icon

Kde nájsť chlapa?

15. máj 2020

Ahojte, z pochopitelnych dovodov pisem inkognito.
Moja velmi dobra znama, uzasna zena, mala doteraz smolu na chlapa.
Troska popisem - ked sa rozchadzali, zistila, ze je tehotna. Aj ked byvali osobitne (od seba dva bloky) a mali striedavu starostlivost, nikoho ineho si nenasla a stale ju vyuzival 😔 ked sa jej blizil vyssi vek, snazili sa dokonca o dieta, ale nepodarilo sa, boli niekolkokrat na IVF, nakoniec sa dozvedela, ze caka dieta s inou. Cize 10 rokov prec a zostala sama....
Velmi rada by som jej pomohla, lebo si uz konecne zasluzi lasku. Problem je ale ten, ze nikam nechodi. Je pracovita, poriadkumilovna, dobre zabezpecena, stihla 40-tnicka, ale vyzera na 30.
Zienky poradte mi...kam sa ma prihlasit, aby sa sance aspon troska zvysili? Nejaky portal? Ale skutocne seriozny . Viem, je to nahoda, ale takto sa to nikam nepohne...aspon mierne rozptylenie a ine myslienky..najlepsie z vlastnej skusenosti. Pamatam si kedysi pokec, ale to este funguje a chodi tam niekto? Nechcem tu kritiku, uvedomujem si, ze bude ako bude...

Strana
z2
autor
16. máj 2020

@essenceee
Sme dobre priatelky a vztahy sme spolu riesili vzdy 🙂 chodila som s nou dokonca aj na IVF, v tom case som mala volno, tiez som bola tehotna. Nechcem to riesit za nu, ale rada by som jej nieco poradila, ak na to pride tema.
A ak sa rozhodne byt sama?
Tak sa rozhodne, podporim ju, problem vyrieseny, no momentalne by niekoho chcela, pisali sme si...kedze je to na dlhsiu debatu, mame sa osobne stretnut a ak o tom bude rec, asi jej spomeniem nejaky kurz alebo nejaky konicek. Ak nie, jasne, ze ju nikam neprihlasim a nebudem si pisat za nu 😃

daganov
16. máj 2020

@sante81 nemám v tom teraz prehľad, na pokeci som v živote nebola, ale skôr by som sa orientovala na pravidelný výskyt - koncerty, turistika, šport, výstavy...

janickacrazy
16. máj 2020

@brita7777 ja som sa tiež s mojím mužom zoznámila na zoznamke a sme spolu 11 rokov, takže sú tam aj normálni chlapi

marco88
16. máj 2020

Ahoj autorka.
Je to asi úplne šialené, ale skúsim.
Ak je tvoja kamarátka z Trnavy alebo okolia, rád by som ju pozval na kávu. Sympatickú, štíhlu maminu v jej veku už nejaký čas hľadám☕️😊🍀

ivangeline
16. máj 2020

Nejaká kresťanská zoznamka?

sticker
brita7777
16. máj 2020

@ivangeline haha 🙂 to je dobry tip, len neviem ci krestan bude chciet aj pripadnu nekrestanku.

brita7777
16. máj 2020

kde najst toho muza ? no tak ti poviem, muzi su vsade, ale take najzakladnejsie veci co si treba vsimat je - ci pije, fajci, klame ? (to zistis ak napr napise nieco do zoznamky, co nie je pravda, napr ze nefajci a vy sa stretnete a on si zapali, detaily), tiez by nemal byt hrrr so vztahom ( u normálnych dospelych muzov je to neprirodzene, ten kto sa hrnie rychlo do vztahu rad druhych ovlada, manipuluje, moze byt tyran - pubertakov neratam ti sa hrnu z inych dovodov), tiez ci nadava, ako sa sprava napr. v restauracii k servirke, v obchode k predavacke, je mily ? nevola homosexualov buzeranti, nekuka slintavo po babach alebo tak aby si si ho vsimla, nema vela kamaratok - aby si zdvihal ego, ci si vola s rodicmi kazdy den aj viackrat za den, je schopny ta pozvat na obed, kavu, drink a nepoziciava si od teba peniaze (mohol by byt gambler napr).. to su take minidetaily, a treba mat oci otvorene pri zoznamovani, treba si to opakovat a vystrihat sa takych a isto sa objavi

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
janinah
16. máj 2020

už tu taká tema bola a dosť odporučali zoznamku dáke Bodo či tak dáko sa to volalió,možno ma niekto opraví.

veverickav
16. máj 2020

Napis mi spravu...mam pre nu chlapa. Myslim to vazne 🙂

brita7777
16. máj 2020

@janinah Badoo 🙂

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
veverickav
16. máj 2020

@zahrajzlato 😆 tak nech si vyberie

janeninka
17. máj 2020

Myslím že pokec je už V dnešnej dobe nepoužiteľný, tinder je skôr pre mladších asi ( aj keď nikdy nevies), pri serióznom záujme sa skôr odporúča badoo alebo partner na úrovni. Myslím že to pomôže sa naladiť na vlnu že áno aktívne si niekoho hľadám. Toto obdobie tomu veľmi nepraje ... Ale ako tu bolo spomínané je podľa mňa skvelé ísť na to cez hobby - nové krúžky, dobrovolnictvo, skrátka skúsiť nejakú novú komunitu. ALebo len osloviť pár blízkych, nech vedia že to má takto a hľadá a na nejaké spoločne akcie by mohli zavolať občas slobodného kamoša, brata.

simuskaaa123
17. máj 2020

Čo sa týka badoo tak neviem no môžem povedať ze 2 ex odtiaľ mam a obaja psycho.. Len jeden sa nepretvaroval a druhy hej.. S druhým mam dieťa a robí mi peklo.. Pokec už pár rokov je raj sexuálnych predátor ov.. Súhlasím, mne kamoška z materského centra dohodila jej kamoša. Takisto veľa chalanov s ktorými som niečo riešila boli z cvicaku pre psov.. Mne sa ľúbi kamoskin brat ale asi už nemám šancu tak len tajné dúfam :D

brita7777
17. máj 2020

@simuskaaa123 badoo je des ☹

lanah
17. máj 2020

@marca12 keď máš 19 si ochotná sa prispôsobiť, keď máš 40 vlastné zvyky, ktorých sa nevzdáš...A vtedy sa ťažko hľadá

marca12
17. máj 2020

@lanah tak nejako som to aj myslela

marysa21
17. máj 2020

A z akého mesta je?

janka_23
28. jún 2020

@sante81 mam to bohužiaľ nejako tak podobne 😔

ownstyle
21. jún 2021

Ahoj,
v prvom rade to nevyriešiš za ňu, musí to chcieť sama, prípadne aj za cenu zmeny. Ak je neustále doma, jednoducho nemá žiadnu šancu nájsť chlapa. Iba žeby sa jej pošťastilo s poštárom alebo kurierom, čo je málo pravdepodobne, ale nie nemôžné.
Jednoducho - ak chce, musí zmeniť svôj životný štýl - musí chodiť niekde medzi ľudí, kde má aj šancu stretnúť niekoho. Možno je aj nádherná, ale ak ju nikto nikdy nevidí, tak sa nič nezmení.

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2