Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?
Ahojte,
sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...
Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste
Ďakujem
@mandarinka555 V pohode, čakala som aj také ,,ostré" reakcie.
@hazelgracegus Ďakujem ti krásne! Rovnako ti želám všetko najlepšie a najkrajšie! ❤️
Vyzeráš byť rozumná baba, tak ruku na srdce...nevnímala si to niekedy tiež tak, ako som to napísala ? Verím, že si nájdeš normálneho chlapa 🙂
Super, ďalšia ktorá išla za bohatým a na sladké reči... Čo aký vzťah s ním ty chceš, o 10 rokov bude mať 53 rokov a ty 33 ... vieš čo je to za rozdiel? To je ako spávať s kamošom svojho otca, rovesníkom.
škoda reči fakt... a ano hore maju pravdu dosť pravdepodobne si proste užíva, aj keby nebol ženatý, určite s tebou do vzťahu nepôjde, nebude mať nervy na ďalší vzťah s mladou, teda okrem fyzického potešenia.
@bennn to si fakt myslis, ze každá zena, ktora ma starsieho partnera je zlatokopka? .. lebo mne tento tvoj príspevok tak vyznieva 🤔
@ladycat2021 čo každá, táto. Nauč sa čítať. A zďaleka nie jediná.
@bennn aha .. tak jej to bohuzial nevyšlo.. ale to neznamená, ze je zlatokopka .. ja mam tiež staršieho priateľa 🙂
tak sa postavit do svojej sily a ukazat svoju hodnotu ... spravit tomu ciaru ... tesit sa na nove .. drzim palce, nech sa rozhodnes spravne pre teba .... krasny den
@brembo Ďakujem dievčatá, pomohli ste mi tu veľmi, kedže som sa o tom nedokázala už baviť ani s kamarátkami a vy ste mi tu písali veľa reakcií. Ďakujem TI!
Naozaj nie je zač,ja som síce muž,ale na tom nezáleží. Verím,že o teba bude veľký záujem,si skvelé dievča.
@brembo ďakujem, a ospravedlňujem sa, že som doplietla pohlavie.
To je v poriadku,len som chcel,aby si vedela,že som muž,lebo ja sa tým netajím.🙂
@brembo ďakujem a som rada aj za mužský názor, kedže téma bola o mužovi. 🙂
super ale uz je, ze vies na com si ... uz len spravit potrebne kroky ku slobode ❤ niet za cim smutit ...
Podla mna sa este ozve (alebo ty jemu), ukoncil to takym sposobom, aby v tebe zostala hlodat myslienka, ze ci si urobila dobre. Tento stav sa dostavi v priebehu par tyzdnov. Teraz si sice odhodlana, ale pride obdobie samoty. Bolo by lepsie, keby sa spraval ako chrapun na poslednom stretku. Aspon by si sa skor dostala z tohto neperspektivneho vztahu.
Bud rada, ze cuvate, aspon sa ti lahsie z tohto vycuva..z takeho vztahu by boli iba problemy,nic perspektivne..
Zvládla si to bravúrne, buď na seba hrdá a váž si samu seba, podľa vystupovania si rozumná mladá žena. Raz budeš mať určite vzťah po akom túžiš!! Hlavu hore, to čo si praješ príde vtedy keď to nebudeš čakať.. všetko dobré!!
Vymaž si naňho všetky kontakty,všetky správi. Si velmy rozumná mladá žena,nenechaj nech ťa to položí. Nekontaktuj ho,zablokuj ho.
Ja ti tak poviem, mala som jedneho, furt ma len po wellnessoch vodil, rozvedeny, jedno dieta. A stale len taka prespavacka vo wellness hoteli a tak. Rychla kava cez vikend. A nakoniec z toho mojho rozvedeneho bol zenac s druhym deckom na ceste 🤮 tiez mi posielal fotky syna, ako sa ma, co robia, ako ho vzal lyzovat, ze je este skoro nas zoznamovat. A drb, na lyzovacke bol s rodinkou 🤢
A tiez som sa divila, co len na wellnesse robime, ze sak ja nie som az tak na tie sauny a bazeny. Lenze on mal doma zenu a decko tak preto ma domov nebral 😂
Tak som chcela vedieť, ako si to ukončila, ako to vzal on a všetko si pomazala 🤔 každopádne, neboj, bude dobre, si mladá, rozumná, najde sa určite niekto, kto ťa bude hodný 😊

@brembo Práve čítam, že sa rozišli, tak je to bezpredmetné...Ale myslím, že to vedela, len si to nepripúšťala....