Keď vám svokra lezie na nervy
Ahoj baby chcem sa spýtať či ste malý problém tiež so svokrou proste leze mi na nervy proste ju nemam rada , od začiatku keď sme s manzelom začali spolu tak ma nemala moc rada ignorovala a dávala mi na javo ze ju nezaujimam ohovarala ma poza chrabat atd. A vtedy u mňa skončila . Stále chce k nám chodiť manžel neni doma pracuje chodi iba na vykend a ona chodu každý týždeň na 5 hodín no strašne niečo robím to iba kvoly manzelovi keby bolo po mojom tak by chodila raz za mesiac a vy ste ako na tom ako je mam dat najavo ze mi to vadi
@katarina002 prepac ze do vas skacem ze vas rusim no tebe neni lahke to veru nie mudis byt sylna nicomu nesmies zdavat len ti viem napisat a dobre uz nebudem pisat cau.
@blanka67 nie, ja som len nepochopila, co ste pisali :D
o tom by som ti ako chlap vedel napísať knižku a ver tomu,že toto čo máš ty je ružová záhrada oproti mne..
@nikola599 ahoj, schvalne som hladala nejaku temu so svokrou a tato tvoja mi neskutocne sadla, lebo sa tiez cchem v podstate vykecat 😀 Ale ano, aj mne lezie moja svokra na nervy. My byvame u svokrovcov(nastastie posledny mesiac, kupili sme byt a koncom jula sa stahujeme) a u nas je hlavnym problemom obliekanie nasej malej. Pretoze moja svokra keby mohla, tak nosi aj v lete styri svetre a ja som zas taka, ze tomu obliekaniu moc nedam( sama som vyrastala v byte, kde bolo celorocne 16-18 stupnov, cize som zvyknuta na chlad a praveze teplo mi je neprijemne. Napriklad vcera po mne hukala, ze co si tym dokazujem, ze mala ma studene rucky. Ano, ked to pisem, je to v podstate uplna blbost, ale ked to clovek pocuva takmer denne, aka som nezodpovedna a ako ona pozna MOJE DIETA lepsie, tak uz mi je z toho vazne na grcanie. Keby mi to hovorila kamoska, tak jej poviem, ze povznes sa na to. Realne, ked sa to deje mne, je to uz ina kava, lebo clovek si tiez nechce nechat skakat po hlave a dakedy si myslim, ze sakra, aj ja som dospela, ja rozhodujem za dcerku a preco mna nikto nerespektuje. Druha vec je, ze moja svokra neustale melie..STALE! To znamena, ze ked pozerame film, furt to musi komentovat, hovori svoje dojmy, svoje prihody, ktore sme pocuvali uz tisicdvestokrat, stale mi hovori tie iste rady, niekedy mam pocit, ze ide na zotrvacnik a je ako obohrana platna. No co ti poviem, uz chcem byt vo vlastnom. Vedela by som ti tu hovorit litanie na hodiny, cim vsetkym ma vytaca. Ja chapem, ze urcite vytacam aj ja ju..blbe je to, ze niekedy mam pocit, ze nemam kam ujst z tejto domacnosti. Casto chodim ku kamoskam, vsade mozne, len aby som tu nemusela byt. Pocit, ze nemas vlastny domov, svoj vlastny klud, ma nici..viem,ze sa to zmeni, ale takto fungujeme rok a niekedy mam pocit, ze nevladzem, aj ked svita na lepsie casy ( koncom jula 😀DDD ). Takze tak. V podstate som ti nedala ziadnu radu, mne dobre padlo, ze som sa vykecala, tak dufam,ze ma tu neukamenuju nejake svokromilky 🙂 ale dakujem, ze som tu nasla takuto temu 🙂
@simculllka Máš aspoň svetlý bod do budúcnosti. 😀

@katarina002 presne tak, ja som ochotna svokrovcov u seba raz aj ubytovat, ale nech je to v mojom, s mojimi pravidlami, s mojim vedenim domacnosti a mojou vychovou deti. u nich je to vzdy take, ze ja si sice robim svoje, ale vseobecne platia ine pravidla a ja som ta, co ich "porusuje", aj ked niektore veci naozaj nechapem ako im mozu vadit. ale respektujem to. a presne aj ja tak, mne staci, ze je manzel pol dna v praci a ja som doma a uz som bez nalady, neviem presne ako s nimi vychadzat, neviem presne co sa odo mna ocakava a co nie. ked je tu manzel je to celkom v pohode, on sa ma aj zastane, aj dokonca zvysi na rodicov hlas, ak nastane nejaka konfliktna situacia a jeho predsa respektuju viac ako mna. je to neuveritelny rozdiel ked je doma a ked som tu s nimi sama. inak vekovy rozdiel mate priblizne rovnaky. to je uz naozaj rozdiel, to je aj celkove myslene ine, tazko spolu vychadzat