Keď Mikuláš zabudne priniesť darček pre mamu
Chcem sa opytat na nazory. Muz so synom odchadzali rano 5.12. ku starym rodicom. Nachystala som Mikulasa pre syna aj muza (den predtym som ho prosila este dokupit nejake ovocie do balicka - bez debaty nakupil) a reku dame synovi uz rano pred odchodom lebo vratit sa mali az za par dni. Nachystala som ku topankam aj muzovi. Potesili sa a odisli. Ja chodim, pozeram do topanok a uz nikde nic. Ok vsak Mikulas este nechodi. Na druhy den v telefonate mal poznamku, ze od mamy dostal pletene ponozky - citujem “lepsie ako cokolada” s takym akoby uskrnom… v rychlosti mi nenapadlo povedat, ze aj coko je lepsie ako nic.. Nevadi. Ked sa vsak vratili, z Mikulasov ubuda a v mojej topanke stale nic. Priznam sa, ze si nepamatam ako to bolo min.rok. Teraz mame v manzelstve viac nezhod, ja by som povedala aj ze krizu, muz to tak nevidi alebo mu to je jedno. Neviem. Nechapte ma zle. Nejde mi o sladkosti, ide o ten symbol, ze na mna mysli (sakra este bol aj v tom obchode!! Ved to akoby som mu povedala, kup mi nieco). Keby mi napchal do topanky musli tycinku alebo mandarinku a len povedal oslad si zivot alebo hocico ine, ale nic. Trochu dlhe na taku blbost asi, len ma zaujimaju vase postrehy a nazory na situaciu. Dakujem
My si kedysi s manzelom davali aspon cokoladovu figurku, teraz uz ani to, ale dohodli sme sa tak. Uprimne, podla mna mate trochu iny problem a toto je len vrchol ladovca.
Určite aspoň čokoláda by ho nezabila sú to také maličkosti ktoré nám v tomto hektickom živote spravia úsmev na tvári a potešia nás
Ja mám takéto veci rada a teším sa že niečo dostanem na Valentína na Mikuláša
Je to proste drobnosť ktorá vždy potesi
Po iné roky to bolo ako? Ja tiež dávam Mikuláša mužovo a on mne nie,vie o mne že nemám veľmi rada sladkosti ...Ale vždy ma napadne ,či mu to nieje blbé .Vzťah máme super ,problémy minimum ,sme vyše 20 rokov spolu.Im to asi tak nedocvakáva.
Priateľka je dospelá osoba, nedostáva odomna žiadneho Mikuláša aj keď ona mne kupuje vždy niečo a vždy protestujem.
Vianoce sú necelé 3 týždne po Mikuláši, fakt si ideme každú chvíľu dávať dáke sprostosti.
To môžeme potom rovno oslavovať mesačne/polročné výročia, co sme deti?
to vážne si dospelí medzi sebou dávajú mikuláša , odpadávam , v živote sme to v našej rodine nerobili, deti tak do 15 rokov a finito

Bože , ja neviem čo máte doma za exempláre, ale robíte z tých mužov, akoby ste im museli všetko doma slabikovať a vysvetlovať ako neandrtálcom . Tiež by ma to zamrzelo , keby som si od muža v čižmičke nič nenašla . A nie , že ja ho pošlem pre ovocie a on automaticky berie, že aj sebe urobím balíček . To už fakt mu je za ťažko hodiť tú čokoládu do tej topánky . A ty si tiež dospelá , treba mu to povedať .