Kde si nájdem muža? Som z tohto už trošku frustrovaná
milé žienky prosím vás pekne, kde si nájsť muža?
zoznamky sú pre mňa absolútne neprípustné, aj som to skúšala, ale nebaví ma si písať a zistiť že si ani nerozumieme
navyše mám furt pocit kedže nevidím toho človeka, či by to vôbec zaiskrilo
veľmi by som si priala spoznať niekoho reálne, chodím plávať
a cvičím ale tam sú najmä ženy, na tom cvičení... stretávam sa aj s priateľmi, nemám problém sa zoznámiť s novými ľudmi, ale akosi stále nič.... nedávno som bola aj 2x na diskotéke ale tam teda nič-moc, je to maximálne krátky flirt, to som samozrejme vedela a nehľadala nič vážne
už nemám ani jednu nezadanú kamarátku, skôr moji kamaráti nie sú zadaní..
som z toho už unavená stále sa za niečím naháňať, viem, že to mám podvedome v hlave že čo ak si už nikoho nenájdem?
cítim ale že čím viac sa snažím, tým je to horšie, pretože potom som frustrovaná a tie zoznamky, naozaj pre mňa fuj.... ja len že či je nejaká šanca a ako sa možno rozptýliť a nastaviť do "nehľadania"... 🙂
každú kamarátku, ktorú mám, dlho byť samé nedokázali a vždy ma tlačia, aby som hľadala, lebo vraj kto hľadá ten nájde... a kamaráti sú skôr takí flegmatici, nehľadajú aktívne a sú spokojní ako sú, vraj ak to príde, tak to príde 🙂
A este...ja som vobec ale vobec nepouzivala ziadne soc.siete a e-zoznamky na nejake zoznamenie a pod. Vzdy vsetko som absolvovala v realite normalnej. Ako nezatracujem to len ze ja som to v zivote nevyuzila ani raz.
Hej, chapem, je to take...no...tak potom sa stretavajte viac s tymi kamosmi pohodakmi...mozno z jedneho z nich sa casom ukaze ten pravy ;) Alebo dovedu nejakeho dalsieho noveho kamosa🤩 Drzim prsty, urcite sa objavi aj ta Vasa polovicka. Pomalicky, v pohode, trpezlivo.... a nebrat si to velmi k srdcu, myslim zadane kamosky a ich "dobre" mienene rady. Dopriat im, tesit sa z ich vztahov a nezavidiet im. Aj Vam bude dopriate ;)
@silvike ďakujem veľmi pekne, krásne ste to napísali a cením si tie slová lebo znejú povzbudivo a pravdivo 🙂
budem sa snažiť byť trpezlivejsia a viac si svoj život užívať možno je to čas na samu seba, možno preto je to teraz tak aby som si užívala každodennosť a tešila sa z nej viac

@silvike presne takto to vnímam aj ja bohužiaľ, no áno väčšina a tuším už aj všetky moje kamarátky sú zadané niektoré už zasnúbené a to sú o 1-2 roky mladšie než ja, prípadne moje rovesníčky
samozrejme ma to frustuje a potom som z toho nešťastná, lebo občas niet s kým vybehnúť pretože každá chce už byt s tým svojim
našťastie nemám porblem chodiť aj sama alebo ísť s kamarátmi niekam 🙂
ale hlavne od tých kamarátok cítim tlak lebo občas nahodia reči že nebudeme mať deti v rovnakom veku alebo že kedy už im predstavím nejakého muža.....