Kamarátke som neuvarila kávu
Ahojte, vznikla situácia podľa mňa prehnaná reakcia ale tak chcem si vypočuť aj iný názor.
Prišla ku mne kamoška (stretáva sa nepravidelne raz za par týždňov nakoľko mám maleho syna do 1 roka) a vravím je že ak by sa nenahnevala kávu jej môžem spraviť až ked sa malý zobudí kedže máme kávovar s mlynčekom a ten dost hučí a stava sa že ho to zobudí ale že ak chce môžem jej spraviť zalievanú , nesku - to odmietla s ironickou poznámkou ...
po chvili sa zdvihla ze ona si potrebuje dať kávu a odišla
neskôr mi pisala naša spoločná kamoška že sa jej stažovala že odkedy mám syna tak som lakomá že ani tu kávu jej nedám pritom som je ponukla pitie aj koláč a niečo slané
myslite že som jej mala tú kavu spraviť ? dakujem
@slavomira236 tak kávovar máme hlavne kvôli sebe , je rada pijem čerstvo namletú kávu a tiež capuccino a latte je super si spraviť doma - máme aj rôzne sirupy a prichute
Mám doma dve deti (2,5 roka a 4 mesiace) a kávovar čo si sám melie zrnkovu kávu … minule tu cez obed kedy baby spali robili chlapi opravu kotla a obaja pochopili že im kávu uvarim za 30-60 min keď sa baby zobudia a nemali s tým najmenší problém, na kávu si počkali a vypili si ju o 30 min neskôr … kamoska keď nie je ochotná na kávu pockat nech si hľadá bezdetné kamošky
@patka06 asi nemáš kávovar tak nevieš ako hučí mlynček, ja ho nezapínam ani ked spí muž a on ho tiež nezapína ked ja spím je to dost nepríjemný zvuk
@tosomja ja nechodím po špičkách okolo malého je naučení spať ked niečo robíme a je hluk , vrava a pod teraz má spankovú regresiu cize som rada ked spí viac ako 30 minút a mlynček na kávu dost hučí a je velmi nepríjemné dokonca aj mne ked ma za spánku vyruší takýto nepríjemní zvuk
Bezdetná kamoška 🤷 pochopí keď bude mať vlastné deti a bude chodiť po špičkách keď KONECNE zaspia.. bude rada aj za studenú nescu z pred 10tich hodín.. potom jej pripomeň, či si nezapne mlynček kávy 😅
@stanulienkat akože nič? Čítala si to celé?
@jana_eyre_2 😂pekny postreh
POviem na to tolko, ze to nie je tvoja kamoska. Tiez taka ku mne sem tam zasla a po par mesiacoch som s tym sekla.A tu ta este aj ohovara za chrbtom s inou "kamoskou".
Netrap sa, aj taki ludia su.
@mamula20 take debilne rady si strcte niektore, otrasne citat taketo premudrele rady od zien ktore si myslia ze vsetko vedia najlepsie…a ked dieta od narodenia nechcelo spavat, a po hodinach konecne zaspi tak odporucas mu ist hned pri hlavu mixovat??lebo ano, su aj take deti ktore nespia poriadne od narodenia a nedaju sa len tak jednoducho uspat a ked konecne zaspia na chvilu, tak posledne co tu zenu trapi je ist robit hluk aby si nan dieta zvyklo!
@mamula20 bud rada. Moja dcera sa zobudila aj ked som si v kuchyni zamiesala kavu a cinkla lyzickou o salku. Pocula to cez dve dvere a zobudilo ju to! Od narodenia nespavec, spanky 30min, v roku a pol uz nespala poobede vobec. Velmi narocne dieta. Ked spala, ani britskej kralovnej by som vtedy nenamlela kavu.
kámoška je tak trochu krava, a na tvojom mieste ju už kámoškou už nenazývam. Nemá deti tak nechápe prečo nemôže hučať kávovar😵 to nič, dojde jej keď bude mať vlastné. A absolútne sa tým netráp, normálny človek to pochopí, debil nie
Chyba je v kamoške. Vysvetlila si jej, prečo nie a ona tvrdí, že si lakomá. Čiže - ohovára ťa, klame o tebe ďalším ľuďom, aby ťa očiernila 🤷. Divná kamoška 🤷.
My nepijeme kávu, VÔBEC. Kamoška, keď k nám ide, nosí si vlastnú, lebo že nescu ona piť nebude 🤣🤣🤣🤣, tú máme občas, keď si ju donesie moja mama a nechá u nás. U nás káva zvykne splesnieť 😜.
Nie, pravdaže si jej tú kávu z kávovaru nemala robiť. Zachovala by som sa rovnako. Mne dieťa zle spalo a aj keby ku mne prišiel anglický kráľ, tak kvôli nemu ten hlučný kávovar nezapnem.
U mna by skoncila. Ohovarat ma za takuto vec? To nie je kamoska. Ja deti nemam a viem,ze ked dieta spi,tak treba byt ticho a uz vobec by som od niekoho necakala,ze si necha zobudit dieta kvoli mne. Kavovar je hlucny. My si doma tiez rano nerobime kavu,ak jeden z nas este spi. Jednoducho ten kavovar,mlyncek v nom je tak hlucny. Az sa mi rozum pozastavuje,ake hluposti si dokazu ludia vo svojej hlave zmysliet.
Autorka mám to iste. Nerobím kávu po určitej dobe synovho spánku z rovnakého dôvodu. Ten mlynček melie zrná tak nahlas, že mi syna, katastrofálneho spáča, zobudil niekoľkokrát. Zvyknem ho pustiť tak max. do 30min od jeho zaspatia, kedy ma ešte tvrdý spánok. Potom už nie. Bezdetné a mamy, ktoré mali ukážkových spáčov to nikdy nepochopia. Taka kamoska ti ale naozaj nestojí za veľa.
Ale sak mne sa nemusis ospravedlnovat ani opovrhovat tym co robim ja. Ja mam termosku - kavovy poharik termo,krasne kavejku urobim a kamoska si ju pije akoby si kupila kavu na cestu niekde napr na benzinke.. takuto termosku som myslela. Bezne si tak robievaju ludia doma a beru zo sebou do prace.je to podla teba fakt tak priserne? :D :D Ja som ti nepovedala ako to mas urobit,len som napisala ako to robim ja.
@katuskamala1 hanba by ma fackovala, keby som pred návštevou začala do salok nalievať kávu z termosky 🙄😀 toto je už druhý extrém.
@orangiiina
Kamoske. Jednej . To som napisala. Dala som ano do termosky,tejto na fotke. Este mi ju i pochvalila. Bravam si v tom kavu i ja do prace,i ked niekam idem do auta. Nefackuje ma hanba.
Niekto je lakomí ist do kaviarne, tak radsej ide ku "kamoske" na kavu zadarmo. Toto ale nie je kamoska....
Vymen kamosku🤷🏻♀️
Toto nie je kamaratka, netrap sa nou. Ani ja by som nerobila kavu, ak by mi to zobudilo dieta. Ak by bola kamaratka, pochopi to. Je to hrozne..lebo toto si neviem predstavit,,ze idem pozriet kamosku a ked mi neurobi kavu a ma na to dovod, tak sa zdvihnem a odidem.
Ja by som neriešila,či som jej mala spraviť kávu,ale to,či je to kamarátka....

@hruska91 nooo ved toto sa mi nezdá ze kvoli káve sa sťazuje , mozno sa nieco stalo predtym co sa jej nepacilo , neviem