnúť sa s ňou nechceš. Nevymysľala by som blbosti, ako výhovorky. Povedz jej pravdu.

autor
2. dec 2021

@barborachors tak ľudia niesu všetci rovnakí, aj starší ľudia vyznávajú kadečo, a keď tebe to príde divne a nemala si to “šťastie “ sa s takými vecami stretnúť tak ďakuj bohu ☺️ Ono ja som tiež neverila na take veci a smiala som sa a robila z ľudí psychopatov kým som to nezažila na vlastnej koži.
Ani som nemyslela že by sem prisla a robila by rituály ale že keď niečo človek vyznáva tak z toho nasáva energiu či už je to dobre alebo zle. Tiež nikde netvrdím že mi sem príde duch v bielej plachte s vystrihnutymi dierami v oblasti očí😃 len proste na tie energie verím ☺️ A inak aj keby sme mali 16 tak čo je natom? Často krát sem napíšu baby v tomto veku žiadajú o radu a tu ich DOSPELÉ ŽENY , MATKY. vysmievajú a ponižujú. To mi rozum nebere. 😃

autor
2. dec 2021

@h2 aj z toho mám strach , že začnem vôbec tuto tému a ak poviem že kvôli tomu sa nechcem stretnúť , že mi to vadí a bojím sa toho tak že sa nejak urazí že ju nerešpektujem že nerešpektujem jej vieru a ešte len vtedy mi to zlo “pošle” 😃

h2
2. dec 2021

To je blbosť, never takým nezmyslom, že Ti "pošle zlo". To, že niekomu šibe so satanizmom, ešte neznamená, že má nadprirodzené schopnosti.
Ak sa s ňou nechceš stretnúť už nikdy, tak Ti môže byť jedno aj to, že sa urazí.

bets
2. dec 2021

Nestretni sa s ňou, nepozyvaj ju k sebe domov. Povedz, že ti to nevyhovuje, nemusíš to bližšie rozvadzat a vysvetľovať.
Kto navrhol, že príde k tebe domov a prespi?

anonym0001
2. dec 2021

Ak 30 rocna "zena" je satanistka, tak to vypoveda nieco o jej mentalnom stave. Ja by som sa s takymi ludmi vobec nebavila. Ak by mi toto navrhla, asi ju bloknem.

autor
2. dec 2021

@bets ona to navrhla že ma príde pozrieť a že či môže prespať lebo ja bývam ďaleko odnej a nemá auto tak musí prísť vlakom

h2
2. dec 2021

No ak je Ti blbé ju poslať do kelu kvôli satanizmu, tak nie je nič ľahšie, ako využiť vo svoj prospech súčasnú situáciu: je lockdown, čiže žiadne návštevy. A už vôbec nie také, ktoré si 6 rokov nevidela a sú zďaleka a chcú prespať. Máš malé dieťa. Žiadny ďalší argument nepotrebuješ.

evica17
2. dec 2021

Vyhovor sa na karantenu a ze sa jej ozves a neozvi sa....alebo mne sa dve kamaratky vyhovorili, ked sme sa mali po x rokoch stretnut, ze maju kramy, ze sa ledva hybu a ze ked sa im.bude dat sa ozvu.....a uz sa neozvali . Sice trosku blba vyhovorka ale apson.som.pochopila na com.som a zvlast ked uz sa neozvali potom

ibrunova
2. dec 2021

prespať? no to už vôbec nie. Normálne to nerozvádzaj, nevyhovuje ti to sa stretnúť.

diewcatqoo
2. dec 2021

Je divne, ze 30tnicka sa na socialnej sieti takto prezentuje, ale budis. Len chcem podotknut, ze nie vsetko, co ludia davaju na socialne siete alebo ako sa prezentuju pred publikom, je pravda.
Mam par znamych, ktori su metalisti. Ale taki akoze vidis ich na koncerte alebo pozries si ich na facebooku (IG nemam) a ide z nich strach. Pritom v skutocnosti su to uplne mili ludia a toto, co prezentuju pred svetom, je len ich "show". Jeden z nich pracuje ako zdravotny brat v nemocnici, druhy dobrovolnici v utulku, treti vystupuje na koncertoch, kde sa olievaju umelou krvou, pritom je vegan... Napr. aj Alice Cooper robi show aku robi a pritom je to hlboko veriaci a skromny clovek.
Na tvojom mieste by som sa jej opytala, preco sa tak prezentuje a ak ste kamosky, urcite ti to povie. Ak budes z jej slov citit nieco zle, tak to stretnutie odvolaj. Ale sudit len z prveho dojmu a mat vopred obavy z nepoznaneho je divne, obzvlast ak ste si predtym dost rozumeli a navzajom si pomahali.

sashabb
2. dec 2021

To len mne príde zvláštne, že osoba s ktoru si sa nevidela 6rokov sa k tebe pozvala a rovno aj na prespatie? boli ste vôbec aspoň v nejakom kontakte za tie roky? človek sa formuje stále, už dávno nemusí byť taká ako tých pár rokov dozadu.
Mne ak by sa takto niekto ozval, tak by som to rovno zarazila. Bolo by mi to nepríjemné. Stretnúť sa áno, ale nie u mňa doma a už vôbec nie prespať.

sidicek
2. dec 2021

Ja na to neverím, ale stretávam sa s ľuďmi s podobnými hodnotami.

monka105
4. dec 2021

Ja by som sa nebála, že mi domov donesie ona negatívne energie, ale viac by som sa bála, že ja si do domu privediem psychicky chorého človeka. 🤷🏻‍♀️