icon

Keď sa ti zrúti sen

jozeffezoj
9. jún 2023

Ahojte.
V prvom rade prepáčte, že takto píšem do viac menej ženského fóra, ale snažím sa nájsť cestu a keďže sa snažím pochopiť pohľad zo ženskej stránky tak mi nič lepšie nenapadlo....
Som s manželkou 13 rokov.
Mame krásnu a sikovnu 7 ročnú dcéru.
Obaja mame dobrú prácu a nemáme sa zle.
Avšak problémov je viac ako dosť.
Odkedy sme postavili rodinný dom, odvtedy sa všetko akosi pokaslalo. Všetok ten zhon, všetok ten tlak, stavanie popri práci, venovanie sa len dcére, všetko to zanechalo stopu.
Začali sme sa s manželkou odsudzovať.
Prestali sme sa baviť o príjemných veciach, dotýkať sa jeden druhého, prišla nervozita hádky, moje problémy v spálni, a všetko sa začalo kopit. Obaja sme vedeli ze to nie je dobre ale nevedeli sme s toho kruhu vyjsť vonku.
Práca, dieta, dom a dookola.
Úplne obmedzené na základné veci.
Obaja sme dúfali ze to nejako prejde a tak plynul čas a ubehol rok dva... skoro 3.
Posledný rok bol však najhorsi.
Začal som badať na manželke ze je stále bejaka zvlastnejsia. Nervoznejsia, depresivnejsia, začala skrývať mobil, zhadzovat aplikácie. Z prace začala chodiť na školenia aby dostala vyššiu pozíciu.
Keď som začal mať prvé podozrenia tak som si to nechcel pripustiť a vôbec som sa bal začať do toho rýpať. Žiaľ začiatkom roka mi nedalo a zistil som to vo som nechcel....
Manželka má podvádzala takmer rok.
Po odhalení sa zrútila. Plakala, chcela si vziať život, nespala celé noci, vravela ze to nevydrží ze proste musí odísť zo sveta ze to proste nedá...
A viac menej je to lepšie ale je to tak dodnes.
Vravi ze je to aj pre ňu ťažké, to všetko.
Ale za tie 4 mesiace za mnou nikdy neprišla a nepovedala prepáč, je mi to strašné ľúto, ale bolo to ako bolo a ja som zlyhala....
Povedala mi ze sa namotala, že jej písal dlho, že nešlo o sexe, ze ho nemiluje, že je to človek ktorý by nikdy nebol s jednou ženou, že ma prístelku, a je cudzinec...
Place ze nevládze, že druhý krát by radšej skočila pod vlak, či má od nás odísť, že to nezvládne.
Ja však začínam mať pocit ze je to všetko nejaké sebecké alebo ja neviem...
A mne sa zrútil svet. Nechcem vedieť všetko a viem ze toho je okolo toho viac.
Viem ze aj ja mam chyby, mal som bojovať ako chlap keď mala zlu náladu z práce. Nemal som sa jej otočiť chrbtom keď bola náladová. Ale bolo toho veľa a ja som rezignoval.
Toto všetko jej nedalo právo urobiť vo urobila....
Dnes sú 4 mesiace co s tým bojujeme.
Všetky tie klamstvá keď som ja ostal s malou celý týždeň a ona bola....
Stále sa v tom vraciam spätne, porovnávam sa, rozmýšľam co, kde, ako, skym.... nevládzem.
Chodíme k psychologické ale všetko je také, také umelé... priateľom to vešať na hlavu nemôžem.....
Pýta sa ma co bude, ako to zvládneme....
Ako mi mohla písať ze ma ľúbi, že ma ľúbi aj dcéru a pritom bola s ním....
Vraj ho nemiluje, vraj to nie je o sexe, vraj jej chýbala pozornosť. Písala si s Jim už dávno na instagrame.. a tak sa nakoniec zlomila...
Ale zlomila aj mňa...
Mam ešte nejakú sebauctu?
Ľúbim ju ale neklamem si?
Chcem aby všetko bolo ako predtým aj keď ani vtedy to nebolo neskutočne perfektne ale bolo to dobre...
Boli sme veľmi tvrdohlavý a nik nechcel ustúpiť.
Ona je trpsku viac náladová a je problém s nou hovoriť o dôležitých témach a tak sme len prežívali....
Môže vôbec niekto ľúbiť a zároveň byť s iným.
Dokonca x krát žiarlila aby som esiel do jednej práce lebo tam mala známu a ze tam chodíš PP večierkoch a trdkaju tam jeden s druhým (je to pravda) ale tak mne išlo i pravdu a peniaze a nie o...
Ako môže mne vyčítať veci a pritom....
Teraz žiarli aj na posunutu sedačku v aute...
Boji sa ze o mňa príde?
Alebo je to len jej svedomie?
Neviem...
Všetko je také ťažké. Ľúbim ju aj nenávidím.
Prepáčte že veľa píšem a ze s tým otravujem....
Ak sa nájde niekto kto toto prežil ci už od manžela alebo sám bol v takej pozícii ako moja žena budem vďačný ak mi napíše.
Snažím sa pochopiť pre mňa nepochopiteľné...
Je to pre mňa veľká rana.
Som chlap ako hora ale plačem každý tretí deň Keď som doma sam...
Ďakujem a prepáčte... :(

oliolijanka
3. júl 2023

@pralinka25 Ano, tak nebol mäkky, mal nieco s predkozkou... niekolko rokov.

pralinka25
3. júl 2023

@oliolijanka nevieme to to bol tiez len priklad. on nepisal ze sex nemali rok kvoli nemu. on napisal presne kvoli comu ho nemali.
poznam vela parov kde bol sexualny zivot v pohode a aj tak jeden podviedol. nehovorim ze sex v manzelstve nie je dolezity ale hovorim ze moze fungovat a aj tak sa moze stat nevera. vsetko su to len domienky. tazko sa k tomu vyjadrovat.

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
Poznám konkrétne 2 prípady, ešte mladých ľudí, ktorím všetko fungovalo na 120%, chalani mali pod 30 rokov, keď sa to stalo, ze ich ich partnerky podviedli. A bolo to práve preto, že si len chcel niekto s nimi vrznúť. Dotyčné si mysleli, že sú asi stredobod vesmíru a že každý je z nich namäkko ako ich frajeri. Potom prišlo trpké zistenie, že nie, tí chlapi si naozaj s nimi chceli len vrznut a s takou povahou netúžia mat vzťah. Jedna dokonca tomu svojmu “úletu”vynadala, že ako si to predstavuje, že s nou teraz nechce chodiť. A dnes máme sex shopy, urologov, chirurgov, všetko sa dá riešiť. Je to hlavne o povahe.

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
Oni sex nemali, lebo mala milenca, z čitaneho je to snáď jasné. Muza odmietala, lebo sa šetrila na milenca. Podľa mna aj tak nič neukončila.

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
A ak sa bavíme o tej korektnosti jeden voči druhému, potom by aj jeho žena mala byť korektná a nerobiť psycho scény ako sa ide zabiť, ale priamo mu povedať, že sa zamilovala do iného, kedže to s ním ťahala / ťahá rok, ten ju však za viac ako sexuálny úlet nechce a preto teraz nedokáže mať s autorom sex, lebo ho už nemiluje. Ona sama hrá na všetky možné strany, tak nech je korektná a tiež povie každému pravdu. Nie že, milenec ma na vzťah nechce, tak si ešte manžela podržím, nech mám niečo v zálohe. Toto je tiež vychcanost 1. triedy.

oliolijanka
3. júl 2023

@katkami123 Milenca ma rok. On svoj problem neriesil niekolko rokov.

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
Áno, za všetko môžu obe strany, ale nech aj jeho žena nezavádza, ( sex s ním už nechce, ale výhody všetkého s ním chce využívať ) a to kvôli tomu, že má dávno plnú hlavu milenca. Či to trvá rok píše autor, ale nemusí to byť pravda, môže to byt aj dlhšie, keďže strčil hlavu do piesku a nechce o ničom vedieť. Mne však príde čudné ospravedlňovať akúkoľvek neveru. Mohli ísť od seba a každý mat vhodného partnera. Nie, že dotyčná chce mať všetko.

oliolijanka
3. júl 2023

@katkami123 Ak sex v manzelstve funguje, tak nema skoro ziadnu dolezitost, hovori sa ze asi len 5%-nu.
Ale ak sex nefunguje, tak je to pre vztah znicujuce.

Pre autora bolo jednoduchsie vyhovarat sa na naladovost jeho zeny, ako by mal riesit svoje zdravotne komplikacie.
A nie je naladovost zeny priamo umerna nevyburenosti na lôzku? Je.

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
Je to o povahe. Tak ako sa už napr. na strednej vedelo medzi babami, že niektoré sú ku*vy a dajú komukoľvek na požiadanie, to z nich po vydaní a tehotenstve svätice zrazu neurobilo. Dnes si aj bezne chlapi radia a našla som to aj na chlapskom fóre, že je pravidlo, že chlap skôr do postele na sex dostane vydatú alebo dlhodobo zadanú ako single ženu. A toto ti povie každý kurevník, ze skôr dostane zadanú ako slobodnú, žeby to naozaj všetkým v posteli neklapalo, nech ide o akýkoľvek vek? Alebo raz bola ku*va, na veky ku*va?

pralinka25
3. júl 2023

@oliolijanka moze a nemusi byt. to by nam vedela povedat ona. sex a zamilovanost vedia byt oddelene. mozno vobec sex ako taky ani nepotrebovala. my nevieme co ona na milencovi vidi. nevera nemusi byt nutne len o sexe. vsetko su to len konspiracie a dohady. a jednostranny pohlad. u nich viazne normalny komunikacia. vsetko sa da vyriesit len to musia chciet obaja. tam je tych problemov viac a sex je len jednym z nich.

oliolijanka
3. júl 2023

@katkami123 Ale ja nevravim, ze je to spravne byt neverny.
Ja nikoho neobhajujem.
Ja sa snazim dokonca autorovi pomoct. Aj jeho dietatu, aj jeho zene... nefungovalo a nefunguje im to v sexe. Nie je dolezite, ake mal kto detstvo alebo akych rodicov a ci autorov svagor hra futbal.

Ak autor dnes poriadne pomiluje svoju zenu a v stredu znova a cez vikend este raz a potom pravidelne, tak je kriza zazehnana.
Naco by komu bol chlap, co navari a pozehli, ked nepomiluje? Ved to si zaplatim nejaku dochodkynu alebo mamicku na materskej.
A manzelka by ho po nejakom case sama opustila a opusti!!! ak sa ich sexualny zivot nezlepsi. Iba zatial nenazbierala odvahu, mozno stale dufala.

A autor, ak si svoju vadu neprizna, bude mat rovnake problemy aj v dalsom vztahu.

oliolijanka
3. júl 2023

@pralinka25 Rok nemali sex a on ma niekolko rokov zanedbane problemy, ktore znefunkcnili jeho fungovanie v posteli.
V takom pripade mi pride nespravodlive nazyvat autorovu zenu naladovou k****ou.

Co sa teraz deje sa muselo stat. Muselo to explodovat, aby si aj autor uvedomil svoju chybu.

pralinka25
3. júl 2023

@oliolijanka ale ako som spominala on presne pisal preco nemali sex aj co sa dialo. bola to suhra viacerych veci ktore sa bezne deju. vies kolko krat som na tomto fore citala presne rovnaky scenar? vela ludi si mysli ze vztah funguje samospadom, ze ho netreba riesit, ze staci dobry plat, dovolenka a postavit dom a dobry sex. a potom pride obrovsky kopanec. vela ludi nema ani len tusenie ako sa o vztah starat, co presne do neho vkladat. sex sa pokazil az druhotne. problem zacal omnoho skor a uplne inde. nefuncnost sexualnej oblasti bol len jeden z dosledkov. malo by sa o tychto veciach viac hovorit. kopec ludi vyjde z nefunkcnych patologickych rodin a tie iste vzorce prenasaju dalej. nemaju vzory ani predstavu ako to ma fungovat. a pritom mnoho tych vztahov by mohlo byt funkcnych keby niekto poradil na zaciatku. ale ked uz je vlak rozbehnuty je to problem. autor sa zobudil neskoro. problem sa mal riesit uz pred 5 rokmi.

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
Ešte raz. Ona s ním sex nechce. Čo ju má znasilnit?

Keď to trvalo minimálne rok, ženy nedokážu oddeliť city od sexu na takú dlhu dobu, takze je len zamilovaná do iného. On môže aj po plafóne tancovať, keď ma v hlave milenca, nič už neurobí. Nech sa ona zachová správne a povie mu pravdu, ale na to nemá gule a nemá záujem prísť o svoje pohodlie.

Druha vec, sú úplne odlišne povahy a teraz na to došlo a dochadza. Čo pomôže sex, keď tí dvaja sa k sebe povahovo vôbec nehodia? Tá žena potrebuje rovnako vychcaneho ako je ona, ale taký ju zas za partnerku nechce.

macatt
3. júl 2023

Ja len aby sa nezabudlo tiež na tretiu osobu cudzinca🙏🏼 manželka ťa uchlácholila túlenim a spať s tebou nebude.. keby to chcela s tebou urovnať tak sa premôže, ale nemôže, lebo za rok vzťahu plných emócií a dobrého sexu, majú už možno budúcnosť naplánovanú a čakajú len na vhodnú príležitosť, keď to budeš najmenej čakať.. by som skontrolovala doma LV atd..neviem akej je národnosti, ale ženy s domom atd sa možno este nevzal☝️možno len čaká, aby sa išlo podľa plánu👩🏼‍🔧 lebo z reakcií manželky sa to teda vylúčiť nedá..

macatt
3. júl 2023

* nevzdal

oliolijanka
3. júl 2023

@pralinka25 Lenze on klame. Klame nas aj seba. Oni nemali sex, nie preto, ze ona bola naladova, ale ona bola naladova, lebo nemali sex.
Ved mohli by mat sex, keby naladova nebola, bola by mila, dobra, nazhavena? Nemohli, lebo on ma niekolko rokov problem, tam dole nejaky...
No a to je radost zit s neschopakom, ktory si to nechce priznat, ale nakupuje a zehli, ci?

Ved ked mu niekolko rokov "smrdeli nohy" a nic s tym nerobil, kto by s nim teraz chcel mat sex? On teraz musi zapracovat na tom, ze mu manzelka uveri, ze sa zmenil. Nie na nu a jej rodinu kydat na fore, kde uz ich spoznala cela dedina.

On mal tuto debatu zacat vetami: "Mam tam dole problem, niekolko rokov som to zanedbaval. Sex sme mali mizerny a posledny rok(tu autor tiez klame) sme nemali sex ziaden. Teraz som zistil, ze manzelka mi je rok neverna."
... tema by sa uberala uplne inym smerom a nedozvedeli by sme sa, ze autorovej manzelky otec chodieva ku psychologovi.

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

@kamatopo pýtaj sa ak chceš vedieť druhu stranu. Ja ľútosť nepotrebujem. Prišiel som tu s tým ze možno nájdem aké také odpovede na to xo je okolo mňa a hlavne sa tu aspoň trochu odreagujem a vyspovedam, pretože ja nemám komu. A nechcem túto vec rozoberať s kamarátmi alebo rodinou, pretože aj napriek tomu mam k nej účtu ako k mojej žene na ktorú som nikdy aj keď zle bolo nikomu ani len nenazncakil ze sa mi niečo nepáči aj keď toho bolo niekedy na mňa veľa.

@oliolijanka moja žena je hovädo? Kde som to napísal?
Ako nehnevaj sa ale tvoje komentáre ma nikde neposunu ak keď chápem ze píšeš svoje. To ze som to neriešil nebolo pre to že som bol lenivý. Je to na viac ako kávu...

katkami123
3. júl 2023

@oliolijanka
Opýtam sa otvorene? Skrachoval ti vzťah kvôli tvojej nevere?

Lebo na moju otázku, ako s nou ma mat sex, keď ona nechce, si neodpovedala. Keby bol autor žena, už mu radíš baliť kufre. Nevera je aj v manželstvách, kde majú sex top sex každý 2.deň. Myslím, ze tebe uniká podstata, ktorú si sa rozhodla ignorovať.

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

Ja som ochotný pripustiť ze snaha o nápravu mohla byť radikalnejsia. Išlo o to ze človek má vyšší vek a stým sú určite problémy, navyše s tlakom a iné.
Nemala problém riešiť sex aj alternatívne rôznymi spôsobmi alw čím bol vzťah chladnejšie, tak bola aj ona a vlastne jedno negovalo druhé.
Mam známeho ktorý je impotent, tak to riešia iná, manželka si kúpila hračku a žijú spolu. Majú deti atď.
Zas chápem ze pre každého ma sex iný význam...

oliolijanka
3. júl 2023

@jozeffezoj Ano napisal si, ze svokrokrovci povedali, ze tvoja zena je hovädo.

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

@oliolijanka ze hovädo je môj bývalý švagor nie ona

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

A bolo to v kontexte ze ne nechal zenu s 3 ročným dieťaťom aby si zatrdkal inde. A dôvod bol ten ze pribrala a nadáva jej do slonov a Hrochov a dinosaurov.

macatt
3. júl 2023

@jozeffezoj akej národnosti je cudzinec? Pár poznám a teda ešte môže byť aj ,,veselo,,.ja som zažila koli flirtu kamošky riadny teror..

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

@macatt nepýtal som sa ale podľa mňa srb/chorvat

katkami123
3. júl 2023

@jozeffezoj
No pre pána… to je už “smotánka”… no mne tá tvoja žena príde čoraz väčšie mešuge.

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

@katkami123 co ti poviem. Instagram. Lajky. Písanie si. A ďalej to poznáš

kamatopo
3. júl 2023

Teba sa mám pýtať čo na to tvoja žena???🤣 Dal si sem svoju verziu a veľa žien ti tu aj odpovedalo na otázky a aj poradilo. No ty si ideš svoje. Najhoršie na rozchode je dať voľnosť tomu druhému, lebo je v tom strach že bude potom šťastnejší ako ty a ty nenájdeš ani to čo máš teraz. Radšej budeš žiť v zlom vzťahu ako v žiadnom. Ja sa nečudujem že je nervózna. Som žena a keby mam byť s niekým len preto že máme spolu dom ktorý nechceš predať a dieťa o ktoré sa nechceš deliť a tým má tlacis zostať aj keď to nefunguje ,bola by zo mňa veľmi zlá žena. Nevera je únik. Veď čo už má zo života tak si aspoň má kde ísť vyventilovat hlavu a aj niečo iné. Je to smutné ,ale aj takto to poniektorí riešia. Skôr ma zaráža že ty prizeras a necháš to tak... A to hovädo som aj ja pochopila na tvoju ženu. Koľko máš rokov keď už tu spomínaš tlak.

jozeffezoj
autor
3. júl 2023

@katkami123 cudzinci vždy ženám inklinovali a takých žien poznám veľa. Stačilo aby bol len cech a niektorým...
A za ďalšie asi si myslela ze ak bude s cudziny TS k jej nenarobi problémy a ľahšie to skryje ak vycestuje

la_dolce_vita
3. júl 2023

@jozeffezoj autor, ja sa ti už uprímne čudujem, že ešte reaguješ, vysvetluješ a plácaš sa v tom...