icon

Ked viete, že Váš manžel tajne začína iný vzťah

jana652
23. sep 2018

Dievčatá, poznáte ten pocit bezmocnosti, keď Váš manžel sa chce stretávať s inou ženou a Vy s tým nemôžete nič urobiť? Potrebujem sa tu zveriť a možno poprosiť o zdieľanie podobnej skúsenosti, možno poradiť čo robiť ... Je to prvýkrát, čo vôbec niečo takéto verejne píšem, ale už som zúfalá ... Pred časom sa muž spoznal s jednou kočkou, ktorá je od neho mladšia o 20 rokov (on má 46). Je to baba, ktorá si potrpí na luxus a jemu sa začína dariť v podnikaní a kočka má podľa mňa iba jeden cieľ, dostať ho za každú cenu, tým "najinteligentnejším" spôsobom a použiť pri ňom všetko to, čo mužovi hladká jeho ego a má pri nej pocit, že sa o neho dokáže lepšie postarať ako jeho vlastná manželka. Tie čo ste to už zažili asi poznáte aký scenár mávajú takéto situácie ... Viem, že sa s ňou chce stretávať, pričom mne tvrdí, že o nič nejde a klame mi, že žiadnu inú ženu nechce. Jednoducho robí veci vo vzťahu k nej, ktoré muž milujúci svoju ženu nerobí. Takže keď to nezastaví teraz na začiatku, dopadne to tak, že sa do nej zamiluje tak bezhlavo, že zabudne, že má rodinu a žiť s ním s vedomím, že má milenku, na to ja nie som stavaná. Hneď ako prvé mi napadá odísť od neho, ale nemám kam ísť, som na rodičovskej dovolenke s najmenšou dcérou, takže som od neho finančne závislá a on si je toho vedomý. Deti ho milujú, ja tiež, preto to nie je až také jednoduché s tým odchodom od neho (aj keby som mala kam ísť a bola finančnej nezávislá). Neviem, či má zmysel čokoľvek robiť, pretože zabrániť mu v tom asi nedokážem, zároveň viem, že keď sa s ňou bude často stretávať, bude sa to stupňovať. Keď sa muž zamiluje, nerozmýšľa hlavou ... Chcem to zastaviť a nemôžem, je to hrozný pocit, keď niekoho milujete a on začne túžiť po inej, pričom vie, že to nemá žiadnu perspektívu do budúcnosti ... Ale to asi žiadny muž v tejto fáze nerieši. Som z toho úplne paralyzovaná a bezmocná, neviem sa na nič sústrediť a len plačem ... Ďakujem za akýkoľvek názor.

Strana
z5
ukulela
25. sep 2018

@akart ale ja som nepisala o tvojej rade. preto som ta ani neoznacila. zbalit mu neoprate veci tu
radili ine. citat s porozumenim este viem 🙂

ukulela
25. sep 2018

@6mia6 to nie je pretekanie. ma narok na spolocne peniaze a basta. a deti su aj jeho.

6mia6
25. sep 2018

@ukulela ale ak ma takého blba doma co ju vydeluje predpokladám, ze keď začne zarábať nedá jej už nič.
A to vydelovanie mala riešiť samozrejme už dávno. Teraz keď poluje na nový objekt je každé euro drahé. Potom neostáva nič iné len v súdiť výživné.

dilino
25. sep 2018

poblaznil si rozum no čo druha vlna puberty koľko maju deti rokov a koľko máš ty ja by som mu to vratila aj s úrokami že kto s koho ked je blby tak čo už doplati nato blby lidi taký lidi ser naňho ako tu pišu nejaku brigádu a rezervu aby si vždy mala na horšie časy a samozrejme súd mu urči vyživne a môžeš si pýtaj aj ty tak a potom sa uvidi držim pacle my ženy vždy všetko zvladneme.

ebi88
25. sep 2018

@elisa7 ano a ona na tu veceru urcite pride xD

ebi88
Autor odpoveď zmazal
evita30
26. sep 2018

Mám podobný problém a neviem čo robiť odišla som z deťmi do krízového centra z 20rocneho manželstva kde má muž psych.tyral a bral drogy tu v centre som bola pár mesiacov a spoznala so úžasného muža ktorý bol sklamaný keďže sa rozvádzal a žena ho roky podvádzala čiže sme si padli do oka bolo to ako z rozprávky vzal nás s centra do bytu staral sa bol to vzťah aký som si vždy želala sme spolu rok a pár týždňov dozadu sme sa hadavali dosť často kôli jeho bývalej a jeho deťom a on si našiel na tyzdnovke dáku ženu ktorej sa zveroval že doma je dusno nakoniec ju má ako milenku našla som mu správy ako ho láka do postele a že bude šťastný s ňou a tak a on zrazu nechce so mnou ani spať a tak ale vysvetľujem mu že problémy sa neriešia tak že nemá somnou ukončené a už rieši vzťah s inou a že ja nemám kde ísť s deťmi tak som ho prehovorila že nech aspoň do januára skúsil fungovať s nami ešte lebo nemám kam ísť sľúbil že hej a ja dúfam že sa spameta a neodíde snažím sa byť za naj naj aj spávať som ňou nechcel a zrazu aj to tak neviem čo mám robiť ale ťahá to aj s ňou vždy keď ide na týždňovky tak jednu noc strávi u nej aj smskuju o dušu stále som už zúfalá chudla som nejem či bude ďalej. ďakujem za pecitanie

6mia6
26. sep 2018

@evita30 och budeš to mat ťažké. A možno si treba dať aj pauzu a nepustat sa rovno si ďalšieho vzťahu. A to co sa tu omietka dookola snažiť sa robiť si rezervu a postaviť sa na vlastné nohy

rory267
26. sep 2018

@evita30 Môžem ti zaručiť, že on podvádzal manželku a nie tak ako on tvrdil tebe a to ľahko zistíš tak, že už po roku ťa začal podvádzať..to robí kol dokola a jeho manželka si po 20 rokoch povedala ,,a dosť,,..takže do budúcnosti buď opatrná, lebo niektorí muži (tak ako aj niektoré ženy), dokážu zahrať čokoľvek, len aby dosiahli svoje..a po čase jednoducho ,,presedlajú,,...hovorím z vlastných skúseností, že mnohí ľudia sú úžasné ,,masky,,..zahrajú plač, city, smútok, že ste spriaznené duše, len aby im objekt záujmu naletel...tvrdá príučka do života.

jana005
10. nov 2018

@jana652 ahoj,mrzí ma,čo zažívaš,musí to byť strašné. A už sa to nejak dalo dokopy?
Držím prsty a veľa síl

danicabbb
10. nov 2018

@jana652 a ako to celé začalo bol už medzi bami nejaký problém necítila si že sa od seba vzďaľujete

danicabbb
10. nov 2018

@jana652 v každom prípade držím silno prsty, nebok karma je zdarma šťastie na nešťastí iných sa jednoducho nedá stavať

galioska
20. feb 2020

Ach neznášam tieto rozvracacky rodín, zlatokopky...a on druhú pubertu chytá? By som mu nedala dýchať a zaplnila čas s deťmi😠

andreja13
20. feb 2020

@galioska aj ja mam na toto nervy, ale tak verim, ze kazdemu sa v zivote raz vsetko vrati.

galioska
20. feb 2020

@andreja13 no tým mladým isté lebo zistia že majú pri sebe deda a ony mladý život v kely 😀😝

andreja13
20. feb 2020

@galioska hovori sa ze bozie mlyny melu pomaly ale isto 😉

midka
20. feb 2020

kamoskin muz tiez cca 46-48 rokov , v podnikani brutalne uspesni, nalepila sa na neho nejaka 26 rocna slecna,, ktora uz predtym zila cca 5 rokov s nejakym 40nikom....tiez slusne zabezpecenym...teraz boli na UM,, lebo predsa ma uz par rokov do 50,,kto by chcel cakat, ci sa zadari...co ti poviem,,,,vzdy sa najdu,, slecny,, ktore chlapa pochvalia, aj za to, ze v luxusnom BMV super odbocil dolava... 🙂...manzelky s dvomi detmi po 20 rokoch,, uz asi taketo poklony nedavaju,,, a hold su chlapi,, ktorych to tesi.... 🙂,,,urcite este zabojuj,,, vy dvaja mate spolocneho viac,, ako oni 🙂

joannita
20. feb 2020

@jana652 Nevera zacina v hlave a on uz ju zacal. A ked ti aj podari odvratit v tomto pripade aj tu fyzicku neveru, nepodari sa ti to nabuduce a s inou. A on podvadzat zrejme chce a ten kto chce, nikto ho nezastavi. Ja by som nebojovala, akurat by som mu ukazala, ze mas uroven a mas svoj zivot. Musis mu ukazat, ze niesi na nom zavisla, presne ako pise @jurly lebo ked vidi ze na nom visíš, tak ho to s tebou nebavi. Daj mu pocit ze aj on musi bojovat o teba. Neponizuj sa pred nim, to je presne to co ho taha k nej.

gertruda59
14. apr 2021

@jana652 Milá Janka mam 61 rokov a presne týmto peklom som si prešla. Aj chyby som robila ako vy sústredila som pozornosť na dotyčnú dámu a partnera a sama som chradla a zozierala sa. Keď som zistila, že toto ničomu nepomáha tak som písala jednej psychologické, ktorá mi povedala, že sa mám viac sústrediť na seba, pomaly si vytvárať priateľské vzťahy,, či vyhľadať záujmové kluby, proste ľudí, s ktorými sa budete stretávať. S manželom nehovorte o danej dáme, ale o sebe. Dohodnite si s ním pravidlá, aby sa aj on postaral aspoň raz v týždni o deti a hlavne ak tvrdí, že vás miluje, začnite mu vyprazdnovat peniaze ku vy. Pýtajte na kaderníčku kozmetickú, na oblečenie, proste urobte zo seba šarmantný dámu. So stretnutia s priateľmi sa vracajte spokojná, šťastná, nechajte sa privazat autom. Keďže manžel nebude mať dosť peňazí na vás obe a navyše bude pred sebou vidieť šarmantný dámu, ktorá by ho mohla tiež opustiť, za pustite mu takého chrobáka do hlavy,, že sa veľmi rýchlo na úteku od vás otočí a zabetonije sa pri vás držím palce.

dulkagabulka
15. apr 2021

@jana652 ako pokračoval tvoj príbeh?

Strana
z5