Keď sa chlap neozýva
Ahojte, po tom, čo som sa popálila v lete s tým kamarátom a písala sem kvôli rade, som sa o chlapov akosi prestala zaujímať. No stretla som jedného, ktorý sa mi zapáčil. Stretli sme sa raz a nakoľko je z iného mesta a pracuje v BA tak sme si veľa písali. Často mi písal prvý, zaujímal sa, keď mal ísť domov, vždy mi dal vedieť a napísal, že sa teší, a že dúfa, že sa uvidíme. Bol milý, no ja som si po predchádzajúcich skúsenostiach držala odstup. Osobne sme sa stretli potom asi trikrát. Boli sme na prechádzku, v kine a tak. Videla som, že má záujem, bol milý, aj mi povedal, že som mu veľmi sympatická. trochu sme flirtovali, pokecali.Nič medzi nami nebolo, myslím žiaden sex ani nič, stretli sme sa, porozprávali sa, zabavili sa. Držala som si odstup,hoci postupne som zistila, že sa mi celkom páči. No zrazu sa ozýval menej a menej. Na fb odpísal ledva po týždni, potom ani to nie. Na Vianoce som mu poslala sms a zapriala pekne sviatky, nakoľko sa prestal ozývať, nepredpokladala som, že dôjde k ďalšiemu stretnutiu, hoci bol na sviatky doma, pripojila som aj želanie k novému roku. Odpísal a dokonca napísal, že ved do nového roka sa môžeme vidieť, je doma a bol by aj rád. No neozval sa. Mala som niečo pred vyše týždňom cestu cez ich mesto , tak som mu poslala sms, že mám cestu a ak má čas a chuť, môžeme čosi podniknúť a niekam vybehnúť. Prišlo mi to také prirodzené a nevtieravé, nechcela som na neho tlačiť, keď som postrehla, že sa za poslednú dobu odmlčal dosť. No neodpísal ..doteraz. Dokonca ani na fb neprišiel niekoľko dní odvtedy. Nechápem správanie mužov, to je akože normálne u chlapov, že neodpíšem, vypnem obraz aj zvuk a dovi..dopi? 🙂
Dievčatá, u mna nič take nehrozi, toto nikdy nerobim, ani som nespravila, ze by som v opitosti alebo slabej chvilke dotycnemu volala. A naco som mu teraz pisala? proste som potrebovala zo seba dostat von a povedat mu to, co som mala na srdci.. ci a ako to on vzal, ci sa nad tym zamyslel, alebo nad tym mavol rukou , je už jedno. Tym ze som mu zazelala vsetko dobre a nech sa mu dari som pre seba urobila za tym celym akusi bodku. To je cele, nic som od toho necakala... ani ze odpise, ani som nepotrebovala zistovat ci este mam sancu, len som mu napisala aky mam na to nazor a bodka. A nelutujem to, skor by som asi lutovala, ze som mu nenapisala tak ako to je a ako to v danej chvili citim .tym je vec pre mna uzavreta . Takze z mojej strany nehrozia viac ani telefonaty ani sms, ani nic 🙂
A este jednu vec som chcela, vsetci radia vymazat cislo, vymazat z priatelov. Ja toto nerobim, mam vsetky cisla byvalych ..aj nebyvalych aj takychto, aj ich mam v priateloch. Mne to pride praveze trochu trapne, akoby som bola ohrdnuta ženska, urazene male dieta ktore teraz mizne z povrchu zemskeho v zachvate hnevu. V podstate by som sa zachovala podobne ako on. Ja sa nerozchadzam s nikym v zlom, aj ked mi ublízi, nemam dôvod.. ani on si ma (aspon zatial) z priatelov nevymazal. A s mnohymi sme teraz aj s byvalym dobri kamarati, napiseme si k vianociam, k narodeninam, ked treba, aj mi niektori v niecom pomohli alebo naopak, poradili a pod. S tym clovekom som sa poznala, prezili sme pekne chvile. Ked to on tak citi, nech si zmaze vsetko, ja nemam tu potrebu. A keby ho stretnem niekedy niekde( co nehrozi, lebo byva aj pracuje uplne inde ako ja), tak ho normalne pozdravim, slusne sa usmejem, ak by sa pristavil, spytam sa ako sa mu dari a pojdem. Nebudem ho predsa na kilometer obchadzat a skryvat sa ako decko. Sme predsa dospeli,,a hnev a krik, ci taketo urychlene konanie aj tak nikdy nic nevyriesilo 🙂
@zuzina25 no ja sa zas s bývalými nekontaktujem...ak sa náhodou stretneme, slušne pozdravím, ale idem už ďalej.. čo bolo, bolo, a zvlášť tí čo ma nechali a bolelo to vtedy, tak ich spoločnosť nevyhľadávam a ani ich v kontaktoch nemám. Načo aj jatriť staré rany a vyhrabávať spomienky.... Treba ísť vpred... Zuzka, chlapi by to nebrali že je to trapné a sa chováš ako ohrdnutá keď si ich vymažeš... ver tomu že chlapom je to jedno... z mojich skúseností viem, že keď sa baba takto chlapovi ozýva cez smsky, tak on si povie o nej že je zúfalka a že má nízke sebavedomie. Darmo my to vidíme úplne inou optikou ako muži.. a tým som Ti nechcela samozrejme nič zlé povedať... skôr možno iný pohľad 😉
@ena70 tak nemyslela som to tak, ze by som kontakt s nimi vyhladavala.. Aj ja mam uzky okruh priatelov - ozajstnych vernych priatelov. A títo ostatni tam proste su. a kde cosi, pozdravim, odpisem. Koniec. Proste som im odpustila casom. Nie, to bolestive a tie preplakane noci kvôli priateľovi a pod. nikdy clovek nezabudne, to je pravda. Nijak nevytahujeme stare rany ani nic. Ten kontakt je obmedzeny..a nevyhladavam nikoho. Len proste ked cosi, su tam. Hotovo 🙂
@zuzina25 veď ja som tiež nemyslela že vyhľadávať kontakt, to už vôbec nie. ale na FB by som si ich v žiadnom prípade nedržala, načo aj? to je úplne zbytočné... treba im dať vedieť že si poradíš aj bez nich a že si ich nedržíš ako nejakú prípadnú zálohu, lebo chlapovi niekedy aj prepne a keď sa "nudí" spomenie si zrazu a kontakty preveľké.... len ja by som na rozdiel od teba ani nepísala pozdravy ani nič, ani nepokecala keby sa pristavili. keby sa chceli pristaviť, tak ja prášim het a poviem že sa ponáhľam a mám sa úžasne 😀 ...nech ich aj šľak trafí 😀 😀
@zuzina25
@jeannna Absolútne si nemyslím, že Zuzka zo seba urobila kravu! Normálne mu napísala sms, trápilo ju to, no a čo! Ukázať svoju slabú stránku je podľa teba to, že zo seba spravila kravu? Určite nie. Dobre si urobila, Zuzka. Urobila si to pre seba, pretože si chcela vyriešiť niečo, v sebe, aj s ním, To, že neodpísal, niečo svedčí.. No, asi z toho nič nebude. Ale nič si z toho nerob, je to babrák, nezaslúži si ťa! Hlavu hore a hor sa do spoznávania iných chlapov. ;) Držím palce!
@jeannna neviem prečo ich neberú, ale je to tak. veď mali by si dilinovia uvedomiť že to spoločné čo ich spája, tie spoločné debatky svedčia o podobných záujmoch, stavajú základ... kedysi som videla film Holiday - Prázdniny, a tam jeden starší pán - tuším scénarista v tom filme vraví Kate Winslet (išla si nohy dolámať kvôli chlapíkovi ktorý sa jej hrozne páčil a on sa medzitým zasnúbil s inou!), tak tento starý pán jej hovorí "vy by ste sa mala chovať a vystupovať ako hlavná postava a namiesto toho ste len vedľajšia"...
@jeannna Toto je diskusné fórum, takže je predpoklad, že sa tu diskutuje. Keď nechceš diskutovať, neodpovedaj. Napísala si to tak, že to tak vyznelo, prečítaj si to po sebe, tu je len útržok: "Po vsetkych signaloch, ze muz o mna nema zaujem, vymazem vsetky jeho kontakty, aby som mu v slabej chvilke nepisala a nerobila zo seba kravu." Tak som na to reagovala. Nemôžem reagovať??? A to už prečo? Mám iný názor a myslela som si, že by ťa mohol zaujímať, pokiaľ teda nie si sebestredná ženská, ktorú zaujíma len svoj názor. Ale tak asi som sa mýlila, keď som si myslela, že ľudia si radi vypočujú aj iné názory. Niektorí evidentne nie. A hlavne som chcela pomôcť Zuzke, ty si tam bola len pre to, že som reagovala na tvoj názor, aby Zuzka vedela, na čo vlastne reagujem.

@jeannna a hlavne zabudnúť aj telefónne číslo, alebo keď nie, v prípade podnapitosti vypnúť a skryť mobil 😀