icon

Kde si nájdem muža? Som z tohto už trošku frustrovaná

16. jún 2022

milé žienky prosím vás pekne, kde si nájsť muža?
zoznamky sú pre mňa absolútne neprípustné, aj som to skúšala, ale nebaví ma si písať a zistiť že si ani nerozumieme
navyše mám furt pocit kedže nevidím toho človeka, či by to vôbec zaiskrilo
veľmi by som si priala spoznať niekoho reálne, chodím plávať
a cvičím ale tam sú najmä ženy, na tom cvičení... stretávam sa aj s priateľmi, nemám problém sa zoznámiť s novými ľudmi, ale akosi stále nič.... nedávno som bola aj 2x na diskotéke ale tam teda nič-moc, je to maximálne krátky flirt, to som samozrejme vedela a nehľadala nič vážne
už nemám ani jednu nezadanú kamarátku, skôr moji kamaráti nie sú zadaní..
som z toho už unavená stále sa za niečím naháňať, viem, že to mám podvedome v hlave že čo ak si už nikoho nenájdem?
cítim ale že čím viac sa snažím, tým je to horšie, pretože potom som frustrovaná a tie zoznamky, naozaj pre mňa fuj.... ja len že či je nejaká šanca a ako sa možno rozptýliť a nastaviť do "nehľadania"... 🙂
každú kamarátku, ktorú mám, dlho byť samé nedokázali a vždy ma tlačia, aby som hľadala, lebo vraj kto hľadá ten nájde... a kamaráti sú skôr takí flegmatici, nehľadajú aktívne a sú spokojní ako sú, vraj ak to príde, tak to príde 🙂

Strana
z4
autor
17. jún 2022

@silvike presne takto to vnímam aj ja bohužiaľ, no áno väčšina a tuším už aj všetky moje kamarátky sú zadané niektoré už zasnúbené a to sú o 1-2 roky mladšie než ja, prípadne moje rovesníčky
samozrejme ma to frustuje a potom som z toho nešťastná, lebo občas niet s kým vybehnúť pretože každá chce už byt s tým svojim
našťastie nemám porblem chodiť aj sama alebo ísť s kamarátmi niekam 🙂
ale hlavne od tých kamarátok cítim tlak lebo občas nahodia reči že nebudeme mať deti v rovnakom veku alebo že kedy už im predstavím nejakého muža.....

silvike
17. jún 2022

A este...ja som vobec ale vobec nepouzivala ziadne soc.siete a e-zoznamky na nejake zoznamenie a pod. Vzdy vsetko som absolvovala v realite normalnej. Ako nezatracujem to len ze ja som to v zivote nevyuzila ani raz.

silvike
17. jún 2022

Hej, chapem, je to take...no...tak potom sa stretavajte viac s tymi kamosmi pohodakmi...mozno z jedneho z nich sa casom ukaze ten pravy ;) Alebo dovedu nejakeho dalsieho noveho kamosa🤩 Drzim prsty, urcite sa objavi aj ta Vasa polovicka. Pomalicky, v pohode, trpezlivo.... a nebrat si to velmi k srdcu, myslim zadane kamosky a ich "dobre" mienene rady. Dopriat im, tesit sa z ich vztahov a nezavidiet im. Aj Vam bude dopriate ;)

autor
17. jún 2022

@silvike ďakujem veľmi pekne, krásne ste to napísali a cením si tie slová lebo znejú povzbudivo a pravdivo 🙂
budem sa snažiť byť trpezlivejsia a viac si svoj život užívať možno je to čas na samu seba, možno preto je to teraz tak aby som si užívala každodennosť a tešila sa z nej viac

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
vlcik1
Odpoveď bola odstránená
autor
17. jún 2022

@vlcik1 tak ten 44 ročný @athom si už neskrtne na MK ;) môže loviť inde...

vlcik1
Odpoveď bola odstránená
athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Autor odpoveď zmazal
athom
Autor odpoveď zmazal
Strana
z4