Kde si nájdem muža? Som z tohto už trošku frustrovaná
milé žienky prosím vás pekne, kde si nájsť muža?
zoznamky sú pre mňa absolútne neprípustné, aj som to skúšala, ale nebaví ma si písať a zistiť že si ani nerozumieme
navyše mám furt pocit kedže nevidím toho človeka, či by to vôbec zaiskrilo
veľmi by som si priala spoznať niekoho reálne, chodím plávať
a cvičím ale tam sú najmä ženy, na tom cvičení... stretávam sa aj s priateľmi, nemám problém sa zoznámiť s novými ľudmi, ale akosi stále nič.... nedávno som bola aj 2x na diskotéke ale tam teda nič-moc, je to maximálne krátky flirt, to som samozrejme vedela a nehľadala nič vážne
už nemám ani jednu nezadanú kamarátku, skôr moji kamaráti nie sú zadaní..
som z toho už unavená stále sa za niečím naháňať, viem, že to mám podvedome v hlave že čo ak si už nikoho nenájdem?
cítim ale že čím viac sa snažím, tým je to horšie, pretože potom som frustrovaná a tie zoznamky, naozaj pre mňa fuj.... ja len že či je nejaká šanca a ako sa možno rozptýliť a nastaviť do "nehľadania"... 🙂
každú kamarátku, ktorú mám, dlho byť samé nedokázali a vždy ma tlačia, aby som hľadala, lebo vraj kto hľadá ten nájde... a kamaráti sú skôr takí flegmatici, nehľadajú aktívne a sú spokojní ako sú, vraj ak to príde, tak to príde 🙂
Treba hladat v diskusiach, je to len priklad, ze aj tu sa ludia daju najst. Nemusi byt zrovna takyto typ 🙂. Zalezi aj kolko mas rokov. Cim je starsi tak ma uz nieco odzite a tiez mozno psychicke problemy zo vztahov, prace. Ale motyla vie vystrelit 🙂. Treba skusat
@athom to si odkiaľ usúdil, že som ešte panna?
čo čítam pozorne tvoje príspevky, prídeš mi že si aj ty sám vyvodzujes nejaké fantasmagorie. ako som uviedla, aktuálne som sama, ale to neznamená, že som nikdy partnera nemala
mám pocit, že z tvojich príspevkov riešiš akurát tak sám seba, s ktorými si si písal a podobne, nemám bohužiaľ pocit že by si sa vyjadril k môjmu príspevku....
na podobných mužov som narazila ktorí sa tvária ako pojedli všetku múdrosť sveta a vyfotiť sa na profilovú fotku s kamarátkou, tým už jasné dávaš najavo že vlastne o žiadny vzťah záujem nemáš, maximálne si tak veselo nezáväzne užiť... možno to je dôvod prečo niektoré ženy sa nerady spoznávajú cez zoznamky, medzi nich patrím aj ja, ale ako som napísala, ak máte tip na nejaké naozaj seriózne a osvedčené zoznamky, tak tomu šancu ešte dám vzgahlom na to že veľa mužov sa už reálne neprihocori 🙂
@samkolea áno rozumiem ďakujem za tip 🙂
Ako musim povedat ze po tej konverzacii s athomom by som takisto po 2 vetach ukoncil dalsi kontakt. Rozvedeny 40tnik s vela "kamoskami" a jednou na profilovke, ktory hned v druhej vete pouzije slova ako nakreslene obocie a narcis co mne vela dovery nevzbudzuje. Skor zamindrakovanost. A este, ze kamoska na dovolenku sa najde? Wtf. ja na dovolenky s kamoskami teda nechodim 🙂 A este ake podmienky, ze stihla introvertna mamicka.. No ja neviem, kazdy hladame nieco ine ale mna na tejto konverzacii odstrasuje kazda veta pomaly. Nic v zlom, len moj nazor.
máš 44 rokov, ale veselo si flirtujes a pozývas k sebe ženy z MK ktoré to tu možno prečítajú a zistia že neboli jedine a ešte sa chvális ako chodíš s kamarátkami na dovolenky...
neviem ale o teba by som nezaklopla ani keby mám 40 🙂 prepáč 🙂
viem vyznela som hnusne, ale nečudujem sa už vôbec niektorým ženám, že nemajú záujem o zoznámenie sa keď nájdu toto, čo predvádzas ty a urazil si nielen mna, ale aj vyššie kolegu ktorý sa vyjadril, pretože si ho nepriamo označil za zúfalca...
domyslas si pretože keby bol zufalec, tak už mi dávno o 106 vypisuje...
keď si ty admin na zoznamky na FB, tak sa už nečudujem, aká úroveň tam panuje...
Možno si taká sexi že sa boja ťa osloviť !
(Ja sa upokojujem týmto😂😂😂)
@athom mimochodom keď je reč o dôveryhodnosti, ty si dôveryhodnú keď tu tiež nemáš fotky a vymazal si v tejto diskusii väčšinu príspevkov len aby si zakryl realitu o sebe? ;)
@athom o ňom zlú mienku nemám, skôr mám pocit že sa mi snažíš vottriet do priazne ty lebo rypes, vystatujes sa tu a podobne skvosty, ale potom, čo si odhalil o sebe že randis s každou druhou by som o teba ani nezakopla 🙂
@athom no čo som napísala o príspevok vyššie, rozprúdis tu diskusiu a potom si veselo napíšeš, aby som sa ti ja ozvala veď predsa nebudeš prvý krok robiť ty a ešte to zaklincuješ že vlastne nemáš záujem, lebo som mladá... aby si ma vyhecoval k tomu nech ťa pozveme ja, čo de facto vyznie, že som si ja našla teba a v prípade núdze sa môžeš obrániť, že z tvojej strany o nič nešlo 🙂 ach jaaaaaj tieto vaše triky 🙂
Kamarati maju pravdu. Ja som v zivote nehladala cielene vztah. Sak som sa nakoniec aj neskoro vydavala v 32r. 😀 Ale nikdy som nic nesilila, zila si svoj zivot so vsetkym - pracou, kamosmi, konickami, vyletmi...a potom stretla manzela 🙂
@silvike tí moji mužskí kamaráti sú v tomto super, veľa z nich žije celkom aktívne a jednoducho sa tešia tak ako aktuálne sú a neriešia to, kdez to moje kamarátky boli single frustrované a teraz mi stále hovoria aby som si niekoho našla veď predsa sama ostať nemôžem 🙂
obdivujem ľudí ktorí to takto vedia zvládať a možno ten tlak spoločnosti, aspoň môjho okolia že kedy si už nájdem partnera 🙂
@athom no štíhla mamička určite nie som 🙂 ale môžeš brázdiť ďalej a dávať dokopy single duše
Ja som sa napríklad zoznámila s.manzelom cez Badoo. Ale to bolo pred 7.5 rokmi.
Samozrejme že potrvá, kým natrafíš na niečo slušné, tiež to trvalo...roky. Trpezlivosť ruže prináša.
Tak asi aj zalezi presne kym ste obklopena. Ja som mala vlastne plno single nezadanych kamosiek, znamych, kolegyn kolegov, tak asi preto som to az tak neriesila. Asi keby som mala same zadane okolo seba by som sa tiez cudne citila a mozno tlacila samu seb do nejajeho vztahu, rychli niekoho splasit "bo treba" "bo vek".