Keď má manžel zrazu rovnaké zdravotné problémy
Strašne ma to vytáča. Znie to nevinne, ale je to na nervy. Keď spomeniem manželovi že sa necítim nejak dobre, alebo že ma veľmi bolí hlava prípadne občas silné menštruačné kŕče tak zrazu on sa cíti tiež nejako zle a musí si ísť ľahnúť. Ale že vždy sa toto deje. Prečo to robí? Mne je potom zle a musím sa starať o deti lebo on si potrebuje ľahnúť
Asi je solidárny 🤣 kamoskinmu mužovi tiež nasratlo brucho keď bola tehotná … ale nie sranda bokom … však ja som taká papula že by som svojmu hneď od srdca povedala že či si tiež nezaslúžis aby sa o teba niekto postaral keď je ti zle a že to vnímam že to robi naschval a proste by som sa zavrela do izby a mf aj za cenu hádky , bohužiaľ panko je asi lenivý.
@pumpkinpie toto robí moja babka celý život úplne každému 😃 takže chápem. Strašne ma to irituje
Zacni spominat menstruacne bolesti a bolesti prsnikov, ci aj jeho zacnu trapit bolesti korunnych klenotov.
No a zle mu je, lebo sa mu nechce opatrovat, radsej je sam opatrovany, presne podla zakona matky Murphyovej: Dnesna medicina je uz tak daleko, ze zena v horuckach s tazkym zapalom pluc sa v pohode dokaze postarat o svojho manzela so soplikom.
Lebo sa mu nechce starať o deti a ty to aj tak urobíš. Zavri sa do spálne a nech sa stará.
Toto aj moj robi 😂 proste je solidarny, neskutocne mi to ide na nervy a to ja som neni stazovaci typ.
@pumpkinpie skus niekedy aj opacne, ze citim sa super, mam energie na rozdavanie, idem si asi zabehat. Mozno si obuje tenisky a zmizne skor ako sa vychystas.
Inac je to strasne trapne, nechce sa mu starat o deti, tak ta predbehne
@pumpkinpie nemyslim si, ze je taky senzitivny, ze to okamzite zacne prezivat aj s telesnymi priznakmi.
Skor je za tym tradicna parova sutazivost "Kto to ma horsie". Ale to sa prejavuje potom vsade.
Povies, ze v praci tak nahnevali a on hned zacne: To je nic, mne kolega dnes povedal... (alebo v podobnom duchu). Povies, ze dnes si cestou doprace skoro dostala smyk, tak ti porozprava, ze jeho skoro zramoval daky blbec, unikol len o vlasok.
Chyba tam vypocutie, ucast, pochopenie, povzbudenie, ... . Namiesto toho vzdy pride s tym, co sa stalo jemu a zasadne je to horsie, dramatickejsie, atd. Pripadne skvelejsie, vzacnejsie, proste v zavislosti od toho, co povies ty.
Ak s tebou bezne takto nesutazi o partnersku "trofej", je to lenivost. Aby starostlivost neostala po zvysok dna na nom.
Toto robí aj môj. Menštruačné kŕče - dostane bolesti brucha. Hnačka? Aj on dostane hnačku (reálne ten boj o záchod je potom sranda 😃) Rozbolí ma hlava? Rozbolí aj jeho. Akurát si kvôli tomu nelíha, veď to by ležal nonstop. Ale šialene mi to ide na nervy. Nemôžem ani nič povedať, lebo aj jeho a ešte viac. Hádam som ešte inú odpoveď ako “aj mňa” ešte nepočula…
choré, bojí sa, že mu zavesíš deti na krk
nikdy mu dopredu neoznamuj tvoje choroby
@pumpkinpie tebe musí byť skratka ešte horšie!
Toto robi moja mama... :D je to riadne otravne... a doma mam verziu : nieco ma boli = ziadna reakcia, no a co... :DDD
Povedz, zecta bolia gule. Co ti povie.😁 Ze tych chlapov hanba nefacka.😄 Ked ti povie, ze aj jeho nieco boli, povedz ze nevadi, nech sa postara o deti a domacnost. Nech sa nesprava ako hysterka.
@pumpkinpie jasnee a vzdy je mu este o nieco aj horsie 🤦🏼♀️😁😁 pozname.
@pumpkinpie to poznám,m takú známu,aj keby niekoho prešiel parný valec a ona sa len pichla spendlikom,aj tak je na tom vždy najhoršie😉Znsma sa dá odstaviť,ale čo s manželom?No hold je doba,kedy chlapi už nie sú chlapi,nie všetci samozrejme,chvalabohu,ale skôr barbiny.Lopatu do ruky,nech ide odhadovať sneh,overený recept na bolesť hlavy😂
baby,ľutujem vás,to je strašné,asi by som ho poslala do píp.......Môj ex za celý vzťah bol chorý 1x,ale že vážne,teploty a tak.....nevydržal v posteli viac ako 2 dni
@rozculena Hejže, ja tiež, nehadžte nas laskovo všetkých do jedného vreca. Sú medzi nami aj chlapi - skaly, ktorých nejaký soplík nerozhádže... :D
Ja som v posteli kvoli chorobe naposledy ležal asi keď som mal 10 a prinutili ma k tomu rodičia. Naposledy som mal štyridsiatky a normalne som šiel drevo narubať, prikuriť do peca, ešte som aj barak povysaval, aby nemusela všetko robiť žena. Ona by to peca prikuriť nešla, bo tam bol raz patkaň
mojho otca som raz v živote videla ležať v posteli, ked mal 40 stupňové teploty
@pumpkinpie nabudúce si najskôr choď ľahnúť a keď budeš v posteli, napíš mu sms, že ti je zle a nech sa láskavo postará o deti, bodka. Ani keby traktory padali, nevylez z postele. Keď ti napíše, že je zle aj jemu, napíš mu, že máš vysoké horúčky a basta.
ja poviem že mi je zle a mm už hľadá lieky pre mňa...
daj si - prejde ti...
@pumpkinpie
"Ahoj, zlatko, ako sa dnes máš?"
"Dobre."
"Ha! A mám ťa! Ja sa mám zle, takže si idem ľahnúť a ty sa postaraj o deti."
@pumpkinpie je proste lenivý sebec.
@thirstymonk patkaň 😂😂😂
@katy1807 Hej, vieš jaky šťavnaty? A ja som ho vyložil na dvor do travičky a do hodiny zmizol, musel ho asi dajaky vták zobrať, alebo čo. Bo mačky už mrtve patkane neberu.
@pumpkinpie môj toto inak tiež robí, aj keď nie vždy, ale tak v 2/3 prípadov :D ale zasa nie že on si ide ľahnúť a ja sa mám starať, to nie. To by vyfasoval…
Buď je to symptomatická identifikácia, alebo je tak vypočítavý? Možno to môžeš otestovať ked sa ho spýtaš, či sa dnes cíti dobre, že plánuješ ísť niekam cez deň a povieš mu, o čo všetko sa má postarať (mozno mu predsa za chvilu pride zle)... Ale maj na pamäti, že aj tak to bude len taká aproximácia. Lebo to môže byť aj jeho strach, depresia a pod. 🙂 Na to je tu dosť málo informácií 🙂

@pumpkinpie tak mu to nehovor, lahni si a hotovo.