icon

Keď je muž lenivý oholiť si tvár, ale intímne partie si holí pravidelne

24. nov 2021

Pracujem v zahraničí a zarazuje ma, ze moj muz si je lenivy oholiť tvar, vraj to neznáša, má aj 3 týždňové strnisko, ale intimbe partie si holí... Nie je to vymyslená téma, naozaj ma zaujíma váš názor.

Strana
z2
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
24. nov 2021

@cocolino234 prepáč, čomu konkrétne nerozumiem? Však mi to vysvetli... Ja si vlasy neholim, fakt nie, tiež sú vystavené kadečo mu, ja si ich zvyknem umývať, nemienim srst🤣🤣🤣. Mne je to komické, prepáč. Ze staré chlpy a nové chlpy, ale ja som to už písala, každý nech si robí ako uzná. Zatiaľ som, keď som nemala porast zhodný, nikomu nesmrdela... Ani sama sebe, fakt, ver mi. Stare, pekne namydlim, keď neholim a je to. 🤣🤣🤣

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
maciatkolulu
24. nov 2021

@cocolino234 ty sa teda neumyvas, ak som správne pochopila... No co už.
https://dran.webnoviny.sk/holenie-intimnych-par...
https://www.google.com/amp/s/www.aazdravi.cz/ho...
............

maciatkolulu
24. nov 2021

@cocolino234 ja neviem, večer si umyjes, alebo teda keď je treba, či hoľu, či chlpatu, tak ako si umyjes vlasy, či od špiny mesta, či od moču, či od chémie. Nevidím rozdiel umyť si niečo hole a niečo vlasate.nechbje je na tom čokoľvek. Hlavne, je, že sa to umyje, či ako? Nevidím logiku.... V hygiene nevidím, v dizajne áno, to je každého vec, co sa mu páči👍👍👍😉

beata_k
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
cocolino234
Odpoveď bola odstránená
beata_k
Odpoveď bola odstránená
oli18
24. nov 2021

@cocolino234 o akej výmene opotrebovaných chlpov tu stále točíš? 😀 Opotrebujú sa častým sexom, či ako? 😅

maciatkolulu
24. nov 2021

@cocolino234 tak potom to vysvetľuje všetko.... Keď ti nestačí mydlo, tak ako môžeš mať čistili ké všetko. Prosím..... Už si myslím, že je to jasné. Je mi ľúto, že si vyrastala v zlom prostredí, ale podľa mňa by si to viac ako holení a výmenou chlpov, mala riešiť s inými odborníkmi, fakt nie v zlom.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
slovakboy
24. nov 2021

Ja sa holím denno denne britvou alebo klasickou žiletkou a klasickým kovovým strojčekom. Štetka z jazvedca akebo z jemných syntetických vláken kvalitne mydlo voňavé alebo krém na holenie rozrobený v miske. Trvá to 15 minút minimálne ale pocit po holení je taký super že sa už hodiny pred tým na to teším.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
luccija
24. nov 2021

Aj môj muž sa nerád holi má citlivú pokožku a vraj ho to stipe a potom svrbí, keď mu dorasta brada.
Dole si to strihá strojčekom mne sú smiešny chlapi, ktori sú úplne oholeni.Podla mňa to trocha prehanate s tymi chlpmi smrad, hygiena to všetci čo majú chĺpky su bezdomovci smradľavi?veď sa dá mať aj chĺpky aj hygienu

ailiba
24. nov 2021

Môj muž si tiež neholi tvar, ale len zastrihava, lebo ma citlivú pleť. Možno je to aj prípad tvojho muža. Podstatné je, aby bol trosku upraveny (samozrejme nemusí byť ako zo škatuľky)...skus sa s ním dohodnúť, aby sa ti páčil.
A co sa týka tam dole, tak to je vec každého páru, ako sa dohodnú... A nejakého kompromisu, niekedy. Mne prídu vyholeni chlapi smiešny, ale každému sa páči niečo ine a je to aj otázka vkusu a zvyku.

oli18
24. nov 2021

@cocolino234 keď mi to nepovieš, ani neviem, akú funkciu majú. 😝 Tí, čo sa neholia, majú baktérie zažraté v chlpoch. A tí, čo sa holia, ich majú plnú dierku, lebo sa nemajú na čom zachytiť. Takže, kto je na tom lepšie?
Dúfam, že si vo všetkom tak vzdelaná, ako v otázke chlpov 😅

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
oli18
24. nov 2021

@cocolino234 máš nejakú utkvelú predstavu o výmene opotrebovaných chlpov😉. Možno je to deformácia z prostredia, z ktorého si vzišla. Už ti to nebudem vyvracať. 🙂

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
24. nov 2021

@slovakboy pochybujem, že sa holíš medzi nohami každý deň

oli18
25. nov 2021

Len neviem, kedy sa ti muzi takto starostlivo staraju o svoje ochlpenie, ked nemaju cas ani na deti, ani na manzelky, ani na sex, ako tu denne citam. Okrem toho, upravenych a navonanych muzov je velmi malo, prevladaju neoholeni, neostrihani, zanedbani, leda bolo obleceni. Tak kde ich skryvate?😁

jane89
Odpoveď bola odstránená
bona_dea
25. nov 2021

@ayanamirei
@cocolino234

Ze vy mate 15, dievky? 😄😄😄

luccija
25. nov 2021

@cocolino234 trocha úcty by Ti nezaškodilo písať niekomu, že má dvojciferné IQ mi príde drzé.Pochybujem, že naše mamy, otcovia, babky sa holia do hladka a to nie sú smradosi🙂

Strana
z2