icon

Kde môžem stretnúť slušných dobrých chlapcov?

10. jún 2021

Možno trošku nezvyčajná otázka, ale mám kus problém stretnúť takých tých slušných dobrých chalanov. Kde takí chodia? Vek tak 20-25.

Strana
z3
autor
10. jún 2021

Bary to očividne nebudú. Ani cez kamaratov mi to nijak moc nejde. Mám už 20 a cítim už kus, že by som mala zabrať na tom hľadaní, lebo sa mi žiadny neujde.

mamamasama
10. jún 2021

v praci.. nie v tvojej ,ale v ich.. napriklad nejaky predajca, casnik, recepcny vo fitku...

nafka0483
10. jún 2021

Tak v takom veku bud v skole - prednasky, cvicenia, na mimoskolskym aktivitach, na internate, v posilnovni, v nejakom inom sportovom kruzku, v kniznici, na brigade. Alebo ak pracujes, tak v praci, cestou do prace nahodne v MHD, v restauracii, kaviarni.
V parku, na kupalisku, v meste na zmrzline...

Nechaj tomu volny priebeh, ked hladas nasilu, tak to ma vacsinou opacny efekt.

bibka26
10. jún 2021

nam raz profesorka na prednaske povedala ze dobry chlap sa hlada v kostole, kniznici alebo na prednaske :D neviem ja som svojho nasla na pokeci :D bez hanby priznavam :D ale vtedy bol pokec este o inom, dalo sa aj realen slusne pokecat, nie ako dnes.... v tvojom pripade kedze si mlada baba ako pisu vyssie v skole, v buse, na prechadzke ak z videnia niekoho stretavas... bary a diskoteky to asi nebudu no, ide leto posedenia na terase s kamoskami, hlavnenetreba tlacit na pilu ten pravy sa ti vkradne do zivota ani nebudes vediet kedy 🙂

anjelicek26
10. jún 2021

vyska, fitko, sport v skupinach, turistika skupinova

autor
10. jún 2021

Noo ja neviem či mám ja také šťastie alebo je fakt v mojom veku strašne veľa chlapcov typu - často pije (popripade huli travu) , počúva československý rap a tvári sa jak majster sveta. Či to vždy bol taký zlý výber? Keď ste boli v mojom veku, tak ako to vyzeralo?

nafka0483
10. jún 2021

Zalezi na tom v akej spolocnosti sa pohybujes. Vzdy boli aj taki aj taki.

kikuska63
10. jún 2021

Ja som svojho priateľa spoznala vo vlaku🙏🏼A vlastne strašne veľa ľudí som spoznala vo vlaku.

kvetinka75
10. jún 2021

tak vždy boli aj takíto. Máš len 20, nerieš to. Toľko má aj moja dcéra . V dnešnej dobe je to ešte mladý vek na nejaké známosti vážne. Chodievaj do spoločnosti, maj priateľov a ten pravý príde.

ella_price
10. jún 2021

Záleží aké máš postavené priority, v akej spoločnosti sa pohybuješ, kam chodievaš. Nikdy ti nikto nenapíše - tak, teraz nájdeš úžasných chlapov v knižnici. Nikdy nevieš kde a kedy spoznáš niekoho, kto ti sadne.

martinq54
Odpoveď bola odstránená
rubinka
10. jún 2021

Nechaj tomu voľný priebeh ten pravý sa objaví sám fakt nikdy nevieš kde a kedy není nutné niekam vyslovene chodiť a hľadať. Ale správne si poznamenala v bare to nebude ani na disko a podobných miestach. Osud si ta nájde.

autor
Autor odpoveď zmazal
22abigail22
10. jún 2021

Prečo nie v bare. Ja som tak stretla svojho súčasného partner a nedám ho za nič. ❤️
Vôbec nie je taký ako píšeš. No dobre, troška bol ale keď sme sa spoznali tak sa zmenil. 🙂

Ak študuješ tak na VŠ (nemusí byť priamo spolužiak). Ak pracuješ (aspoň brigádne) tak tam. Poprípade na kurze, vo fitku, na internete. 🤷

Pre mňa osloviť niekoho v MHD/vlaku alebo nejaký predávajúci je skôr trápne. Raz som to skúsila - oslovila som chlapa čo sedel vedľa mňa v buse a pozeral po mňa ako keby nejaký blázon. 🙈

autor
10. jún 2021

Noo ja netlačim nejak na pílu. Len mi príde, že 20 je už celkom dosť na to aby som začala niekoho hľadať. Predsa nenajdem si niekoho hneď ale možno aj o 2-3 roky. A možno aj viac.

22abigail22
10. jún 2021

Ale skôr odporúčam nehľadať lebo prisahám, že to má opačný efekt. 😅

autor
10. jún 2021

Som z východného Slovenska. Je to podstatné alebo prečo s a pýtate?

littlebubble
10. jún 2021

Nemáš také šťastie, je to tak.20 roční chlapci sú väčšinou ešte také detičky aj psychicky aj výzorovo.Česť výnimkám.Tak do 30tky im ešte zahrabáva a, že či to ovplyvňuje spoločnosť? No neviem.Ja sa pohybujem v spoločnosti vzdelaných ľudí a aj tam sa nájdu sexuálny predátori a nie je ich málo a je to o nich verejne známe.

Najlepšia rada je nehľadať.Z vlastnej skúsenosti ti radím.Nehľadaj.
Aj ja som silou mocou chcela mať taký vzťah aký mám dnes no na silu to nikdy nevyšlo.Tiež som si už myslela, že neexistujú zrelí muži a rovesníci boli a sú pre mňa nezrelí.

Ak by ti aj niekto prišiel do života tak daj tomu čas lebo niektorí sú schopní ťa ťahať za nos aj keď si myslíš ,,že máš vzťah,,.a oni ho majú s ďalšími tromi.To som videla na vlastné oči u jedného známeho.

Ja skôr v okolí čím ďalej tým viac počúvam od mužov do 30 aj po 30, že vzťahy im netreba len nejakú na sex takže musíš byť veľmi obozretná.

lucka_ke
10. jún 2021

kamošky nemajú bratov? ísť na výlet s viacerými mladými ľuďmi, väčšia skupina a uvidíš, či niekoho nestretneš... alebo brigády, nadväzuj rozhovory s predavačmi/čašníkmi/plavčíkmi - brigádnikmi, mnohí vysokoškoláci v lete brigádujú

viestta
Odpoveď bola odstránená
veronika_e
10. jún 2021

Ono neviem, ci cielen hladanie je ten spravny postup. Mozno ak by si sa tym tak nejak menej zacala zapodievat a trapit sa nad tym, tak by sa ti do cesty mozno lahsie niekto priplietol

janickacrazy
10. jún 2021

No ja mám 21-rocneho syna, študuje na VŠ, ale skoro nikam nechodí, keďže majú všetko on-line, diskotéky ho nebavia, do kostola nechodí ani do knižnice. Jeho by si stretla iba na internete a takých chlapcov je určite veľa. Ja som môjho muža stretla tiež na zoznamke na nete a je super.

janedoe
10. jún 2021

Treba tomu naozaj nechat volny priebeh. Neexistuje podla mna miesto, kde najdes dobreho chlapca, lebo z kazdeho na pohlad dobreho, sa moze vyklut "hovado" a naopak. Alebo to, co je pre jedneho dobre, tak pre druheho amen tma. Co som ja mala priatelov (snad dobri chlapci 😁), tak to bolo na internate, nas praktikant na strednej 🙈 (ale dokopy sme sa dali vo vlaku, kde som sa "naaaaaahodou" vyskytla a vedla neho "naaaaaahodou" bolo v preplnenom vlaku pred vianocami volne miesto 🤣), treti bol syn mojej kolegyne a posledny (teraz uz manzel) je brat mojho vtedajsiejo tanecneho partnera. A teda v zivote by som si nemyslela, ze budeme manzelia a mat 3 deti, lebo posobil na mna ako totalne hovado, ale vidis 😊 Je to najlepsi chlap pod slnkom a do toho hovada z prveho dojmu ma daleko.

autor
10. jún 2021

Ja sa tým nezapodievam nejak veľmi často. Len ma to tak napadlo, že sa tu spýtam, lebo posledné dni dosť premýšľam nad budúcnosťou. Ale neviem jak mi nehladanie pomôže. Veď v podstate to nič nezmení? Či?

ndrag
10. jún 2021

Najdi si nejaku zalubu, najlepsie sport a tam stretnes vela sucich chlapcov co nemyslia iba na alkohol a zabavu a budete mat hned aj nieco spolocne 🙂.

any_soj
10. jún 2021

Ja by som hľadala pri dobrovoľníctve, ideálne pri nejakom dobrovoľníctve, kde sa venuje ľuďom. Tam je podľa mňa predpoklad, že to bude muž schopný aj sa kus obetovať pre druhých, a teda nie totálny ignorant a egoista. A teda ja osobne, keby som hľadala, tak v živom kresťanskom spoločenstve, na stretkach a tak. Nie je to záruka, ale muži, ktorých z takého prostredia poznám, rozhodne vo väčšej miere spĺňajú predpoklad nevziať si teľa. Strašne super podcast s tým názvom 🙂 a pár kritérií, ktoré si všímať, aby som neskôr nebola prekvapená, kde sa to v ňom vzalo - a ono to tam bolo furt, len som si nevšimla... Napríklad schopnosť uprednostniť druhého... https://open.spotify.com/episode/2iBa0NjaAmII7h...

autor
10. jún 2021

Ďakujem, vypocujem si to.

katkamatka7
10. jún 2021

Viem, že sú obmedzené záujmové krúžky, no stavila by som na niečo, čomu sa venuješ, ako koníček,záujem,záľuba. Ak je to turistika, skontaktovať sa so známymi, kamarátkami, ísť na spoločný výlet. Vyvetrať hlavu, prísť na iné myšlienky, netlačiť na pílu. Nabudúce sa pridá niekto ďalší....Rozšíriť okruh záujmov. Ak je to šitie, pletenie, háčkovanie, patchwork, ...bude tam prevaha žien. Ale tie môžu mať kamarátov, synov, bratov, známych, ktorí by radi využili čas napríklad na bicykli, v prírode, spoločenských hrách, alebo len tak rozhovorom a možnosťami opäť sa pozrieť na veci inak.

autor
10. jún 2021

Kresťania neviem či sú úplne vhodní, keďže ja kresťanka nie som.

autor
10. jún 2021

Inak ďakujem všetkým, čo zatiaľ odpísali. 😇 Minimálne si z toho vezmem inšpirácie na voľnočasové aktivity.

Strana
z3