icon

Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?

23. jan 2022

Ahojte,

sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...

Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste

Ďakujem

Strana
z10
janka2273
27. jan 2022

@svetkaadamko aj som som práve dočítala celú diskusiu a tiež ma mrzí,že to pomazala 🤔 ale tak podstatné je,že to zvládla,ostáva jej popriať veľa šťastia do ďalšieho života 👍😘

autor
27. jan 2022

Kočky moje, áno, pomazala som, lebo mi z toho bolo až zle, keď som si po sebe čítala, ale nič sa nezmenilo, ani nenapravilo, situácia je aká je.

autor
27. jan 2022

@svetkaadamko Vysvetlila som to mazanie kočke vyššie, nič sa nezmenilo, on nezabojoval, nemal náš vzťah ako prioritu...je to ťažké a aj mne je ťažko

janka2273
27. jan 2022

Drž sa,bude to fajn,neboj 😘😘 so staršími chlapmi sú častokrát problémy,vieme o tom svoje 😂😂🤦🙏 časom sa nad tým len pousmeješ,že aká si bola bláhová 😏 držím ti veľmi palce,takú dobrú a slušnú nevestu by chcela každá z nás,tak neboj, niektorá z nás starších ti dobrého muža určite vychovala a je len otázkou času,kedy si ťa nájde ❤️❤️❤️😘

brembo
27. jan 2022

@luckynat s tebou aspon chodil na wellnes ale s nou len do auta alebo u nich. Ako s nejakou k...u. To je smutné.

ivkaivka9
27. jan 2022

Verím, že ti je teraz ťažko, ale neboj, s odstupom času sa ti všetko uleží v hlave a tvoj pohľad na celú vec bude iný. Budeš len rada, že si to poriešila takto a v takom štádiu, ver mi. Si mladá, stretneš niekoho kto ťa bude ľúbiť a žiť len pre teba.

autor
27. jan 2022

@brembo Toto trošku dosť nie je pravda. Chodili sme po výletoch a dosť, kade tade. Ale to nebolo podstatné. Išlo o to málo času, čo sme spolu boli, jeho rodinu, to s tým bývaním...

autor
27. jan 2022

@janka2273 Jéj, ďakujem ti krásne za slová. ❤️ Vážim si ich a verím, že som po tejto skúsenosti aj múdrejšia, hoci to bolí. A zamérne som aj napísala, prečo tie zmazané komentáre a že to rozhodne nie je preto, lebo situácia by sa zmenila. Nezmenila.

autor
27. jan 2022

@ivkaivka9 ďakujem!

brembo
27. jan 2022

prepáč

sainatt
27. jan 2022

V kazdom pripade ti tiez drzim palce, prejavom si my sympaticka a na svoj vek inteligentna. Verim, ze sa ti podari najst niekoho s kym to ma zmysel (verim ze v tychto covid casoch je to tazsie ako volakedy). Drz sa

brembo
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jan 2022

@sainatt Ďakujem, rovnako želám len to najlepšie!

kocurikpupcek
27. jan 2022

@lujza123 svedkyňa jehovova....🤣🤣🤣odpadla som.Sa tu rehocem

any_soj
27. jan 2022

Ahoj 🙂 prečítala som diskusiu. Klobúk dolu, vážne. Dokázať prijať s takou pokorou a úprimnosťou to, čo ti ženy písali, a rozísť sa s ním... Wow. Si silná žena. Takže teraz ťa čaká budúcnosť 🙂 verím, že už len krajšia. Máš oveľa väčšiu hodnotu, než to, ako sa k tebe správal. K budúcnosti ti zo ❤️odporúčam vypočuť si tento podcast - Ako si nezobrať teľa. Prvá časť - 10 spôsobov, ako vstúpiť do zlého vzťahu - hovorí o tom, čo si všímať na partnerovi (ale aj na sebe), že či je vôbec schopný skutočne milovať (vieš, tie reči, ako chce tvoje dobro - jeho správanie, ako si ho opísala, hovorí o presnom opaku). "Na čo sa nespoliehať, na čo si dať pozor, čo si uvedomiť a čo netolerovať?" Nám sa to s manželom riadne rátalo, sme spolu skoro 7 rokov, ale počúvali sme to len nedávno a fakt, ako som si bola pred svadbou istá, že ma miluje (a po svadbe ešte viac) - tak presne tieto znaky, o ktorých týpek hovorí, som na ňom našla, že áno, preto to funguje, lebo on je naozaj schopný milovať. Manžel vraví, že aj ja. Myslím, že sa ti to môže zísť do alsich vzťahov, ale aj ak by sa tento ešte ozýval, aby si mala aj naďalej jasno. Počúvaj bez predsudkov, autor je kňaz, ale to, o čom hovorí v tejto časti, je jednoducho psychológia. S podobnou formáciou som šla do vzťahu a do manželstva a fakt to totálne stojí za to. https://open.spotify.com/episode/2iBa0NjaAmII7h...

autor
27. jan 2022

@any_soj Ďakujem krásne a pozriem si to. Nemám zbytočné predsudky a rada tomu dám šancu.

luckynat
27. jan 2022

@brembo vies co, ale ja som sa s odstupom casu ako ta k***a citila 😭

brembo
27. jan 2022

@luckynat tak to ti verím. To je mi luto.

jackie_1992
27. jan 2022

Cavo 🙂 ja som mala vzdy starsich muzov, nakoniec som sa za jedneho aj stastne vydala a poviem ti, niektori boli rozvedeni a mali deti a to vobec nebola prekazka, aby sme sa stretavali kazdy vecer, mali spolocnych priayelov, travili spolu vikendy aj dovolenky a pravidelne sa stretavali u neho doma a nie len na sex. Pocuvat hudbu pri vinku, citat si, ci pozerat na hviezdy cez stresne okno bolo na pravidelnom programe. Ked som sa rozisla a mala trochu slobody, niekedy som si nasla biekoho na sex. Bola som na vyskr ako ty, v podnajme, takze sme chodili bud na vikendy niekam, alebo sme boli v aute. Toto co popisujes ty, mi dost pripomina tie kratkodobe vztahy co som mala ja iba na sex. Aj muz v rokoch ta moze lubit, ale takto ako to popisujes, by to asi nemalo vyzerat 😔 mrzi ma tvoja situacia. Hlavne ak si sa zamilovala.

cucoriedkacucoriedka
27. jan 2022

Odchod...a to čím skôr...to načo ti je toto dobre...panko si ego masíruje...vážne to nemyslí...toto bude trvať dovtedy keď bude mať s tebou sex...resp ak ty mu ho budeš poskytovať..

brembo
27. jan 2022

@cucoriedkacucoriedka pánko je už na suchu. Autorka si to uvedomila,ked jej poslal sms s klišé o štastí. A aj sa s ním porozprávala. Smutné je,že si to odniesla ona,jej city a zranené srdce.

luizina
27. jan 2022

Si uplne uzasne mile a rozumne dievca zhruba vo veku mojej dcery a hned by som ta vystiskala za to, aka silna si a ze si nasla v seba silu ukoncit to a ver, toho zmrda by som za gule do prievanu zavesila, lebo ten ta cely cas len vyuzival, uzival si s tebou a este bol aj skvely manipulator. Ja som mama medvedica a teba momentalne vnimam ako svoju dceru a toto ma velmi mrzi, ze si v takom mladom veku musela zazit. Si uzasna a silna a nie, v tebe nebol problem a ani si nic zle neurobila. Uz na neho nereaguj, aj keby sa ti niekedy este ozval (co je dost mozne). Pozeraj len pred seba, lebo si úžasna a caka na teba uzasny zivot a dobry chlap. Srdiecko sa casom zahoji, neboj nic. Bud rada, ze si sa ho zbavila 😘❤️

brembo
27. jan 2022

A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame.
Autorka,tu ti mohlo byt podozrivé. Si mladučká,neskusená,bola si zalubenátak sa nemáš za čo hanbit. Nik nemá právo ta odsudzovat. Dám ti radu,až sa budeš s niekým stretávat,bude sa ti páčit,budeš ho mat rada a nechceš zase naletiet,tak ho nechaj počkat si na prvý sex niekolko mesiacov. Nech už bude zdovodnovat svoju potrebu akokolvek,nepolav. Ked bude chciet len sex,tak ho to po 2,3 mesiacoch prestane bavit zaručene a dá si odchod. Samozrejme nie je to 100% lebo si može popritom nájst bokovku.

cucoriedkacucoriedka
28. jan 2022

@brembo jaaaj...tak je dobreeee🙂

autor
28. jan 2022

@luizina Ďakujem ti krásne, veľmi milý a príjemný komentár, vážim si ho. ❤️

konvalinka41
28. jan 2022

Ak má dom kde by ste mohli byť a nechce ťa tam, tak sú tvoje pochybnosti na mieste. Na druhej strane je dosť nepravdepodobné, že by meral hodinovú cestu za tebou keby záujem nemal. Preskúmala by som viac v akom období sa on nachádza, že mu vyhovuje iba obmedzené stretávanie. Možno rieši nejaké problémy. Možno by som mu dala otázku, že čo pre neho znamenám. Tá ti veľa napovie.

autor
28. jan 2022

@konvalinka41 On momentálne býva v menšom byte, v lete sa sťahuje do domu, kde som aj bola, ukazoval mi vizualízacie, spomínal aj to, že by sme tam bývali spolu, keď sa to dokončí. Neviem, ako to je skutočne s tým bývaním, v čom tam bol problém, o čo ide. K tomu záujmu, xkrát som mala pocit, že záujem a úprimný má, lebo xkrát prišiel za mnou, snažil sa mi urobiť radosť...ale potom sú tu aj tie iné veci, z ktorých sa neviem vysomáriť, ako to je...jedna vec je veriť mu, druhá su tie pochybnosti, ktoré ma zožierali..naozaj neviem

majulikmajka
28. jan 2022

Nájdi si slobodného chlapa bez deti..pretože nikdy nebudeš na prvom mieste ..je to realita ,časom sa aj tam rozijdete…ty máš ešte ružové okuliare keďže je ti tvoj prvý vzťah -nájdi si seberovneho ktorý bude chcieť tráviť s tebou čas ….

brembo
Autor odpoveď zmazal
Strana
z10