Keď sa chlap neozýva
Ahojte, po tom, čo som sa popálila v lete s tým kamarátom a písala sem kvôli rade, som sa o chlapov akosi prestala zaujímať. No stretla som jedného, ktorý sa mi zapáčil. Stretli sme sa raz a nakoľko je z iného mesta a pracuje v BA tak sme si veľa písali. Často mi písal prvý, zaujímal sa, keď mal ísť domov, vždy mi dal vedieť a napísal, že sa teší, a že dúfa, že sa uvidíme. Bol milý, no ja som si po predchádzajúcich skúsenostiach držala odstup. Osobne sme sa stretli potom asi trikrát. Boli sme na prechádzku, v kine a tak. Videla som, že má záujem, bol milý, aj mi povedal, že som mu veľmi sympatická. trochu sme flirtovali, pokecali.Nič medzi nami nebolo, myslím žiaden sex ani nič, stretli sme sa, porozprávali sa, zabavili sa. Držala som si odstup,hoci postupne som zistila, že sa mi celkom páči. No zrazu sa ozýval menej a menej. Na fb odpísal ledva po týždni, potom ani to nie. Na Vianoce som mu poslala sms a zapriala pekne sviatky, nakoľko sa prestal ozývať, nepredpokladala som, že dôjde k ďalšiemu stretnutiu, hoci bol na sviatky doma, pripojila som aj želanie k novému roku. Odpísal a dokonca napísal, že ved do nového roka sa môžeme vidieť, je doma a bol by aj rád. No neozval sa. Mala som niečo pred vyše týždňom cestu cez ich mesto , tak som mu poslala sms, že mám cestu a ak má čas a chuť, môžeme čosi podniknúť a niekam vybehnúť. Prišlo mi to také prirodzené a nevtieravé, nechcela som na neho tlačiť, keď som postrehla, že sa za poslednú dobu odmlčal dosť. No neodpísal ..doteraz. Dokonca ani na fb neprišiel niekoľko dní odvtedy. Nechápem správanie mužov, to je akože normálne u chlapov, že neodpíšem, vypnem obraz aj zvuk a dovi..dopi? 🙂
@zuzina25 Sledovala som tvoju temu a aj prispievala, ale ta sms podla MNA zly napad, ako mozno ze ty mas dobre pocity, ale pre neho to bol taky vykrik do tmy a muzi aspon coja viem, to skor beru za taky mensi trapas, ze jednoducho si po tom vsetkom nepochopila, ze nema zaujem...ako myslim, ze sa to kazdej raz stalo, ale potom si clovek uvedomi, ze ten ktory ti pozornost nevenuje nestoji ani za tu sms a a z tvojich pocitov si robi figu borovu... ked ma nejaky pseudocharater a bude mu to vsetko tzv. luto, tak napise taku sms, ze to nedopadlo dobre a jasne, tak stalo sa a tie chlacholive frazy, ked neodpise, tak to ma cele uz niekde.... a ktomu vymazavaniu atd.. ludia to robia prave preto, aby si vyhli takym sms a fb spravam, lebo nemusi byt clovek ani opity, ale ked sa nahromadi raz zlost, tak na vsetkych a vsetko a mas chut kazdemu vsetko vykricat....
Nebola to sms, slo o spravu na FB, ale to je uz teraz jedno, poslala som, precital si, nenapisal. Necakala som , ze napise..proste som mu napisala ako som to citila. Stalo sa, nevratim späť. je to ako to je. On nech už s tym naloží ako chce. Nech sa mu dari 😉
@zuzina25 je to uplne jednoduche....zaujem z jeho strany nebol, resp. bol velmi slaby....cele to ozaj nevypada na to, ze by bol z teba paf ani ked ste sa stretavali. prepac za uprimnost, ale clovek, co nieco citi sa sprava uplne inak
Sms bola zbytocna, ale nevadi, aspon si si na 100% ista. Uz to vyhod z hlavy. O nic v podstate medzi vami neslo
Prevratil ocami a nedocital ani do konca..
Pri takomto prispevku chapem preco ludia pachaju samovrazdy...
@pillipilli ja nechapem tvoj prispevok.
@zuzina25 ahoj, ako si na tom dnes?
@modrykonik33 ahoj, no veru naprd, zomrela mi mamina, Prešla som si vyše 3,5 ročným vzťahom s toxikom ktorý má pri prvej kríze opustil a vymenil za inú.. ako to s toxikmi býva, po rozchode ešte len príde peklo aj prišlo .vydieranie, vyhrážky, trestný čin.. a kadečo iné. . dostalo má to na dno, zničil má fyzicky aj psychicky.. ale pomaly sa zbieram a verím že to už čoskoro všetko skončí. Teraz vidím po tom všetkom čím som si prešla to, ze sa niekto proste len neozval ako obyčajnú malichernost. Dnes by som nad tým mávla rukou, zasmiala sa a bola vďačná ze taký človek sa neozval 😀
@shelby88 ďakujem, od rozchodu s týmto toxikom veľa študujem a zaujímam sa o tematiku toxických vzťahov , psychológie, veľa o tom čítam, počúvam podkasty a pod. Lebo sama som nevidela ako sa veci majú kým som v tom vzťahu bola. Teraz už viem že aj to keď sa niekto bez vysvetlenia neozve ide o tzv. Ghosting. Skús si o tom prečítať . Keď to človek spraví je väčšinou emocionálne nezrelý, neschopný komunikácie, možno vnútorne zranený. Nie je chyba vo mne či tebe. Takze preto vravím, ak toto niekto spraví, chvála bohu.. od takých len utekať 😉
@mircalla a hlavne zranených, s traumami a nevyriešenymi komplexami z rodiny, detstva a minulosti. Samozrejme každý má niečo take v sebe, aj ženy bývajú take , no ide o to či na sebe pracujem a posuvam sa niekam alebo ostávam tam kde som. Najhorsi sú práve toxici, ti si nikdy nepriznajú chybu ani neuvedomia že majú nejaký problém v sebe. Preto som šťastná že som z toho vyviazla ešte relatívne skoro
@mircalla ano, sme citlivejsie, aj uprimnejsie... no ak ide o toxika napriklad - bez ohladu na to ci je to muz ci zena...tí nikdy realne nemilujú ani nemilovali... dlho mi trvalo toto pochopit..ako mohol z vecera do rána odist, z tyzdna na tyzden mat inu a vyznavat jej lasku a na mna špiniť, útočiť a urobiť zo mna v celom svojom okolí choreho cloveka a najvacsieho hajzla na svete ked predtym so mnou plánoval život, rodinu. On ma totižto nikdy nemiloval - taky clovek Vás vyuziva, manipuluje lebo z toho profituje - miluje to, že ho milujete, to co mu davate vo vztahu, cerpa vasu zivotnu energiu vsetko... v momente ked som prestala davat a uz si aj pytat nieco vo vztahu ...usiel k novemu zdroju. Mať tak terajsie skúsenosti a vedomosti a o 10 rokov menej :D :D

@zuzina25 - ach jaj, nemala si mu písať, bola to zbytočná správa. Čo čakáš, že by na ňu vôbec mohol odpísať, keď si ho školila čo pôsobí a čo nepôsobí inteligentnejšie? Neviem, či to, čo medzi vami bolo, sa už dá nazvať nejakým vzťahom, on možno považoval za šetrnejšie odmlčať sa, než napísať: Nemám už záujem o stretnutie s tebou.