Kde žijú normálni milujúci muži?
povedzte mi baby, kde žijú normálni chlapi, slušní vzdelaní, inteligentní,čo si vážia to,čo majú,(ženu- vzťah, partnerku),ako je možné, že proste na každom kroku zakopávam bud o debilov, nevychovaných, hulvátov, alebo nenormálnych týpkov, čo sa strašne vyťahujú a nemajú na čo. Kde žijú solídni chlapi ? či už to vymrelo,či čo ?ako stretnúť dakoho normálneho :??? 😒 😒 😒 ☹ ☹
už ma chytá z toho depka..
celý život to tak bolo, že ti,čo chceli mna, ja som ich nechcela a opačne, bud boli moč tlstí, alebo nevzdelaní, alebo prehnane bezcitní a tak zrazu už sama ani neviem, či vôbec jestvuje dakde nejaký normal chlap,alebo len ja vidím všetko čierne....???:( pozerám kolo seba, stretávam denne desiatky chlapov, a ani jeden sa neprihovorí, ani jeden sa neusmeje, ani nič...len hľadia,ako .....toto je tak sprostá doba ...
@salfusco 😀 😀 😀 Hovorim: Nezdrzim sa v obchode, chcem len sandale pre mna. 😀 😀 😀 Myslim: Zabav deti na 3 hodiny, lebo pridem s minimalne 5 kusmi oblecenia pre chalanov.
@salfusco ako keby muzitaki neboli.neviem odkial to kopirujes (aj ten inzerat je stara vec) 🙂
Len tak sponntane ma napadne: "dal som si len jedno pivo"-a potom este jedno a este jedno "niee je to len davna kamoska"-jasne ze je sexy a dal by som si povedat..atd atd
@07022007 ano, ked pride z behania, mne vobec nevadi, ze je spoteny.
@07022007 to som sem dal iba na zaklade vety,ktore pisala stardust : "ked maju zeny oznacit, ktori herci ci spevaci sa im pacia, tak velmi casto sa ich partneri diametralne odlisuju od ich vzorov. Praveze u chlapov som casto postretla, ze boli s partnerkami len kvoli ich vzhladu"
jednoducho rozmyslate a hovorite tak,že ozajstna skutocnosť može byt uplne odlišna.Ziadnej ženy sa tym nechcem dotknut,lebo si ich ozaj važim,ale jednoducho neverim tym tvrdeniam,že oni nedali vo VACSINE pripadov na vyzor ako prvotny dojem..len tolko
@martina_l_l jasne,že je to kopirovane( ale realita) a nevymyslel som to teraz..ale pointa bola v niecom inom 🙂 a s tymi chlapmi mas tiez pravdu..velakrat to tak je..aj ked ivo a davna kamoska..takuto kombinaciu som nepocul este :D
No pravdou je, ze chlapi su viac a viac arogantnesi, sebecki a vytahuju sa nad vsetkymi, kto su oni a ostayni su bedac. Moje skusenosti, napr. idem s malou v elekticke, je preplnena, slusne poprosim chlapika, ci by bol ochotny uvolnit miesto dcere, nevydrzi mi dlho stat, on na to ze je unaveny a preco by on mal stat. Dalsie, ked som bola tehotna s druhym babom, brucho bolo uz vidiet, mladeho chalana ani netuklo, aby uvolnil miesto, mal sluchadka a relaxoval. Dalsie, uz po narodeni druhej dcerky, nastupujem do autobusu, v mieste pre kocik sedi chlapik, ktory este pozrel na mna, ze kam sa to tlacim vsak tam sedi on. A takychto situacii je mnozstvo. Posledna perla, nie moja osobna skusenost, ale isty chlapik, je znamy nebudem menovat, zahlasil, ze on je pravnik, a ona len ucitelka. Tolko k tomu.
@salfusco No len ženy si vyberajú partnerov na základe iných vecí ako len vzhľad. U mužov je to tak ako ty píšeš, mužovi sa musí partnerka páčiť fyzicky, inak jej nedá šancu na dalšie spoznávanie. U žien to tak nefunguje. U ženy je možné aj to, že muž, ktorý sa jej spočiatku zdal úplne fádny čo sa týka vzhľadu, tak potom ako ho spozná a zaujme ju jeho charakter, jeho vlastnosti, atd. može sa jej začať páčiť aj fyzicky. U mužov toto nie je možné, preto to muži nechápu.
@janickacrazy pišem to preto,pretoze mam s tym osobne skusenosti ,ked mi to bolo povedane ako dovod v troch pripadoch..okrem dalsich "dovodov" a rovnako som to pocuval aj od kamaratiek,že "on ma velmi chce,ale mne sa nepači"..
@bestmate no, ja mam z MHD a celkovo na ulici velmi dobre skusenosti s muzmi, ci uz mladymi, alebo aj starymi, fakt mne v 99% pomohli aj bez poprosenia, detto na priechode ma s kocikom pustaju v drvivej vacsine muzi, zeny proste ignoracia
@janickacrazy
zeny su rovnako povrchne, ako muzi, kazdy si vybera na zaklade vzhladu, resp. pritazlivosti, ked ide o cloveka, ktoreho nepozna, ved na zaklade coho ineho sa da rozhodnut? ked mi je niekto nesympaticky, a pre mna nepritazlivy, tak je jasne, ze ho uz dalej nechcem spoznat, ved na co? aby som mu neskor povedala, ze si super clovek, ale mne sa nepacis?
ale suhlasim s tym, ze ked muza poznam dlhsie, napr. ako kolegu, znameho a pod., tak sa mi moze casom zapacit, tym ze spoznam jeho charakter, a ten sposobi, ze je pre mna pritazlivy
@salfusco
Hovorí: „Musíme sa porozpravat...“
Myslí si: „Musim ti konecne ako tutmakovi po lopate povedat, co vsetko od teba trpim a obetavo to znasam a nechapem, ze si taky debil, ze si na to este neprisiel sam a neospravedlnil sa mi a neocenil to!"
Moja stara mat tak vravievali ze "odrikanoho chleba najvaksi falat"...... znamena to, ze co najviac odmietame, z toho sa nam dostane najvacsi kus...... a pocitam, ze zopar z nas by to potvrdilo.... ze mame chlapa, ktory je presnym opakom idealu, ktory sme si vysnili.... a este stara mat vravievali, ze "neprebiraj telo, bo preberes" az ti nic neostane..... a to druhe porekadlo je ako stvorene pre zakladatelku temy..... 😀
Na Marse.
@obsadenemeno
tvoja stara mama bola urcite mudry clovek,ale doba sa zmenila,žial,a s tym vsetko.Su ine naroky na život,na partnerov,na financie...mal som pred 5 rokmi partnerku,ktora bola vychovana podla starej skoly,aj ked mala 31..jednu jedinu,co som poznal a najviac ma dostalo,že onikala svojim rodicom..v zivote som take nieco nepocul,len u nej..a kedysi to bolo uplne bežne...tak ako sa zmenila vychova,tak sa zmenil aj pohlad ludí
@liz_lemon No ved tak som to myslela, že ked muža spoznáš niekde v práci alebo pri záľube tak zo začiatku sa ti nemusí páčiť fyzicky, ale neskor to prísť može ale tiež nemusí, mne sa to stalo viackrát. Alebo toto u mužov nefunguje, proste tá žena sa im musí fyzicky páčiť hned, potom neskor to nepríde u nich a to je ten rozdiel.
@marisola no ked som zbezne prebehla tvoje temy na koniku...tak si myslím, ze pokial ty budeš normalna, uvolnena baba bez komplexov a fuuurt nejakych problémov od zdravotných po psychické, tak potom mozno najdeš aj toho normalneho chlapa.
@salfusco No určite sú také povrchné niektoré ženy, ale určite nie všetky, napr. mne sa nepáčia takí tí prvoplánovo fešáci, ktorí si o sebe myslia, že nad nich neni. Ja som sa snažila nájsť si obyčajného muža, ktorý ma bude milovať a aj som našla. Možno len lovíš v nesprávnych vodách. 😉
@obsadenemeno ano svätá pravda....a ešte u nas hovorievali ze ,,čo z pekného hrnca, ked je prazdny,,
Samozrejme, ze ista priťažlivost je dolezita, ale podla mna nie klúčová. Treba si viac všímat ako sa dotyčny sprava k rodičom, ake vlastnosti u neho prevladaju, ako sa stavia k problémom a záťaži. Lebo mnohé zeny prehliadaju vážne charakterové vlastnosti chlapov a potom sa čuduju..
@nell77 no tak to je zakladatelka temy v prdeli
@janickacrazy lenže,tu je jedna zasadna vec...musis s nim byť castejsie,co ta praca zarucuje.Ak niekoho stretnes a nepaci sa ti,nezaujme ta,tak mu asi ťažko das sancu spoznavat a stretavat sa 🙂 ciže zas to je na tom vizualnom dojme..a zas je vela pripadov,že aj chlapi,ked spoznavaju ženu blizsie a vyhovuje im,tak ten vizualny dojem ide troska aj do uzadia.Nie vsetky ženy su modelky a maju partnerov,ktorí ich lubia aj take,aj ked na prvy pohlad by ich mozno nechceli
@salfusco A ty si stále sám či? No ja nepoznám žiadneho chlapa, ktorý má ženu, ktorá sa mu nepáčila hned, teda pardon jedného poznám, lenže ten si ju bral kvoli majetkom a svojej vlastnej lenivosti a pohodlnosti. 😀
no ked sa tu uz riesi aki su chlapi povrchni, tak ako sa v skratke povie, ze chlapi su svine, ja zvyknem dodat, ze zeny su potom vychcane mrchy. Ak je sprosty a blby chlap, tak je jednoducho sprosty a blby, ale u zeny sa to zvykne kombinovat aj so zakernostou a zavistou.
Co sa tyka tehotenstva a MHD, vsetko na jedno kopyto, nepostavila sa ani zena nad ktorou som stala v lete s mojim velkym bruchom, ani mladez, nakoniec jeden chlap sa postavil.
Na prechode mam odpozorovane, ze ci uz som sla s kocikom alebo sama, skor zastavia chlapi ako zeny.
Do detailov - skor zastavia drahe auta a obstarozne sroty, ale bezne, asi firemne oktavky, to nie...
ked zastavia zeny, tak stredny vek, upravene. Vykrmena zamracena matrona nie 😀
@mamutka Napr. u nás na dedine sa všetci postavili v buse, ked som bola tehu alebo na rukách s malým dieťaťom. Ale zase sestra má skúsenosť z MHD, že bola tehu plus malé dieťa na rukách a muž so zlomenou nohou o barlách a nikto nič. Je to rozne.
@janickacrazy ja nelovím v žiadnych vodach..možno kedysi..Nikto nema na čele napisane,ci je spravna "ryba" alebo nie.Z osobnych a pracovnych dovodov nemam momentalne cas budovat si nanovo vztah pri sucasnych hodnotach vacsiny ludi,co poznam.Mam svoj zauživany život a svoje hobby (ked je nahodou čas),a vztah s niekym nie je tak jednoducha vec ako uvarit obed,preto sa do toho nasilu hrnuť a "loviť" nemienim.Ak sa najde ta prava,budem stastny,ak nie,život ide dalej 🙂
@janickacrazy samozrejme, nič iné človeku nechýba, len krásavec, ktorému samé lezú ženy na počkanie do postele 😀
@salfusco doba sa mozno zmenila, ale ludia nie. Stale hladaju lasku. A aj napriek odlisnym rekvizitam ( telefony, internet, fancy cars) je to v podstate o tom istom. Len skoda, ze status single ma akosi dehonestujuci vyznam..... aj ked vacsina ludi v stastnych vztahoch ti potvrdi, ze toho druheho stretli, ked prestali "hladat". Lebo to "zufalstvo" ostatni vycitia. A vacsina zuteka, ani nevedia preco....len citia, ze ten druhy to vlastne nema so sebou vysporiadane. Lebo pokym sa nenaucime zit so sebou samym, nebudeme vediet zit s nikym inym.

@stardust ked chces nejake vysvetlenie,preco to tak je,muselo by sa prist aj na to,preco ženy inak vypravaju a inak myslia.Neviem,ci to tak je uplne,ale s vacsinou som sa osobne stretol velakrat.Tiez netvrdim,že vsetky su take,ale vo vela pripadoch ano,aj u tych,co tvrdia,že ich sa to netyka.A nevrav,že to tak nie je 🙂
Áno Nie
Nie Áno
Možno Nie
Potrebujeme Chcem
Rob čo chceš Budeš to ľutovať
Ale áno, urob to Nechcem aby si to robil
Ja nie som nahnevaná Jasné že som! Ty debilko
Chcem novú posteľ ..a nábytok a kuchyňu ..a..
Miluješ ma? Chcem niečo drahé!
Ako veľmi ma miluješ? Kúpila som si niečo veľmi drahé
Za minútku som hotová Pokojne sa vyzleč, vyzuj a pusti si telku
Nie som v tom tučná? Povedz, že som krásna a chudá a sexi...
Ja nekričím Samozrejme že kričím, lebo je to dôležité!
Ja som to hovorila Ja mám vždy pravdu
Prepáč ...“to nikdy nepoviem“...
Na otázku: „Je ti niečo?“ odpovedá zásadne: nie....alebo nič....alebo to prejde...alebo si debil...
Hovorí: „Neboj, nezdržíme sa. Potrebujem kúpiť len šampón.“
Myslí si: „...a samozrejme i tucet ďalších drobností. Okrem toho po ceste vyzdvihneme veci z čistiarne, odnesiem topánky k obuvníkovi, objednám sa k Julke na vlasy a ak to stihneme, zájdem sa pozrieť o tri ulice ďalej, či už nezlacnili ten krásny kabát.“
Hovorí: Musíš sa naučiť komunikovať!“
Myslí si: „No tak uznaj, že mám pravdu.“
Hovorí: „Ako veľmi ma ľúbiš?“
Myslí si: „Urobila som niečo, čo ťa ozaj naštve.“
Hovorí: „Chutí ti to?“
Myslí si: „Je to nenáročné na prípravu, tak si zvykaj.“
Hovorí: „Ten kabát nie je nový zlatko.“
Myslí si: „Polka výplaty v ťahu.“
Hovorí: „Nič mi nie je.“
Myslí si: „Ty si taký idiot.“
Hovorí: „Počúvaš ma vôbec?!“
Myslí si: Nič si nemyslí. Už ste mŕtvy muž.
Hovorí: „Nechcem sa o tom teraz rozprávať.“
Myslí si: „Daj mi pokoj. Mám tlak 400.“
Hovorí: „Prepáč.“
Myslí si: „Ale aj tak za to môžeš ty.“
Hovorí: „Potrebovala by som.“
Myslí si: „Chcem.“
Hovorí: „Rozhodnutie je na tebe.“
Myslí si: „Správne rozhodnutie je ti dúfam jasné!“
Hovorí: „Si taký mužný.“
Myslí si: „Potrebuješ sa oholiť a smrdíš potom.“
Hovorí: „Chcem nové záclony.“
Myslí si: „A k nim tapety, koberce i nábytok.“
Hovorí: „Naozaj nie som hladná.“
Myslí si: „Jasné, že som. Len sa na rozdiel od teba nemôžem napchávať o polnoci slaninou.“
Odpoveď na otázku Čo sa stalo?
Hovorí: „Vôbec nič.“
Myslí si: „Všetko a hlavne to, že si magor.“
Hovorí: „Zaves ten obraz sem.“
Myslí si: „Ale tam by vyzeral lepšie.“
Hovorí: „Rob, ako myslíš.“
Myslí si: „Budeš toho ľutovať.“
Hovorí: „Ja nekričím!“
Myslí si: „Samozrejme, že kričím. Veď je to dôležité!“
Hovorí: „Porozprávajme sa.“
Myslí si: „Chcem sa posťažovať.“