icon

Kašle na mňa priateľ, alebo ja preháňam?

23. jan 2022

Ahojte,

sme spolu s priateľom pol roka, nebývame spolu, bývame od seba cca 70 km, ja som momentálne doma, kedže je online výučba a nie som na internáte, ale obaja máme autá, tak nie je problém sa stretávať, avšak poslednú dobu sa vídame málo. Raz, maximálne dvakrát do týždňa, aj to len na obede/večeri, ideme do kina, na prechádzku alebo sme u nás, občas keď mám doma rodičov, tak bohužiaľ nám ostáva len auto. A vždy to skončí sexom, lebo si logicky chýbame. Ja viem, že je to lepšie ako nič, ale ja som si vzťah vždy predstavovala ako viac času medzi partnermi, je to môj prvý vážny vzťah, navyše priateľ je výrazne starší, má svoje bývanie a príde mi, že akoby stratil ten záujem byť so mnou viac času. Keď som mu to minule povedala, tak mi povedal, že aj on to vníma, ale že teraz to prosto nevychádza.
Mrzí ma to, zároveň neviem, čo robiť, viem, že aj on sa snaží, keď príde za mnou večer na otočku hodinovú cestu k nám do mesta, píše mi, zaujíma sa o mňa, ale zároveň neviem, ako ďalej...

Prosím, napište mi váš názor, ja som z toho smutná, no mám pocit, že on nie, že preňho som ja až po jeho deťoch ( čomu rozumiem, tak to má byť ), po práci, koníčkoch...niekde na poslednom mieste

Ďakujem

konikmodry111
24. jan 2022

Juj dievča až mi ta je ľúto že si naletela takému chrenovi. Ale musíš to brat tak že všetko zle je na niečo dobre .. a čítam že sa stretnete, tak sa nenechaj namotat a držím silno palce aby si to zvládla 🍀

autor
24. jan 2022

@kubkovamama Nemam očakávania, bude opakovať to, čo vždy...som rada, že je to v reštaurácii, čiže neutrálna pôda, hocikedy sa môžem dvihnúť a ísť preč...našťastie..dám vedieť

autor
24. jan 2022

@konikmodry111 Ďakujem, cítim sa dnes smutno, ale tak vyrovnanejšie, pokojnejšie. Asi včera som sa dosť ,,prebrala"

lapalma
24. jan 2022

Dievčatko,
neuveriteľne si mi sympatická. Mladá a celkom rozumná...napriek tomuto "chybnému vzťahu".
Ale chyby robí každý a vo vzťahu sa človek v mladosti musí aj sklamať, aby vedel, kde je sever.
Na stretko sa poriadne priprav, spíš si argumenty a nenechaj sa vmanipulovať do roly tej nevďačnej, ktorej on dával veľa.....lebo nedával skoro nič :(
+ ty si zaslúžiš niečo lepšie, cítiš to !!!!
+ neposúvate sa nikde, toto nemá perspektívu pre teba žiadnu
+ sex v aute vo veku 41 rokov - toto e-e ....ponižujúce....prepáč
+ jeho byt a deti tabu ...ženatý .... nerieši ....si zlá, lebo sa pýtaš ...
+ stále len v tvojom meste ....
+ z čistej lásky si išla pod svoju úroveň, ale to sa nedá donekonečna
+ a bodni ho do srdca = rovesník je rovesník ( 🙂 vo všetkom - rozumieme si ? )
Odkráčaj s úsmevom a rozíď sa TY, lebo TY si zaslúžiš niečo lepšie .... a zaželaj mu všetko dobré ...odkráčaj ako MADAM ...a neplač, za rohom sa mládenci o teba pobijú 🙂

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
autor
24. jan 2022

@hazelgracegus ďakujem krásne! Dám vedieť.

autor
24. jan 2022

@lapalma Ďakujem krásne za tvoju reakciu! ❤️

aandrea9
24. jan 2022

Držím palce na posledný rozhovor. Nenechaj sa ukecat, zrejme budeš vinná ty, len aby uľahčil svojmu svedomiu. Ak nejaké vôbec má 🤷‍♀️ chlapi sú veľkí rozpravkari 😄 drz sa a všetko dobré mladé múdre žieňa 🍀

brembo
24. jan 2022

Tak toto je dosť chabé,čo napísal. Vzťah nechce riešiť,ale chce aby si bola šťastná. Farbu nechce ukázať,chce vycúvať ako genleman,že ako veľkoryso to ukončil. Nebuď smutná,že si onho prišla,nájdeď si iného,100x lepšieho. Máš na viac,než takého kreténa.

autor
Autor odpoveď zmazal
hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
hazelgracegus
Autor odpoveď zmazal
brembo
24. jan 2022

@hazelgracegus
Za tvoj príspevok ti dávam veľký palec hore

autor
Autor odpoveď zmazal
elenita
24. jan 2022

Chapem, je Ti luto, ze o Teba vobec nebojoval. Aj mne by bolo. Kasli na neho, mozes ist s cistym stitom vpred ❤

autor
24. jan 2022

@elenita áno, presne, aj keď som vedela, aké má postoje, ale som rada, že som są držala.

vierka987
24. jan 2022

Prečítala som si celú diskusiu a veľmi chválim, že ste sa stretli, neostali ti v hlave otázky, povedala si,čo si chcela, videla si reakciu, akú si zrovna nechcela a nie je čo dodať...... Tie trápne žvásty o tom, že chce, aby si bola šťastná, a pasívny postoj by ťa mal len utvrdiť v rozhodnutí ísť ďalej bez neho. Každý chce byť šťastný, a ak by si súčasťou jeho šťastneho života mala byť aj ty, určite by ťa nepustil a bojoval by. O pár týždňov budeš určite počuť ako je v pohode a možno už bude aj v ďalšom vzťahu. Neurobila si nič zlé, nič si nevycitaj, určite ťa tato skúsenosť niekde posunie a poucis sa z nej. Prajem ti veľa síl, pokoj v duši a nech ozajstná láska príde už čoskoro ❤️

autor
24. jan 2022

@vierka987 Ďakujem krásne z celého ❤️

rommie
24. jan 2022

Uznávam, správa sa slušne, ale nie férovo. Reči že tvoje šťastie mu je prednejšie sú pekné kecy, prepáč. Máš na viac, tým ako komunikuješ mi prídeš veľmi rozumná a inteligentná. Čaká ťa niečo oveľa lepšie, toto prebolí a zabudneš

autor
Autor odpoveď zmazal
kubkovamama
24. jan 2022

👍♥️ super si to dala a nelutuj

autor
24. jan 2022

@kubkovamama Ďakujem, neľutujem, len teraz až cítim, aký smútok na mňa prichádza a to som sa snažila celý deň niečo robiť, nech na to nemyslí...nevadí, vyspím sa na to a zajtra si opäť vymyslím robotu na deň, nech ma toľko nezožiera smútok a tieto myšlienky

rommie
24. jan 2022

Autorka jediné čo ma mrzí je že podľa mňa budeš mať problém nájsť si rovnocenného partnera keďže už v 23 máš väčší charakter a rozum ako 41 ročný 🤭

brembo
24. jan 2022

áno bude to boliet,ale nelutuj toho,že si to ukončila. Toto určite nelutuj. Bud na to pyšná. Máš charakter,čo o nom sa povedat vobec nedá. Som si istý,že si nájdeš niekoho 100x lepšieho,ako on. Držím ti palce a prajem ti pevné nervy toto prežit a vydržat,kým sa s tým nezmieriš.❤

autor
24. jan 2022

@brembo Ďakujem ❤️

brembo
24. jan 2022

ja ti to skutočne prajem,lebo si to zaslužiš. Máš to v hlave pekne usporiadané.hlboká poklona,že takto zmýšla tak mladé dievča-žena.

sticker
konikmodry111
24. jan 2022

Ty si taká zlata že ja ti prajem len toho najlepšieho chlapa pod slnkom a verím že si ta nájde❤️

mandarinka555
24. jan 2022

Podľa toho, čo píšeš, tak ťa má len na trtkačku 😝

autor
24. jan 2022

@konikmodry111 Ďakujem krásne ❤️

brembo
24. jan 2022

@mandarinka555 si to mohla jemnejšie napísat,ona má teraz problém čo robit so sebou,ako to ustát.