Kamarátstvo po rozchode
píšem anonymne, hoci extra radu nežiadam, skôr názory a vaše skúsenosti s vašimi ex-ákmi po rozchode. vlastne ani neviem, ako pomenovať tému tak, aby vystihovala to, čo mám na mysli...nevadí...skúsim priamo k veci....som rozvedená, s exmanželom super vzťah, dcéra 11 r. tiež, sú spolu denne, toto nie je téma o ňom, to len na okraj....po rozvode, po 5-tich rokoch som mala priateľa, boli sme spolu vyše 2 roky, všetko sedelo, všetko super, pre mna fajn chlap, mal nás rád obe, dcéra si na neho dosť zvykla, venoval sa jej, on - bezdetný, slobodný, zodpovedný, naozaj veľmi fajn človek, ale rozišli sme sa, nakoľko ani jeden z nás po 2 rokoch vzťahu nechcel nijako zásadne zmeniť svoj život a stretávanie/randenie mna osobne ako 40r. ženu prestalo baviť. iný problém sme nemali, takže mi nijako neublížil, ani nič. mám ho rada, (ale neľúbim ho už), hoci už sme asi 9 mes. rozídení a nie sme v kontakte, dcéra stále na neho nezabudla, stále sa vypytuje či by sa s ním nedalo stretnúť a pod.mna to už ubíja, ja som jej situáciu vysvetlila, furt si nedá povedať, ona ho má stále rada (naozaj sa k nej správal veľmi pekne). mne to celé prišlo ľúto kvôli nej a tak som mu po tých 9 mes. napísala sms či by sa teda nechcel stretnúť aspon na kamarátskej úrovni - nechce....vraj si to nevie predstaviť....tak ma to zamrzelo, ale akceptujem...ako ste na tom vy, ak máte skúsenosť? mrzí ma veľmi, že dcére chýba, ale ja ho už neľúbim ☹
@lindalindalinda no, ale, zial, tak to byva. s tym nic nenarobis. hlavu hore a pozerat dopredu. niekde tam nieco pekne iste caka 🙂
Dcera se s tím vyrovná. Má vlastního otce, se kterým se předpokládám setkává, tak nepotřebuje další mužský element, který by jí otce nahradil. Spíš bys měla dceři vysvětlit, že tvůj bývalý přítel už o setkání s vámi nestojí. Sice jí to asi ublíží, ale je to pravda a ona by to měla vědět. Pak se na něj možná naštve a už se po něm ptát nebude. A pak se z toho vzpamatuje 😉
@lindalindalinda necitala som celu diskusiu, ale....som na tom podobne ako ty...mala som priatela, ktory sa rozhodol, ze budeme stastnejsie bez neho, neviem ako k tomu prisiel, ale takto predostrel rozchod..bolo to mesiac pred vianocami..mam 10 rocnu dcerku, ktora ho mala velmi rada a kedze sa o nu biologicky otec nezaujima,tak jej nehradzal ciastocne aj otca..boli sme spolu 6 rokov..malej chyba, pyta sa na neho, ale vysvetlila som jej, ze by nebolo vhodne stretavat sa s nim, kedze sa rozhodol od nas odist, a zda sa, ze to pochopila...mrzi ma to, lebo ho mala velmi rada, ale takto to je lepsie 🙂
@majulka0509 tak toto ma dostalo. po 6 rokoch? uff...to je na mna silne kafe, to by mna teda mrzelo sakramentsky viac. 😒 nedalo mi, bolo mi dlho, tak som mu zavolala, ci nema chut ist so mnou von posedieť, normalne sme sa cez fon bavili aj vratili k rozoberaniu vztahu a povedal, ze nie, lebo by ma len videl, možno pusu na líce a uz by bol v tom zas po usi namotany, skoda... 😒 ale na druhej strane ho to celé mrzi a mozno by sa rad stretol aj s mojou dcerou, aby sme sa normalne aj s nou všetci spolu porozprávali, ale ze váha. a kedže to je moja dcéra, nie jeho, som povedala, že toto si musim s nou ja vyriešiť, nie on...aj ked...
@lindalindalinda ani nevies ako to mrzi mna, ale zmenit to neviem, kedze je to jeho rozhodnutie...ale nerada by som svoje pocity rozoberala takto verejne 🙂
Nevím, jestli jsi to tu někde psala, ale proč od vás vlastně odešel, když se nechce vidět, aby se do tebe zase nezamiloval? 😖

@mawka vies, ja som ako truba mozno naivne cakala, ze bude rad, ze mu to padne vhod, ze to stekanie cet net, ked sme sa tak dlho rozchadzali nas uz preslo a ze sa mozme vidiet s chladnou hlavou. obaja. on bol ten, čo to tak chcel a tak mozno ostalo zas moje ego zranene teraz alebo čo....nepochopila som to....on bol ten, čo škemral o vsetko a zrazu škemram ja....sa to akosi otocilo a mozno som zrovna u neho s tym nepocitala, tak ma to vykolajilo 😖