Kedy a ako ste spoznali svoju polovičku?
Ahojte 🙂 Ja viem, že asi od veci diskusia, ale kedy a kde ste spoznali svojho manžela/ priateľa? Mám 25 rokov a ešte nikoho nemám, vlastne ani neviem, ako si ho teraz nájsť po škole. Starám sa o brata, ktorý ma 18 rokov, rodičia nám zomreli. Od novembra nastupujem do školy ako asistent učiteľa. Ja viem, že som ešte mladá, život predo mnou, veď ja viem a nemám ani žiadnu depku to nie, len niekedy si tu takto prezerám "koníka" a aj ja by som chcela mať deti, vždy som túžila mať veľkú rodinu. Ach, veď ja už mám vymyslené aj mená pre deti, som psychoš :D Chcela by som mať aspoň 3 - 4 deti, ako ja viem, zbytočne to teraz riešiť, ja viem. Len tak mi to niekedy napadne, že kedy a kde ho stretnem, a potom začnem mať strach, že čo ak nestihnem mať deti, čo ak nikoho nenájdem.. a čo ak... Zbytočne otázky. A potom si uvedomím, veď mám "len" 25 rokov, kopu mojich kamošiek nemá rodinu. Tak ja len tak, asi som sa chcela trošku vyspovedať 🙂
Ja som ho spoznala cez tolko odsudzovany Pokec. Sadol mi ako rit na serbel, lepsieho chlapa si do zivota predstavit neviem 😵 Vivat Pokec!!!!
He vidim,ze vacsina mala to stastie ze svojho draheho poznala dost skoro 🙂 Nuz niektory si najpr musime kadeco vytrpiet,ci prejst dlhymi rokmi samoty kym si nas laska najde,potom to NEMYSLENIE je take nemozne...
@babydesire Ani nie, ja som mala 34. Bol to ten spravny cas. 🙂
@zemko99 To ako ti tu niektore pisu ze najdes ked nebudes hladat alebo ked to budes najmenej cakat....aj mne to dlhe roky vravievali, a ja som si hovorila ako sa neda nemysliet ked po tom tak tuzim - po laske po detoch?! Rozculovalo ma to...teraz ked sa spatne obzriem uvedomim si ze sice tuzba nezmizla ake je fakt ze v obchode by som necakala ze si ma niekto vsimne, v rovnosate a ked uz som nevyzerala tak dobre ako kedysi ked som bola stihla. A predsa... 🙂 To iste mi vraveli o dietatku,ked sme sa zacali snazit neslo nato nemysliet a podarilo sa celkom rychlo a aj druhykrat. Takze natom to nezavisi. Aj to ako sa hovori ze treba mysliet pozitivne lebo negativnym myslenim privolavame to zle.u mna je to zas naopak,som nagativistka a vacsinou mi pri negativnom mysleni veci vychadzaju pri dobrom nie.ale je to asi aj vec nahody.neviem. 🙂
Ja som môjho drahého spoznala nejak takto.... V roku 2013 som sa po zime chcela vrátiť pracovať do Írska. Prácu som už mala vybavenú, tak som zháňala ubytovanie. Moja skvelá kamoška ktorú tu mám mi poslala kontakt na kolegu jej manžela, že spomínal že sa im uvoľní izba v apartmáne.... Síce S malou dušičkou a obavami, že idem mimo domov a mám bývať s dvoma chlapmi ktorích som v živote nevidela, som mu napísala a dohodli sme sa že sa k ním nasťahujem.... A tým sa to všetko po mesiacoch spoločného bývania, spoločných návštev kina, večeroch strávených pri filme a pohári vína začalo.... A tak sa z dvoch spolubývajúcich stal pár ☺
@ingelika78 Hovorim vacsina :D nie kazdy....no dost ale dolezite je ked uz clovek to stastie najde 😉
@zemko99 pokec.
ja som tam bola dlho. presne na vianoce si nejaký chlap pozeral môj profil. poslala som mu 🙂 . písali sme si krátko ale veľmi veľa - od januára sme spolu 🙂 trošku rýchlo trošku šialené na to že obaja mame takmer 30 na krku 🙂 asi som bola jeho osud kedže on sa tam prihlásil len par dni predtým ako sme si začali písať 🙂 - asi ozaj len kvôli mne 🙂
mam 27 ale toto je moj najdlhší vzťah v živote a to som si vôbec nerobila nejaké nádeje skôr som si myslela že to bude maximálne kamarat 🙂
ked som mala 15 na zastavke v nasej dedine 😀 😀 😀
@zemko99
nabúrala som mu do auta ked som mala čerstvých 20 😀 😀 najprv mi vynadal samozrejme, ale potom povedal, ze to odcini rande. tak som si povedala, ze preco nie, jedno stretko ma hadam nezabije, dlzim mu to. a z toho jedného stretka bolo viac stretiek a ťaháme to spolu už 10 rokov zachvíľku 🙂 láska príde sama vtedy ked to budeš najmenej čakať 🙂 ten môj mi síce jeho auto teraz nepožičia, ale to si nesiem následky 🙂))))
@zemko99 my sme tiez Pokecoví 🙂 sme spolu uz 5 rokov, rok manzelia 🙂 a som spokojnaaaa 🙂 nikdy by som neverila ze odtial budem mat chlapa 😀 aaaa podarilo sa...je tam sice vela debilov, uchylakov, ale sem tam sa najde aj normalny chlap do zivota 😉
facebook, 5 rokov dozadu
@zemko99 nesnaž sa niečo unáhliť, nehrň sa do svadby a detí s hocikým len preto, lebo kamarátky už kočíkujú. Počkaj si radšej na partnera, ktorý bude za to stáť, aby si s ním spojila svoj život. Nie je dôležité, aby to bolo ešte tento rok, sú tu desiatky smutných tém, v ktorých ženy priznali, že sa unáhlili, muža do manželstva dotlačili, keď už sa inak nedalo, tak tehotenstvom, ale šťastné nie sú. Držím ti palce, aby si našla životnú lásku a bola šťastná. 🙂 i
@zemko99 Ahoj nerob si z toho veľkú hlavu. Mne keď sa rozbil posledný vzťah, povedala som si, že kašlem na to a idem sa venovať tomu čo ma baví......... Skoro po roku mi došla sms: "Ja teba poznám, ty mňa nie, môžem ti večer zavolať?" totižto s jedným bývalým sme sa rozišli v rámci kľudu (odchádzal na misiu a nechcel byť naviazaný). Tam sa stretol "už s mojím manželom" a ako chlapci sami kecali a rozoberali, niekto sa namotal a keď došiel na Slovensko, poslal takúto SMS. No proste zlatý 🙂)))
Preto ti tiež hovorím nevešaj hlavu, za niektorým rohom ťa určite čaká 🙂)))))
Ja som sa vratila spoza hranic za pracou do rodneho mesta kde mi ostali 2 kamaratky - ich kamaratov som poznala a nic, najst si niekoho v praci vylucene. tak reku ze co. do mody prisiel Badoo, pisala som si tam s par typkami, jeden pisal celkom vtipne a zo sameho zufalstva reku ze podme do toho a on - no vies, si na mna moc tlusta. akoze mam nadvahu 10 kilo ale povedal to jak keby som mala 120... A si hovorim dost, kaslem na chlapov, tuto luzrov z internetu zhanat :D ked to pride tak to pride.
No a potom som mala chut zahrat tenis a tam sa dalo navolit zaluby a s takym jednym typkom sme si napisali a isli. ze len tak. a potom ma zavolal zas a zas aj na rande a dalsie a dalsie a nakoniec som podlahla :D a uz sme 2 roky spolu.
Vďaka, mate pravdu a viem, že raz to príde a nesnažím sa to unáhliť, to určite nie 🙂 Nevlietnem do vzťahu len preto, že chcem niekoho a chcem deti..tak toto nie :D
Ale dosť ma prekvapil ten pokec, čo ste písali, ja tam stretávam len samých ... a neviem no...teda resp. ja tam už vôbec nechodím, lebo som si povedala, že takouto cestou asi nechcem stretnúť nikoho. Nevravvím, že je to správne, ale neviem....
Ja som robila v bare a s kamoskou a zaroven kolegynou som si citala mesacny horoskop,ze by som mala stretnut lasku svojho zivota...strasne som sa na tom zacala smiat,ze koho ja a hlavne kde mozem stretnut,cely den som si robila srandu,ze kto uz len ku nam do baru resp.krcmy pride. A veru prisiel 🙂
2.4.2009 na pokeci...a odvtedy sme spolu...uz ako manzelia a cakame nasho chlapceka ktoremu sa z bruska nechce 🙂
Dobre, ze pokecovi 🙂 aj ja som s manzelom pokecova 🙂 uz vela rokov manzelia
Aj ja na pokeci, bolo to moje uplne prve stretko ked som na pokeci zacala a skoncilo to svatbou a dnes stvormesacnou dcerkou. Proste osud.
ja s manželom v taxíku...išla som z baru domov spolu s kamarátom, ktorý bol spitý ako brusla, tak som ho odprevádzala a reku pôjdem už aj ja domov, ten kamarát poznal môjho teraz už manžela a kričal na neho, či nás zavezie domov...ja som ho trhala za ruku nech neblbne lebo som bola v tom, že v delíriu opitosti reve na cudzieho človeka až potom som zistila, že ho pozná naozaj 🙂 sadli sme si a až neskôr mi manžel hovoril, že som sa mu veľmi páčila a očumoval ma v spätnom zrkadle...pri vystupovaní mi dal tel. číslo na seba, že ak niekedy budem potrebovať taxík, nech mu hocikedy zavolám...poviem pravdu, že som na neho aj pozabudla, až raz sme išli zase z mesta so sestrou a náhodou sme mu znova nastúpili do auta a vtedy sa mi zamarilo, že ho odniekiaľ poznám, dali sme sa do reči..vymenili si tel. čísla, najprv sme si smskovali, niekedy aj celé dni, potom v rámci kamarátstva išli posedieť na džús a po troch mesiacoch sme začali spolu chodiť...sme spolu 13 rokov, z toho 9 rokov manželia...🙂
xixi my sme sa spoznali v krčme..:D ale ja som pracovala ako barmanka :D a on chodil s kamarátmi na strička..:D ani neviem ako a začali sme si písať na fc.. potom chodenie na čajíky,večera a táák..🙂 28.3 sme sa dali dokopy po noci bojov presne o pol noci xixi..🙂 a teraz spolu čakáme mimi..🙂 netreba zúúfať.. ja kým som si našla toho "pravého" som si prešla toľkými nepodarenými vzťahmi že keď si na to spomeniem neviem sa prestať usmievať aká trúba som bola..🙂 všetko má svoj čas..🙂
ja som sa so svojim manzelom spoznala na poznavacom zajazde - islo o turistiku so stanmi, tak tam bolo single chlapov na vyber az-az...
ja sa to tu skoro hanbím napísať - ja pri športe 😎
my sme chodili na tu istu skolu 6 rokov a nikdy sme sa tam nestretli :P (spojena ZS a gymnazium v jednej budove)

@zemko99 Ahoj, vidím, že si "baba na správnom mieste" - napriek smutnému osudu, ktorý Vás postihol, cítiš zodpovednosť za brata a staráš sa oňho /to väčšina dnešných mladých báb by určite nezvládala, mať aj takéto povinnosti/. Máš ešte veľmi málo rokov na to, aby si sa zaoberala takýmito myšlienkami, užívaj si mladosť plnými dúškami a určite stretneš muža, ktorý si Ťa zaslúži, keď to nebudeš čakať. Ja som si zakladala rodinu, keď som mala ďaleko po 30-tke, moje biologické hodiny už bili ostošesť, ale mám skvelého manžela a krásne detičky, takže čo má prísť, príde. Zatiaľ si to užívaj a ber od života všetko pekné, čo Ti ponúka, určite si to zaslúžiš a takýmito myšlienkami sa vôbec nezaoberaj, na to máš ešte kopu času.