icon

Keď sa ti zrúti sen

jozeffezoj
9. jún 2023

Ahojte.
V prvom rade prepáčte, že takto píšem do viac menej ženského fóra, ale snažím sa nájsť cestu a keďže sa snažím pochopiť pohľad zo ženskej stránky tak mi nič lepšie nenapadlo....
Som s manželkou 13 rokov.
Mame krásnu a sikovnu 7 ročnú dcéru.
Obaja mame dobrú prácu a nemáme sa zle.
Avšak problémov je viac ako dosť.
Odkedy sme postavili rodinný dom, odvtedy sa všetko akosi pokaslalo. Všetok ten zhon, všetok ten tlak, stavanie popri práci, venovanie sa len dcére, všetko to zanechalo stopu.
Začali sme sa s manželkou odsudzovať.
Prestali sme sa baviť o príjemných veciach, dotýkať sa jeden druhého, prišla nervozita hádky, moje problémy v spálni, a všetko sa začalo kopit. Obaja sme vedeli ze to nie je dobre ale nevedeli sme s toho kruhu vyjsť vonku.
Práca, dieta, dom a dookola.
Úplne obmedzené na základné veci.
Obaja sme dúfali ze to nejako prejde a tak plynul čas a ubehol rok dva... skoro 3.
Posledný rok bol však najhorsi.
Začal som badať na manželke ze je stále bejaka zvlastnejsia. Nervoznejsia, depresivnejsia, začala skrývať mobil, zhadzovat aplikácie. Z prace začala chodiť na školenia aby dostala vyššiu pozíciu.
Keď som začal mať prvé podozrenia tak som si to nechcel pripustiť a vôbec som sa bal začať do toho rýpať. Žiaľ začiatkom roka mi nedalo a zistil som to vo som nechcel....
Manželka má podvádzala takmer rok.
Po odhalení sa zrútila. Plakala, chcela si vziať život, nespala celé noci, vravela ze to nevydrží ze proste musí odísť zo sveta ze to proste nedá...
A viac menej je to lepšie ale je to tak dodnes.
Vravi ze je to aj pre ňu ťažké, to všetko.
Ale za tie 4 mesiace za mnou nikdy neprišla a nepovedala prepáč, je mi to strašné ľúto, ale bolo to ako bolo a ja som zlyhala....
Povedala mi ze sa namotala, že jej písal dlho, že nešlo o sexe, ze ho nemiluje, že je to človek ktorý by nikdy nebol s jednou ženou, že ma prístelku, a je cudzinec...
Place ze nevládze, že druhý krát by radšej skočila pod vlak, či má od nás odísť, že to nezvládne.
Ja však začínam mať pocit ze je to všetko nejaké sebecké alebo ja neviem...
A mne sa zrútil svet. Nechcem vedieť všetko a viem ze toho je okolo toho viac.
Viem ze aj ja mam chyby, mal som bojovať ako chlap keď mala zlu náladu z práce. Nemal som sa jej otočiť chrbtom keď bola náladová. Ale bolo toho veľa a ja som rezignoval.
Toto všetko jej nedalo právo urobiť vo urobila....
Dnes sú 4 mesiace co s tým bojujeme.
Všetky tie klamstvá keď som ja ostal s malou celý týždeň a ona bola....
Stále sa v tom vraciam spätne, porovnávam sa, rozmýšľam co, kde, ako, skym.... nevládzem.
Chodíme k psychologické ale všetko je také, také umelé... priateľom to vešať na hlavu nemôžem.....
Pýta sa ma co bude, ako to zvládneme....
Ako mi mohla písať ze ma ľúbi, že ma ľúbi aj dcéru a pritom bola s ním....
Vraj ho nemiluje, vraj to nie je o sexe, vraj jej chýbala pozornosť. Písala si s Jim už dávno na instagrame.. a tak sa nakoniec zlomila...
Ale zlomila aj mňa...
Mam ešte nejakú sebauctu?
Ľúbim ju ale neklamem si?
Chcem aby všetko bolo ako predtým aj keď ani vtedy to nebolo neskutočne perfektne ale bolo to dobre...
Boli sme veľmi tvrdohlavý a nik nechcel ustúpiť.
Ona je trpsku viac náladová a je problém s nou hovoriť o dôležitých témach a tak sme len prežívali....
Môže vôbec niekto ľúbiť a zároveň byť s iným.
Dokonca x krát žiarlila aby som esiel do jednej práce lebo tam mala známu a ze tam chodíš PP večierkoch a trdkaju tam jeden s druhým (je to pravda) ale tak mne išlo i pravdu a peniaze a nie o...
Ako môže mne vyčítať veci a pritom....
Teraz žiarli aj na posunutu sedačku v aute...
Boji sa ze o mňa príde?
Alebo je to len jej svedomie?
Neviem...
Všetko je také ťažké. Ľúbim ju aj nenávidím.
Prepáčte že veľa píšem a ze s tým otravujem....
Ak sa nájde niekto kto toto prežil ci už od manžela alebo sám bol v takej pozícii ako moja žena budem vďačný ak mi napíše.
Snažím sa pochopiť pre mňa nepochopiteľné...
Je to pre mňa veľká rana.
Som chlap ako hora ale plačem každý tretí deň Keď som doma sam...
Ďakujem a prepáčte... :(

hama007
29. jún 2023

@jozeffezoj od začiatku to bolo na nič. Vy ste si žili každý svoj život a jedine kde ste sa stretli bol dom. Tam sa vaše cesty pretli. Videli ste sa vo dverách, že Ahoj a vlastne Čau lebo utekám už. Potom sa nečuduj, ze to takto dopadlo. Mali ste niekedy čas na seba? Či ste si ho radšej vypĺňali nezmyselným naháňaním za niečím materiálnym?
Úprimne, vidím na tom všetkom aj tvoju chybu... Nejako zvláštne ste nestavení obaja. Váš vzťah mi príde ako chaos. Cítil si sa niekedy pri svojej žene v pohode? Tvoja žena mi príde ze ma už taký program daný výchovou a prostredím v akom vyrastala... Neistota, chaos a to vnáša aj do vášho vzťahu. Vieš z akých pomerov pochádza, ako to bolo v jej rodine s rodičmi?

kp7333
29. jún 2023

@jozeffezoj tvoja manzelka je typicka zena - vecne nespokojna. Nic zvlastne, to sme asi vsetky. Prave preto potrebujeme obcas pocut pochvalne slova a citit od nasich poloviciek, ze sa im pacime a ze nas este lubia - aj so sedivymi vlasmi, vraskami ci kilami navyse. Su to take polienka, ktore treba prikladat, aby vztah nevyhasol. K tomu treba este pridat vzajomne rozmaznavanie a pocit, ze po nej tuzis. A to ostatne, co sa deje potom v spalni, je uz len vyustenim, ci vyvrcholenim, ku ktoremu nedospejete, ak vynechate to predtym.

jozeffezoj
autor
29. jún 2023

@hama007 viem.
Jej otec podvádzal mamu tiež.
Žil a zije si svoje. Síce doma zabezpečí všetko, ale vzťah k deťom nemal nikdy. Nikdy ich nejak extra nelubil, chodil do krčmy, mal problémy s políciou a mamu si vážil ako zenu nie ako bytosť. A dodnes je tvrdohlavý a rieši len základné veci.

Manželka od začiatku bola sebestačna.
Ma svoj účet, svoje peniaze, kúpila si auto, rieši svoje veci svoje náklady. Ja riešim doma a všetko s tým spojené. Nie som nadšený ale splynúl som stým ze všetko okolo toho je na mne. Elektrina, tvy všetko riešim sa. Nikdy nebola na úrade nikdy.

@kp7333 máš pravdu. Žiaľ uvedomujem si to až dnes. Príliš sme sa po narodení malej riešili len jej životy všetko okolo a potom si manželka zmysle la dom, "lebo ona nechce zit v panelaku" tak som sa obetoval a obetoval nie len čas ale zjavne aj rodinu

sickynickyobsadene
29. jún 2023

@jozeffezoj co dala do domu ona,keď ho tak chcela?

toskanka
29. jún 2023

@jozeffezoj Aj toto sa, žiaľ, stáva. Niektoré vzťahy majú svoju životnosť a ako hovoris, je koniec. Ale tento koniec treba vedieť prijať.

jozeffezoj
autor
29. jún 2023

@sickynickyobsadene neviem nič. Ale mala ťažké obdobie lebo mala mala 2 roky a bola totálne nervna. Buchala si hlavu, vkuse plakala, bolo to veľmi ťažké obdobie pre nás oboch. A pokazili sa veci ktoré akotak fungovali. V tej nervozite sme už žili ďalej.

@toskanka uvidíme co bude... aj keď nevidím svetlo na konci tunela. Mala ide do školy a teraz by to nebolo dobre načasovanie.
Ideme na dovolenku, ja mením prácu, mala do školy, atď.. a manželka by musela hneď dat výpoveď a ja z domu preč určite nepôjdem. Mala tu ma izbu, susedov kamarátky, zázemie.

goodidea
29. jún 2023

@jozeffezoj Jozef, keď sa opýtas manželky či ta miluje...čo povie?

katkami123
29. jún 2023

@jozeffezoj
Čiže dvaja nešťastní ľudia sa zobrali. Ju otec vychoval tak, že nevera v manželstve je v poriadku, normalna a má sa trpieť, tak podvádza. Tebe dala matka zas príklad, že hysterické scény pre banality, striedanie nálad a názorov ako na hojdačke a bez rozmyslu, sú tiež normálne, tak sa držíš ženy s povahou rovnakou ako tvoja matka. Tak potom vase manželstvo asi nemohlo dopadnúť inak.

1fifinka1
30. jún 2023

Takmer v každom príspevku si ženu zástavas. Co by síce bolo v poriadku, keby ste obaja fungovali ako mate. Od začiatku mam pocit, že ty pravdu vlastne ani nechceš počuť. Máš tu svoju. Cokolvek sa napíše na ženu, obhájis ju. Vy sa k sebe ale že vôbec vôbec nechodíte. Co je tiež v poriadku. Ľudia sa berú a rozvádzajú. Nie je to koniec sveta. A ty hoci to všetko umelo naťahujes, je to zbytočné. Skôr alebo neskôr pôjdete od seba tak ci tak.

derdia
30. jún 2023

@jozeffezoj podla mna, ked zena mulije a vazi si svojho manzela nikdy by ho takto neoklamala...
Nevera je nesmierne velke klamstvo a podvod.
Nie je to len sex...nechcem sudit moralizovat atd. Bud sa cez to prenesiete... Alebo to budete takto zit donekonecna. Pre rozvod pred Bohom je jediny dovod cudzolozstvo....
Nevie. Netusim co radit. Sama si nedokazem predstavit a ani nechcem zazit takuto zradu.
Ale skus mozno zajst za psychiatrom... Vyrozpravat sa. On ti bude vediet dat celkom fajn rady, ako to spracovat.... A tak. Inak sa v tej minulosti budes topit kazdy den. A ak ti pohlad na manzelsku sposobuje bolest, nemas voci nej zavazok ani socialny ze by si jej musel odpustit.
Toze to bolo len jednorazovo, a namotanie a tak. To su hluposti. Ona ta zaprela a sla za druhym... Smiat sa, chichotat, citila sa ako kralovna, a ty si o nicom netusil.... A vidno, ze pre teba toto bola obrovska rana. Porozmyslaj ci atoji taka osoba za opatovnu doveru. Netlac sa do nicoho. Ak nevies odpovedat sam sebe. Mas cas. Kolko potrebujes. Ty si nespravil nic zle..

jozeffezoj
autor
30. jún 2023

@derdia asi potrebujem len čas pochopiť ze to za to všetko už nestojí..

derdia
30. jún 2023

Ty mas pravo citit sa podveny. A hlavne treba sa pozriet realite do oci... Nie si ju prikraslovat, nie spominat na minulost, a nie pred nou zatvarat oci.
Ak sa rozhodente zostat spolu, musite vsak tuto vec hodit za hlavu.
Pretoze kazdy den zit s clovekom, ktoremu nedoverujem, no neviem..
A po dalsie smut kolko chces. Si clovek, zazil si zradu... Od cloveka, ktory je tvoja polovica duse a tela.... To nie je len taka malichernost.

jozeffezoj
autor
30. jún 2023

@derdia keď ja som natoľko sprosty ze ešte aj v tom pozerám na všetko okolo.
Nechcem aby mala videla ze sa niečo deje.
A zas ak by som pripustil nejakú nápravu vzťahu tak zas ze ak sa opustim tam čomu pomôžem... ničomu asi

derdia
30. jún 2023

@jozeffezoj nechaj tomu cas. Pojde to aj same. Uvidis kam. Zatial len pozoruj co a ako.

hama007
30. jún 2023

@jozeffezoj veď rozpočet mate spoločný, či nie? Auto je vaše spoločné. Aj my s manželom mame každý vlastný účet, ale peniaze počítame spolu.
To ma mrzí, že ma takého otca 😕
Ťažko radiť... Všetko ukáže čas. Myslím, že je zbytočné tlačiť na pílu 🙂 myslíš ze ta tvoja žena ľúbi?

jozeffezoj
autor
30. jún 2023

@hama007 neviem ci ma ľúbi. Hovorila to aj keď chodila inam. Neviem aký význam slova to ma pre ňu.
Možno som len dobrý človek a otec. A chémia je preč.
A ako ste písali sex je dôležitý a stým spojená chémia.
A tým ze som mal a mam určite problémy tak to viazlo.
Ale snažil som sa, operácia, tabletky, snaha.
Ona nervozita, nadavanie, 0 snaha o alternatívy.
Neviem co bude v tomto smere ale sú veci za ktoré človek nemôže. Sú aj zeny ktoré majú problém po pôrode alebo po prechode a tak a neodkopol by som ju.

hama007
1. júl 2023

@jozeffezoj ach 😕 sex je dôležitý... Veľa párov na tom pohoria... 😕
Skôr by som povedala, že ženy sú tolerantnejšie keď má muž problém, ako keď má žena problém a muž musí byť nejaký čas bez sexu. Čo však neplatí o tvojej žene. 😕 Sama neviem ako by mi bolo keby som nemohla mať sex so svojím mužom...🤔 Kvôli tomu by som ho nepodviedla. Nevytrestala by som ho za niečo za čo by nemohol a trápilo ho to 😕 veľmi ťažko je súdiť... Tak veľa chýb ste urobili hneď na začiatku. Ste úplne rozdielne povahy... Myslíš, že keď sa rozídete tak si nenájdeš ženu, ktorej by nevadilo, že máš problém v sexe? Uisťujem ťa, že je veľa žien čo by ťa brali všetkými 10timi. Radšej mať milujúceho muža, ktorý sa stará o svoju rodinu so zdravotným problémom ako curevnika, ktorý namočí pri každej príležitosti. 🙂
Z toho všetkého čo si písal je vidno, že svoju ženu miluješ a berieš ju so všetkým aj zlým čo ti urobila. Aj si myslím, že by si ju miloval aj viac keby si uznala chybu a začala sa správať ako manželka a nie ako single lady. 🙂

jozeffezoj
autor
1. júl 2023

@hama007 my sex môžeme mať. Ale nie je to časovo to co .. ale sú určite prostriedky ktoré to predĺžia a treba sa tomu prispôsobiť ale ak niekto nechce chápať nepochopí... A bude robiť a čakať aj tak svoje.
A navyše na sebadovere ri nepridá keď sa pritom urazí ako 15 rocna a potom keď ideš preč lebo na to nemáš nervy tak ta vola naspäť...
Bola tehotná, bol som tolerantný nič som nechel od prvého trimestra až do konca šestonedelia. Ani ma to nenapadlo a tu som. Rok nemáme sex a nepodviedol som ju. Ani teraz keď by mi to mohlo byt "jedno".
Dokonca keď som jej hovoril ze nech ide za ním keď si myslí že sa bude mať najlepšie tak mi povedal ze to nie je typ človeka co bude s jednou ženou...
To ako....
A potom pri jednej hádke my začala hvoirt ze jemu umrela mama a bludy. Tak som sa jej pýtal ze co by bolo kebyže splní tie svoje vyhrážky ze sa zabije ze to nevydrží a ostarne veci. Ze keď sa rozvedieme ci nás syn "nepríde" o mamu. Ze mne je ľúto ak sa mu niečo stalo v rodine ale ze ešte raz mi povie takú ******tínu tak sa neudržím už.
V živote som nedvíhal na nikoho ruku.
Ale ona by si zaslúžila takú ale od vlastného otca...
Obrazne myslene...
Pýtaš sa ci by to inej nevadilo.
Co čítam už dlhšie tak ten problém má 30% mužov.
Ale jasne ze kolegyne a kamarátky sa s tým chváliť nebudú... A čím viac som bol poníženy aj v tej oblasti tak tým to bolo horšie. Do postele som išiel extrémne nervózny a len čakal na jej grimasy a šomranie

hama007
1. júl 2023

@jozeffezoj úf, silná káva. Fakt mi je to hrozne ľúto ako sa zachovala. Viem ako to dokáže zraniť 😕 snáď si to niekedy uvedomí... Príde mi riadne egoistická... 😕

toskanka
1. júl 2023

@jozeffezoj Život s človekom, ktorý ťa nemiluje, je ťažký. Tvoja žena ti to riadne dáva najavo. Ja by som išla radšej z paláca do podnájmu, ako takto žiť. To som povedala obrazne, ty z domu ísť nemusíš. Ale verím tomu, že u teba čas raz dozreje aj na radikálnejšie rozhodnutia. Ešte to nemáš spracované.

jozeffezoj
autor
1. júl 2023

Áno viem ze je egoista a navyše s nulovou sebadôverou.

@toskanka asi to tak bude žiaľ :(

pralinka25
1. júl 2023

@jozeffezoj pises ze nie je vhodna doba lebo dovolenka, zmena prace, skola .... vies, ono nikdy nebude spravna doba. vzdy nieco bude a navyse niekedy je kompletny restart prave dobry. chapem, potrebujes cas a preto hladas "vyhovorky" naozaj ti rozumiem pretoze je to vsetko obrovska zmena ale ver mi. cim skor ju urobis tym skor budes statny. inak len tak mimochodom ak tvoja zena spava s chlapom co nevie byt s jednou zenou tak by som s nou spat ani nechcela kvoli moznym pohlavnym chorobam.

katkami123
2. júl 2023

“ Dokonca keď som jej hovoril ze nech ide za ním keď si myslí že sa bude mať najlepšie tak mi povedal ze to nie je typ človeka co bude s jednou ženou...
To ako....”

Tak toto je silná káva čo ti povedala a zároveň tým vystihla, prečo je s tebou. Lebo ty si jej aj napriek všetkému oddaný. Nehnevaj sa, ale máš strašne strašne strašne sprostu zenu a jej jediné šťastie je, že má za muza teba. Pri takomto jej egoistickom chovaní po tom všetkom, čo predvádza, by s nou iný povymetal dlážky a podal jej žiletku, nech už toľko o tej samovražde neomieľa, ja verím, ze toto ma z domu od tatka, keď sa mu prišlo na neveru, tak tiež sa išiel “rezať”. Kde by si taký samoľúby egoista ako ona, ublížil. Povedal by mne niekto po nevere, že je so mnou iba kvôli komfortu, ktorý mu ta druha strana nezabezpečí a nie preto, ze chce rodinu a mrzí ho to, kufre má zbalené a nemáme o čom. Keď nemala rozum, no žiaľ, za všetko sa pyká a dcéru si daj do svojej starostlivosti, ona je vadná, nemá jej aké hodnoty ponúknuť, len si vždy nahravaj jej výstupy ako si chce žily rezať, že čo dá taka matka dcére, ktorá to nemá v hlave v poriadku. Chvalim, že meníš prácu za lepší pracovný čas. Ale tá žena fakt s tebou zametá, viaceré ti to tu písali. Mna by nebolo na 2 týždne aj s dcérou, chod si niekam na dovolenku utriediť myšlienky. Ono smutné je to, že ty s nou extrémne súcitíš, viac ako sám so sebou, pritom ona s tebou vôbec. Cely čas sa len vyjadruje o sebe, teba vôbec nezmieňuje ako to celé muselo zasiahnuť teba, typická sebestredná žena. Mňa naozaj zaujíma prečo si z takej ženy taký hotový, mne by sa ako človek po tomto všetkom totálne zhnusila, veď je to obyčajná dráma queen a hlupaňa, ktorá potrebuje skúšať osud.

jozeffezoj
autor
2. júl 2023

@katkami123 lenže to nie je len tak ze zoberiem maku a pôjdem. Určite mi ro nedovolí.
Včera som jej hovoril ze nech sa ukludni tak sa urazila a nechcela ísť s nami na výlet. Tak som jej povedal nech si sedi doma sama a zobral kľúče od auta, malú a išli sme preč.
Samozrejme ze sme nestihli prekročiť prah a obliekala sa naspäť..
Niektoré veci mi začínajú byť čím ďalej tým viac jedno.
Podľa mňa jej naturu jej nebude tolerovať nikto a to som jej povedal už dávno predtým. Ze ak dôjde na reálny život a problémy príde to ze sa nebude ovládať a ukáže co dokáže...
Nervozita, neschopnosť komunikovat kľudne a konštruktívne o problémoch, prispôsobenie všetkému co ona chce.
Ja len taky príklad u nás v dome keď sa zariadoval sa kupovalo všetko podľa nej. Od farby gauča, cez digestor, po sedenie na terase, farbu auta, okien, linky, proste všetko. Ja som si aj predtým úprimne uvedomoval ze to co ja podstupujem asi nie je v poriadku ale keďže malo chodíme k iným ľuďom takmja ani neviem ako to majú druhí.
Mam susedy ktoré podvadzaju mužov, susedov co si vypijú, aj iné a tak mam pocit ze fungujú vlastne podobne. Ja by som raz chcel prísť "potajme" k nejakej rodine a vidieť ako vlastne žijú real a ako sa rozprávajú riešia problémy, ako trávia večer, a tak

hama007
2. júl 2023

@jozeffezoj takže už mi je to jasné. Čakáš zbytočne na niečo čo sa nestane. Hneď by som jej vyložila karty na stôl. Správa sa ako rozmazlené decko keď ma ísť s vlastnou dcérou na výlet?!!! To kde sme.!! Aj ja som urobila chybu, ale do psej matere, stále som sa správala ako matka a starala sa. My sme po všetkom išli spoločne na výlet. Ani som nepípla, že by bolo niečo zlé. Lebo to som chcela, aby sme ako rodina trávili viac času. Bolo nám tak ako ešte nikdy predtým. Najkrajší a najlepší výlet 🙂.
Veď predsa musí pozerať na to čo ukazuje tomu dieťaťu. Do poslednej chvíle by sa mala aspoň pretvarovať, že ste šťastná rodinka, už aspoň kvôli dcére, nech nie je z toho nesvoja. Deti vycítia, že niečo nie je v poriadku (hlavne matka). Dávaj si pozor aký príklad ukazujete svojej dcére. Môže sa stať, ze vyrastie a bude po mamke alebo si nájde chlapa ako je jej mama. Vzor má. Snáď ho bude hľadať v tebe.
Aach jaj. Prečítaj si celú diskusiu. Až do konca + si to spoj so všetkým čo vieš len ty o vašom spolunažívanie.
Ešte som mala trochu tej NÁDEJE aj za teba, že by mohlo byť medzi vami fajn, ale toto ma dorazilo, keď sa aj pred dcérou správa ako...... Nemá ani kúsok hanby.
Ty zrejme čakáš na bod kedy ťa úplne zlomí. Mysli na to, aby si sa udržal a neurobil nejakú hlúposť. Každému raz rupnú nervy.
Tá ženská sa sama trestá, tým aká je.

kristiii
2. júl 2023

@hama007 a aký vzor má tá malá akože hľadať v ňom? Že je v poriadku robiť zo seba celý život fackovacieho panáka a vo všetkom sa druhému podriaďovať? On by sa najprv musel spamätať a nájsť si "gule", aby jej mohol byť dobrým vzorom.

katkami123
2. júl 2023

@jozeffezoj
Tak napríklad to, čo opisuješ ty mne ako fungujete mi príde ako na psychiatrii. Asi si celkovo veľmi rad vyberáš divnych ľudí okolo seba, (podľa toho v čom si vyrastal) keď takéto fungovanie je pre teba Ok. Za druhé, je smutné, že potrebuješ vidieť normálne fungujúce rodiny, aby ti došlo, že takto sa nežije, to by si mal vidieť aj sám a cítiť. A čo sa stalo s milosť pani dôležitou, že v sekunde dokázala zmeniť názor z - nejdem nikam na - prezlečiem sa a už môžeme ísť? Lebo prišla na to, že jej manipulatívne ťahy až tak už nefungujú a vystačíte si aj bez nej, nikto s nou už doma na zadku sedieť nebude? Mne je ľúto, že to musela dohnať s tou svojou chorou povahou až do extrému- k nevere, aby si si začal konečne vážiť aj sám seba a neskakať ako ona pískne. Ale ako žena ti píšem, že pre mňa by bola takáto povaha neskceptovateľná, aj keby bola tvoja žena celá zo zlata a diamantmi vykladaná. Zachovávajú si dokážeš jej chovania, na súde sa ti zídu, lebo po pravde, váš vzťah umiera a ty si začínaš uvedomovať, že do teraz si mal klapky na očiach a nevidel, že žiješ s hysterickou manipulátorkou s nízkym sebavedomím. A naozaj, keď budeš mat čas, prečítaj si celu diskusiu od znovu, ako ti tu radia. Tebe žiaľ, vôbec nedochadza, že tvoja žena sa nezmení, ty ju nezmeníš a lepšie to už medzi vami nebude, nikdy, kvôli jej povahe. A to, čo bolo na začiatku vášho vztahu bolo len jej veľké divadlo - keď vtáčka lapajú, pekne mu spievajú. Už si lapený, teraz vidíš jej pravú tvar.

hama007
2. júl 2023

@kristiii to je tiež pravda. Skôr som myslela, že si dcéra uvedomí, že otec je jediný normálny a s dobrou povahou. Že to čo matka predvádza je choré a zlé. Neviem aké staré dieťa majú, asi predskolsky vek. Deti dávajú na pocity a oceňujú čas, ktorý im venujeme. Na všetko príde keď bude o dosť staršia.

katkami123
2. júl 2023

@jozeffezoj
Myslím, že je už na čase aj ukončiť to tvoje trápenie aj ako sa krútiš stále dokola v bludnom kruhu. Nech ti ukáže mobil - čo si s kým píše na instagrame či nemá v mobile zoznamky ako badoo a tinder a či to s dotyčným naozaj ukončila, nech vidíš ich konverzáciu. Už je na čase prestať si pred tým všetkým zatvárať oči a pritom oba to možno stále s ním ťahá. Pozri jej messenger, ak nemá čo skrývať, nech ti ukáže svoje konverzácie, aby z jedného chlapa nebolo viac s ktorymi tak flirtuje a potrebuje si dvíhať nízke sebavedomie. Čudujem sa ti, ja by som chcela vidieť všetko, čierne na bielom, že je koniec a kontakty uťaté. Za ďalšie, keď po tom všetkom nemá v sebe ani kúsok pokory, ja by som na jej mieste ani nepípla, tak sa čudujem aj tebe, prečo po sebe takto nechavaš šliapať, čo viac si k tebe ešte má dovoliť, keď toto ti nestačí.
Ešte aj po prevalení nevery je drzá.

pralinka25
2. júl 2023

inak to je fakt. o zverenie do starostlivosti mozes poziadat aj ty. poznam niekolko otcov ktorym boli deti zverene. mal by si dceru aj pokoj.