Ahojte baby
Kde najst v dnesnej dobe chlapa? Uz som dlhsie sama a lezie mi to na nervy. Rada by som niekoho spoznala no je tu ta hnusna korona a skoro nikde sa neda ist ...poradte aspon nejake zoznamky alebo nieco :(
Lov na trúdov cez coronu😅
Mozno su vsetci plachi tak mas smolu 😀
Snapchat ale to skôr pre mladé generácie 😅skus badoo 🤷♀️ale nenamotavaj sa hneď a dobre si človeka prever nie ze to bude nejaký úchylak
Koho stretnem tak kazdy len rozprava, ze si nevedia najst normalneho partnera / partnerku. Mne to uz pride ako nejaka choroba co sa siri v spolocnosti.
Predosle generacie s tymto problem nemali pretoze ani neboli socialne siete. Ludia sa stretavali na zabavach a proste randili lenze dnes mas tolko online platforiem, ze vsetci jednoducho len preberaju a spekuluju a nakoniec nedojdu k nicomu......mozno tak k zaveru, ze zu su vsetci dobri obsadeni.
Aj ked niekoho vhodneho clovek najde tak si povie, ze dokaze najst predsa len nieco lepsie a ked najde tak si znova povie, ze dokaze najst este lepsie.
Socialne siete Vam nicia moznosti niekoho stretnut pretoze Vam vytvaraju iluziu, ze mate k dispozicii miliony potencionalnych partnerov pod prstom.
Kedysi sa ludia spoznali v ramci mesta alebo okresu kde zili cez kamaratov, nevypisovali si s ludmi z celej krajiny pretoze nic take nebolo a vela z nich skoncilo v stastnych zvazkoch ktoreho vysledkom sme boli my.
Sucasne generacie s tymto maju problem. Ja sa Vam dievcatam vobec necudujem, ze mate problem niekoho najst. Aj priemerne pekna baba bude na pokeci ci tindri bombardovana denno-denne ziadostami o stretko.
Mozno to tym babam dviha ego, ze sa tolko zaujemcov hlasi, ale to su len kvanta parkov ktore su Vam hadzane tvare. Nic z toho ked Vy mate chut na poctive spisske parky.
Ak nemate stastie najst partnera na "zauzivanych" miestach ci sietach tak je na case zmenit strategiu. Robenim toho isteho ocakavajuc iny vysledok sa asi velmi daleko nedopracujete.
@kikus7 zalezi od štylu plažoveho baličstva. Ked ti niekto napise: Hi butyful, show me tits and vagene... tak jasné, že neodpíšeš 😀 ...
Partnernaurovni... Ja aj sestra máme odtiaľ manželov 😀... Je to už ale cez 5 rokov, takže neviem, aká je tá zoznamka teraz, samozrejme aj tam sú kadejaké typy divné, zadaní a tak, ale tým, že je to platené tam nie sú puberťaci a toľko úchylov
@leuchtturm to nie. to prichádza až v čase vážne naštrbeného vzťahu po rokoch prosieb o rozhovory a nápravu... nie po prvej hádke alebo pri nejakej tej kríze. hoci by trvala aj rok. napokon, v každom vzťahu občas niečo príde, ale to je dočasné. ak to už dočasné nie je, ale trvalé, tak tam.....hold..... človek hľadá spriaznenú dušu 🙂