Keď po niečom veľmi túžim
Baby veríte tomu že ked niečo velmi chcete a túžite po tom tak sa to nakoniec splní?
Verim aj neverim - verim v to, ze ked si nieco zelam a ma to tak byt a idem si za tym a robim vsetko pre to, tak ano. Ale ked len citam secret, pozitivnu motivacnu literaturu a myslim pozitivne , ze sa na kazdeho skerim, ze svet je krasny, pozitivny a cakam ze mi to pritiahne magneticky to co chcem v to neverim.
@seahorse27 dakujem velmi velmi po niecom tuzim a aj si verim tak dufam ze to raz príde... Dakujem
A hlavne vždy to pride v správny cas nie vtedy ked to chceme ale ked to má prist.vzdy sme s muzom túžili po dome volala vesticism niektorý mali pravdu do 3 rokov vtedy som tomu neverila ze mi a dom to ako vyhrať jackpot v sportke no prišla doba kedy sme si povedali ideme tvrdo po tom nás sen je dnes realitou uz 2 roky sme majitelia vysnívaného domu a kedze sme veľká rodina tak aj kritériá spĺňa dokonale.takže vzdy trebs verit ze aj ten nsjvecsi sen sa raz splní.
@rencika8 jasne... v tých mudrych knihách o pozitívnom myslení je síce napísané, ze treba veriť ale v prvom rade treba pre svoje sny a tužby niečo urobiť - v praxi to znamená, ze ak chcem mať tehličky na bruchu tak nestačí len si denne 100x opakovať mantru o tom ako ,,mám tehličky na bruchu,, ale treba preto aj niečo spraviť. Vieš ako a vraví ,,pomož si sám človeče aj pán boh ti pomože,,.
Ja razím teoriu, ze treba veriť tomu čo chcem ale musím pre to aj niečo urobiť. A dnes ludia často chcu len to ze ,,budu chcieť,, ale vyhrnuť rukavy a pre tu vec aj trpieť, zniesť nejaku nepohodu tak to uz ee.....
No, aj ta Lívia na Farme si myslela ze stačí si len myslieť , veriť ze vyhra v dueli a bude....a letela jak špinave pradlo.... 🙂
@rencika8 U mna to posledne roky vychadza skor tak, ze mam nechat veci volne plynut a verit, ze pride to, co ma prist a nie je to len obycajna lahostajnost voci zivotu. Urcity druh viery tam je, ale nie som presvedcena o tom, ze sa stane to, co chcem ja, ale ze pride to, co je pre mna uzitocne. To dokazeme pochopit az s odstupom casu.
Ano, ale... pozor na to, co si zelas. Aj to zle, ked na to intenzivne myslis, sa ti moze vyplnit. Priklad, ked som bola tinedzerka, bolo na tom v jednom obdobi na mna privela. Problemy v skole, s frajerom, atd. Raz som si tak zazelala, co ak by som tak na mesiac skoncila v nemocnici, nieco nie nebezpecne, ale zvladnutelne. Do mesiaca som bola na Kramaroch s mononukleozou. Raz za den sa mi zvysila teplota a zvysok dna som stravila citanim knih, pocuvanim radia a totalnym oddychom. A az potom ma napadlo, ze som si to vlastne privolala sama...
Podobnych prikladov mam vela, samozrejme nie vsetko sa mi vyplni, stale nemam miliony na ucte, ale take tie malickosti sa mi daria pozitivnym myslenim privolat 😉
@rencika8 o sile pozitivneho myslenia bolo napisanych mnoho knih.Osobne tomu verim.Iba netreba cakat zazraky na pockanie.
verím ...a ked niečo pre to aj urobíš tak zvýšiš šancu na úspech 😉 😉
@rencika8 Nie!!!!! Alebo aj ano,ale ta dlha cesta a trapenie kym sa ti sen splni...myslim zeby to slo aj bez toho ze "Ked velmi chces splni sa ti to" je to podla mna len fraza...
Verim skor v osud...ze su nase zivoty cesty prekazky i uspechy dane...v to verim ja !!!
@sardinka335 teraz poletí Nika😁
Verím! Mne sa sen splnil. A nie jeden. 😉
Áno. Lenže treba preto aj niečo urobiť.
Áno, aj ja verím v pozitívne myslenie, ale treba veľmi veľmi tomu veriť a samozrejme aj niečo preto urobiť. Dôležité sú aj pocity aké prežívame. Ak si rozprávame pozitívne veci ale v skutočnosti sa cítime zle, tak to nefunguje.
@rencika8
pre mna osobne optimisticky pohlad na veci je velmi dobry a veci sa aj lepsie riesia...ale niektore veci ajnapriek akejkolvek snahe a pristupu nemusia vyjst.
Ja osobne verim, ze ak po niecom tuzim a je to pre moj zivot spravna vec (to uz janemusim vediet posudit), tak to pride...
ak po tom tuzim a tuzim...ale nie je to OK anie je to to najlepsie...nech to nikdy nepride
Motivacnu literaturu, knihy pre rozvoj osobnosti, pozitivne myslenie, toto vsetko ja mozem, len mi v tychto knihach chyba jedno velmi dolezite slovo a tou je POKORA. Myslim si, ze nemozme mat vsetko, co chceme a nie je za tym negativne myslenie. Velmi, velmi sa mi paci veta: Kiez by som mal odvahu zmenit veci, ktore zmenit mozem, a silu prijat veci, ktore zmenit ( mat ) nemozem a mudrost, aby som vedel medzi tymito dvoma vecami rozoznavat.
@emilia25
@sardinka335
@mima4
@jeannna
@julca15
@natalym
@fomarik
@babydesire
@stellamaris
@warholette
Ďakujem babenky za prispevky. A jasne viem že je to aj o pozitívnom myslení a že musím pre to aj niečo spraviť a aj sa to snažím robiť len posledne stale na to myslím lebo je to pre mna dosť dolezite a neviem ci to kvoli tomu aj neprehánam.
Ale v živote sa mi už splnilo vela veci či už byvanie,milujúci priateľ s ktorým mame krásneho a zdravého synčeka ,našla som tu na koníku tú najleošiu kamošku aká asj len može byť tak silno verím a dufam aby sa mi splnil ďalší moj vytúžený sen.
Ďakujem VÁM ešte raz 🙂
@rencika8 Samo od seba nám nič nepadne z neba. Treba zato niečo urobiť. Nestačí doma sedieť v kresle a pozitívne myslieť. Keby to tak fungovalo, tak každý by bol bohatý.
Ja mozem povedat, ze po com som v zivote velmi tuzila, tak zivot mi to doniesol. Aj ked to nebolo hned o den, ani o mesiac, ani o rok, ale sa mi vsetko splnilo.Myslim ze v tu spravnu chvilu. 😉 Musi to byt silne vnutorne presvedcenie, ktore urcite mas.
Baby ja verím v pozitívne myslenie, ale aj v negatívne. Len by ma zaujímalo ako ovplyvniť to negativné? Napr. máte zlu myšlienku, nejaký strach a viete, že ta nesmiete myslieť, ale Vaše vedomie sa vracia k tej myslienke. Co s tým:
@tijana
ahoj, treba sa oddelovat od zlych veci, myslienok, negativneho zmyslania... a treba si klast otazku, co vyriesi tym, ze budem sa bat, co tym dosiahnem?
Treba s tym bojovat...povedat si nahlas "odmietam zmyslat o tomto negativne, odmietam tieto myslienky", ale treba si to povedat fakt nahlas, aj niekolkokrat za sebou...
a treba sa ucit tesit z malickosti, z pekneho dna, aj dazda, z chutneho kolacika, z vtipu od kolegu... prestat ocakavat stastie v majetku, peniazoch...ci "velkych veciach" ale milovat zivot taky aky je...a naucit sa akceptovat fakt... ze proste aj tazkym obdobiam sa nie vzdy vyhneme...
strach nie je OK, prinasa uzkosti, uzkosti rozne choroby..treba lieky...

Ano, ale nestaci len chciet...potrebne ja aj pozitivne ymsliet a na 100 % verit, ze sa to stane...je to cela veda a treba sa naucit takto mysliet a citit. Je o tom popisanych kopec knih, staci si len vybrat...ale funguje to 😉