Zrazu sa z mojej dávnej lásky stala moja jediná podpora

28. feb 2023

Ked som bola mlada mala som taku prvu lasku. Len to nevyslo pretoze z jeho strany nebola ta povestna iskra. Co to sme spolu aj tak mali. Bolo to z mojej strany fakt silne. Potom som pochopila ze to nema zmysel tak som to nechala tak a nasla si teraz uz mojho manzela zamilovala som sa sme spolu uz dlho mame deti. Ale v ako v kazdom manzelstve prisli problemy a krizy. Nemam ziadne kamaratky pripadam si sama. Zacali sme si s tou prvou laskou pisat vzdy ma vypocuje poradi povzbudi. Akoby mi len on rozumel. Moze sa stat z davnej lasky takato "butlava vrba" ? Ako aj sme sa videli lebo byva blizko. Pokecali sme je mi s nim dobre ale ako uz to je na urovni len toho kamaratsva takej vdacnosti ze mi tak rozumie. Len ci to proste nevadi ci to nie je divne. Fakt je to akoby moj jediny kamarat. Verim mu ako nikomu.

mimi3008
28. feb 2023

Podla mna korculujes na tenkom lade...

babovka2321
28. feb 2023

Ja neviem, ale tebe by sa pacilo, keby si tvoj muz spravil zo svojej davnej lasky butlavu vrbu? Ak mas chut manzelstvo zahodit a ist hladat inde, najskor si pories to.

autor
28. feb 2023

@babovka2321 nie praveze ja nechcem nic zahodit. Ani nemam nejake postranne umysly. Nic za tym nie je

babovka2321
28. feb 2023

Ale aj bez tvojich postrannych umyslov toto voci tvojmu muzovi nie je pekne. Namiesto hladania butlavych vrb sa snaz radsej pracovat na vztahu s muzom, takto sa problemy a krizy neriesia... Nedopadne to dobre.

autor
28. feb 2023

@babovka2321 ale on ho tiez pozna. Bol nam aj na svadbe. Je to proste kamos

zuzanka.zuzu
28. feb 2023

verim mu ako nikomu? ježiši tieto snílkovské ženy 🙄 ver len sebe!

madeline1
28. feb 2023

vykasli sa na to, kedze si vydata

autor
28. feb 2023

Dobre dakujem za nazory tak asi je to zvlastne. No musim si nast nejaku kamosku ☺️

moonlight1210
28. feb 2023

Zakladne pravidlo: co vie viac ako jeden clovek, uz nie je tajomstvo. Ak su veci, co naozaj nechces zazit, ze raz najdu cestu na svetlo bozie, nehovor ich nikomu. Ani najlepsiemu kamosovi/kamoske.
Vsetci mozu sklamat, zradit. Aj ty ich.
Nemozeme si to mat vzajomne za zle, sme len ludia.
Proste su veci, co by si kazdy mal nechat pre seba, ak chce mat istotu (alebo nebyt s nimi konfrontovany).

A este jedna vec. Pre teba nevinne vykecanie sa kamosovi. No az sa to dozvie tvoj muz, chyti to uplne inu prichut. A nemozes sa mu cudovat, ak to bude brat velmi osobne. Aj krizu to moze prehlbit a nie vyriesit. Dokonca uz vyriesenu krizu znova spustit.

Ak uz, vykecanie sa rovnakemu pohlaviu bude znasat o kusok lepsie.

miadi
1. mar 2023

To ze vam bol na svadbe neznamena nic . A urcite to nezastavi ani jedneho z vas ked sa stretnete v slabej chvilke ty budes nahnevana na muza a tento kamos bude velmi chapavi a na nejake nezavazne vrznutie mu ani ta iskra chybajuca nebude chybat. Ty si tak vdacma ze ta Niekto vypocuje , ze si ho velmi idealizujes . Vzdy sa ti pacil a teraz ti pride ako rytier na bielom koni. Radsej sa zameraj na svoje manzelstvo. A na butlavu vrbu si najdi kamosku tam aspon budes mat istotu ze nevyuzije tvoje zle citove rozpolozenie vo svoj prospech.

autor
1. mar 2023

@miadi pacil sa mi vtedy pred rokmi teraz uz vobec nie. Ale dobre ako ste napisali viacere asi radsej najst nejaku kamosku

bloger
1. mar 2023

Podľa mňa je dobré, že niekoho takého máš. Je super mať niekoho s kým si človek rozumie. Prajem ti všetko dobré.

siska53
1. mar 2023

Tak to je super! Za na ok. Tiez som mavala aj muzske butlave vrby a v pohode, oni vedia dat taky iny pohlad. A nie, nikdy nic nebolo zneuzite. Drz sa.

autor
1. mar 2023

@siska53 dakujem ved prave to sa mi paci ze to je z muzskeho pohladu my zeny myslime nejak jnak 😄 ale tak viac nazorov bolo ze je to zle tak neviem

autor
1. mar 2023

@bloger dakujem ☺️

retatka
1. mar 2023

Treba si to vážiť ,vyrovnaný človek nevidí za tým nič nekalé ,ak to ma v hlave upratané.Žiarlivec muža /žena bude s tým mať určite problém a už bude mať scenáre v hlave ,že podvádza .Tvoj muž s tým problém nemá ,poznajú sa .

autor
1. mar 2023

@retatka ano presne e tak aj sa pytal s kym som bola minule von vravela som mu. Tak sa netvaril zeby v tom bol problem

miadi
1. mar 2023

Ved kludne sa snim kamos ale tak ze raz za mesiac max na kavu a tema vesela. Nie ze si z neho urobis butlavu vrbu a mas pocit ze on jediny ta chape. To je nebezpecne.

autor
1. mar 2023

@miadi chapem ako to myslis ☺️ dakujem

beata_k
1. mar 2023

Ale je tu jeden maly, no podstatny problem. Ty mas s manzelom krizu. Toto dobre nedopadne.

autor
1. mar 2023

@beata_k ale nie je to nic take co by sme spolu nevyriesili