Keď sa ti zrúti sen
Ahojte.
V prvom rade prepáčte, že takto píšem do viac menej ženského fóra, ale snažím sa nájsť cestu a keďže sa snažím pochopiť pohľad zo ženskej stránky tak mi nič lepšie nenapadlo....
Som s manželkou 13 rokov.
Mame krásnu a sikovnu 7 ročnú dcéru.
Obaja mame dobrú prácu a nemáme sa zle.
Avšak problémov je viac ako dosť.
Odkedy sme postavili rodinný dom, odvtedy sa všetko akosi pokaslalo. Všetok ten zhon, všetok ten tlak, stavanie popri práci, venovanie sa len dcére, všetko to zanechalo stopu.
Začali sme sa s manželkou odsudzovať.
Prestali sme sa baviť o príjemných veciach, dotýkať sa jeden druhého, prišla nervozita hádky, moje problémy v spálni, a všetko sa začalo kopit. Obaja sme vedeli ze to nie je dobre ale nevedeli sme s toho kruhu vyjsť vonku.
Práca, dieta, dom a dookola.
Úplne obmedzené na základné veci.
Obaja sme dúfali ze to nejako prejde a tak plynul čas a ubehol rok dva... skoro 3.
Posledný rok bol však najhorsi.
Začal som badať na manželke ze je stále bejaka zvlastnejsia. Nervoznejsia, depresivnejsia, začala skrývať mobil, zhadzovat aplikácie. Z prace začala chodiť na školenia aby dostala vyššiu pozíciu.
Keď som začal mať prvé podozrenia tak som si to nechcel pripustiť a vôbec som sa bal začať do toho rýpať. Žiaľ začiatkom roka mi nedalo a zistil som to vo som nechcel....
Manželka má podvádzala takmer rok.
Po odhalení sa zrútila. Plakala, chcela si vziať život, nespala celé noci, vravela ze to nevydrží ze proste musí odísť zo sveta ze to proste nedá...
A viac menej je to lepšie ale je to tak dodnes.
Vravi ze je to aj pre ňu ťažké, to všetko.
Ale za tie 4 mesiace za mnou nikdy neprišla a nepovedala prepáč, je mi to strašné ľúto, ale bolo to ako bolo a ja som zlyhala....
Povedala mi ze sa namotala, že jej písal dlho, že nešlo o sexe, ze ho nemiluje, že je to človek ktorý by nikdy nebol s jednou ženou, že ma prístelku, a je cudzinec...
Place ze nevládze, že druhý krát by radšej skočila pod vlak, či má od nás odísť, že to nezvládne.
Ja však začínam mať pocit ze je to všetko nejaké sebecké alebo ja neviem...
A mne sa zrútil svet. Nechcem vedieť všetko a viem ze toho je okolo toho viac.
Viem ze aj ja mam chyby, mal som bojovať ako chlap keď mala zlu náladu z práce. Nemal som sa jej otočiť chrbtom keď bola náladová. Ale bolo toho veľa a ja som rezignoval.
Toto všetko jej nedalo právo urobiť vo urobila....
Dnes sú 4 mesiace co s tým bojujeme.
Všetky tie klamstvá keď som ja ostal s malou celý týždeň a ona bola....
Stále sa v tom vraciam spätne, porovnávam sa, rozmýšľam co, kde, ako, skym.... nevládzem.
Chodíme k psychologické ale všetko je také, také umelé... priateľom to vešať na hlavu nemôžem.....
Pýta sa ma co bude, ako to zvládneme....
Ako mi mohla písať ze ma ľúbi, že ma ľúbi aj dcéru a pritom bola s ním....
Vraj ho nemiluje, vraj to nie je o sexe, vraj jej chýbala pozornosť. Písala si s Jim už dávno na instagrame.. a tak sa nakoniec zlomila...
Ale zlomila aj mňa...
Mam ešte nejakú sebauctu?
Ľúbim ju ale neklamem si?
Chcem aby všetko bolo ako predtým aj keď ani vtedy to nebolo neskutočne perfektne ale bolo to dobre...
Boli sme veľmi tvrdohlavý a nik nechcel ustúpiť.
Ona je trpsku viac náladová a je problém s nou hovoriť o dôležitých témach a tak sme len prežívali....
Môže vôbec niekto ľúbiť a zároveň byť s iným.
Dokonca x krát žiarlila aby som esiel do jednej práce lebo tam mala známu a ze tam chodíš PP večierkoch a trdkaju tam jeden s druhým (je to pravda) ale tak mne išlo i pravdu a peniaze a nie o...
Ako môže mne vyčítať veci a pritom....
Teraz žiarli aj na posunutu sedačku v aute...
Boji sa ze o mňa príde?
Alebo je to len jej svedomie?
Neviem...
Všetko je také ťažké. Ľúbim ju aj nenávidím.
Prepáčte že veľa píšem a ze s tým otravujem....
Ak sa nájde niekto kto toto prežil ci už od manžela alebo sám bol v takej pozícii ako moja žena budem vďačný ak mi napíše.
Snažím sa pochopiť pre mňa nepochopiteľné...
Je to pre mňa veľká rana.
Som chlap ako hora ale plačem každý tretí deň Keď som doma sam...
Ďakujem a prepáčte... :(
Ja by som ju isto žiadal k ssebe.
Mala.by klud, dvor, dom, rodinu na blízku a nie derpesivnu mamu v podnajme
@jozeffezoj
A na čo teraz vlastne čakáš? Na jej zmenu? Alebo čo ťa pri nej drží?
@jozeffezoj
Tak ona sa potom chová ako jej otec a ty vo vašom manželstve ako jej matka, asi preto si aj so svokrou rozumieš. Len nedopadni ako tvoja svokra, že zabiješ roky s neverníkom. Keď si ťa raz neváži, tak žiaľ, nájdeš si ženu, ktorá si bude. Ak si aj veriaci, máš právo aj na anulovanie manželstva cirkevným súdom. Pretože tvoja žena ťa na začiatku vzťahu neoboznamila so svojimi psychickými problémami a sklonmi riešiť problémy neverou, ktoré si nesie zo svojej rodiny.
@jozeffezoj
Nemyslím si, ze tvoja svokra s ním ostala kvôli deťom, lebo tie jej už dávno vyrástli a osamostatnili sa a aj tak s tým človekom stále je. Aj vdaka jej blbému rozhodnutiu má jej dcera a tvoja manželka podobnú psycho povahu, kedže v tom vyrastala. Ona je len zbabelec neschopný nikdy odísť, silné reči má a to je tak všetko.
@katkami123 podľa mňa ju mohol aj zastrasovat. Sú rôzne prípady.
@jozeffezoj počuj, píšeš že na ešte 2 súrodencov. Aj na nich doľahla výchova? Či si idú svoje bez následkov?
@hama007 syn je odstahovany v Kežmarku a druha dcéra je rozvedená. Podviedol ju muž s kolegyňou. Je doma s 8 ročným synom. Býva so svokrovcami
@jozeffezoj 🤦♀️ už ani slov nemám. Oni čo hovorili na segrinu neveru?
@hama007 ze je hovädo. Žiaľ neviem co si mysli svokra teraz z inej strany.. Alw jw viac menej na mojej atrane a dobre ju pozna aj s jej naladamj. Svokor o tom nevie. Ak by vedel tak žena by asi aj facku dostala...
Švagor chodil na futbal, o nič sa nestaral bol to taký typický chlapec z mesta ktorý sa nebol schopný prispôsobiť dedine. Vetroplach .
@jozeffezoj pomohlo by keby sa do toho zamontovala aj rodina a trosku jej nakopla závit. Možno jej dôjde čo urobila 🤷♀️
@hama007
Iba na chvíľu pri takých ľuďoch.
@jozeffezoj
Svokor by jej dal facku, pritom je taký istý? Zaujímavá rodinka…
Podľa mňa nie je dobrý nápad, aby vzťahový problém dvoch dospelých ľudí riešila rodina. Názor povedať môžu. Možno, ak by išlo o jednorázové zakopnutie. Ale toto je dlhodobé a vedomé podvádzanie. Rok je veľa. (a podľa mňa neskončilo) Láska sa vynútiť nedá. A ani pretvarovať sa dlho nedá. Toto si musia ujasniť len oni dvaja.
@jozeffezoj Prosim ta, uz tu prestan ociernovat rodinu tvojej buducej exmanzelky.
Spinis si do vlastneho hniezda. Tutu zenu si si vybral aj s jej rodinou za manzelku, je to matka tvojich deti.
Uz som ti to pisala. Ak ti to tam dole nefunguje, tak to vas vztah ovplyvnuje viac ako detstvo tvojej manzelky.
Ak si manzelka nasla milenca, tak nie kvoli tomu, ze by jej otec mal zdravotne alebo psychicke problemy. Milenca si nasla, lebo ty ho mas mäkkeho. Co by samozrejme vadilo menej, keby si si to priznal, kevy si bol ochotny s tym nieco robit. A tym nemyslim ist raz k lekarovi, ktory tvoju nefunkcnost skonstatuje.
Mal si svoju manzelku na rukach nosit, ze s tebou s takym ostava a nie tu ospinit komplet celu jej rodinu.
@oliolijanka odpadnem.To co za hlupy komentár.
@sickynickyobsadene
Tak pre teba inak... ak by si mala manzela, ktory by mal erektilnu dysfunkciu a rok by si nemala ziaden sex(a x rokov predtym by si mala zly sex), lebo ani keby si mu ukazovala prsia, by na teba "neskocil".... a zaroven by si svoju poruchu nechcel priznat a nic by s nou nerobil... podviedla by si ho, ak by iny po tebe tuzil?
Ano, spravne je takeho chlapa rovno opustit. Ale jeho zena mala zle detstvo, tak svojim detom chcela dat kompletnu rodinu a preto neschopaka neopustila.
A nie, ze muza zena podvadzala, lebo mala zle detstvo, alebo chorych rodicov.
Pri väcsine rozvodov muzi vytahuju taketo spinavosti, namiesto toho, aby si priznali chybu, ze zlyhali. Uz na svojej zene nevie nic zleho najst, tak musi vytahovat spinu na rodicov a surodencov.
@sickynickyobsadene kdo číta túto diskusiu a vidí ako tak do problemu čo tu opisuje autor tak to čo napísala @oliolijanka je len stručne skonstatovanie tých čo nehľadkajú autora ale povedia čo si o tom všetkom myslia.
@oliolijanka 👍 síce si to napísala trocha natvrdo o tej ,,mäkosti ,, 🤣no zapájať celú rodinu a zhadzovať to na genetiku je už naozaj trápne. Už len rodina by išla so mnou a mojím manželstvom niečo robiť. Škoda že tu není aj pani manželka. Rada by som vedela aj druhú stránku príbehu.
@oliolijanka odkiaľ vieš ze ho mam "makkeho" ak nevieš o co ide prosím zdrz sa komentára.
@kamatopo prosím ta ja som do toho nikoho nezatahoval. Ja som odpovedal na to kto sa co pýtal. Tak mi tu nepíš ze ja som začal niekoho orientovať. Napísal som pravdu a nepísal by som ju nebyť otázok.
@oliolijanka mne by sa teda nepostavil kebyže chodím do roboti,robím na dome a doto ťahať domácnosť a žena s náladami...kto si hľadá vzťah na základe sexu tak potom aj tak končia tie vzťahy neverou.
A keď čítaš celú diskusiu tak čítaš aj tie otázky na jej rodinu? Ci len odpovede jeho?
@kamatopo
@sickynickyobsadene čítam aj otázky a aj keď je to tu anonymné príde mi to trápne opisovat dopodrobna rodinu v odpovediach . Navigovať tu myslenie ľudí na moju stranu. Ale není sa čo čudovať veď o tom to tu je. Polutovať sa a troška dostať zapravdu a hneď je deň krajší. Preto by som chcela vedieť aj druhú stranu. Každá minca má dve strany.
@kamatopo @oliolijanka citala som diskusiu a nikde som sa nedocitala o tom ze ma pan erektilnu disfunkciu. problemov moze byt vela a nemusi to mat nic spolocne s makostou. a ani nikde nespominal ze by nemali sex rok kvoli nemu a jeho problemu. tych zdravotnych problemov existuje vela. neviem preco si kazda hned predstavi ze ho ma makeho a ze nevie mat sex. to je fakt ubohe.
a ak by to tak aj bolo tak pani manzelka mala mat "gule" povedat narovinu ze takto zit nevie a ukoncit to a potom si hladat dalsieho vtaka. niekedy je problem s potenciou sposobeny psychikou a to sa da krasne vyriesit vo vztahu. ale my vobec nevieme aky ma autor problem. nepisal o nom tak riesit toto je blbe. a ani nepisal ze bol u lekara len raz a ze to neriesi dalej. su to vase vymysly na zaklade vasich domienok. prispevok uplne odveci.
@oliolijanka
Hej, hej náladovú manipulatívnu k**vu by mal nosit na rukach. No čo sa tu za novinky nedozvieme.
Keby to bolo naopak, že neverníkom je chlap, tak 50% žien by tu už za tu autorku vypisovalo rozvodové papiere, ďalších 30% by jej išlo pomôcť s balením a 20% by písalo príbehy aké sú šťastné, že sa im stalo podobné a toho chlapa sa zbavili. Tu len stačí prevrátiť pohlavia i keď stále je tu nevera a zrazu je ešte chlap kkt a má jej asi poďakovať, lebo je koketná a promiskuitná.
@katkami123 mozno je to manzelka a kope nozickami alebo je taka ista 😀
@jozeffezoj
Ok... tak ho mas tvrdeho🙄
Niekde na 9.-10.tej strane pises toto...
"Ako som písal mam nejaké problémy v tejto oblasti a riešil som to už aj operáciou aj inak. Ale zas to je ontom ci niekto ma ale nemá trpezlivosť. Je pravda ze som to zanedbával a neriešil nejaký ten rok a žiaľ....
Teraz som podstúpil nejaké veci ale tak zas nienje príležitosť to "overit""
Cize niekolko rokov si zanedbaval to, ze ti to tam dole nefungovalo a cudujes sa, ze si tvoja zena nasla milenca?
Ci ho mas mäkkeho, tvrdeho, maleho, ci obrovitanskeho, nieco tam dole niekolko rokov nefungovalo🤷♀️
A ty tu riesis, ze babkinho kona bratranca syn si nevie zvyknut na dedinu a preto hra futbal a tvoja zena je hovädo...🤦♀️
@oliolijanka to mohol byt kludne problem len s predkozkou napriklad. cize on bol plne funkcny ale ho to mozno len bolelo. tych veci je tolko. nemuselo to nutne ovplyvnovat ju priamo.
@oliolijanka
Jeho žena je vadná, zakomplexovaná a psychicky labilná, preto podvádza v prvom rade. Nevernici sú tiež istý druh ľudí, nie každý ma k tomu sklony. Robia to hlavne vnútorne nevyrovnaní ľudia a hlúpy z mojich skúseností čo vidím z okolia. To je dôvod. Aj kedy ju dával dole ako poloboh každý deň. Raz jej iný chlap napíše, že je pekná a ona má menšie komplexy zo seba a bude za tým chlapom letieť. Prečo? Lebo je blbá a nedochadza jej, že tomu druhému sa z nej vôbec nepodlamujú kolena a mal aj omnoho lepšie, len si chce vrznúť. To sú tie ženy, ktoré doslova vysia na každom jednom komplimente a nedokážu rozlíšiť kto im čo za akým účelom hovorí.
@pralinka25 Este raz, ze ho ma mäkkeho som napisala obrazne. Autor ma nejaky problem, ktory ovplyvnil ich sexualne spolunazivanie.
Niekolko rokov problem neriesil.
Ok, nemusi ho mat mäkkeho, mozno mu z pupku vyteka hnis..ci? Alebo co ovplyvnuje sexualnu aktivitu? Co mal pliesen na nechtoch na nohach?
Je jedno, co mal. Neriesil to niekolko rokov. Sex nemali minimalne rok... ale ak problem niekolko rokov neriesil, tak asi ani predtym to nebolo v posteli super.
@katkami123 A ze manipulativna k***a...? uz som neraz citala, co v rozvodovych papieroch pisu muzi o matkach svojich deti. Bud si mlada, alebo neskusena. Tychto 13 stran spinavosti by sa neudialo, ak by vedel autor uspokojit svoju zenu po sexualnej stranke.

@jozeffezoj Co som si všimla, už dvakrát si v diskusii písal, že máte syna. Preklep? Alebo zamienas fakty, aby ta v diskusii nikto nespoznal?